راهنمای جامع و کامل برای ادامه تحصیل در خارج از کشور

انتشار 14 اسفند 1402
مطالعه 12 دقیقه

رویای ادامه تحصیل در خارج از کشور چند سالیست که میان جوانان و تا حدودی والدین آن ها برای ساخت آینده ای بهتر باب شده است از این رو بسیاری از افراد به دنبال یافتن مراحل دقیق اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر خارجی و کسب اطلاعات مختلف پیرامون هزینه تحصیل و زندگی و چه بسا تحصیل رایگان و دریافت بورسیه های تحصیلی هستند.در ادامه با سوفیانیوز همراه باشید.

راهنمای جامع و کامل برای ادامه تحصیل در خارج از کشور

سالانه بسیاری از دانشجویان ایرانی به دلایل مختلفی همچون کم بودن ظرفیت پذیرش دانشگاه های معتبر در کشور ، کمبود منابع علمی و امکانات پژوهشی ، محدودیت در انتخاب شغل برای افراد دارای تجربه و تخصص و ... مایل به ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند اما برخی از آنها مطمئن نیستند که چگونه این کار را انجام دهند یا از کجا شروع کنند .

عوامل بسیاری وجود دارد که باعث می شود برخی کشور ها در خارج از کشور برای دانشجویان ایرانی از نظر تحصیلی بهتر باشند.از جمله ی این دلایل می توان به هزینه تحصیل در دانشگاه ، هزینه های زندگی ، زبان محلی ، رتبه بندی دانشگاه ، امکان دریافت ویزا و احتمال فرصت های شغلی و مهاجرتی از جمله دغدغه هایی است که دانشجویان ایرانی هنگام تصمیم گیری در ارتباط با تحصیل در دانشگاه های خارج خواهند داشت .

واقعیت این است که رفتن به خارج از کشور برای ادامه تحصیل نه ارزان است و نه آسان همچنین دانشگاه هایی که دانشجویان خارجی را می پذیرند شرایط زیادی دارند . اما ما معتقدیم که هر کسی با هر شرایطی می تواند در خارج از کشور تحصیل کند در ادامه به بررسی کامل ادامه تحصیل در خارج میپردازیم.


تصمیم گیری برای ادامه تحصیل در خارج


هر سال تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی تصمیم به ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور می‌گیرند. دلیل این تصمیم به پرشدن ظرفیت دانشگاه‌های معتبر، محدودیت در انتخاب شغل مرتبط با رشته تحصیلی و کمبود منابع آموزشی و امکانات نوین بر می‌گردد. تا اینجای قضیه همه چیز خوب است اما مشکل از آنجایی شروع می‌شود که دانشجویان نمی‌دانند که برای مهاجرت تحصیلی باید چکار کنند و در برخی اوقات با مشکلاتی در این زمینه روبرو می‌شوند.

برخی از کشورها شرایط بهتری برای ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی دارا هستند. به طور کلی، متقاضیان فاکتورهایی نظیر هزینه تحصیل، هزینه زندگی، زبان، شرایط دریافت ویزا و فرصت‌های شغلی را برای تصمیم‌گیری در رابطه با تحصیل مد نظر قرار می‌دهند. اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که باید مد نظر قرار دهید این است که ادامه تحصیل خارج از کشور نه آسان است و نه ارزان. علاوه بر این، دانشگاه‌‌هایی که به صورت بین المللی فعالیت می‌کنند برای پذیرش دانشجویان خارجی شرایط سخت و پیچیده‌ای دارند.

البته، مهم نیست که در حال حاضر چه شرایطی دارید، اگر نحوه اپلای‌کردن برای دانشگاه‌های مختلف را بلد باشید و از شرایط پذیرش هر کشور آگاه باشید، کار خیلی سختی در این زمینه نخواهید داشت. در ادامه این مقاله، توضیح مفصلی درباره کشور مناسب، زمان مناسب، آزمون‌های مورد نیاز و مدارک مورد نیاز برای تحصیل در خارج را به شما ارائه خواهیم کرد.

ادامه تحصیل در خارج


نکات مهم برای ادامه تحصیل در خارج


ادامه تحصیل در خارج کشور می تواند خیلی هیجان انگیز باشد اما قبل از این که برای این کار اقدام کنید باید چند سوال اساسی که در ادامه مطرح شده است با صداقت پاسخ دهید:

  • آیا می توانم برای مدت طولانی از خانواده دوستان و کشورم دور بمانم؟

  • آیا می‌توانم خود را با فرهنگ کشور جدید وفق بدهم؟

  • آیامی توانم به زندگی کردن در یک مکان جدید و غریبه عادت کنم یا برایم سخت است؟

  • آیا هدف من از ادامه تحصیل در خارج از کشور، ارتقای سطح علمی خودم است؟

اگر پاسخ شما به تمام این سوالات “بله” است، تحصیل در دانشگاه‌‌های خارجی احتمالاً گزینه خوبی برای شما باشد. پس از گذر از مرحله سوالات باید به فکر پذیرش گرفتن در دانشگاه‌های خارجی باشد. در ادامه مابقی شرایط مربوط به ادامه تحصیل در خارج کشور را با یکدیگر مورد بررسی قرار خواهیم داد.

انتخاب زمان مناسب برای ادامه تحصیل در خارج از کشور


یکی از نکات مهم در فرآیند تصمیم‌گیری، انتخاب زمان مناسب است. به عبارت دیگر، باید برای خود تعیین کنید که چه زمانی تصمیم دارید برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور اقدام کنید. به طور کلی، فرآیند آماده شدن شرایط برای ادامه تحصیل در خارج از کشور حدود یک سال زمان می‌برد. بنابراین، باید حداقل یکسال زودتر از تصمیم‌گیری برای انجام کارهای اولیه اقدام کنید.

خیلی از دانشگاه‌ها، شرایط زمانی خاصی را برای متقاضیان در نظر می‌گیرند. برای مثال، آن‌ها را ملزم می‌کنند تا درخواست خود را 6 ماه قبل از شروع برنامه‌ریزی ارائه دهند. بنابراین، یک سال زمان این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا با صبر و حوصله کارهای خود را انجام دهید و بهترین روش بورسیه تحصیلی را انتخاب کنید.

در حقیقت، فرآیند درخواست و اخذ پذیرش از دانشگاه‌های خارجی را هر چه زودتر شروع کنید، شانس موفقیت شما بیشتر خواهد شد. برای مثال، اگر کمتر از 3 ماه برای ارسال درخواست به دانشگاه مورد نظر شما زمان مانده باشد، شانس پذیرش به احتمال خیلی زیاد صفر خواهد بود و درخواستتان ریجکت خواهد شد. بنابراین سعی کنید همه چیز را برای دقیقه 90 نگذارید و حداقل یکسال برای بورسیه تحصیلی زمان در نظر داشته باشید.

