سوفیانیوز
سوفیانیوز: برنامهریزی تغذیهای برای فصل پاییز متفاوتتر از سایر فصلهاست چراکه معمولاً پاییز با آلرژیهای فصلی همراه است و سرماخوردگیهای مقطعی را در پی دارد. درعینحال انتخاب مواد غذایی متناسب با فصل، روشی برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن بهمنظور مقابله با بیماریهاست.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، متخصصان تغذیه تأکید دارند که در این فصل، سیب و انار از میوههای بسیار مفید برای حفظ سلامتی هستند. سیب سرشار از مواد مغذی و ضروری ازجمله ویتامین K، پتاسیم و ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. همچنین شما مقدار زیادی فیبر غذایی (پکتین) از پوست و گوشت این میوه دریافت میکنید. این نوع فیبرِ محلول به بهبود کنترل قند خون، هضم غذا و مدیریت کلسترول کمک میکند.
انار هم از گروه این مواد غذایی مفید است. دانههای این میوه شیرین و ترش، آنتیاکسیدانها و طعم بینظیری را به نوشیدنیها و غذاهای پاییزی موردعلاقه شما اضافه میکند. آب انار بهطور متوسط دارای ظرفیت آنتیاکسیدانی بیشتری نسبت به انگور یا چای سبز است.
ازجمله مواد خوردنی مفید دیگر برای این فصل بادنجان یا بادمجان است. بادمجان نیز یک ماده غذایی کمکالری است. این ماده خوراکی، منبع خوبی از فیبر و مملو از بتاکاروتن، ویتامینها و مواد معدنی بهویژه پتاسیم و ویتامین ب 6، ویتامین C و منگنز است. البته ازآنجاکه بادمجان در برخی افراد حساسیت غذایی ایجاد میکند، قبل از مصرف باید مطمئن شوید که به این ماده غذایی آلرژی ندارید.
ترهفرنگی هم از خوراکیهای مفید در این فصل است. این سبزی سرشار از مواد مغذی بوده و کالری بسیار پایینی دارد. ترهفرنگی سرشار از آنتیاکسیدانها و ترکیبات گوگردی از جمله کامفرول و آلیسین است که از بیماریهای قلبی و انواع خاصی از سرطانها محافظت میکند.
کدوتنبل هم حاوی بتاکاروتن، پتاسیم، ویتامین C و منگنز است. بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A است که برای سلامت چشم مهم است. بتاکاروتن یک پروتئین بسیار با اهمیت برای بدن انسان است که کمبود آن باعث ابتلا به انواع سرطانها مانند سرطان روده و ریه میشود.