(تصویر) 4000 سال قدمت؛ وقتی مصریان باستان هم از تصحیحات با قلم قرمز معلم کلافه میشدند! 😂

سوفیانیوز: این عکس یک تخته چوبی را نشان میدهد که با خط هیروگلیفی مصری نوشته شده است. این تخته متعلق به دوره پادشاهی میانه مصر (حدود 2055 تا 1650 قبل از میلاد) است و در آخمیم، مصر پیدا شده است. نوشته روی تخته یک نامه نمونه است که توسط یک دانشآموز مصری باستان نوشته شده است. این نامه توسط معلم دانشآموز با جوهر قرمز اصلاح شده است.
به گزارش سرویس تاریخ پایگاه خبری سوفیانیوز، این تصویر یک تخته چوبی با نوشتههایی به خط هیروگلیفی مصری را نشان میدهد که متعلق به دوره پادشاهی میانه مصر (حدود 2055 تا 1650 قبل از میلاد) است. این تخته در آخمیم، مصر کشف شده و نمونهای ارزشمند از روشهای آموزشی در مصر باستان به شمار میرود. در آن زمان، دانشآموزان برای یادگیری نوشتن از چنین تختههایی استفاده میکردند، زیرا برخلاف پاپیروس، چوب بادوامتر بود و امکان اصلاح و تمرین مجدد را فراهم میکرد. متن نوشتهشده روی این تخته یک نامه نمونه است که توسط یک دانشآموز نوشته شده و بهعنوان تمرین خط و ادبیات مورد استفاده قرار گرفته است.
یکی از نکات جالب این تخته، وجود تصحیحات انجامشده با جوهر قرمز توسط معلم است که نشاندهنده یک روش آموزشی دقیق در مدارس آن زمان است. این روش اصلاح با رنگ متفاوت نشان میدهد که آموزش ساختاریافته و نظارتشدهای در نظام آموزشی مصر باستان وجود داشته است. چنین اسنادی اطلاعات ارزشمندی درباره سیستم آموزشی، مهارتهای نوشتاری، و شیوههای تدریس در آن دوران ارائه میدهند و به درک عمیقتر ما از زندگی روزمره مصریان باستان کمک میکنند.