ادامه تحصیل در خارج از کشور

انتخاب کشور مناسب برای ادامه تحصیل در خارج از کشور


شهرها و کشورهای زیادی در سراسر جهان وجود دارند که می‌توانید یکی از آن‌ها را با توجه به شرایط آموزش و هزینه‌های زندگی برای تحصیل در خارج از کشور انتخاب کنید. البته، بهتر است ابتدا کشورها یا شهرهایی که به آن ها بیشتر علاقه دارید در آن‌ ادامه تحصیل دهید را انتخاب کرده و با توجه به آن‌ تصمیم‌گیری نهایی خود را انجام دهید.

برای مثال شما دوست دارید در یک کشور انگلیسی زبان ادامه تحصیل دهید یا دوست دارید در یک کشور غیر انگلیسی زبان ادامه تحصیل دهید؟! یا آیا شما دوست دارید در یک کشور که بیشتر بافت شلوغ و شهری دارد ادامه تحصیل دهید یا در یک کشور با بافت روستایی و آرام؟

پاسخ شما به سوالاتی که در بالا مطرح شد، مشخص می‌کند که کدام کشورها را می‌توانید برای ادامه تحصیل انتخاب کنید. به عبارت دیگر، می‌توانید متوجه شوید که بهترین کشور برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌ با توجه به شخصیت و تجربه شما کدام است. در واقع، کشوری که به آن وارد می‌شوید باید با روحیه شما هماهنگی داشته باشد. برای مثال، شما می‌توانید کشور مورد نظر را از لحاظ شرایط آموزشی، شرایط ویزای تحصیلی، آب و هوا، آینده شغلی، آداب و رسوم و قوانین و مقررات بررسی کنید.

ادامه تحصیل در خارج از کشور


شرایط و مدارک عمومی برای تحصیل در خارج از کشور


اگر متقاضی ادامه تحصیل در خارج از کشور هستید، فارغ از انتخاب کشور، دانشگاه و رشته مورد نظر، بایستی یک سری مدارک عمومی را ارائه کنید. در ادامه مختصرا این مدارک را شرح می‌دهیم.

گذرنامه معتبر


گذرنامه شما بایستی حداقل دارای یک سال اعتبار باشد.

مدارک تحصیلی ترجمه شده


تمامی مدارک تحصیلی از جمله دیپلم، کارشناسی، ارشد و دکترا بایستی در یک دارالترجمه معتبر ترجمه شده و مهر شده با مهرهای وزارت خارجه و دادگستری باشد.

تقاضانامه


بعضی از دانشگاه‌ها از متقاضیان می‌خواهند که پس از دریافت نام کاربری و پسورد، برای تکمیل اپلیکیشن در سایت دانشگاه اقدام کنند. برخی از دانشگاه‌ها برای بررسی مدارک شما درخواست مبلغی می‌کنند که بایستی از طریق کارت اعتباری بین‌المللی اقدام به پرداخت آن کنید.

توصیه نامه


برخی از دانشگاه‌ها، علاوه بر مدارک گفته شده از فرد متقاضی می‌خواهند که یک توصیه‌نامه از طرف استاد یا محققی که شخص متقاضی را می‌شناسند و یا در جریان وضعیت تحصیلی او هستند ارائه دهد. البته لازم به ذکر است که داشتن توصیه نامه حتی از معتبرترین اشخاص آکادمیک نمی‌تواند تضمینی برای پذیرش درخواست شما از طرف دانشگاه مقصد باشد.


کدام کشورها برای ادامه تحصیل در خارج از کشور مناسب‌تر هستند؟


به طور کلی نمی‌توان کشوری را از تمام جهات برای ادامه تحصیل نسبت به بقیه برتر دانست. فاکتورهای بسیار زیادی برای انتخاب کشور مقصد وجود دارند. سطح علمی دانشگاه مورد نظر، هزینه‌های تحصیل، فاصله کشور مورد نظر با ایران، وضعیت بازار کار، آب و هوا و شرایط اقلیمی و… معیارهای مختلفی جهت انتخاب کشور مورد نظر هستند. در ادامه به اختصار در مورد کشور آلمان و ایتالیا صحبت می‌کنیم که در رنکینگ دانشگاه‌های جهانی دارای رتبه قابل قبولی هستند.

ادامه تحصیل در کشور آلمان


تحصیل در کشور آلمان رایگان است و در برخی از دانشگاه هزینه ترمی 250 یورو از دانشجو دریافت می‌شود. کیفیت آموزشی در کشور آلمان بسیار بالا است و تنوع رشته‌های تحصیلی نیز در سطح خوبی قرار دارد. علاوه بر این، آلمان کشور بسیار امنی است و شرایط پیدا کردن شغل پس از اتمام تحصیل نیز در اختیار فارغ‌التحصیلان قرار دارد. برای پذیرش در دانشگاه‌های این کشور باید آزمون‌هایی نظیر آزمون TestAS و آزمون زبان DSH یا TestDaf را با موفقیت پشت سر بگذارید.

ادامه تحصیل در کشور آلمان

ادامه تحصیل در کشور ایتالیا


کشور ایتالیا بعد از استرالیا و کانادا، ساده‌ترین شرایط را در زمینه پذیرش دانشجو دارد. فرصت تحصیل رایگان با دریافت بورسیه تحصیلی استانی ایتالیا در اختیار دانشجویان ایرانی قرار دارد. دریافت این بورسیه برای تمامی مقاطع تحصیلی امکان‌پذیر است و به دانشجویانی با وضعیت مالی ضعیف تعلق می‌گیرد. علاوه بر این، هزینه زندگی در ایتالیا در مقایسه با کشورهای اروپایی دیگر ارزان‌تر است.

ادامه تحصیل در کشور ایتالیا


شناسایی برنامه‌های تحصیلی مناسب برای ادامه تحصیل در خارج از کشور


پس از این که تصمیم گرفتید برای ادامه تحصیل به کدام کشور مهاجرت کنید، نوبت به شناسایی یک برنامه تحصیلی مناسب است. برنامه‌های تحصیلی به 3 دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم می‌شوند و شما می‌توانید با توجه به زمان‌بندی خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. فراموش نکنید که در زمان انتخاب باید تمام جنبه‌‌های مرتبط نظیر هزینه‌ زندگی، محل سکونت و هزینه تحصیل را با جزییات مورد بررسی قرار دهید.

