کد خبر: 9951
شنبه 28 مهر 1403 - 16:09
شنبه 28 مهر 1403 - 16:09

مقایسه اجمالی هدفون گلکسی بادز 3 و بادز 3 پرو؛ خوش‌صداترین بادزهای سامسونگ/ آیفون‌بازها هم می‌تونند ازش استفاده کنند؟

مقایسه اجمالی هدفون گلکسی بادز 3 و بادز 3 پرو؛ خوش‌صداترین بادزهای سامسونگ/ آیفون‌بازها هم می‌تونند ازش استفاده کنند؟

سوفیانیوز: هدفون‌های سامسونگ تابه‌حال این‌قدر به ایرپاد نزدیک نشده بودند. شاید اگر این شباهت فقط به طراحی و قیمت خلاصه می‌شد، گلکسی بادز 3 و گلکسی بادز 3 پرو ناامید‌کننده‌ترین هدفون‌های تاریخ سامسونگ به‌شمار می‌رفتند.

به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز به نقل از زومیت، تصمیم سامسونگ به استفاده از طراحی ساقه‌دار به‌سبک اپل دست‌کم در بحث راحتی به‌نفع کاربران است؛ زیرا یکی از مشکلاتی که همیشه با گلکسی بادزهای قدیمی داشتم، این بود که موقع قرار‌دادن ایربادها در گوش یا بیرون آوردن آن‌ها، انگشتم اشتباهی با سطح لمسی آن‌ها برخورد می‌کرد و آهنگ مرتب قطع و پخش می‌شد. طراحی ساقه‌دار فیت راحت‌تری هم دارد و سامسونگ می‌گوید که دلیل انتخاب این طراحی دقیقاً راحتی بیشتر آن‌ها از بادزهای لوبیایی است. گوشه‌دار‌بودن ساقه‌ها کنترل هدفون را با کمی مشکل روبه‌رو می‌کند.

کنترل لمسی بهتر و قابلیت جذاب Voice Command

کنترل بادزهای جدید سامسونگ دقیقاً مشابه ایرپاد عمل می‌کند؛ هرچند طراحی سه‌گوش ساقه‌ها باعث شده است تا فرمان‌های لمسی کمی گیج‌کننده شوند و به زمان بیشتری نیاز است تا قلقشان دستتان بیاد. با یک‌ بار فشردن گوشه‌های ساقه بین دو انگشت (همان پینچ‌کردن)، می‌توانید آهنگ را قطع یا پخش کنید و به تماس پاسخ دهید یا بین حالت ANC و امبینت جابه‌جا شوید.

برای کنترل حجم صدا هم لازم است انگشتتان را روی ساقه بالا و پایین بکشید. اگر طراحی گیج‌کننده‌ی ساقه‌ها را نادیده بگیریم، پینچ خیلی خوب کار می‌کند و به‌مراتب از کنترل لمسیِ فوق‌العاده حساس نسل قبل بهتر است؛ اما سوایپ انگشت همیشه خوب جواب نمی‌دهد و در مدل معمولی باعث جابه‌جا‌شدن آزاردهنده‌ی ایرباد در گوش می‌شود.

ایرپاد سامسونگ

گلکسی بادزی برای آیفون‌دارها؟

حالا که حرف از آیفون شد، اجازه دهید به‌طور کامل به علامت سؤال بزرگ بالای سر بسیاری از کاربران آیفون که دارند این بررسی را می‌خوانند، پاسخ دهم:

بله، با آیفون هم می‌توانید از گلکسی بادز 3 استفاده کنید؛ اما، خیر! من پیشنهاد نمی‌کنم آیفون‌دارها به‌جای ایرپاد پرو 2، سراغ هدفون جدید سامسونگ بروند؛ چراکه دردسرهایش به قیمتش نمی‌ارزد.

برای استفاده از برخی از قابلیت‌ها مانند به‌روزرسانی فرم‌ور و اکولایزر، باید به اپلیکیشن Wearable دسترسی داشته باشید که در اپ‌استور نیست و اکوسیستم بسته‌ی اپل اجازه‌ی نصب این اپلیکیشن از فروشگاه دیگری را به ما نمی‌دهد.

برخی قابلیت‌ها هم فقط برای گوشی‌های سامسونگ دردسترس است: مثل صدای فراگیر با ردیاب حرکات سر (360Audio) و کدک SSC سامسونگ برای پخش صدای 24 بیت با وضوح مطلوب مانند ‌آهنگ‌های FLAC (سری S23 به‌بعد یا سری زد فولد و زد فلیپ) و جابه‌جایی خودکار بین دیوایس‌های متصل در اکوسیستم سامسونگ و کنترل نویز تطبیق‌پذیر که متناسب با محیط به‌طور خودکار بین ANC و امبینت جابه‌جا می‌شود.

قابلیت هوش مصنوعی مترجم هم‌زمان هم مختص گوشی‌های سامسونگ است که از همان اپلیکیشن Live Interpreter گوشی استفاده می‌کند و صرفاً صدای جملات ترجمه‌شده را ازطریق هدفون به‌گوش می‌رساند (زبان فارسی پشتیبانی نمی‌شود).

برخی قابلیت‌های دیگر را هم می‌توان یک‌ بار در اپلیکیشن فعال کرد و بعد همیشه به آن‌ها دسترسی داشت؛ مانند جابه‌جایی بین ANC و امبینت با هدفون، قابلیت Voice Command یا توقف آهنگ با بیرون آوردن ایرباد از گوش (عجیب که این مورد آخری به‌طور پیش‌فرض فعال نیست).

قابلیت Siren Detect هم با تشخیص خودکار صداهای اضطراری مانند آژیر آمبولانس و بوق خودرو، حالت ANC را غیرفعال می‌کند تا بتوانید بهتر این صداها را بشنوید. قابلیت تشخیص صدا که حالت امبینت را هنگام صحبت فعال می‌کند، به‌طور پیش‌فرض روشن است و آیفون‌دارها بدون دسترسی به اپلیکیشن هم می‌توانند از آن بهره ببرند؛‌ هرچند گاهی دیر عمل می‌کند و همیشه مطمئن نیست.