سوفیانیوز
سوفیانیوز: سخنان جالب و شنیدنی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی درباره آلودگی برخی از محصولات غذایی را در این ویدئو مشاهده نمایید. وی معتقد است که روغنهای سنتی که در مغازهها و در حضور مشتری روغنگیری میشوند، نباید خریداری شوند چون باید قبل از مصرف آزمایشهای لازم بر روی آن انجام شود.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بستهبندی شده نیست. ظروف بستهبندی "پت" در ایران و دنیا، مختص آبهای آشامیدنی نیست بلکه در نوشابهها، روغنهای خوراکی، برخی لبنیات و شیشههای شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده میشود.
ظروف یکبار مصرف PET از ماده شیمیایی پلی اتیلن تریپتالات تولید میشوند که در صورت فشرده شدن یا آسیب دیدن نمیتوان از آنها استفاده کرد و در صورت ترک خوردن پت سبب انتقال مواد تشکیل دهنده پت به مواد درونی ظروف میشود. همچنین زمانی که روی ظروف پت شکستگیهای ریزی وجود داشته باشد دیگر نمیتوان از آنها استفاده کرد زیرا مواد مضر از پت به مواد غذایی سرایت میکنند.