برای این کار لازم است تا از سایت‌های معتبر دنیا، فهرست معتبرترین دانشگاه‌های دنیا را جستجو کرده و در وب‌سایت رسمی هر یک از دانشگاه‌‌ها به دنبال بهترین برنامه‌های آموزشی باشید. پس از آن بهتر است اگر دانشگاهی توجه‌تان را جلب کرد، به وب‌سایت آن مراجعه کرده و شرایط پذیرش، آخرین فرصت ارسال درخواست و کمک هزینه‌های تحصیلی را به دقت بررسی کنید. علاوه بر این، شما می‌توانید با ارسال ایمیل به بخش‌های مختلف دانشگاه از آن‌ها بخواهید که جزییات بیشتری را برای شما فراهم کنند.

شما با توجه به زمان‌بندی برنامه آموزشی دانشگاهی که انتخاب کرده‌اید باید زمان شرکت در آزمون‌های بین‌المللی، زمان آماده‌سازی مدارک و مکاتبه با اساتید دانشگاه‌ها را تخمین بزنید.

آزمون‌های بین المللی معتبر برای تحصیل در خارج از کشور


در زمان انتخاب دانشگاه باید تحقیق کنید که چه زبانی در این دانشگاه مورد قبول است. بنابراین زمان کافی برای آماده‌سازی، شرکت در آزمون و قبولی در آن را خواهید داشت. علاوه بر این، شما می‌توانید با مسئولین دانشگاه مربوطه ارتباط برقرار کرده و از آن‌ها بخواهید نمرات تافل پذیرفته‌شدگان سال پیش دانشگاه که در صفحات وب‌سایت موجود نیست را برای شما ارسال کنند.

مشخص‌شدن منابع مالی برای پوشش هزینه‌های تحصیل


خیلی از دانشجویان خارج از کشور به علت کمبود کمک هزینه مالی یا دریافت نکردن از تحصیل انصراف می‌دهند. پس فراموش نکنید که نحوه اختصاص‌یافتن کمک هزینه تحصیلی و به نتیجه‌رسیدن آن نقش تعیین‌کننده‌ای در روند پذیرش دارد و حتی ممکن است بعد از ورود شما به دانشگاه نیز ادامه داشته باشد.

به طور کلی، استاد و رزومه متقاضی در کنار رعایت‌کردن روند صحیح پذیرش می‌تواند شانس موفقیت ما برای دریافت کمک هزینه تحصیلی را افزایش دهد. شما همچنین می‌توانید به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از شرایط مربوط به فاند تحصیلی در بخش Financial Aid یا Fellowship مطلع شوید.

نگارش رزومه برای تحصیل در خارج از کشور


رزومه تحصیلی یک متن 2 الی 3 صفحه‌ای است که خلاصه‌ای از مهارت‌ها، تحصیلات، موفقیت‌ها و تجربه‌های فرد متقاضی است. رزومه باید بتواند تمام توانایی‌ها و تجارب تحصیلی شما را به صورت شفاف و با ظاهری زیبا به اساتید و مسئولان دانشگاه نشان دهد. به طور کلی، رزومه از 3 بخش اصلی اطلاعات فردی، تحصیلات و سوابق کاری تشکیل شده است. در هنگام نگارش رزومه برای ارسال به دانشگاه‌های خارجی، نکات زیر را رعایت کنید.

  • رزومه نباید طولانی باشد.

  • سعی کنید رزومه را چندبار مرور کرده و از عجولانه نوشتن آن خودداری کنید.

  • قبل از نگارش، رزومه های تایید شده افراد دیگر را که از دانشگاه شما اپلای گرفته اند را بررسی کنید.

    رزومه تحصیلی

نگارش انگیزه نامه برای ارسال به دانشگاه‌های خارج از کشور


انگیزه‌نامه یا (Statement of Purpose) SOP که در آن باید اهداف خود از ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارجی را به طور کامل و شفاف بیان کنیم. انگیزه نامه فرمت مشخصی ندارد، مگر این که دانشگاه مورد نظر یک فرمت خاص برای انگیزه‌نامه در نظر گرفته باشد. به طور کلی، نگارش انگیزه‌نامه باید بدون هرگونه غلط دیکته‌ای باشد. نکاتی که در هنگام نگارش SOP باید رعایت کنید به شرح زیر است:

  • انگیزه‌نامه باید کاملاً گویا و بیان‌گر اهداف تحصیلی شما باشد.

  • به هیچ وجه از ساختار یا جملات کپی استفاده نکنید.

  • جنبه‌های فردی و شخصیتی خود را توضیح دهید.

  • از جملات منفی استفاده نکنید.


ارتباط با اساتید دانشگاه‌ کشور های خارجی برای اپلای کردن


در وب‌سایت‌های دانشگاه‌های خارجی، معمولاً اطلاعاتی از جمله ایمیل و وبسایت استادان برجسته قابل دسترسی است. در واقع، این امکان برای شما فراهم شده است که از طریق این اطلاعات با اساتید حوزه تحصیلی خود در تماس باشید و احتمال پذیرش در دوره‌های تحصیلی یا حتی دریافت کمک‌های مالی را افزایش دهید. اگر تجربه انجام پروژه‌هایی در زمینه علمی استادی که قصد تماس با او را دارید، داشته باشید، این می‌تواند شانس موفقیت شما را افزایش دهد.

حتماً مقالات اخیر استادان را به دقت مطالعه کرده و بررسی کنید که کدام یک از اساتید فرصت‌های مالی مانند فاند (Fund) دارند و می‌توانند شما را نیز مورد حمایت قرار دهند. در زمان تماس با استادان، تاکید کنید که چگونه تجربیات کاری مرتبط خود را با حوزه کاری استادان مورد نظر ترکیب کرده‌اید. این امر می‌تواند تأثیر زیادی در جلب توجه و پذیرش شما داشته باشد.

استاد دانشگاه

تکمیل فرم پذیرش و پرداخت هزینه Application Fee


در پایان، دانشگاه‌های مقصد از شما می‌خواهند پس از تکمیل فرم‌ها، هزینه بررسی مدارکی که تاکنون جهت پذیرش آماده کرده‌اید را پرداخت نمایید. این مبلغ به عنوان “هزینه درخواست یا همان اپلیکیشن فی” شناخته می‌شود و می‌توانید آن را با استفاده از کارت‌های ارزی بین‌المللی و به صورت آنلاین پرداخت کنید. متاسفانه، امکان پرداخت ارزی توسط فرد متقاضی وجود ندارد. نگران نباشید، چون کافه ارز با سال‌ها تجربه در زمینه پرداخت‌های بین‌المللی، هزینه‌های اپلیکیشن فی و ویزا را برای شما پرداخت خواهد کرد.

ارسال مدارک از طریق پست به خارج از کشور


پس از انجام تمام مراحل گفته شده در بالا و تکمیل مدارک موردنیاز هر دانشگاه، ضروری است که مدارک خود را به صورت پستی ارسال نمایید. این مدارک باید حتماً پیش از زمان مشخص شده توسط هر دانشگاه (مهلت زمانی) ارسال شوند.

