سوفیانیوز
سوفیانیوز: دومین همایش ملی فرآوردههای زنبورعسل 24 مهر در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در شهر اصفهان برگزار میشود.
عنوان کنفرانس: همایش ملی فرآوردههای زنبورعسل | محل برگزاری همایش: شهر اصفهان- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان |
---|---|
تاریخ برگزاری همایش: 1403/07/24 | مهلت ارسال مقالات: 25 مرداد |
دومین همایش ملی فرآوردههای زنبورعسل روز سهشنبه، 24 مهر، 1403 لغایت پنجشنبه، 26 مهر، 1403 توسط دانشگاه اصفهان، مرکز پژوهشی فرآوردههای طبیعی و زبستی دارویی، پژوهشکده زنبورعسل و گیاهان داروئی خوانسار، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان و در شهر اصفهان برگزار میشود. با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار میگردد، شما میتوانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
محورهای علمی کنفرانس:
1- زنبور عسل، چرخه حیات و محیط زیست
1-1) زنبور عسل، پیوستگی و تداوم حیات
2-1) بومشناسی زنبور عسل
3-1) زنبورعسل و حفظ محیط زیست
4-1) نقش زنبور عسل درتنوع و تولیدات گیاهی
2- زیستشناسی زنبور عسل
1-2) تنوع زیستی و بقای ذخایر ژنتیکی
2-2) ساختار و فیزیولوژی زنبور عسل
3-2) رفتارشناسی و زندگی زنبور عسل
3- زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن
1-3) زنبورعسل از منظر قرآن کریم
2-3) زنبورعسل در متون و آثار دانشمندان
3-3) زنبورعسل در آثار ادبی و هنری
4-3) آموزههای زندگی زنبور عسل
4- فرآوردههای متنوع زنبور عسل و بهره گیری از آن ها: دیروز، امروز و چشم انداز آینده
1-4) عسل
2-4) ژل رویال
3-4) زهر زنبور عسل
4-4) بره موم
5-4) موم
6-4) گرده گل
7-4) سایر موارد
5- عسل و صنایع غذایی
1-5) استانداردهای عسل طبیعی
2-5) شیوههای تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی
3-5) کاربردهای عسل در صنایع
4-5) باقیمانده سموم و داروها در فرآوردههای زنبور عسل
6- فرآوردههای زنبور عسل و سلامت
1-6) عسل در پیشگیری
2-6) عسل در درمان بیماری ها
3-6) استفاده از سایر فرآوردههای زنبور عسل در پیشگیری و درمان
4-6) مواد دارویی، مکمل و آرایشی- بهداشتی حاوی فرآوردههای زنبور عسل
5-6) آثار سوء استفاده از عسل تقلبی
7- اقتصاد و تجارت فرآوردههای زنبور عسل
1-7) ارزش اقتصادی و اشتغال زایی زنبورداری در ایران
2-7) صنعت تولید عسل در ایران، وضعیت موجود، چالشها و راهکارهای توسعه صنعت زنبورداری
3-7) اقتصاد مقاومتی
4-7) صادرات
5-7) نشان تجاری (برندسازی)
6-7) مدیریت بازار
8- روشهای تولید و فرآوری محصولات زنبور عسل
1-8) روشهای استخراج
2-8) روشهای فرآوری
3-8) روشهای بسته بندی و عرضه محصول
4-8) روشهای ماندگاری
9- تاثیر بیماریهای زنبورعسل بر کمیت و کیفیت فرآوردههای زنبورعسل
10- سایر محورهای مرتبط
دبیرخانه کنفرانس:
دانشگاه اصفهان، مرکز رشد و فناوری دانشگاه، مرکز پژوهشی فرآورده های طبیعی و زیستی دارویی
ایمیل:
Mbiology.products@gmail.com
تلفن: 03137932397