10 اختراع برتر لئوناردو داوینچی، نابغه‌ای که از زمان خود جلوتر بود!

انتشار 29 اردیبهشت 1403
مطالعه 9 دقیقه

سوفیانیوز: لئوناردو داوینچی، نقاش مشهور رنسانس، به خاطر شاهکارهای هنری اش مانند مونالیزا و شام آخر شناخته شده است. اما نبوغ او فراتر از هنر بود. او یک مخترع، دانشمند، مهندس و آناتومیست باورنکردنی بود که ایده‌هایی را ارائه کرد که قرن‌ها پیش از زمان خود بود.در ادامه با برخی از اختراعات او آشنا می‌شوید.

10 اختراع برتر لئوناردو داوینچی، نابغه‌ای که از زمان خود جلوتر بود!

اگر بخواهیم لئوناردو داوینچی (1452 الی 1519) را تنها یک «نابغه» بنامیم، در حق او کم لطفی کرده ایم. این مرد بزرگ دوره رنسانس علاوه بر کشیدن نقاشی‌های معروف جهان مانند مونالیزا و شام آخر، یک آناتومیست، جانورشناس، زمین‌شناس، ریاضیدان و مهندس نظامی بسیار با استعداد بود. کنجکاوی سیری ناپذیر او در مورد جهان پیرامون خود حد و مرزی نداشت. لئوناردو داوینچی در طول زندگی خود -از روزهای ابتدایی حیاتش در فلورانس تا آخرین سالهای زندگی‌اش در فرانسه- ایده‌های مختلفی که در سر داشت را بر روی کاغذ ترسیم کرد و تحقیقات علمی مختلفی را بر روی هزاران ورق کاغذ، که امروزه در مجلداتی که به عنوان کد شناخته می‌شوند، جمع آوری کرد.


1. ماشین پرنده


نمایی از طراحی یکی از بسیاری از طرح‌های ماشین‌های پرنده لئوناردو داوینچی، سی 1485. این نقاشی در مجموعه طرح‌ها و یادداشت‌های معروف به دست‌نویس بی‌ که توسط موسسه فرانسه در پاریس نگهداری می‌شودُ ظاهر شده است.

در میان علایق علمی متعدد خود، لئوناردو علاقه خاصی به پرواز داشت. او امیدوار بود با مطالعه آناتومی پرندگان، ماشینی بسازد که روزی به انسان‌ها اجازه دهد در آسمان به آن‌ها ملحق شوند. در اواخر عمر، برای چند سال افکار خود را بر روی این موضوع متمرکز کرد و متنی معروف به Codice sul volo degli uccelli (کدکس در پرواز پرندگان) را در سال‌های 1505 الی 1506 نوشت. این متن چندین سال بعد توسط محققان جمع آوری شد.

علی رغم آنکه این متن در اواخر عمر وی نوشته شده است، مفاهیم مربوط به ماشین‌های به اصطلاح پرنده در طول حرفه لئوناردو طرح ریزی شده است. ذکر این نکته ضروری است که وسایلی که او طراحی و کشیده بود اورنیتوپتر نام دارند. اورنیتوپترها وسایلی با بالهای پوشیده از غشا هستند که برای بالا و پایین رفتن (مانند بالهای پرندگان) طراحی شده بودند.

خلبان این نوع ماشین‌های پرنده چه به صورت افقی دراز بکشد و چه در حالت ایستاده از آن استفاده کند، باید این نوع ماشین پرنده را با استفاده از پدال و اهرم و با اتکا به قدرت بدنی خود برای بلند شدن از سطح زمین و ماندن در هوا به حرکت درآورد.

ماشین پرنده


2. ماشین پرنده مارپیچ


یک مدل امروزی از ماشین پرنده مارپیچ لئوناردو داوینچی که بیش از 400 سال پیش از اختراع هلیکوپتر ثبت شده است.

یکی دیگر از طراحی‌های قابل توجه که مربوطه به ماشین‌های پرنده است را می‌توان در مجموعه‌ای از مقالات لئوناردو که امروزه با عنوان دستنویس بی‌شناخته می‌شوند، پیدا کرد. این دستگاه -که در دهه 1480 طراحی شده است و گاهی اوقات «پیچ هوای مارپیچی» نیز نامیده می‌شود- بیش از حد شباهت قابل توجهی به یک دستگاه مدرن دارد. بله، ماشین پرنده ماردیچ لئوناردو داوینچی نمونه اولیه بالگرد است.

با این حال، این دستگاه به جای بهره بردن از تیغه‌های روتور، از قدرت بدنی انسان برای به پرواز درآوردن خود استفاده می‌کرد. اختراع لئوناردو دارای یک تیغه پیچ مانند است که برای «حفر» در هوا طراحی شده است و به دستگاه اجازه می‌دهد تا به صورت عمودی بالا برود.

متأسفانه هیچ یک از ماشین‌های پرنده لئوناردو داوینچی واقعاً کار نمی‌کرد. نه تنها مواد به کار رفته برای ساخت این دستگاه سنگین بوده‌اند، بلکه قدرت ماهیچه‌های انسان نیز به تنهایی برای پرواز چنین وسایلی کافی نیست.