برای ارسال می‌توانید از خدمات پستی زیر استفاده کنید:

1. شرکت پست ایران
2. پست TNT
3. پست DHL
4. پست ARAMEX

اکنون بعد از این مرحله، کاری جز ادامه ارتباط با اساتید و انتظار برای پاسخ و نظر آن‌ها ندارید. نتایج معمولاً 3 تا 5 ماه بعد از ارسال مدارک مشخص می‌شوند و نتیجه آن یکی از دو وضعیت، رد درخواست (Reject) یا دریافت پذیرش (Admission) است.


جمع بندی


در این مقاله از سوفیانیوز سعی کردیم به طور کامل همه چیز را در مورد ادامه تحصیل در خارج از کشور توضیح دهیم.با توجه به انتخاب های متنوعی که برای تحصیل در خارج از کشور دارید و شرایط متفاوتی که هر کشور و دانشگاه دارد بهتر است با مطالعه کامل و مشورت با موسسات معتبر برای این کار اقدام نمایید.

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران

سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری

تصویر زیرخاکی از تیپ متفاوت “دکتر محمدرضا عارف” معاون اول رئیس جمهور در دوران دانشجویی‌اش در دانشگاه استنفورد

درخشش تیم ملی IT ایران در مسابقات جهانی/ حماسۀ نوابغ ایرانی با کسب مدال نقره در میان بهترین‌های جهان

خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 3 ثانیه عدد 6 متفاوت را کشف کنند

(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند

قابی زیبا از دوران دانشجویی و خوابگاهی رضا شفیعی‌جم و رضا عطاران/ اتاقی که دو تا سلطان کمدی به ایران تحویل داد+ تصاویر

ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد

بازی فکری؛ اگه تو هوش زبان زد عام و خاصی بگو تو این صف فروشگاه کی انسان نیست؟

(عکس) چیدمان لوکس و اعیانی کتابخانه منزل صبا راد و همسرش در ترکیه

تست هوش فکری/ فقط افرادی با آی‌کیوی داوینچی، می‌توانند در 8 ثانیه اشتباه تصویر گذر مردی از روی پل را کشف کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه "کرم درخت سیب" را در باغ بهشت پیدا کنند

کتاب صوتی/ برشی از کتاب «من زلاتان هستم» با صدای تایماز رضوانی/ اولین کفش فوتبالم را از لای سبزیجات و پیازها خریدم

نگاهی به نقاشی‌های شگفت‌انگیز و منحصربه‌فرد رضا شفیعی جم/ از آثار ونسون ون‌گوگ گرفته تا طبیعت پاییزی و آرامش‌بخش

تلنگری به تاریخ/ نگاهی به تصاویر حامد آهنگی با سبیل و ژست قاجاری در لباس اصیل ایرانی در کنار همسر و فرزندش

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه "کرم درخت سیب" را در باغ بهشت پیدا کنند

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن کوتاه پسر گاوی/ با زیرنویس فارسی چسبیده

(عکس) چیدمان لوکس و اعیانی کتابخانه منزل صبا راد و همسرش در ترکیه

ویدیو/ 2 سوال علمی تخصصی از ترک تحصیل اشکان اشتیاق در جلسۀ خواستگاری/ افتخار فامیل بوده، خانوادش خبر نداشتن

تصاویر حیرت‌انگیز و خیره‌کننده برندگان مسابقه عکاسی نجوم 2024 در رصدخانه سلطنتی گرینویچ/ تصاویری دیدنی از شفق قطبی، ستاره‌ها و سحابی‌ها

کتاب صوتی/ حکایت گلستان سعدی با صدای دلنشین مرحوم خسرو شکیبایی/ حریص با جهانی گرسنه است و قانع به نانی سیر

کتاب صوتی/ برشی از کتاب «من زلاتان هستم» با صدای تایماز رضوانی/ اولین کفش فوتبالم را از لای سبزیجات و پیازها خریدم

ویدیو/ تمامی گنجینۀ ارزشمند و زرین «توت عنخ آمون» کشف شده در دفینۀ فرعون جوان مصری/ نمادی از شکوه و عظمت پادشاهی مصر باستان در موزۀ بزرگ قاهره

(ویدئو) آموزش زبان شیرین برره‌ای و افعال معکوس توسط مهران مدیری به سیامک انصاری/ تحقیقات دانشمندان در مورد زبان برره‌ای در دانشگاه‌ها همچنان ادامه دارد😂

ویدیو/ صندلی طلای «توت عنخ آمون» نماد عظمت فرعون جوان مصری/ شاهکار طراحی دوران مصر باستان تزئین شده با سنگ‌های قیمتی

تست هوش فکری/ فقط افرادی با مغز اینشتین، می‌توانند در 7 ثانیه جواب این معمای چالشی سخت را پیدا کنند

(ویدئو) تحصیلات جالب بانوان جوکر در مسابقه محله/ ناهید مسلمی هستم کلاس سوم دبستان/ فقط نرگس محمدی که میگه بی‌سوادم😂

نگاهی به نقاشی‌های شگفت‌انگیز و منحصربه‌فرد رضا شفیعی جم/ از آثار ونسون ون‌گوگ گرفته تا طبیعت پاییزی و آرامش‌بخش

نگاهی به دکوراسیون جذاب کتابخانه منزل بهرام رادان و همسرش، مینا مختاری/ خودنمایی کتاب سعدی از دست خویشتن فریاد، اثر عباس کیارستمی در گوشه دنج کتابخانه+ تصاویر

ویدیو/ تبر جنگی بی‌نظیر 3200 سالۀ کشف شده از معبد چغازنبیل/ شیری که بر دستۀ تبر گراز نشسته، در موزۀ لوور خودنمایی می‌کند

ویدیو/ نازنین بیاتی، گلی سریال گلشیفته، رتبۀ 1 کنکور ریاضی شده/ درس خونده... خودشم از مسیر یزد به تهران اومده

ویدیو/ خنجر طلای «توت عنخ آمون» کشف شده از مقبرۀ نفرین شدۀ فرعون جوان/ شاهکاری از 11 نوع شهاب‌سنگ ملقب به آهن آسمانی در مصر باستان

نگاهی به کتاب‌های منتشرشده از محمدرضا شریفی‌نیا و اجرای آن‌ها بر روی کیک تولدش/ کیک تولد کتابی شریفی‌نیا در کنار دخترانش، مهراوه و ملیکا+ تصاویر

تست هوش فکری/ فقط افرادی با آی‌کیوی داوینچی، می‌توانند در 10 ثانیه فرد چپ‌دست را پیدا کنند

ویدیو/ خاطرۀ خنده‌دار سعید آقاخانی از همسایگی‌اش با رضا عطاران در خوابگاه دانشجویی/ فقط خنده‌های رامبد جوان موقع شبیه‌سازی ماجرای تیمارستان

(ویدئو) اولین روز مدرسه پناه و نبات، دختران شاهرخ استخری و سپیده‌ بزمی‌پور در بلژیک

نگاهی به چیدمان اتاق رتبه یک کنکور ریاضی، امیرحسین سلیمانی از تبریز/ خودنمایی ساعت و ماشین‌حساب روی میز/ توصیه‌های سلیمانی: گِیم گاهی، اما اینستاگرام هرگز!

