کد خبر: 9644
دوشنبه 23 مهر 1403 - 16:16
دوشنبه 23 مهر 1403 - 16:16

ویدیو/ «سامان گلریز» پایه‌گذار فرهنگ نوین آشپزی در ایران؛ زمانی برای آشپزی کردنم خانم صدام زدن اما الان دنبال رشتۀ آشپزی تو کانادا می‌گردن

سوفیانیوز: بخشی از صحبت‌های شنیدنی سامان گلریز از تلاش‌های خود برای فرهنگ‌سازی آشپزی توسط آقایان را می‌بینید. سامان گلریز آشپز معروف ایرانی است که مدرک خود را از دانشگاه استارکلاید دریافت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، سامان گلریز متولد سال 1350 در اهواز هستند. تا سه سال بعد از جنگ در خوزستان بوده‌اند و بعد از آن به تهران مهاجرت کردند. تحصیلات عالی را ابتدا در رشته عکاسی به اتمام رساندند و بعد وارد رشته هتل‌داری شدند و در رشته آشپزی بین‌المللی از دانشگاه استارکلاید تخصص گرفتند. سامان گلریز 7 سال است که ازدواج کرده است و دو دختر 3 و 6 ساله دارد.

سامان گلریز فارغ‌التحصیل رشته عکاسی با نمره عالی انجمن سینمای جوان و فارغ التحصیل رشته آشپزی تخصصی از دانشگاه استارکلاید می‌باشد. از جمله فعالیتهای سامان گلریز ، راه اندازی رستوران های گیپا ( اولین رستوران کلاسیک غذای ملل )، گشنیز و رزماری و نیز راه اندازی اولین fast food مدرن هتل نارنجستان شمال و بزرگترین fast food اصفهان به نام تین و همچنین راه اندازی کافی شاپ کلاسیک کشمش و موفق ترین واحد غذایی takeaway به نام پلاک و مدرن ترین واحد بستنی و کافی شاپ در ده سال گذشته به نام هارپ می باشد.

سامان گلریز همچنین دارنده سه رستوران جیرو، وافی و لستر می‌باشند که از موفقیت مالی بسیار بالایی برخوردارند. سامان گلریز همچنین طراح و سازنده اولین food court ایران نیز می باشند. از سوابق حرفه ای او می توان به آموزش آشپزی در تلویزیون به مدت شانزده سال و نیز آموزش مدرن آشپزی و تغذیه از طریق رادیو اشاره نمود. سامان گلریز را همه می‌شناسند. مجری برنامه‌ آشپزی «بهونه». اولین مردی که به رسانه‌ی ملی آمد و با آن لبخند صمیمی شروع به آموزش آشپزی کرد و حالا اگر شهرتش بیشتر از بازیگرها و فوتبالیست‌های معروف نباشد کمتر هم نیست.