ماشین پرنده مارپیچ


3. چتر نجات


نسخه مینیاتوری چتر نجات هرون شکل لئوناردو داوینچی که در سال 2000 با موفقیت توسط چترباز بریتانیایی آزمایش شد. طرح اصلی در کدکس آتلانتیکوس در میلان یافت می‌شود.

لئوناردو داوینچی علاوه بر ساخت ماشین‌هایی که انسان را قادر می‌سازد تا در ابرها پرواز کند، همچنین به ایجاد دستگاه‌هایی که به افراد اجازه فرود از ارتفاعات بزرگ را می‌دهد، علاقه‌مند بود.

در نقشه‌ای که در کدکس آتلانتیکوس یافت شده، لئوناردو داوینچی وسیله‌ای شبیه به چتر نجات را به تصویر کشیده است که از پارچه‌های تقویت شده و تیرهای چوبی ساخته شده است. لئوناردو داوینچی در مورد این وسیله بیان کرده است که این دستگاه از «12 بازو و 12‌تری چوبی» ساخته شده است و به انسان این امکان را می‌دهد تا از ارتفاع بلند «بدون آسیب رساندن به خود» بپرد.

در ژوئن سال 2000، یک چترباز بریتانیایی به نام آدریان نیکلاس ماکت «چتر نجات» لئوناردو داوینچی را ساخت و این وسیله را با پریدن از بالون هوای گرم واقع در 10 هزار فوت بالاتر از استان مپومالانگا در آفریقای جنوبی آزمایش کرد. اگرچه او یک چتر نجات معمولی را اندکی قبل از فرود به کار گرفت، اما در مجموع به مدت پنج دقیقه به دستگاه لئوناردو متصل شد و از فرودی شگفت‌انگیز و روان خبر داد.

چتر نجات


4. پل قابل حمل


لئوناردو در طول زندگی خود توسط تعدادی از حامیان قدرتمند از جمله لودوویکو اسفورزا، دوک میلان و چزاره بورجیا، پسر پاپ اسکندر ششم، استخدام شد تا در طراحی و تولید ادوات نظامی به آن‌ها کمک کند. یکی از ساده‌ترین اما مؤثرترین اختراعات نظامی لئوناردو داوینچی، پل چوبی قابل حمل وی است که در کدکس آتلانتیکوس اطلاعات مربوط به آن نوشته شده است.

این پل که برای کمک به ارتش برای عبور از سطح آب طراحی شده است، از چندین تیر چوبی شکاف دار تشکیل شده است که بدون نیاز به پیچ یا چفت و بست دیگر بر روی سطح مورد نظر نصب می‌شوند. همانطور که توسط ماکت‌های مدرن (مانند تصویر بالا) نشان داده شده است، فشار ایجاد شده توسط تیرهای به هم پیوسته، کل ساختار را محکم در جای خود نگه می‌دارد.

پل قابل حمل


5. تیر و کمان غول‌پیکر


یک اختراع نظامی معروف‌تر که با طرح سی 1490 شناخته می‌شود نیز در کدکس آتلانتیکوس ذکر شده است.

سی 1490 معمولاً با لقب «تیر و کمان غول پیکر» نیز شناخته می‌شود. این تیر و کمان بسیار بزرگ ضربات مهلک و شدیدی را به حریف وارد می‌کند. همانطور که از اندازه فرد موجود در نقاشی نیز مشخص است، این وسیله برای پرتاب اجسامی مانند تخته سنگ طراحی شده است. با وجود آن که هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد نمونه اولیه این طراحی واقعا ساخته شده است، اما لئوناردو داوینچی معتقد بود که مشاهده کامل چنین سلاح‌هایی ترس را در قلب دشمن ایجاد می‌کند.

به طور کلی، تیر و کمان غول پیکر یکی از سلاح‌های مرگباری بود که لئوناردو داوینچی پس از مطالعه آثار مهندس نظامی مهندس قبلی به نام روبرتو والتوریو، که رساله‌ای به نام De re militari (درباره هنرهای نظامی) در 1472 منتشر کرد، آن را طراحی کرد. موارد مشابه دیگر بر روی همان ورق کمانچه به تصویر کشیده شده است که باعث بهبود طرح‌های والتوریو می‌شود.

تیر و کمان غول‌پیکر


6. ماشین جنگی زرهی


در کنار به اصطلاح «هلیکوپتر» و «چتر نجات» لئوناردو داوینچی، او چندین وسیله حفاظتی دیگر طراحی کرد که به نوعی نمونه‌های اولیه نوآوری‌های اخیر بوده اند. در میان بسیاری از اختراعات لئوناردو داوینجی که توجه جهان را به خود جلب کرده اند، ماشین زرهی که در کدکس آروندل راجع به آن نوشته شده است، وجود دارد که اغلب به یک تانک مدرن تشبیه شده است.

وسیله نقلیه مخروطی شکلی که در سی 1487 از آن نام برده شده است، با توپ‌های مختلف در اطراف بدنه خود به تصویر کشیده شده است و به این تانک اجازه می‌دهد به صورت 360 درجه به دشمنان حمله کند.

نکته مهم این است که سربازان داخل تانک به دلیل صفحات فلزی موجود بر روی پوسته چوبی این تانک که باعث تقویت مقاومت کلی بدنه می‌شد، در برابر آتش دشمن محافظت می‌شدند.