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 8 ثانیه حرف "F" را در میان حروف دیگر پیدا کنند

اصلاحیۀ آیین‌نامۀ مجلس پس از درخواست مبینا نعمت‌زاده برای پذیرش بدون کنکور در رشتۀ پزشکی

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 5 ثانیه کلمۀ "dunk" را در "زمین بسکتبال" پیدا کنند

ویدیو/ «مهران مدیری» باورش نشد «حامد آهنگی» جواب سوال رو بلده/ میگه حتماً مسافرکش تجریش گفته!

(ویدئو) سد Three Gorges؛ ساختار عظیمی که با مهندسی خارق‌العاده‌اش نه تنها چین را روشن کرد، بلکه چرخش زمین را هم کندتر کرد!

نگاهی به چیدمان اتاق و منزل رتبه 20 کنکور تجربی از قم/ گوشه دنج اتاق محمدمهدی عاشوری پراز کتاب و جایی آرام برای درس خواندن+ تصاویر

(ویدئو) مبلمان سلطنتی لاجوردی رنگ رتبه 4 کنکور تجربی از ارومیه/ امیرمحمد درستی: توانمندی‌های خودم را باور داشتم و در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم

ویدیو/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی جشن‌های 2500 سالۀ تخت‌جمشید با برپایی چادرهای سلطنتی

ویدئو/ رتبه 4 کنکور زبان: مادر خارجی من انگیزه زبان یادگرفتنم بود/ لهجه شیرین فارسی مادر اوکراینی آتوسا سالمی، دختر کاشانی و صحبت‌های پدر پزشکش

ویدیو/ روایت استاد قرائتی از تنبک‌نوازی در محضر آیت‌الله بروجردی/ آقا گفتن این تنبک نیست که می‌زنی، داریه هست

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 6 ثانیه سایه‌ی درست "اسب و بز" را در میان سایه‌های دیگر پیدا کنند

نگاهی به نقاشی‌های شگفت‌انگیز و منحصربه‌فرد رضا شفیعی جم/ از آثار ونسون ون‌گوگ گرفته تا طبیعت پاییزی و آرامش‌بخش

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

(ویدئو) آموزش زبان شیرین برره‌ای و افعال معکوس توسط مهران مدیری به سیامک انصاری/ تحقیقات دانشمندان در مورد زبان برره‌ای در دانشگاه‌ها همچنان ادامه دارد😂

معاون وزیر علوم: جای دانشجو در دانشگاه است؛ پس دانشگاه‌ها باید محیط امنی برای دانشجویان باشد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه "کرم درخت سیب" را در باغ بهشت پیدا کنند

تلنگری به تاریخ/ نگاهی به تصاویر حامد آهنگی با سبیل و ژست قاجاری در لباس اصیل ایرانی در کنار همسر و فرزندش

تصاویر حیرت‌انگیز و خیره‌کننده برندگان مسابقه عکاسی نجوم 2024 در رصدخانه سلطنتی گرینویچ/ تصاویری دیدنی از شفق قطبی، ستاره‌ها و سحابی‌ها

عکسی قدیمی و نوستالژی از دوران دبیرستان هانیه توسلی در همدان/ وقتی مانتو اپلی و فکل مد بود

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن کوتاه پسر گاوی/ با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدئو) خاطره بامزه و خنده‌دار ژاله صامتی از دوران دبیرستانش در جوکر2/ عینکی بودن و متلک‌های آن دوران😂

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 3 ثانیه شوالیه پنهان شده در قصر پادشاهی جادویی را پیدا کنند

کتاب صوتی/ حکایت گلستان سعدی با صدای دلنشین مرحوم خسرو شکیبایی/ حریص با جهانی گرسنه است و قانع به نانی سیر

نگاهی به نقاشی‌های شگفت‌انگیز و منحصربه‌فرد رضا شفیعی جم/ از آثار ونسون ون‌گوگ گرفته تا طبیعت پاییزی و آرامش‌بخش

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه اسب را در کنار فیل پیدا کنند

تست هوش فکری/ فقط افرادی با مغز اینشتین، می‌توانند در 7 ثانیه جواب این معمای چالشی سخت را پیدا کنند

تست هوش فکری/ فقط افرادی با آی‌کیوی داوینچی، می‌توانند در 10 ثانیه فرد چپ‌دست را پیدا کنند

ویدیو/ خلاقیت در طراحی و ساخت خودروی سبز ایرانی بدون نیاز به "بنزین" با پنل خورشیدی و توربین بادی

ویدیو/ خنجر طلای «توت عنخ آمون» کشف شده از مقبرۀ نفرین شدۀ فرعون جوان/ شاهکاری از 11 نوع شهاب‌سنگ ملقب به آهن آسمانی در مصر باستان

نگاهی به تصاویر خانه تاریخی ارزشمند استاد کمال الملک، پدر نقاشی ایران در آستانه تخریب / واقع در روستای حسین‌آباد

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

تست هوش فکری/ فقط افرادی با مغز اینشتین، می‌توانند در 3 ثانیه اشتباه تصویر "هاکی روی یخ" را شناسایی کنند

تست هوش متنی/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند معمای خانواده لوپز را در 5 ثانیه حل کنند

ویدیو/ تبر جنگی بی‌نظیر 3200 سالۀ کشف شده از معبد چغازنبیل/ شیری که بر دستۀ تبر گراز نشسته، در موزۀ لوور خودنمایی می‌کند

آیفون 16 پرو مکس در برابر گلکسی S24 اولترا/ مقایسه 8 ویژگی برتر دو غول موبایل: از قابلیت هوش مصنوعی و دوربین گرفته تا سیستم‌عامل و عمر شارژ باتری

نگاهی به چیدمان اتاق رتبه یک کنکور ریاضی، امیرحسین سلیمانی از تبریز/ خودنمایی ساعت و ماشین‌حساب روی میز/ توصیه‌های سلیمانی: گِیم گاهی، اما اینستاگرام هرگز!

اصلاحیۀ آیین‌نامۀ مجلس پس از درخواست مبینا نعمت‌زاده برای پذیرش بدون کنکور در رشتۀ پزشکی

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 8 ثانیه حرف "F" را در میان حروف دیگر پیدا کنند

ویدیو/ حاشیه‌های ناتمام قهرمان المپیک/ قانون تکلیف تحصیلات "مبینا نعمت‌زاده" را مشخص کرد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 8 ثانیه "موشی" را که در "آشپزخانه" مشغول دزدیدن خوراکی است، پیدا کنند

نگاهی به نقاشی‌های شگفت‌انگیز و منحصربه‌فرد رضا شفیعی جم/ از آثار ونسون ون‌گوگ گرفته تا طبیعت پاییزی و آرامش‌بخش

وایرال شدن عکسی از صبا معصوم‌نیا، رتبه یک کنکور تجربی از بندرعباس در میان کتاب‎‌هایش/ روزانه 14 ساعت درس می‌خواندم

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 5 ثانیه حرف (S) را در میان حروف دیگر پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 7 ثانیه "کروکودیل" را که در "رودخانه" شنا می‌کند، پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 3 ثانیه حرف (B) را در میان حروف دیگر پیدا کنند

سرنوشت یکسان سه رتبه برتر رشته ریاضی کنکور سراسری سال 1380

درخشش نام بانوی نخبهٔ ایرانی «مریم میرزاخانی» در دانشکدهٔ ریاضی دانشگاه اصفهان

(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید

ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد

کتاب صوتی/ برشی از کتاب «من زلاتان هستم» با صدای تایماز رضوانی/ اولین کفش فوتبالم را از لای سبزیجات و پیازها خریدم

ویدیو/ تمامی گنجینۀ ارزشمند و زرین «توت عنخ آمون» کشف شده در دفینۀ فرعون جوان مصری/ نمادی از شکوه و عظمت پادشاهی مصر باستان در موزۀ بزرگ قاهره

(ویدئو) آموزش زبان شیرین برره‌ای و افعال معکوس توسط مهران مدیری به سیامک انصاری/ تحقیقات دانشمندان در مورد زبان برره‌ای در دانشگاه‌ها همچنان ادامه دارد😂

ویدیو/ موزۀ عروسک‌های مرده در جزیره‌ای وحشتناک در جنوب مکزیک/ مقصدی ترسناک و هیجان‌انگیز برای گردشگری سیاه

(ویدئو) بغض جانسوز استاد هوشنگ ابتهاج هنگام دکلمه شعر معروفش/ نشسته‌ام به در نگاه می‌کنم، دریچه آه می‌کشد

(ویدئو) بعد از دو بار بررسی واژه «چکاپ» در فرهنگستان زبان و ادب فارسی، بلاخره معادل فارسی «چکاپ» تصویب شد

کتاب صوتی/ حکایت گلستان سعدی با صدای دلنشین مرحوم خسرو شکیبایی/ حریص با جهانی گرسنه است و قانع به نانی سیر

ویدیو/ دکتر الهی قمشه‌ای: خیلی خوشم آمد از غیرت تبریزی‌ها و زنجانی‌ها/ هر زمانی نور روح‌انگیز جان، از فراز عرش بر تبریزیان

(ویدئو) خاطره بامزه و خنده‌دار ژاله صامتی از دوران دبیرستانش در جوکر2/ عینکی بودن و متلک‌های آن دوران😂

ویدیو/ 2 سوال علمی تخصصی از ترک تحصیل اشکان اشتیاق در جلسۀ خواستگاری/ افتخار فامیل بوده، خانوادش خبر نداشتن

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن کوتاه پسر گاوی/ با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدیو/ 2 سوال علمی تخصصی از ترک تحصیل اشکان اشتیاق در جلسۀ خواستگاری/ افتخار فامیل بوده، خانوادش خبر نداشتن

کتاب صوتی/ حکایت گلستان سعدی با صدای دلنشین مرحوم خسرو شکیبایی/ حریص با جهانی گرسنه است و قانع به نانی سیر

کتاب صوتی/ برشی از کتاب «من زلاتان هستم» با صدای تایماز رضوانی/ اولین کفش فوتبالم را از لای سبزیجات و پیازها خریدم

ویدیو/ تمامی گنجینۀ ارزشمند و زرین «توت عنخ آمون» کشف شده در دفینۀ فرعون جوان مصری/ نمادی از شکوه و عظمت پادشاهی مصر باستان در موزۀ بزرگ قاهره

(ویدئو) آموزش زبان شیرین برره‌ای و افعال معکوس توسط مهران مدیری به سیامک انصاری/ تحقیقات دانشمندان در مورد زبان برره‌ای در دانشگاه‌ها همچنان ادامه دارد😂

(ویدئو) خاطره بامزه و خنده‌دار ژاله صامتی از دوران دبیرستانش در جوکر2/ عینکی بودن و متلک‌های آن دوران😂

ویدیو/ موزۀ عروسک‌های مرده در جزیره‌ای وحشتناک در جنوب مکزیک/ مقصدی ترسناک و هیجان‌انگیز برای گردشگری سیاه

(ویدئو) بغض جانسوز استاد هوشنگ ابتهاج هنگام دکلمه شعر معروفش/ نشسته‌ام به در نگاه می‌کنم، دریچه آه می‌کشد

(ویدئو) بعد از دو بار بررسی واژه «چکاپ» در فرهنگستان زبان و ادب فارسی، بلاخره معادل فارسی «چکاپ» تصویب شد

کتاب صوتی/ برشی از رمان «دراکولا» نوشتۀ "برام استوکر"/ مرد نیرومندی که مستعد جنون آدم‌کشی و جنون مذهبی باشد...

ویدیو/ صندلی طلای «توت عنخ آمون» نماد عظمت فرعون جوان مصری/ شاهکار طراحی دوران مصر باستان تزئین شده با سنگ‌های قیمتی

(ویدئو) تحصیلات جالب بانوان جوکر در مسابقه محله/ ناهید مسلمی هستم کلاس سوم دبستان/ فقط نرگس محمدی که میگه بی‌سوادم😂

ویدیو/ تبر جنگی بی‌نظیر 3200 سالۀ کشف شده از معبد چغازنبیل/ شیری که بر دستۀ تبر گراز نشسته، در موزۀ لوور خودنمایی می‌کند

ویدیو/ نازنین بیاتی، گلی سریال گلشیفته، رتبۀ 1 کنکور ریاضی شده/ درس خونده... خودشم از مسیر یزد به تهران اومده

ویدیو/ خنجر طلای «توت عنخ آمون» کشف شده از مقبرۀ نفرین شدۀ فرعون جوان/ شاهکاری از 11 نوع شهاب‌سنگ ملقب به آهن آسمانی در مصر باستان

