کد خبر: 8731
چهارشنبه 28 شهریور 1403 - 19:38
چهارشنبه 28 شهریور 1403 - 19:38

ویدیو/ آموزش طرز تهیۀ آبغورۀ خانگی به روش سنتی/ رنگ و طعم منحصربه‌فرد و عالی را تجربه کنید

سوفیانیوز: غوره میوه سبزرنگ و کال انگور است و طعم ترشی دارد. آبغوره دارای اسید سوکسینیک، اسید مالیک، اسید گلوکولیک، اسید فرمیک، اسید اگزالیک و قند است. طبع آبغوره سرد و خشک است و استفاده آن برای افرادی که مزاج سرد دارند و دچار ضعف اعصاب هستند مضر است. در این ویدیو نحوۀ تولید آبغورۀ خانگی را ببینید.

به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، بر اساس طب سنتی طبع آبغوره سرد و خشک است. آبغوره را می‌توان با توجه به داشتن سطح بالای ویتامین C گزینه درمانی مناسبی برای بیماری اسکوربوت که ناشی از کمبود ویتامین است، در نظر گرفت. آبغوره خواص درمانی فراوانی مانند کمک به درمان نرمی لثه، ورم مخاط دهان و زردی دارد.

آب غوره حاوی تارتارات پتاسیم است، که برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار تاثیرگذار است. از خواص دیگر آبغوره می‌توان به تقویت خواص آبغوره برای کبد و ضدعفونی کردن روده ها اشاره کرد. استفاده از آبغوره به صورت قرقره کردن آبغوره برای درمان ورم گلو در طب سنتی پیشنهاد می‌شود. علاوه بر این از آبغوره برای درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه هم می‌توان استفاده کرد که بسیار مفید و تاثیرگذار است.

آبغوره در کنار خواص و فواید آبغوره بی‌نظیری که برای سلامتی دارد عوارض و مضراتی نیز ممکن است به دنبال داشته باشد. زیاده‌روی در مصرف آبغوره در دوران بارداری منجر به سقط جنین می‌شود. استفاده از آبغوره برای افرادی که دارای کبد سرد و ناراحتی شش‌ها هساند و همچنین افرادی که دچار مشکلات معده ازجمله زخم معده و بالا بودن اسید معده هستند، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

زیاده روی و افراط در نصرف آبغوره می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند جمع شدن گاز در دستگاه گوارش، نفخ، دلپیچه و درهم کشیدن اجزای معده شود. همچنین افراط در مصرف آبغوره موجب تضعیف قوای جنسی می‌شود.