البته نکته عجیب و غیرمعمول برای لئوناردو داوینچی، مردی که در زمینه مهندسی تخصص داشت، این بود که چرخ دنده‌های نقاشی‌های طراحی ماشین جنگی زرهی لئوناردو داوینچی به گونه‌ای پیکربندی شده است که باعث می‌شود خودرو بی‌حرکت شود. این موضوع ممکن است یک اشتباه از طرف لئوناردو داوینچی باشد، اما برخی از مورخان معتقدند که این دانشمند این اشتباه را عمداً انجام داده است تا در صورتی که یادداشت‌های او به سرقت برود و شخص دیگری سعی کند طرح را کپی کند، نتواند ماشین جنگی زرهی را به حرکت درآورد.

ماشین جنگی زرهی


7. مجسمه سوارکار


اگرچه لئوناردو داوینچی ظاهراً در خدمت لودوویکو اسفورزا به عنوان یک مهندس نظامی مشغول به کار بود، اما لئوناردو داوینچی همچنین متعهد شد که یک بنای بزرگ سوارکاری را به عنوان یادبود پدر فقید دوک لودوویکو اسفورزا یعنی فرانچسکو اسفورزا بسازد. لئوناردو داوینچی برای ساخت این مجسمه – که قرار بود 24 فوت ارتفاع داشته باشد – آناتومی اسب‌ها را با دقت مطالعه کرد و محاسباتی را برای تعیین میزان نیاز به برنز انجام داد. از همه مهمتر، لئوناردو داوینچی روشهای جدید ابتکاری را برای فرآیند ریخته‌گری ارائه داد که شامل طراحی ماشین آلات پیچیده برای ساخت قالبهای مورد نیاز بود.

متأسفانه، این طرح به دنبال وقوع جنگ‌های ایتالیا در دهه 1490 متوقف شد و منابع برنزی میلان برای ساخت سلاح استفاده شد. سپس و هنگامی که نیروهای فرانسوی در سال 1499 وارد میلان شدند و حکومت اسفورزا سرنگون شد، این پروژه برای همیشه رها شد. طبق یک داستان، سربازان مهاجم از مدل خاک رس عظیم مجسمه لئوناردو داوینچی برای تمرین و هدف قرار دادن این مجسمه استفاده می‌کردند.

مجسمه سوارکار


8. لباس غواصی


به دنبال حمله به میلان، لئوناردو داوینچی از آن شهر فرار کرد و مدت کوتاهی را در ونیز گذراند. از آنجا که خانه جدید موقت وی نیز در معرض تهدید مهاجمان خارجی (این بار توسط امپراتوری عثمانی) قرار داشت، لئوناردو داوینچی دوباره خدمات خود را به عنوان یک مهندس نظامی به ایتالیا ارائه کرد.

در کدکس آروندل، لئوناردو داوینچی طرح‌هایی برای لباس غواصی ساخته شده از چرم با عینک شیشه‌ای و لوله عبور هوا به تصویر کشیده است. از نظر تئوری، این لباس‌ها به سربازان ونیزی اجازه می‌داد تا در کف دریا راه بروند و از پایین کشتی‌های دشمن را خراب کنند. تنفس آن‌ها با تانک‌های هوایی شناور بر روی سطح آب امکان‌پذیر شد.

لباس غواصی


9.شوالیه رباتیک


یک مدل مینیاتوری از شوالیه مکانیکی لئوناردو داوینچی و عملکردهای داخلی آن که در برلین به نمایش گذاشته شده است. قطعاتی از طرح اصلی این شوالیه رباتیک در سال 1950 کشف شد.

لئوناردو داوینچی علاوه بر ماشین پرنده، هلیکوپتر، پل و سلاح‌های نظامی مختلف، وسایل محافظتی را نیز طراحی کرد که صرفاً برای سرگرمی طراحی شده بودند.

در حدود سال 1495، او نقشه‌هایی را برای ساخت یک شوالیه مکانیکی ترسیم کرد. این طرح در واقع یک روبات زره‌پوش بود که می‌توانست بنشیند، سرش را حرکت دهد و حتی شمشیری را در دستانش تکان دهد. لئوناردو داوینجی که خود را در مطالعه آناتومی انسان غوطه‌ور کرده بود، می‌دانست که چگونه سیستم پیچیده چرخ دنده‌ها و قرقره‌ها را به منظور نشان دادن حرکت بدن انسان تا حد امکان شبیه‌سازی کند. البته طرح کامل این شوالیه مکانیکی در طول تاریخ از بین رفته است اما مارک رزهایم، متخصص روباتیک آمریکایی، موفق شد در سال 2002 با استفاده از یادداشت‌های لئوناردو داوینچی، یک کپی موفق از این شوالیه مکانیکی را بسازد.

شوالیه رباتیک


10. شیر مکانیکی


یک اختراع تأثیرگذار دیگر در حوزه رباتیک که لئوناردو داوینجی در اواخر عمر خود آن را طراحی کرد. او هنگامی که پیش جولیانو د مدیچی (برادر پاپ لئو ایکس) کار می‌کرد، یک شیر مکانیکی را به عنوان هدیه دیپلماتیک برای پادشاه فرانسیس اول فرانسه ساخت. طبق گزارشات معاصر، این شیر مکانیکی می‌توانست راه برود، سر خود را حرکت دهد و قفسه سینه خود را باز کند تا فلور دلیز نمایان شود.

همانطور که این شیر مکانیکی را برای پادشاه فرانسیس اول فرانسه می‌ساخت، لئوناردو داوینچی در سال 1516 وارد دربار پادشاه شد. پادشاه فرانسیس اول فرانسه خانه شخصی خود را در دره لوآر به لئوناردو داوینچی سپرد، جایی که سه سال بعد در 67 سالگی درگذشت. لئوناردو داوینچی در آمبویز در داخل یک کلیسای کوچک واقع در محوطه قلعه سلطنتی به خاک سپرده شد. این خانه ابدی یکی از بزرگترین نابغه‌هایی است که جهان تا به حال به خود دیده است.


جمع‌بندی


اختراعات داوینچی هرگز به طور کامل در زمان خود ساخته نشدند، اما ایده‌های او الهام بخش نسل‌های مخترعان و دانشمندان بوده است. خلاقیت و نوآوری او یادآور این نکته است که با ذهن باز و کنجکاو، می توان به چیزهای شگفت انگیزی دست یافت.

اینها تنها تعداد کمی از اختراعات متعدد لئوناردو داوینچی هستند. ذهن او مخزنی از ایده‌های نوآورانه بود که بسیاری از آنها هنوز هم امروزه مرتبط هستند. داوینچی نمونه‌ای واقعی از یک نابغه است که تأثیر عمیقی بر جهان گذاشته است.

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

کشف مجسمه‌ای مرموز زیر دیوار معبد/ آیا این چهره واقعی کلئوپاترای هفتم، آخرین ملکه مصر باستان است؟

8 ارز دیجیتال شگفت‌انگیز برای سرمایه‌گذاری بلندمدت که آینده شما را دگرگون می‌کنند!

2 ارز دیجیتالی که در آستانه عبور از 100 میلیارد دلار ارزش بازار هستند و دنیای سرمایه‌گذاری را متحول می‌کنند!

ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!

تست هوش/ چالش 8 ثانیه‌ای؛ اسب کجا پنهان شده است؟

تست هوش/ چالش 6 ثانیه‌ای؛ کلاغ کجا پنهان شده است؟

آغاز به کار نوزدهمین رویداد مجازی رقابت‌های استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت

هشدار هشدار؛ ابتلا به آلزایمر با مصرف وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین

ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه

تست هوش/ چالش 15 ثانیه‌ای؛ آیا می‌توانید همه عددهای 7 را پیدا کنید؟

ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»

آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی 23 آذر برگزار می‌شود

«احمدشاه قاجار» در قاب تاریخ؛ عکسی نایاب از روزهای مدرسه ولیعهد جوان ایران در سال 1289

ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»

ویدیو / تاریخ تلویزیون این انگلیسی حرف زدن "علی صادقی" رو فراموش نمی‌کنه!😂😂

ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه

(ویدئو) خاطره‌ی فوق‌العاده خنده‌دار نقش اول فیلم «هفتاد سی» از عشق دوران مدرسه‌اش/ بهرام افشاری: دختره برگشت گفت آقا این ما رو اذیت میکنه راننده همونو رفت تو حیاط کلانتری!😁

آغاز به کار نوزدهمین رویداد مجازی رقابت‌های استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت

ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!

(ویدیو) وقتی نیچه و اینشتین به «جوکر» می‌آیند / استفاده از فلسفه و فیزیک، شیطنت جدید احسان علیخانی برای خنداندن مردم!

تست هوش/ چالش 15 ثانیه‌ای؛ آیا می‌توانید همه عددهای 7 را پیدا کنید؟

ویدیو / هنرمندی خیره‌کننده "جواد عزتی" در «آتابای» و تسلط بی‌عیب و نقص او به زبان ترکی؛ تمرین بی‌وقفه یا نبوغ خدادادی؟

(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / قیافه نیما شعبان نژاد بعد از شنیدن جواب سوالات امتحان ریاضی خداست!

ویدیو / جادوی انیمیشن در ایران باستان؛ خلاقیتی که با ساده‌ترین ابزار تاریخ‌ساز شد!

نگاهی به تصاویر نشست پرحاشیه روز دانشجو در دانشگاه علامه طباطبائی/ فاطمه مهاجرانی زیر فشار انتقادات دانشگاه علامه را ترک کرد

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدیو/نقش اول فیلم «هفتاد سی» راز بزرگ زندگی‌اش را افشا کرد/ بهرام افشاری: من دیوونم، نسخه‌ی پزشکی هم دارم🤯

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

تصویر / گفتگوی علمی افلاطون و اینشتین در دل آتن؛ جایی که فلسفه و فیزیک دست در دست هم مرزهای علم را می‌شکند

(ویدئو) هوشنگ ابتهاج: ای‌کاش زبان مادری من ترکی بود، فقط به خاطر «حیدربابای شهریار»

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «Up» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی‌تبار دوست صمیمی مریم میرزاخانی

عکس| جواب دانش‌آموز ایرانی به سوال ادبیات حماسه آفرید/ بزرگوار تو اعتماد‎‌به‌نفس و خلاقیت غوطه‌وره😂

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» حال امروزتو خوب می‌کنه / جواد رضویان تصمیم گرفته بینیشو عمل کنه😁/ دکتر مهران غفوریان: داروی بیهوشی نداریم، با کف پام بیام رو صورتت

بازی فکری؛ اگه فکر میکنی چشات به تیزبینی عقاب در کمتر از 4 ثانیه ماهی منحصر‌به فرد رو پیدا کن

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

ویدیو / هنرمندی خیره‌کننده "جواد عزتی" در «آتابای» و تسلط بی‌عیب و نقص او به زبان ترکی؛ تمرین بی‌وقفه یا نبوغ خدادادی؟

جعبه کمک‌های اولیه حقوقی سوفیانیوز؛ قسمت یازدهم | «سفته ضمانت یا سفته استخدامی» در حقوق ایران

تست هوش / حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند دو گربه مشابه را در این تصویر پیدا کنند!

چالش‌های بزرگ در تربیت مهندسان حرفه‌ای ایران/ رییس دانشگاه آزاد کشور: نیازمند تغییر رویکرد در آموزش عالی هستیم

6 میوه خشک که برای دیابتی‌ها مثل سم عمل می‌کند!

هفته پژوهش و فناوری 1403؛ از نمایشگاه دستاوردها تا تجلیل از دانشمندان جوان و نشست‌های تخصصی + ویدئو

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «داستان اسباب بازی‌ها» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

«بوموسی» میزبان گردهمایی روسای جهاد دانشگاهی شد

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روز بیست‌وسوم: 50 صفت پرکاربرد

استندآپ کمدی؛ جملات انگیزشی روی دیوار مدرسه مثل فیلمای اصغر فرهادی پایان باز بود! / بیچاره پژمان جمشیدی غش کرد از خنده😂😂

مجلس تصویب کرد: 80 همت سهام برای تسویه بدهی دانشکده‌های علوم پزشکی تعیین شد

(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / قیافه نیما شعبان نژاد بعد از شنیدن جواب سوالات امتحان ریاضی خداست!

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

دانشجو، قلب تپنده پیشرفت ایران؛ پیام تبریک «سوفیانیوز» به مناسبت روز دانشجو

ویدئو/ ماجرای سقوط کیکاووس از آسمان؛ رویای پرواز که او را به بند دیوان کشاند

ویدیو / دکلمه خوانی فوق العاده دلنشین پدر طنز ایران؛ آقای مدیری جیگرمون کباب شد با این سوز و گدازی که شما شعر میخونی...

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند قارچ را در میان عروس دریایی‌ها فقط در 6 ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) هوشنگ ابتهاج: ای‌کاش زبان مادری من ترکی بود، فقط به خاطر «حیدربابای شهریار»

ویدیو/ یادی کنیم از تسلط بی‌نظیر نقش اول فیلم «زودپز» به زبان انگلیسی در جشنواره کن/ نوید محمدزاده: 😁sir me launguage english

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی فضایی نمی‌توانند آب‌نبات را در 3 ثانیه میان بستنی قیفی‌ها پیدا کنند

عکس/ طنز تلخ تاریخ! نگاهی به کارنامه احمدشاه قاجار و نمرات خیره‌کننده او/ رنگ رخساره نمرات خبر می‌دهد از مملکت‌داری شاهکار اعلی‌حضرت همایون😂

پیکاسو؟ نه ممنون؛ ما خودمون رضا شفیعی جم داریم! / مروری بر طراحی‌ها و نقاشی‌های رضا شفیعی جم زامبیِ «جوکر»

تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند الگوی مناسب کندوی زنبورعسل را در 5 ثانیه کشف کنند

نگاهی به نامه‌های آتشین و عاشقانه دوران قاجار/ «قربان چشم‌های قشنگت، عکسی التفات بفرمایید»

تست هوش المپیادی/ حتی افرادی با ضریب هوشی " انیشتین" نمی‌توانند این معمای المپیادی را در عرض 4 ثانیه حل کنند

عکس/ «فاطمه حمامی»، قلم موی احساس را بر بوم تاریخ موسیقی کشید | ادای دین به خسروی آواز ایران، «استاد محمدرضا شجریان»

بازی فکری؛ اگه فکر میکنی چشات به تیزبینی عقاب در کمتر از 4 ثانیه ماهی منحصر‌به فرد رو پیدا کن

ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!

ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه

ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»

ویدیو / جادوی انیمیشن در ایران باستان؛ خلاقیتی که با ساده‌ترین ابزار تاریخ‌ساز شد!

ویدیو / تاریخ تلویزیون این انگلیسی حرف زدن "علی صادقی" رو فراموش نمی‌کنه!😂😂

(ویدیو) وقتی نیچه و اینشتین به «جوکر» می‌آیند / استفاده از فلسفه و فیزیک، شیطنت جدید احسان علیخانی برای خنداندن مردم!

ویدیو / تعجب نعیمه نظام دوست از آناتومی بدن پشه و و تعداد قلب آن؛ ذلیل مرده اگه قلب داشت که این همه آدم رو نیش نمی‌زد!

(ویدئو) خاطره‌ی فوق‌العاده خنده‌دار نقش اول فیلم «هفتاد سی» از عشق دوران مدرسه‌اش/ بهرام افشاری: دختره برگشت گفت آقا این ما رو اذیت میکنه راننده همونو رفت تو حیاط کلانتری!😁

ویدیو| حامد آهنگی؛ معلم فوق سمی برنامه‌ی جوکر که به «منضبوط» بودن بسیار حساس بود/ محمدرضا علیمردانی ریسه رفت از خنده😂

(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / قیافه نیما شعبان نژاد بعد از شنیدن جواب سوالات امتحان ریاضی خداست!

استندآپ کمدی؛ جملات انگیزشی روی دیوار مدرسه مثل فیلمای اصغر فرهادی پایان باز بود! / بیچاره پژمان جمشیدی غش کرد از خنده😂😂

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روز بیست‌وسوم: 50 صفت پرکاربرد

ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»

ویدیو / تاریخ تلویزیون این انگلیسی حرف زدن "علی صادقی" رو فراموش نمی‌کنه!😂😂

ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه

(ویدئو) خاطره‌ی فوق‌العاده خنده‌دار نقش اول فیلم «هفتاد سی» از عشق دوران مدرسه‌اش/ بهرام افشاری: دختره برگشت گفت آقا این ما رو اذیت میکنه راننده همونو رفت تو حیاط کلانتری!😁

ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!

(ویدیو) وقتی نیچه و اینشتین به «جوکر» می‌آیند / استفاده از فلسفه و فیزیک، شیطنت جدید احسان علیخانی برای خنداندن مردم!

ویدیو / هنرمندی خیره‌کننده "جواد عزتی" در «آتابای» و تسلط بی‌عیب و نقص او به زبان ترکی؛ تمرین بی‌وقفه یا نبوغ خدادادی؟

(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / قیافه نیما شعبان نژاد بعد از شنیدن جواب سوالات امتحان ریاضی خداست!

ویدیو / جادوی انیمیشن در ایران باستان؛ خلاقیتی که با ساده‌ترین ابزار تاریخ‌ساز شد!

ویدیو| حامد آهنگی؛ معلم فوق سمی برنامه‌ی جوکر که به «منضبوط» بودن بسیار حساس بود/ محمدرضا علیمردانی ریسه رفت از خنده😂

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «داستان اسباب بازی‌ها» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

استندآپ کمدی؛ جملات انگیزشی روی دیوار مدرسه مثل فیلمای اصغر فرهادی پایان باز بود! / بیچاره پژمان جمشیدی غش کرد از خنده😂😂

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدیو/نقش اول فیلم «هفتاد سی» راز بزرگ زندگی‌اش را افشا کرد/ بهرام افشاری: من دیوونم، نسخه‌ی پزشکی هم دارم🤯

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

(ویدئو) هوشنگ ابتهاج: ای‌کاش زبان مادری من ترکی بود، فقط به خاطر «حیدربابای شهریار»

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «Up» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدیو/حماسه‌سازی عجیب و غریب و خنده‌دار «مهران غفوریان» با انگلیسی دست‌وپا شکسته در برزیل/ مهران مدیری ریسه رفت از خنده😂

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «The Lorax» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدئو| وقتی نابغۀ ایرانی «مریم میرزاخانی» با تدریس جادویی‌اش ریاضی را به درسی دوست‌داشتنی تبدیل می‌کند

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» حال امروزتو خوب می‌کنه / جواد رضویان تصمیم گرفته بینیشو عمل کنه😁/ دکتر مهران غفوریان: داروی بیهوشی نداریم، با کف پام بیام رو صورتت

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

ویدئو| عظیم‌ترین پروژه معماری جهان «برج خلیفه» با اون دبدبه و کبکبه، یه باگ فوق مسخره داره که آبروی اماراتی‌ها رو برده😂

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

(ویدئو) / «پروفسور مریم میرزاخانی»: ریاضی همیشه علاقه اصلی من نبود، من علاقه زیادی به خواندن رمان داشتم و فکر می‌کردم یه روزی نویسنده بشم!

ویدیو / هنرمندی خیره‌کننده "جواد عزتی" در «آتابای» و تسلط بی‌عیب و نقص او به زبان ترکی؛ تمرین بی‌وقفه یا نبوغ خدادادی؟

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «داستان اسباب بازی‌ها» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روز بیست‌وسوم: 50 صفت پرکاربرد

استندآپ کمدی؛ جملات انگیزشی روی دیوار مدرسه مثل فیلمای اصغر فرهادی پایان باز بود! / بیچاره پژمان جمشیدی غش کرد از خنده😂😂

(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / قیافه نیما شعبان نژاد بعد از شنیدن جواب سوالات امتحان ریاضی خداست!

ویدیو| حامد آهنگی؛ معلم فوق سمی برنامه‌ی جوکر که به «منضبوط» بودن بسیار حساس بود/ محمدرضا علیمردانی ریسه رفت از خنده😂

(ویدئو) خاطره‌ی فوق‌العاده خنده‌دار نقش اول فیلم «هفتاد سی» از عشق دوران مدرسه‌اش/ بهرام افشاری: دختره برگشت گفت آقا این ما رو اذیت میکنه راننده همونو رفت تو حیاط کلانتری!😁

ویدیو / تعجب نعیمه نظام دوست از آناتومی بدن پشه و و تعداد قلب آن؛ ذلیل مرده اگه قلب داشت که این همه آدم رو نیش نمی‌زد!

(ویدیو) وقتی نیچه و اینشتین به «جوکر» می‌آیند / استفاده از فلسفه و فیزیک، شیطنت جدید احسان علیخانی برای خنداندن مردم!

ویدیو / تاریخ تلویزیون این انگلیسی حرف زدن "علی صادقی" رو فراموش نمی‌کنه!😂😂

ویدیو / جادوی انیمیشن در ایران باستان؛ خلاقیتی که با ساده‌ترین ابزار تاریخ‌ساز شد!

ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدئو/ ماجرای سقوط کیکاووس از آسمان؛ رویای پرواز که او را به بند دیوان کشاند

ویدیو / دکلمه خوانی فوق العاده دلنشین پدر طنز ایران؛ آقای مدیری جیگرمون کباب شد با این سوز و گدازی که شما شعر میخونی...

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

(ویدئو) هوشنگ ابتهاج: ای‌کاش زبان مادری من ترکی بود، فقط به خاطر «حیدربابای شهریار»

ویدیو/ یادی کنیم از تسلط بی‌نظیر نقش اول فیلم «زودپز» به زبان انگلیسی در جشنواره کن/ نوید محمدزاده: 😁sir me launguage english

(ویدیو) نقشه متفقین از زمان جنگ جهانی اومده رسیده دست سام درخشانی / این سکانس سمی از «قهوه پدری» رو نبینی از کفت رفته!😂😂

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «نمو» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدیو) خاطره خنده‌دار و سمی مهران مدیری از وضعیت فاجعه‌بار تحصیل او! / 11 روز طول می‌کشید تا بفهمم 44 به اضافه 10 چند میشه!😂😂

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

ویدئو| «گلسا شمسی‌پور»، نابغه‌ی کوچک شهرکردی که برنامه‌نویسی را خلاقانه‌تر از حرفه‌ای‌ها انجام می‌دهد و بهترین کدنویس جهان شد

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

بانکداری شگفت‌انگیز ایران باستان؛ میراثی از هوش مالی و تدبیر / شاهکار مالی هخامنشیان با سیستم بانکی حیرت‌انگیز

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

ویدئو/ از پسر کارگر با معدل 11.5 تا تاریخ‌سازی در کنکور/ «رستگار رحمانی»، تنها جانشین شایسته پروفسور سمیعی در دنیای پزشکی ایران

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

(ویدئو) خاطره‌بازی ناب با آهنگ‌های نوستالژیک دهه شصت و هفتاد/ ملودی‌هایی که هنوز بوی مدرسه میدن و حال و هوای بچگی رو زنده می‌کنن

با دیدن این ویدئو قلبت اکلیلی میشه😍/ دعوت به زنگ تفریح یک مدیر خلاق با آهنگ بندری "چشمو و دلوم روشن"

(ویدئو) / «پروفسور مریم میرزاخانی»: ریاضی همیشه علاقه اصلی من نبود، من علاقه زیادی به خواندن رمان داشتم و فکر می‌کردم یه روزی نویسنده بشم!