ویدیو/ خاطرۀ خنده‌دار سعید آقاخانی از همسایگی‌اش با رضا عطاران در خوابگاه دانشجویی/ فقط خنده‌های رامبد جوان موقع شبیه‌سازی ماجرای تیمارستان

(ویدئو) اولین روز مدرسه پناه و نبات، دختران شاهرخ استخری و سپیده‌ بزمی‌پور در بلژیک

10 اثر باستانی ارزشمند متعلق به فرهنگ ایرانی که سر از موزه‌های خارجی در آوردند/ غارت اشیای عتیقه و قیمتی در دوران پادشاهان نالایق

(ویدئو) همکاری ویژه جناب خان با عادل فردوسی‌پور در دانشگاه شریف/ تدریس واحد لبولوژی توسط جناب خان

ویدیو/ خلاقیت در طراحی و ساخت خودروی سبز ایرانی بدون نیاز به "بنزین" با پنل خورشیدی و توربین بادی

ویدیو/ رتبۀ 1 ریاضی: لگاریتم 1723 را نمی‌دانم/ متد خاص حل مسائل ریاضی رتبۀ برتر کنکور به سبک مدرسه‌ای

(ویدئو) شوخی خنده‌دار و نیوتنی شرکت‌کننده‌ها با سید بشیر حسینی در برنامه عصر جدید احسان علیخانی😂/ جواب کلیشه‌ای و نوستالژی دینی: ایمان، تقوا و ...

ویدیو/ «مهران مدیری» باورش نشد «حامد آهنگی» جواب سوال رو بلده/ میگه حتماً مسافرکش تجریش گفته!

(ویدئو) سد Three Gorges؛ ساختار عظیمی که با مهندسی خارق‌العاده‌اش نه تنها چین را روشن کرد، بلکه چرخش زمین را هم کندتر کرد!

(ویدئو) مبلمان سلطنتی لاجوردی رنگ رتبه 4 کنکور تجربی از ارومیه/ امیرمحمد درستی: توانمندی‌های خودم را باور داشتم و در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم

ویدیو/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی جشن‌های 2500 سالۀ تخت‌جمشید با برپایی چادرهای سلطنتی

ویدئو/ رتبه 4 کنکور زبان: مادر خارجی من انگیزه زبان یادگرفتنم بود/ لهجه شیرین فارسی مادر اوکراینی آتوسا سالمی، دختر کاشانی و صحبت‌های پدر پزشکش

ویدیو/ روایت استاد قرائتی از تنبک‌نوازی در محضر آیت‌الله بروجردی/ آقا گفتن این تنبک نیست که می‌زنی، داریه هست

ویدیو/ صندلی طلای «توت عنخ آمون» نماد عظمت فرعون جوان مصری/ شاهکار طراحی دوران مصر باستان تزئین شده با سنگ‌های قیمتی

(ویدئو) نگاهی به نقاشی‌‌های زیبای رتبه 4 کنکور زبان/ آتوسا سالمی: ویولن می‌زنم، بزرگ‌ شده اُکراینم ولی مردم کاشان خیلی مهمان‌نوازند

(ویدئو) تحصیلات جالب بانوان جوکر در مسابقه محله/ ناهید مسلمی هستم کلاس سوم دبستان/ فقط نرگس محمدی که میگه بی‌سوادم😂

(ویدئو) نگاهی به کارنامه‌ی درخشان صبا معصوم‌نیا؛ کارنامه کامل رتبه یک کنکور تجربی 1403 منتشر شد

ویدیو/ تبر جنگی بی‌نظیر 3200 سالۀ کشف شده از معبد چغازنبیل/ شیری که بر دستۀ تبر گراز نشسته، در موزۀ لوور خودنمایی می‌کند

ویدیو/ نازنین بیاتی، گلی سریال گلشیفته، رتبۀ 1 کنکور ریاضی شده/ درس خونده... خودشم از مسیر یزد به تهران اومده

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

(ویدئو) آموزش زبان شیرین برره‌ای و افعال معکوس توسط مهران مدیری به سیامک انصاری/ تحقیقات دانشمندان در مورد زبان برره‌ای در دانشگاه‌ها همچنان ادامه دارد😂

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن کوتاه پسر گاوی/ با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدئو) خاطره بامزه و خنده‌دار ژاله صامتی از دوران دبیرستانش در جوکر2/ عینکی بودن و متلک‌های آن دوران😂

کتاب صوتی/ حکایت گلستان سعدی با صدای دلنشین مرحوم خسرو شکیبایی/ حریص با جهانی گرسنه است و قانع به نانی سیر

(ویدئو) بغض جانسوز استاد هوشنگ ابتهاج هنگام دکلمه شعر معروفش/ نشسته‌ام به در نگاه می‌کنم، دریچه آه می‌کشد

کتاب صوتی/ برشی از رمان «دراکولا» نوشتۀ "برام استوکر"/ مرد نیرومندی که مستعد جنون آدم‌کشی و جنون مذهبی باشد...

ویدیو/ 2 سوال علمی تخصصی از ترک تحصیل اشکان اشتیاق در جلسۀ خواستگاری/ افتخار فامیل بوده، خانوادش خبر نداشتن

ویدیو/ دکتر الهی قمشه‌ای: خیلی خوشم آمد از غیرت تبریزی‌ها و زنجانی‌ها/ هر زمانی نور روح‌انگیز جان، از فراز عرش بر تبریزیان

(ویدئو) بعد از دو بار بررسی واژه «چکاپ» در فرهنگستان زبان و ادب فارسی، بلاخره معادل فارسی «چکاپ» تصویب شد

ویدیو/ موزۀ عروسک‌های مرده در جزیره‌ای وحشتناک در جنوب مکزیک/ مقصدی ترسناک و هیجان‌انگیز برای گردشگری سیاه

ویدیو/ تمامی گنجینۀ ارزشمند و زرین «توت عنخ آمون» کشف شده در دفینۀ فرعون جوان مصری/ نمادی از شکوه و عظمت پادشاهی مصر باستان در موزۀ بزرگ قاهره

ویدیو/ خلاقیت در طراحی و ساخت خودروی سبز ایرانی بدون نیاز به "بنزین" با پنل خورشیدی و توربین بادی

ویدیو/ خنجر طلای «توت عنخ آمون» کشف شده از مقبرۀ نفرین شدۀ فرعون جوان/ شاهکاری از 11 نوع شهاب‌سنگ ملقب به آهن آسمانی در مصر باستان

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

ویدیو/ تبر جنگی بی‌نظیر 3200 سالۀ کشف شده از معبد چغازنبیل/ شیری که بر دستۀ تبر گراز نشسته، در موزۀ لوور خودنمایی می‌کند

