سوفیانیوز
سوفیانیوز: یک شرکت بزرگ صنایع غذایی در ژاپن با همکاری پژوهشگران دانشگاه میجی قاشقی ساختهاند که به کاهش مصرف نمک منجر میشود.
به گزارش گروه علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، این مهم با هدف کاهش مصرف نمک که از آن با عنوان قاتل خاموش هم یاد میشود، شکل گرفته است.
قاشقهای الکترونیکی «با نمک» به زودی وارد بازار میشوند تا به سلامتی افراد کمک شایانی بکنند.
محققان این شرکت امیدوارند اختراع جدیدشان با کاهش مصرف نمک، میزان مواد مضر ناشی از سودیوم را در بدن مشتریان کاهش دهد.
این «قاشق با نمک» در زمان استفاده با ارسال یک موج الکتریک، طعم ملکولهای ماده یون در نمک غذا را روی زبان متمرکز میکند و باعث میشود کاربر، طعمی شورتر از واقعیت غذا را بچشد. به این ترتیب نیازی به افزودن نمک به غذا وجود ندارد.
قاشق پیشرفته ژاپنی 60 گرم وزن دارد و به باتری لیتیومی قابل شارژ مجدد مجهز است.
گفته شده است که این قاشقها از سال آینده وارد بازار خواهند شد.