سوفیانیوز
سوفیانیوز: با پرهیز از خوردن آب یخ کبد خود را از چرب شدن در امان نگه دارید.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، آب یخ بهترین مایع برطرف کنندۀ عطش در گرما است اما همین نوشیدنی گوارا در صورتی که بسیار سرد باشد و با شکم خالی میل شود مهمترین اندام بدن که کبد است را به خطر می اندازد.
ایجاد کبد چرب با خوردن آب یخ
کبد سعی میکند نقصان هضم معدی را جبران کند اما همیشه موفق نمیشود. هضم ناقص مرتب تکرار میشود و در دراز مدت کبد را بطور درصدی ناتوان میسازد. در این حال سلولهای کبدی در انبوهی از مواد مسموم گرفتار میشوند. محیط کثیف و آلوده میشود، کبد نمیتواند صفرا و سودا و بلغم و آب را از هم جدا کند و چربیها نیز تجزیه نمیشوند. ناچار کبد مواد را به سمت عروق هُل میدهد که نتیجه آن در طولانی مدت بیماریهای خونی مانند فشارخون و چربی خون و قند خون و سکتهها میشود. پس از آن کبد خود گرفتار چربیهای هضم نشده و دفع نشده میشود و پدیده کبد چرب رخ میدهد. سیستم سوخت و ساز کبد مختل میگردد، در طب سنتی به این حالات مقدمات بیماریهای خطرناک کبدی میگویند. ماده کیلوس در کبد آلوده اشباع و غلیظ و رسوبگذار میشود.
سفت شدن چربیها
با توجه به اینکه اکثر افراد در سالهای اخیر به تناسب اندام و دفع چربیهای بدن میاندیشند، باید بگوییم که خوردن آب یخ موجب سفت شدن بافت چربیهای بدن میگردد و روند از بین رفتن آنها را به شدت کند میکند.
مواد چرب در تماس با دمای خیلی سرد میل زیادی به حفظ ماهیت خود دارند. یعنی در تماس با سرما حالت جامد خود را حفظ میکنند و به سختی ذوب میشوند. به همین دلیل نه تنها لازم است که از نوشیدن آب یخ بعد از غذا بپرهیزید بلکه بهتر است از مصرف خوردنیهای خیلی سرد مانند دسر، بستنی و… نیز اجتناب کنید. با ترک کردن این عادت نادرست غذاها و بخصوص غذاهای چرب با روند طبیعی وارد معده شده و راحتتر از طریق تماس با ترشحات دستگاه گوارش هضم میشوند.