ویدیو/ خاطرۀ خنده‌دار سعید آقاخانی از همسایگی‌اش با رضا عطاران در خوابگاه دانشجویی/ فقط خنده‌های رامبد جوان موقع شبیه‌سازی ماجرای تیمارستان

(ویدئو) نگاهی به مدال‌های تکواندوی رتبه 4 کنکور زبان/ آتوسا سالمی: مقام اول در المپیاد روسیه به نام سن‌پترزبورگ را کسب کردم

(ویدئو) اولین روز مدرسه پناه و نبات، دختران شاهرخ استخری و سپیده‌ بزمی‌پور در بلژیک

(ویدئو) آموزش زبان شیرین برره‌ای و افعال معکوس توسط مهران مدیری به سیامک انصاری/ تحقیقات دانشمندان در مورد زبان برره‌ای در دانشگاه‌ها همچنان ادامه دارد😂

(ویدئو) شوخی خنده‌دار و نیوتنی شرکت‌کننده‌ها با سید بشیر حسینی در برنامه عصر جدید احسان علیخانی😂/ جواب کلیشه‌ای و نوستالژی دینی: ایمان، تقوا و ...

(ویدئو) همکاری ویژه جناب خان با عادل فردوسی‌پور در دانشگاه شریف/ تدریس واحد لبولوژی توسط جناب خان

(ویدئو) خاطره خنده دار عادل فردوسی‌پور از کلاس سوم ابتدایی پس از گرفتن تندیس فردوسی در برنامه کتاب‌باز/ فقط اونجاش که میگه فردوسی منم، من 😂

(ویدئو) کتابخانه آینده، نخستین کتابخانه‌ بدون کتاب ایران در پارک دانشجو+ تصاویر

ویدیو/ حاشیه‌های ناتمام قهرمان المپیک/ قانون تکلیف تحصیلات "مبینا نعمت‌زاده" را مشخص کرد

(ویدئو) سرب، کلید گنجینه‌ی دانش مهندسی هخامنشی؛ کشفی شگفت‌انگیز که نشان می‌دهد ایرانیان باستان چقدر پیشرفته بودند

ویدیو/ پروفسور «کمال سرابندی» نخبۀ ایرانی و استاد دانشگاه میشیگان آمریکا/ افتخار خطۀ سیستان و بلوچستان با 18 دکتری و مشاور ارشد ناسا

ویدیو/ حقوق و دستمزد کارگران "تخت‌جمشید" چقدر بود؟/ شواهد نشان می‌دهد کارگران سازندۀ تخت‌جمشید "برده" نبودند

(ویدئو) نگاهی به کارنامه‌ی درخشان صبا معصوم‌نیا؛ کارنامه کامل رتبه یک کنکور تجربی 1403 منتشر شد

(ویدئو) مبلمان سلطنتی لاجوردی رنگ رتبه 4 کنکور تجربی از ارومیه/ امیرمحمد درستی: توانمندی‌های خودم را باور داشتم و در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم

ویدیو/ آب‌پاکی "محمدرضا باطنی"، استاد سابق زبان‌شناسی دانشگاه تهران بر زبان فارسی/ در آینده برای کتب حافظ، سعدی و شاهنامه زیرنویس باید اضافه کنید

(ویدئو) پروفسور محمود حسابی؛ در دو دقیقه، با مردی آشنا شوید که با نبوغ و تلاش‌های بی‌نظیرش، تاریخ علم ایران را برای همیشه تغییر داد

ویدیو/ روایت استاد قرائتی از تنبک‌نوازی در محضر آیت‌الله بروجردی/ آقا گفتن این تنبک نیست که می‌زنی، داریه هست

ویدیو/ تحلیل منحصر‌به‌فردترین سنگ‌نگارۀ تاج‌گذاری در ایران/ تمثیلی از قدرت پادشاهی "خسروپرویز" در شکست خشکسالی با حمایت "اهورامزدا"

ویدیو/ شعری زیبا از حضرت شهریار که فاضل نظری تکمیلش کرد/ مست آمدم ای پیر که مستانه بمیرم...

ویدیو/ تکنولوژی فوق پیشرفتۀ اتومبیل‌های آلمانی/ فقط تماشا کنید، عملکرد سیستم ضد‌حریق مرسدس بنز رو 20 سال پیش!

درخشش تیم ملی IT ایران در مسابقات جهانی/ حماسۀ نوابغ ایرانی با کسب مدال نقره در میان بهترین‌های جهان
درخشش تیم ملی IT ایران در مسابقات جهانی/ حماسۀ نوابغ ایرانی با کسب مدال نقره در میان بهترین‌های جهان
تصویر زیرخاکی از تیپ متفاوت “دکتر محمدرضا عارف” معاون اول رئیس جمهور در دوران دانشجویی‌اش در دانشگاه استنفورد
تصویر زیرخاکی از تیپ متفاوت “دکتر محمدرضا عارف” معاون اول رئیس جمهور در دوران دانشجویی‌اش در دانشگاه استنفورد
خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 3 ثانیه عدد 6 متفاوت را کشف کنند
خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 3 ثانیه عدد 6 متفاوت را کشف کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند
(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید
(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید
ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد
ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد
قابی زیبا از دوران دانشجویی و خوابگاهی رضا شفیعی‌جم و رضا عطاران/ اتاقی که دو تا سلطان کمدی به ایران تحویل داد+ تصاویر
قابی زیبا از دوران دانشجویی و خوابگاهی رضا شفیعی‌جم و رضا عطاران/ اتاقی که دو تا سلطان کمدی به ایران تحویل داد+ تصاویر
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
درخشش تیم ملی IT ایران در مسابقات جهانی/ حماسۀ نوابغ ایرانی با کسب مدال نقره در میان بهترین‌های جهان
درخشش تیم ملی IT ایران در مسابقات جهانی/ حماسۀ نوابغ ایرانی با کسب مدال نقره در میان بهترین‌های جهان
خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 3 ثانیه عدد 6 متفاوت را کشف کنند
خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 3 ثانیه عدد 6 متفاوت را کشف کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند
ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد
ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد
قابی زیبا از دوران دانشجویی و خوابگاهی رضا شفیعی‌جم و رضا عطاران/ اتاقی که دو تا سلطان کمدی به ایران تحویل داد+ تصاویر
قابی زیبا از دوران دانشجویی و خوابگاهی رضا شفیعی‌جم و رضا عطاران/ اتاقی که دو تا سلطان کمدی به ایران تحویل داد+ تصاویر
بازی فکری؛ اگه تو هوش زبان زد عام و خاصی بگو تو این صف فروشگاه کی انسان نیست؟
بازی فکری؛ اگه تو هوش زبان زد عام و خاصی بگو تو این صف فروشگاه کی انسان نیست؟
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه