کد خبر: 843
شنبه 2 دی 1402 - 10:52
شنبه 2 دی 1402 - 10:52

استارت جشنواره بین المللی حرکت با حضور 400 دانشجو از 70 دانشگاه

استارت جشنواره بین المللی حرکت با حضور 400 دانشجو از 70 دانشگاه

سوفیانیوز: شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و 400 دانشجو از 70 دانشگاه سراسر کشور در دانشگاه شهید بهشتی آغاز شد.

به گزارش سوفیانیوز به نقل از ایرنا، جشنواره بین‌المللی حرکت ویژه آثار و دستاوردهای انجمن ها و اتحادیه‌های علمی دانشجویی کشور است که شانزدهمین دوره آن امروز (شنبه 2 دی) در دانشگاه شهید بهشتی با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گشایش یافت.

این جشنواره در 17 محور مختلف توسط انجمن های علمی دانشگاه ها بررسی می شود و بعد از برگزاری جشنواره حرکت داخلی در هر دانشگاه، آثار برگزیده برای مرحله بین المللی ارسال می‌شود.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی در مراسم افتتاحیه شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت که در محل سالن همایش‌های بین‌المللی این دانشگاه بر اهمیت توجه به فعالیت‌های علمی توسط دانشمندان جوان اشاره کرد و گفت: سال 1398 در داوری جایزه مصطفی (ص) پرونده‌های جهانی را بررسی می‌کردیم. دکتر محمد عبدالاحد استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران یکی از برگزیدگان سال 1398 این جایزه بود و باور نمی‌کردم، فردی به این اندازه جوان توانسته دستگاهی اختراع کند که حین عمل جراحی با استفاده از نور سلول‌های سرطانی را تشخیص دهد. این دانشمند جوان 15 اختراع دارد و چند پتنت بین‌المللی هم ثبت کرده است.

محمودرضا آقامیری ادامه داد: جوانان با فراغ بال و آرامش می‌توانند کار کنند. جوانان انجمن‌های علمی سال‌های بعد به دانشمندان بزرگ تبدیل می‌شوند. جشنواره حرکت از سال 1386 کار خود را آغاز کرده تا دانشمندان جوان شناخته شوند و انجمن‌های علمی با هم ارتباط بگیرند.

وی به جوانان توصیه کرد: حضور در انجمن‌های علمی قدرت است و کار علمی را باید همین امروز آغاز کنید. شهید شهریاری استاد این دانشگاه از دوره کارشناسی دانشجوی فرهیخته‌ای بود، دانشجویان امروز هم باید مثل شهید شهریاری و دیگر بزرگان علمی باشند.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: انجمن‌های علمی باید خروجی داشته باشند و خروجی آن هم تربیت اعضای انجمن‌های علمی و همه دانشجویان برتر است. این دانشگاه خانه علم و دانش است و فضا برای کار انجمن‌های علمی مهیا است.

شعار جشنواره؛ «زندگی یعنی امید و حرکت»

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی هم در این مراسم گفت: 400 دانشجو از 70 دانشگاه کشور در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی دوم تا چهارم دی شرکت می‌کنند.

فاضل جهانگیری اظهار داشت: شانزدهین جشنواره «حرکت» به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود. جشنواره حرکت از روز شنبه 2 دی ماه آغاز به کار می‌کند و در روز دوشنبه 4 دی ماه به کار خود پایان می‌دهد.

وی افزود: «زندگی یعنی امید و حرکت» شعار دانشگاه شهید بهشتی به حساب می‌آید و میان اهداف برگزاری جشنواره حرکت و شعار دانشگاه شهید بهشتی تقارن وجود دارد. رهبر معظم انقلاب در سخنان خود همواره بر حرکت و امید پافشاری کرده‌اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه جشنواره حرکت در بطن خود بر حرکت تأکید می‌کند، ابراز امیدواری کرد که تبلور روح امید و حرکت در جامعه پویای دانشجویی داشته باشیم و با برگزاری این جشنواره بتوانیم نقشی در تبلور روح امید و حرکت در جامعه داشته باشیم.

جهانگیری ادامه داد: برگزاری نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی به عنوان مهم‌ترین بخش جشنواره حرکت به حساب می‌آید، 400 دانشجو از 70 دانشگاه سراسری در جشنواره بین‌المللی حرکت شرکت کرده‌اند. این نمایشگاه می‌تواند فرصت مناسبی برای ارتباط میان عرضه‌کنندگان دستاوردها و صنعت باشد.

وی با یادآوری اینکه هشت کارگاه با هدف هم‌افزایی و مشارکت انجمن‌های علمی طی سه روز برگزاری همایش حرکت برگزار می‌شود، گفت: این کارگاه‌ها با هدف هم‌افزایی و مشارکت انجمن‌های علمی برگزار می‌شود. برخی از این کارگاه‌ها جدید هستند و منحصر بفرد به حساب می‌آیند.

داوری آثار شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت در دو مرحله انجام می‌شود و در نهایت بخش نمایشگاهی در تاریخ دوم تا چهارم دی ماه 1402 به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود و آثاری که امتیاز لازم را از کمیته داوری با حضور بیش از 300 عضو هیئت علمی دریافت کنند، برگزیده و تجلیل می‌شوند.

برگزیدگان جشنواره حرکت از چهاردهمین دوره از امتیازاتی توسط بنیاد ملی نخبگان برخوردار خواهند بود.