سوفیانیوز
سوفیانیوز: علی امامی فر متولد 1377 و فارغ التحصیل کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد رشت، در آزمون وکالت 1403 موفق به کسب رتبه 1 در کل کشور با نمره تراز 12476 شده است. در ادامه مشروح گفت و گوی اختبار با علی امامی فر در خصوص منابع آزمون، زمانبندی، نحوه مطالعه و… را خواهید خواند.
به گزارش سرویس خبر پایگاه خبری سوفیانیوز به نقل از اختبار؛ رشته حقوق یکی از رشته های پرطرفدار حوزه علوم انسانی است. بسیاری از فارغ التحصیلان این رشته دانشگاهی علاقه مند هستند در محبوب ترین حوزه فعالیت این رشته که "وکالت" می باشد، مشغول به کار شوند. لازم به ذکر است که متقاضیان برای کسب پروانه و مجوز برای فعالیت در حوزه وکالت باید در آزمونی به نام آزمون وکالت که هم از طرف قوه قضائیه و هم از طرف کانون وکلا دادگستری برگزار می شود، پذیرفته شوند.
علی امامی فر متولد 1377 و فارغ التحصیل کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد رشت، در آزمون وکالت 1403 موفق به کسب رتبه 1 در کل کشور با نمره تراز 12476 شده است. در ادامه مشروح گفت و گوی اختبار با علی امامی فر در خصوص منابع آزمون، زمانبندی، نحوه مطالعه و… را خواهید خواند.
لطفا مختصری درباره سوابق تحصیلی و شغلیتان بفرمایید:
علی امامی فر هستم متولد 1377 کارشناسی حقوق را در دانشگاه آزاد رشت گذراندم، قبل از ادامه مصاحبه قصد دارم بیان کنم موفقیت ام را پس از لطف خدا و حمایت خانواده مدیون تالیفات شادروان مهدی شهیدی هستم مانند این دانشمند تا کنون نبوده و نخواهد آمد. کتاب های ایشان علاوه بر محتوای علمی ظریف، شیوه صحیح استدلال و تفکر حقوقی دقیق و عادلانه را به حقوق دانان می آموزد و علاقه اصلی خودم را به سیستم حقوقی، مدیون کتاب های ایشان هستم.
دفعه چندمی بود که در این آزمون شرکت میکردید؟ آیا تجربه شرکت در سایر آزمون های حقوقی را هم دارید؟
خیر، اولین باری بود که در آزمون شرکت می کردم تا قبل مشغول خدمت سربازی بودم که امکان شرکت در آزمون را به من نمی داد. شرایط شغلی و خانوادگی شما در زمان آمادگی برای آزمون چطور بود؟ آیا شاغل بودید؟ چه مقدار زمان برای مطالعه داشتید و چطور از این زمان استفاده می کردید؟
خیر، شاغل نبودم از 15 فروردین سال جاری به طور مستمر شروع به مطالعه کردم، در ابتدا آزمون و خطا داشتم هم در رابطه با برنامه ریزی هم منابع که وقت زیادی از من گرفت؛ ولی به تدریج با یک برنامه منسجم راه خودم را پیدا کردم. البته نکته موثر این بود که من هرجا احساس می کردم موضوع دقیق و کامل نیست به کتب مرجع مراجعه می کردم.
برنامهریزیتان برای مطالعه به چه شکلی بود؟
من سعی کردم به روش بیسیک بعد مطالعه درسنامه تست های مبحث را تا حدی بزنم، همینطور در آزمون های آزمایشی شرکت می کردم و خودم را می سنجیدم، در یک ماه آخر هم چند درس اصلی را در دوره های نکته تست شرکت کردم.
درسی که برای من یک مقدار چالش برانگیز بود حقوق تجارت بود، به همین دلیل تصمیم گرفتم به کتب مرجع رجوع کنم، پس از درک این که سیستم منطق این درس با مدنی متفاوت است توانستم در این مشکل فائق آیم.
نظرتان درباره سوالات و شیوه برگزاری آزمون چیست؟
سوالات امسال کمی متفاوت بود با سال های قبل به نظر من بیشتر نزدیک تست های ارشدی بود که در کتاب ها دیده بودم و استاندارد تر بود، اما پیچیدگی های خاص خودش را داشت.
انتظار این نمره را داشتید؟
با توجه به آزمون های آزمایشی انتظار رتبه خوبی داشتم، اما فکر نمی کنم هیچ رتبه یکی دقیقا می دانست قراره اول شود.
توصیه شما به داوطلبین آزمونهای سالهای آینده چیست؟
توصیه می کنم مطالعه روزانه خود هر چقدر هم کم به گونه مستمر ادامه دهند و دنباله میانبر نباشند و با علاقه مفاهیم اصلی حقوق را تجزیه و تحلیل کنند.
برای مطالعۀ مطالب دیگر در حوزۀ اخبار دانشگاهی بر روی لینک کلیک فرمایید