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

2 ارز دیجیتالی که در آستانه عبور از 100 میلیارد دلار ارزش بازار هستند و دنیای سرمایه‌گذاری را متحول می‌کنند!
2 ارز دیجیتالی که در آستانه عبور از 100 میلیارد دلار ارزش بازار هستند و دنیای سرمایه‌گذاری را متحول می‌کنند!
ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!
ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!
ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه
ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه
تست هوش/ چالش 8 ثانیه‌ای؛ اسب کجا پنهان شده است؟
تست هوش/ چالش 8 ثانیه‌ای؛ اسب کجا پنهان شده است؟
«احمدشاه قاجار» در قاب تاریخ؛ عکسی نایاب از روزهای مدرسه ولیعهد جوان ایران در سال 1289
«احمدشاه قاجار» در قاب تاریخ؛ عکسی نایاب از روزهای مدرسه ولیعهد جوان ایران در سال 1289
تست هوش/ چالش 6 ثانیه‌ای؛ کلاغ کجا پنهان شده است؟
تست هوش/ چالش 6 ثانیه‌ای؛ کلاغ کجا پنهان شده است؟
تست هوش/ چالش 15 ثانیه‌ای؛ آیا می‌توانید همه عددهای 7 را پیدا کنید؟
تست هوش/ چالش 15 ثانیه‌ای؛ آیا می‌توانید همه عددهای 7 را پیدا کنید؟
ویدیو / جادوی انیمیشن در ایران باستان؛ خلاقیتی که با ساده‌ترین ابزار تاریخ‌ساز شد!
ویدیو / جادوی انیمیشن در ایران باستان؛ خلاقیتی که با ساده‌ترین ابزار تاریخ‌ساز شد!
معمای ریاضی / حتی افرادی با ضریب هوشی "ابوریحان بیرونی" نمی‌توانند این معما را حل کنند!
معمای ریاضی / حتی افرادی با ضریب هوشی "ابوریحان بیرونی" نمی‌توانند این معما را حل کنند!
ویدیو / تاریخ تلویزیون این انگلیسی حرف زدن "علی صادقی" رو فراموش نمی‌کنه!😂😂
ویدیو / تاریخ تلویزیون این انگلیسی حرف زدن "علی صادقی" رو فراموش نمی‌کنه!😂😂
(ویدیو) وقتی نیچه و اینشتین به «جوکر» می‌آیند / استفاده از فلسفه و فیزیک، شیطنت جدید احسان علیخانی برای خنداندن مردم!
(ویدیو) وقتی نیچه و اینشتین به «جوکر» می‌آیند / استفاده از فلسفه و فیزیک، شیطنت جدید احسان علیخانی برای خنداندن مردم!
(ویدئو) خاطره‌ی فوق‌العاده خنده‌دار نقش اول فیلم «هفتاد سی» از عشق دوران مدرسه‌اش/ بهرام افشاری: دختره برگشت گفت آقا این ما رو اذیت میکنه راننده همونو رفت تو حیاط کلانتری!😁
(ویدئو) خاطره‌ی فوق‌العاده خنده‌دار نقش اول فیلم «هفتاد سی» از عشق دوران مدرسه‌اش/ بهرام افشاری: دختره برگشت گفت آقا این ما رو اذیت میکنه راننده همونو رفت تو حیاط کلانتری!😁
(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / وقتی بعد از امتحان ریاضی ازت می‌پرسن سوالات مشتق، توابع و حد رو چی نوشتی؟
(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / وقتی بعد از امتحان ریاضی ازت می‌پرسن سوالات مشتق، توابع و حد رو چی نوشتی؟
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
8 ارز دیجیتال شگفت‌انگیز برای سرمایه‌گذاری بلندمدت که آینده شما را دگرگون می‌کنند!
8 ارز دیجیتال شگفت‌انگیز برای سرمایه‌گذاری بلندمدت که آینده شما را دگرگون می‌کنند!
کشف مجسمه‌ای مرموز زیر دیوار معبد/ آیا این چهره واقعی کلئوپاترای هفتم، آخرین ملکه مصر باستان است؟
کشف مجسمه‌ای مرموز زیر دیوار معبد/ آیا این چهره واقعی کلئوپاترای هفتم، آخرین ملکه مصر باستان است؟
ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!
ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!
ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه
ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه
«احمدشاه قاجار» در قاب تاریخ؛ عکسی نایاب از روزهای مدرسه ولیعهد جوان ایران در سال 1289
«احمدشاه قاجار» در قاب تاریخ؛ عکسی نایاب از روزهای مدرسه ولیعهد جوان ایران در سال 1289
آغاز به کار نوزدهمین رویداد مجازی رقابت‌های استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت
آغاز به کار نوزدهمین رویداد مجازی رقابت‌های استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت
ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»
ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»
هشدار هشدار؛ ابتلا به آلزایمر با مصرف وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین
هشدار هشدار؛ ابتلا به آلزایمر با مصرف وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین
آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی 23 آذر برگزار می‌شود
آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی 23 آذر برگزار می‌شود
ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «داستان اسباب بازی‌ها» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «داستان اسباب بازی‌ها» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
تست هوش / حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند دو گربه مشابه را در این تصویر پیدا کنند!
تست هوش / حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند دو گربه مشابه را در این تصویر پیدا کنند!
جعبه کمک‌های اولیه حقوقی سوفیانیوز؛ قسمت یازدهم | «سفته ضمانت یا سفته استخدامی» در حقوق ایران
جعبه کمک‌های اولیه حقوقی سوفیانیوز؛ قسمت یازدهم | «سفته ضمانت یا سفته استخدامی» در حقوق ایران
راز بازی باستانی ایرانی پس از 4000 سال فاش شد! + تصاویر بازی
راز بازی باستانی ایرانی پس از 4000 سال فاش شد! + تصاویر بازی
اعلام شرایط و مراحل نام‌نویسی در نوبت اول کنکور 1404/ ثبت‌نام از 25 آذر
اعلام شرایط و مراحل نام‌نویسی در نوبت اول کنکور 1404/ ثبت‌نام از 25 آذر
هوش مصنوعی: خبر بد برای زمین!/ حتی با حذف کامل کربن، گرمایش زمین متوقف نخواهد شد
هوش مصنوعی: خبر بد برای زمین!/ حتی با حذف کامل کربن، گرمایش زمین متوقف نخواهد شد
«هان کانگ»، ستاره درخشان نوبل ادبیات 2024
«هان کانگ»، ستاره درخشان نوبل ادبیات 2024
ویدیو| حامد آهنگی؛ معلم فوق سمی برنامه‌ی جوکر که به «منضبوط» بودن بسیار حساس بود/ محمدرضا علیمردانی ریسه رفت از خنده😂
ویدیو| حامد آهنگی؛ معلم فوق سمی برنامه‌ی جوکر که به «منضبوط» بودن بسیار حساس بود/ محمدرضا علیمردانی ریسه رفت از خنده😂
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری