کد خبر: 11474
پنجشنبه 24 آبان 1403 - 11:42
پنجشنبه 24 آبان 1403 - 11:42

ویدئو/ از پسر کارگر با معدل 11.5 تا تاریخ‌سازی در کنکور/ «رستگار رحمانی»، تنها جانشین شایسته پروفسور سمیعی در دنیای پزشکی ایران

سوفیانیوز: رستگار رحمانی، فرزند خانواده‌ای کارگر، با معدل 11.5 دیپلم گرفت و با وجود مشکلات شخصی و خدمت سربازی، در کنکور 1388 رتبه اول علوم تجربی و زبان‌های خارجی را کسب کرد. او پس از تحصیل در رشته پزشکی و تخصص جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه تهران، اکنون استادیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است و به طبابت می‌پردازد.

به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، رستگار رحمانی، فرزند یک خانواده 10 نفره از طبقه کارگری، در شرایطی خاص و با تلاشی خستگی‌ناپذیر به موفقیت‌های شگفت‌انگیزی در تحصیلات دست یافت. او که پدرش کارگر ساختمان و مادرش خانه‌دار بود، در فضایی کوچک و نامناسب، انباری 2 در 3 متری، برای کنکور درس می‌خواند. با وجود مشکلات فراوان، او در سال 1382 دیپلم ریاضی-فیزیک را با معدل 11.5 دریافت کرد اما به دلیل مشکلات شخصی، سه سال از تحصیل بازماند و تا سال 1385 در کنکور شرکت نکرد.

در سال 1385، پس از تصمیم به ادامه تحصیل و شرکت در کنکور، رحمانی توانست با رتبه 30 در گروه علوم ریاضی قبول شود. با این‌حال، خدمت سربازی مانعی شد و او نتوانست وارد دانشگاه شود. او بعد از پایان دوره خدمت، در کنکور سال 1388 شرکت کرد و این‌بار موفق به کسب رتبه اول در دو گروه آزمایشی علوم تجربی و زبان‌های خارجی شد، همچنین رتبه 44 را در گروه هنر کسب کرد. اما سازمان سنجش از او خواست دوباره آزمون دهد؛ او با پاسخ صحیح به اکثر سوالات، تاریخ‌ساز شد.

رستگار رحمانی بعد از این موفقیت بی‌نظیر، تحصیلات خود را در رشته پزشکی در دانشگاه تهران آغاز کرد و پس از آن، تخصص جراحی مغز و اعصاب را انتخاب کرد. او تمام مراحل تحصیلی را با پشتکار فوق‌العاده طی کرد و به یکی از چهره‌های درخشان علمی در حوزه پزشکی ایران تبدیل شد. پس از پایان تحصیلات، رحمانی به کرمانشاه بازگشت تا به مردم دیار خود خدمت کند.

رحمانی هم‌اکنون استادیار جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است و به عنوان یکی از افتخارات علمی کشور در رشته خود شناخته می‌شود. داستان زندگی و پیشرفت او، الگویی الهام‌بخش برای جوانانی است که از شرایط دشوار عبور کرده و به دنبال دستیابی به موفقیت‌های بزرگ هستند.

برای مطالعۀ مطالب بیشتر در حوزۀ علم و فناوری بر روی این لینک کلیک فرمایید.