تعطیلات عید رو درس بخونم یا نخونم؟/ نکات طلایی مطالعۀ عیدانه

انتشار 19 اسفند 1402
مطالعه 11 دقیقه

سوفیانیوز: وقتی حرف از درس خوندن در عید میشه، دانش‌آموزان معمولاً در مقابل چنین جمبه‌ای جبهه می‌گیرند، اما بهتره قبل از هر اعتراضی، به این جمله فکر کنیم که چرا پیشنهاد میشه که در دوران عید هم درس بخونیم؟

تعطیلات عید رو درس بخونم یا نخونم؟/ نکات طلایی مطالعۀ عیدانه

تعطیل بودن مدارس در دوران نوروز باعث می‌شود که زمان آزاد زیادی برای درس خواندن دانش‌آموز آزاد شود. همچنین طولانی شدن ساعات روشنی روز می‌تواند انرژی بیشتری برای درس خواندن و مطالعه به دانش‌آموز ببخشد. حدود 12 ساعت در روز وقت دارید که برای مطالعه و تمرین قابل استفاده است. البته که تفریح و مسافرت در دوران عید نوروز هم جای خودش را دارد اما نباید درس و مشق را هم از یاد برد.

مطالعه

مطالعه

این دوران بهترین زمان برای مرور و جمع‌بندیه. پس درس خوندن در عید رو جدی بگیرین و با استفاده از بهترین برنامه‌ریزی کنکور از این روزها برای آمادگی امتحانات یا کنکور سراسری استفاده کنید. در گذشته درباره اهمیت مرور درسی و چگونگی تثبیت مباحث در ذهن صحبت کردیم؛ اما در تمام دوره مدرسه بهترین فرصت برای اجرا کردن این قوانین، تعطیلات نوروز است. پس حواس‌تون رو جمع کنین و تا برای این حرکت هوشمندانه دست به کار بشین.

چرا عید درس بخونیم؟

بالاخره تعطیلات عید فرا رسیده و فرصتی خوب برای استراحت و سرگرمی در کنار خونواده و دوستان فراهم شده است. البته دانش‌آموزان مقطع دوم متوسطه به ویژه کنکوری‌ها بهتره گوشه چشمی به درس و کتاب هم داشته باشن. درس خوندن در عید برای خود شما مفیده! کسی توقع نداره که تمام 24 ساعت زمان خودتون رو صرف مطالعه شیمی و ریاضی و ادبیات کنین. اما درس خوندن و یافتن زمان مناسب برای مطالعه، مسیر پیش روی شما رو هموارتر کرده و رسیدن به صندلی رشته‌های برتر برای شما ملموس‌تر می‌شه.

دلایلی که باید عید درس بخونیم:

  • ماهیچه‌ای رو تصور کنین که مدت‌های طولانی کار نکرده و طبعا کارایی خودش رو به مرور زمان از دست میده. مغز مثل ماهیچه است. درست مثل هر عضله دیگری در بدن، برای عملکرد موثر به فعالیت و تمرین نیاز داره. پس از حدود دو هفته تعطیلی، بازگشت به مدرسه و مطالعه سخت میشه اما درس خوندن در عید به تطبیق شما سرعت می‌بخشه.

  • در تعطیلات عید، ضرب‌الاجلی برای تحویل تکلیف، پروژه تا اجبار شرکت در مدرسه وجود نداره. می‌تونین تمام تمرکز خودتون رو روی درس خوندن بذارین و به یادگیری سرعت ببخشید. هر چه زودتر شروع کنین، آمادگی بیشتری دارین.

  • شرایط غیر قابل پیش بینی برای همه انسان‌ها وجود داره. چنین حوادثی مطالعه رو سخت‌تر می‌کنن. تعطیلات عید یک فرصت مناسب برای جبران کم‌کاری هاست تا به رقبای خودتون نزدیک‌تر بشین.

  • احتمالا در طول سال تحصیلی روتین مطالعاتی مناسبی رو تنظیم کردین. تعطیلات عید برای افرادی که به روتین مطالعاتی دست یافتن، می‌تونه یک فرصت مناسب یا چاله‌ای بزرگ و خطرناک باشه. در صورتی که دو روز از برنامه‌های مطالعاتی خود عقب بمونین، دیگه انگیزه کافی ندارین. اما درس خوندن در عید به حفظ روتین مطالعاتی کمک می‌کنه.

برنامه‌ریزی اصولی برای مطالعۀ عید

در ابتدا باید با نکات مهم درس خوندن در عید آشنا باشین. اولین و مهم‌ترین چیزی که باید برای مطالعه در روزهای عید آماده کنید، طرز فکرتان است! فکر نکنید با درس خواندن در این روزهای تعطیل از همه چیز عقب مانده‌اید و زمین و زمان را برای این کار لعنت نکنید! یکی از روش‌هایی که می‌تواند باعث برنده شدن شما در هر رقابتی شود این است که در زمان استراحت رقیبان‌تان، شما همچنان در حال تلاش باشید. در کنار طرز فکر دو عامل مهم دیگر هم برای این کار نیاز است: برنامه‌ریزی و روش‌های مطالعه درسی. با یک برنامه‌ریزی صحیح و اصولی و به کارگیری روش‌های مرور و تکنیک‌های تست‌زنی به آسونی به هدف‌های تحصیلی خود می‌رسین.

مطالعه

استراحت مناسب

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات دانش‌آموزان اینه که در تعطیلات، هیچ استراحتی به خود نمیدن. چندین ماهه که درس می‌خونین و قطعا به استراحت و تفریح نیاز دارین. این کار نه تنها لازمه، بلکه کاملا به نفع شماست. حتی زمانی که می‌ترسین موفق نشین! ذهن خودتون رو از افکار منفی پاک کرده و استراحت کنین. به این ترتیب با کاهش استرس عملکرد مغز بهبود پیدا کرده و کیفیت مطالعه بیش‌تر میشه. نکته مهم اینه که تعادل بین درس خوندن در عید و استراحت رو رعایت کنین.

برنامه‌ریزی طبق توانایی

همه ما از اهمیت برنامه‌ریزی آگاه هستیم. قطعا در طول سال تحصیلی طبق برنامه مطالعاتی پیش می‌رفتین. اما توجه کنین برنامه درس خوندن در عید کمی متفاوته. شما زمان آزاد بیشتری برای مطالعه دارین و دو هفته مدرسه نمیرین، شاید برنامه سفر داشته باشین. با توجه به این موارد باید یک برنامه اصولی در عید تنظیم کنین و مطمئن بشین که واقع بینانه است. مهم‌تر از خود برنامه‌ریزی، پایبند بودن به اجرای اونه. بسیاری از دانش‌آموزان برنامه فوق‌العاده خوبی تنظیم می‌کنن اما در اجرای اون ناتوان هستن. اگه یک برنامه اصولی طبق توانایی‌هاتون داشته باشین، ساعت خواب خودتون رو تنظیم کنین و از شبکه‌های مجازی دور باشین، مطالعه در عید مثل آب خوردن میشه.

سحرخیزی

تعطیلات عید فرصتی مناسب برای گشت‌و‌گذار و دیدار با اقوامه. این موضوع ممکنه برای دانش‌آموزان اذیت‌کننده باشه. قطعا درس خوندن توی محیطی شلوغ و پر سر و صدا کار ساده‌ای نیست و به هیچ عنوان توصیه نمی‌شه. اگر در چنین شرایطی قرار دارین بهتره صبح زود از خواب بیدار بشین. تعدادی از دانش‌آموزان شب بیداری رو ترجیح میدن اما ممکنه با کاهش تمرکز مواجه بشن. تصمیم‌گیری در این موضوع به عهده خودتونه اما صبح زود مطالعه کردن نتیجه بهتری داره.

یکی دیگه از موارد قابل توجه، ساعت خواب و بیداریه. قرار نیست دو هفته به مدرسه برین و قطعا فرصت مناسبی برای خوابیدنه. اما به یاد داشته باشین که خواب بیش از حد مثل کم خوابی تاثیر خیلی زیادی روی میزان تمرکزتون داره. بهتره مثل مطالعه، یک برنامه مناسب برای خوابیدن تنظیم کنین و در یک ساعت مشخص بخوابین و بیدار بشین.

دوری از حواس‌پرتی‌ها

مطالعه در عید قطعا کار راحتی نیست. چیزهای زیادی وجود داره که از درس خوندن لذت‌بخش‌تر هستن؛ استراحت، خوابیدن، گردش یا شبکه‌های اجتماعی. پیام‌هایی از دوستان‌تون دریافت می‌کنین که شما رو به مهمونی یا گردش دعوت می‌کنن. افرادی رو می‌بینین که مشغول خوشگذرونی هستن اما شما هدف بزرگ‌تری دارین. باید سعی کنین هر چیزی که باعث حواس‌پرتی میشه رو از خودتون دور کنین. توصیه ما برای مطالعه بهتر در تعطیلات عید اینه که تلفن همراه خودتون رو خاموش، بی صدا یا در حالت هواپیما قرار بدین. مطالعه در فضای باز، در مکان‌های سرسبز و خنک راه خوبی برای دوری از این عوامله.

تکرار و تمرین

مهم‌ترین نکته در ایام عید، تکرار و تمرین مطالبیه که از قبل خوندین. برای دوره روش‌های بسیار زیادی وجود داره. می‌تونین یادداشت‌های خودتون رو دوباره مرور کنین. این کار به شما کمک می‌کنه تا مطالب گذشته رو مجددا یادآوری کنین و مطمئن بشین که هیچ نکته مهمی رو از دست ندادین. یادداشت‌های خودتون رو بخونین، اون رو بپوشونین و سعی کنین اون رو به خاطر بیارین. از تکنیک‌های مهم دیگه برای مرور نکات در ایام نوروز، مطالعه نکات حاصل از تحلیل آزمون یا شرکت در آزمون‌های آزمایشیه. بسیار مهمه که شما به طور مداوم دانش خودتون رو آزمایش کنین و نقاط ضعف و قوت خودتون رو مورد بررسی قرار بدین.

ورزش

در ابتدای مقاله گفتیم که کار نکردن ماهیچه‌ها و عضلات به مرور زمان از قدرت و کارایی بدن کم می‌کنه. وقتی که بدن انرژی لازم رو برای انجام کارهای روزانه نداشته باشه، درس خوندن به یک فرآیند سخت و طاقت‌فرسا تبدیل میشه. این موضوع در ایام عید اهمیت بیشتری پیدا می‌کنه. بهتره روزانه 10 الی 20 دقیقه ورزش کنین. اگه شرایط پیاده‌روی یا بیرون رفتن از منزل رو ندارین، با انجام چند حرکت ساده به راحتی می‌تونین توی خانه ورزش کنین.

تغذیه سالم

ایام عید برای ما ایرانی‌ها تداعی کننده مهمانی، آجیل، غذاهای پر رنگ و لعاب و بعضا مضره. برای اینکه بتونیم به حداکثر بازده مطالعاتی در عید برسیم، بهتره از خوراکی‌های مضر دوری کنیم. البته استفاده از آجیل در حد متعادل برای بهبود عملکرد مغز مناسبه. سبزیجات رو در برنامه غذایی خودتون قرار بدین. خیلی از سبزیجات و میوه ها دارای کالری بسیار کم و سرشار از فیبر و مواد مغذی مهم و ضروری برای بدن هستن. برای وعده غذایی شام، غذای سنگین نخورین و حتما نیمی از بشقاب خودتون رو با سبزیجات پر کنین.

عید نوروز

ضرورت مطالعه برای پایه‌های تحصیلی

درس خوندن در عید برای سال دوازدهمی‌ها همیشه از ضرورت این سال تحصیلی بوده. اما برای تمامی کسانی که در گروه‌های زیر قرار می‌گیرن هم از اهمیت بالایی برخورداره:

  • دوزادهمی‌ها و کنکوری‌های عزیز که فرصتی برای سر خاروندن ندارن!

  • کسایی که با اهمال‌کاری و تنبلی از روند درسی خودشون عقب موندن.

  • کسایی که در امتحانات میان‌ترم نمرات خوبی کسب نکردن و به دنبال راهی برای جبران هستن.

  • کسایی که به صورت صحیح و اصولی مطالعه نداشتن و نقاط ضعف زیادی دارن.

  • کسایی که درس‌ها رو به طور صحیح مرور نکردن.

اصلا56+

دوره تعطیلات عید رو به عنوان دوران طلایی هم می‌شناسن. چون مدارس تعطیلن و دانش‌آموز زمان زیادی برای مطالعه داره، به این دوره دوران طلایی هم گفته میشه.

از چه پایه‌ای مطالعه در عید رو شروع کنیم؟

همیشه و در همه‌ صحبت‌ها بیشتر شنیدیم که دانش‌آموزان سال دوازدهم، باید برای دوران طلایی عید هم برنامه‌ریزی داشته باشن و این روزها رو از دست ندن. اما آیا دوران طلایی عید و مطالعه در این دوران فقط مخصوص پایه دوازدهمه؟

این سوال رو با یک جمله جواب میدیم: هدف یک دانش‌آموز از شرکت در کنکور قبولی با احتمال بالا در رشته و دانشگاه مورد نظر خودشه؛ در نتیجه هر کاری که در توانش باشه برای رسیدن به این هدف انجام میده. حالا می‌تونه این تلاش‌ها رو به دقیقه نود موکول کنه یا از چند سال قبل برای رسیدن به هدف خودش برنامه داشته باشه.

با این تفاسیر تصمیم‌گیری با خودتونه که از چه پایه‌ایی شروع کنین.

همچنین اگه جزو گروهی از دانش‌آموزان باشین که به دنبال رفع نقاط ضعف خودتون هستین، در هر پایه تحصیلی می‌تونین درس خوندن در عید رو تجربه کنین.

مطالعه

مزیت‌های مطالعه در نوروز

اولین مزیت مطالعه در دوران عید اینه که روند درسی و مطالعه رو به جلو ما متوقف نمیشه. فرض کنین که شما یک شناگر هستین و قراره برای مسابقات شنا آماده بشین. حالا اگه به صورت شبانه‌روز در حال تمرین باشین و در این بین به مدت 10 روز هیچ تمرین و تلاشی انجام ندین، طبیعتا آمادگی شما پایین میاد و شاید هم به مسابقات نرسین! در نهایت مطالعه در دوران عید باعث آمادگی بیشتر و متوقف نشدن روند تلاش شما میشه.

دومین مزیت اینه که فرض کنین شما دونده‌این و در دور مسابقه در حال دویدن با تمام تلاش خودتون هستین، اما ناگهان متوقف میشین و استراحت می‌کنین. در نتیجه تمامی افرادی که از شما عقب هستن به شما می‌رسن و از شما جلو می‌زنن! اما اگه همچنان به تلاش خودتون ادامه بدین، علاوه بر این که عقب نمی‌مونین، از رقیبای دیگه خودتون هم سبقت می‌گیرین. پس نباید روند تلاش خودتون رو متوقف کنین.

برنامه‌ریزی

چگونگی مطالعه در عید برای کنکور

اول از همه می‌پردازیم به اینکه چند نوع دانش‌آموز کنکوری در این دوران وجود داره:

  1. دسته اول کسایی هستن که هیچ فعالیتی انجام نمیدن و استراحت می‌کنن که قطعا ضرر می‌کنن!

  2. دسته دوم کسایی هستن که به مرور و جمع‌بندی مباحث می‌پردازن.

  3. دسته سوم کسایی هستن که به رفع اشکال و تمرین روی مباحثی که کامل یاد نگرفتن، می‌پردازن.

  4. و دسته چهارم شامل کسایی میشه که به جبران مباحث عقب‌مونده خودشون می‌پردازن.

اما هر کدوم از این گروه‌ها باید از چه روشی برای درس خوندن خودشون در روزهای عید استفاده کنن؟

در ابتدا به این نکات مهم درباره مطالعه کردن در عید قبل از کنکور توجه کنین:

1- در این دوره ممکنه هنوز تعدادی از دروس کامل نشده باشن؛ اما بهتره از سرفصل‌هایی که مدرسه تدریس کرده فراتر برین.

2- نیاز به یک برنامه‌ریزی درسی منسجم دارین که شامل این آیتم‌ها بشه:

  • مطالعه دروس جدید

  • مرور درس‌های گذشته

  • تست‌زنی حجمی و ترکیبی

  • رفع اشکال

  • زنگ‌های جبرانی

3- یادتون باشه که مباحثی که جنبه مرور دارن رو از اول به صورت کامل مطالعه نکنین؛ از روش مطالعه تیتر‌ وار استفاده کنین تا فرصت کافی برای تست‌زنی داشته باشین.

4- برای دروس عمومی بهتره که به صورت روزانه با زمان مناسب این تمرین انجام بشه تا بازدهی بیشتری داشته باشین. همونطور که می‌دونین دروس عمومی فرّار هستن پس با مرور روزانه میشه از این موضوع جلوگیری کرد.‌

5- اگه هم مباحثی برای مرور دارین و هم مباحثی برای رفع اشکال و دروس عقب‌مونده، باید اولویت‌بندی درستی بین اون‌ها برقرار کنین. یعنی اول به دروس عقب‌مونده و جبران اون‌ها بپردازین، در مرحله دوم رفع اشکال دروسی که نقطه ضعف شما هستن و در قدم آخر مرور مباحث گذشته رو انجام بدین.

6- در این بازه مدیریت زمان و برنامه‌ریزی دقیق از اهمیت خاصی برخوردار بوده و نیازمند یک استراتژی دقیقه. به این ترتیب با بالاترین کیفیت از این دوران استفاده می‌کنین.

موفقیت

نکات مهم مطالعه در زمان عید

برای این که بتونین برنامه‌ریزی درسی درستی برای مطالعه در دوران نوروز داشته باشین، بد نیست به نکات زیر توجه کنین:

لیست کردن کارهای روزانه: شما علاوه بر داشتن یک برنامه عیدانه، باید لیست کار‌های روزانه خودتون رو به صورت کامل و جزئی یادداشت کنین. تهیه کردن چک‌لیست روزانه کار‌ها زمان‌بندی کردن رو برای شما ساده‌تر می‌کنه و از جا افتادن اون‌ها جلوگیری می‌کنه. بعد از اتمام هر کدوم از کارهای چک‌لیست، کنارشون علامتی به معنای اتمام بزنین و حس خوب برنامه داشتن رو لمس کنین. داشتن جدول برنامه‌ریزی درسی هم می‌تونه لیست کاملی از کارهای یک روز رو به شما نمایش بده.

مرور هر درس در همان روز: برای این که روند یادگیری خودتون رو چندین برابر کنین، هر روز بعد از کلاس درس همون چیزهایی که سر کلاس یاد گرفتین رو یک بار دوره کنین. بعد از مطالعه دروس و انجام فعالیت‌هایی مثل خلاصه‌نویسی و یادداشت برداری، داده‌ها و اطلاعات ساده‌تر به حافظه بلند مدت‌تون منتقل میشه. اهمیت و ارزش مرور درسی رو جدی بگیرین تا از نتایج اون شگفت‌زده بشین.

استراحت بین مطالعه: برای این که بتونین مطالعه با کیفیتی داشته باشین، باید برای استراحت کردن هم برنامه داشته باشین. بین مطالعه دو درس، حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت از زمان خودتون رو برای استراحت کردن صرف کنین. در این بازه زمانی از محل مطالعه خودتون دور بشین یا با خوراکی‌های مقوی خودتون رو برای ادامه مسیر شارژ کنین.

خواب کافی : یکی از مهم‌ترین عناصر موثر برای مطالعه با کیفیت، داشتن خواب کافیه. معمولا ساعت خواب مورد نیاز برای هر دانش‌آموز بین 6 تا 8 ساعته.

دور کردن افکار منفی: انگیزه دادن به خود یکی از موارد مهم در اجرای برنامه‌ریزی و قدم گذاشتن در مسیر موفقیته. پس با به اتمام رسوندن هر کدوم از فعالیت‌های روزانه، خودتون رو تشویق کنین.

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

ویدئو| آمار و ارقام میلیاردی از ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

فراخوان استخدامی شرکت فراگیر سلامت همراه ایرانیان

شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس

معنا و مفهوم ضرب المثل «هر چی سنگه، مال پای لنگه» در ادبیات فارسی / ضرب المثل در حقیقت یک باور هست، و هر باور یک ماتریکس!

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

سیر تا پیاز رشته روانشناسی؛ از اهمیت و نقش آن در جامعه تا مهارت‌های لازم در این رشته / همه آن چیزی که در مورد رشته روانشناسی می‌خواهید بدانید اینجاست!

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

تست هوش انگلیسی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «آلبرت انیشتین» نمی‌توانند 5 کلمه انگلیسی پنهان شده از جمله «BOOK» و «STUDENT» در تصویر «کلاس درس دانش‌آموزان» را در 6 ثانیه پیدا کنند

ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی

همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

عکس| خلاقیت خنده‌دار دانش‌آموز ایرانی در پاسخ دادن به سوال در برگه امتحانی حماسه آفرید/ فکر نکنی‌ها کاغذ سیاه کردم، نمره بگیرم😁

ویدیو| اندوهی که در هر بیت طنین‌انداز است/ دکلمه شعر "غم باسدی قلیانیمی" با صدای ماندگار «استاد شهریار»

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

ویدئو/ می‌خواهید از تورم در امان بمانید؟ بیت کوین را بشناسید

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «شال‌گردن» رو پیدا کن

ویدیو| آموزش بامزه قواعد عجیب زبان برره به یاور طغرل با رمان وزین «سرنوشت خونین بار خورزوخان» توسط هادی کاظمی/ خیلی فرق فیلکوله😂

آموزش و سرگرمی/ سفر خلاقانه: ساخت قطار بازیافتی از قوطی فلزی نوشابه

ویدیو | سوتی وحشتناک «علی صادقی» در تشخیص چهرۀ فامیل | ناصرالدین شاه و مادرش

ویدیو| داستان راستان/ بهلول و فروش خانه‌ای که در بهشت بود

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در بومرنگ پنهان در ادارۀ حشرات را فقط در 4 ثانیه پیدا کنند

ویدیو | جواد رضویان: از نظر علمی، بدن من سیخت و سیزش بالاس زود هضم میشه | چی فرمودین؟

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

نگاهی به حضور بازیگران در کافه کتاب حسین پاکدل و عاطفه رضوی/ از حضور مهدی پاکدل گرفته تا اردشیر رستمی و شادروان پرویز پور حسینی+ تصاویر

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

نگاهی به خلاقیت منحصربه‌فرد مینا مختاری، همسر هنرمند بهرام رادان در عکاسی شاعرانه/ ترکییب زیبای گل لاله زیر انوار طلایی خورشید👌

نگاهی به چیدمان اتاق دوران دانشجویی ایلان ماسک، بزرگ‌ترین سرمایه گذار جهان بر روی فرش طرح ایرانی/ زمان داشنجویی دوست داشتم درگیر پروژه‌هایی بشم که جهان را تغییر می‌دهند، الان هستم!

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

شاهرخ استخری: همینجوری باور کردن آدم‌ها سخت بود، هوش مصنوعی هم اضافه شد/ تصویرسازی هوش مصنوعی از چهره آینده نباتِ کلاس اولی شاهرخ استخری و سپیده بزمی‌پور

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(عکس) وقتی دانش‌آموزان، ریاضی را به سبک خودشان در برگه امتحانی حل می‌کنند/ پاسخی که بیشتر شبیه هنرهای تجسمی است تا ریاضی/ حیف انیشتین این نخبه رو ندید مُرد😂

خلاقیت دانش‌آموز ایرانی در پاسخ دادن به سوال علوم برگه امتحانی با تلفیق زبان فارسی و زبان مادری‌ ترکی‌اش حماسه آفرید/ معلمش توضیح داده دوز میشه نمک+عکس

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

(عکس) نگاهی به تصاویر نوستالژی دوران دانشجویی «پروفسور مریم میرزاخانی» در ایران/ عکس ویژه المپیادی‎‌ها با حضور «آیت‌الله هاشمی رفسنجانی»

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در بومرنگ پنهان در ادارۀ حشرات را فقط در 4 ثانیه پیدا کنند

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «شال‌گردن» رو پیدا کن

ویدیو| نوستالژی کودکان دهه شصتی به مناسبت روز جهانی کودک | آن‌شرلی، فقط به حرف معلمت گوش بده!

ویدیو | سوتی وحشتناک «علی صادقی» در تشخیص چهرۀ فامیل | ناصرالدین شاه و مادرش

ویدیو| اندوهی که در هر بیت طنین‌انداز است/ دکلمه شعر "غم باسدی قلیانیمی" با صدای ماندگار «استاد شهریار»

بیست و یکمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری

ویدیو| انیشتین پیش‌بینی کرد، «هابل» اثبات کرد!/ به مناسبت تولد هابل، نگاهی بیندازیم به بزرگ‌ترین کشفیات او

ویدیو | وقتی بگوری گیسو میشه سرباز | اعصاب داغون محمدرضا هدایتی از شاعر فقید برره!

ویدیو | جواد رضویان: از نظر علمی، بدن من سیخت و سیزش بالاس زود هضم میشه | چی فرمودین؟

عکس| اولین نگاه بشر به ماه از دریچه تلسکوپ گالیله؛ نقاشی‌هایی که دنیای علم و هنر را زیر و رو کردند

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

بازی فکری؛ اگه با هوشت همه رو ذله کردی زیر 5 ثانیه ایموجی متفاوت را پیدا کن

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

تست هوش المپیاد برزیل / حتی افرادی با ضریب هوشی «آیزاک نیوتن» نمی‌توانند معمای «کلاه پینوکیو» را در 8 ثانیه طلایی حل کنند

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

(ویدئو) انیمیشنی جذاب از حکایت‌های پندآموز کتاب معروف «کلیله‌ودمنه»/این داستان: احتیاط روباه

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

اختلاف تصاویر/ حتی افرادی با قدرت بینایی 10 از 10 نتوانستند در 6 ثانیه 3 اختلاف در تصویر "آقای ژاپنی" پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالای 110 نمی‌توانند زنگوله پنهان در سلف دانشگاه را پیدا کنند

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

(عکس) مرور تجمل بی‌پایان چادرهای جشن‌های 2500 ساله در تخت جمشید/ روایتی از پرهزینه‌ترین و پر زرق‌ و برق‌ترین مراسم تاریخ ایران در مهرماه 1350

تست هوش ناسا/ حتی افرادی با ضریب هوشی انوشه انصاری نمی‌توانند سوالی از آزمون ورودی ناسا را در 1 دقیقه پاسخ دهند

بازی فکری؛ اگه چشمای عقاب پیشت لنگ میندازه تو 3 سوت بگو که کدوم دانش‌آموز داره تقلب می‌کنه

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

تست هوش المپیادی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند «تعداد مثلث‌های» مثلث بزرگتر را در 5 ثانیه تعیین کنند

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

ویدئو| آمار و ارقام میلیاردی از ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی

ویدیو| آموزش بامزه قواعد عجیب زبان برره به یاور طغرل با رمان وزین «سرنوشت خونین بار خورزوخان» توسط هادی کاظمی/ خیلی فرق فیلکوله😂

ویدیو| داستان راستان/ بهلول و فروش خانه‌ای که در بهشت بود

ویدئو/ می‌خواهید از تورم در امان بمانید؟ بیت کوین را بشناسید

آموزش و سرگرمی/ سفر خلاقانه: ساخت قطار بازیافتی از قوطی فلزی نوشابه

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

ویدیو | جواد رضویان: از نظر علمی، بدن من سیخت و سیزش بالاس زود هضم میشه | چی فرمودین؟

ویدیو| اندوهی که در هر بیت طنین‌انداز است/ دکلمه شعر "غم باسدی قلیانیمی" با صدای ماندگار «استاد شهریار»

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

ویدئو/ می‌خواهید از تورم در امان بمانید؟ بیت کوین را بشناسید

ویدیو| آموزش بامزه قواعد عجیب زبان برره به یاور طغرل با رمان وزین «سرنوشت خونین بار خورزوخان» توسط هادی کاظمی/ خیلی فرق فیلکوله😂

آموزش و سرگرمی/ سفر خلاقانه: ساخت قطار بازیافتی از قوطی فلزی نوشابه

ویدیو | سوتی وحشتناک «علی صادقی» در تشخیص چهرۀ فامیل | ناصرالدین شاه و مادرش

ویدیو| داستان راستان/ بهلول و فروش خانه‌ای که در بهشت بود

ویدیو | جواد رضویان: از نظر علمی، بدن من سیخت و سیزش بالاس زود هضم میشه | چی فرمودین؟

ویدیو | وقتی بگوری گیسو میشه سرباز | اعصاب داغون محمدرضا هدایتی از شاعر فقید برره!

ویدیو| انیشتین پیش‌بینی کرد، «هابل» اثبات کرد!/ به مناسبت تولد هابل، نگاهی بیندازیم به بزرگ‌ترین کشفیات او

ویدیو: خلاقیت در نقاشی پازلی | هنری هوشمندانه برای نمایش اسلایدی از نقاشی‌های شگفت‌انگیز

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

(ویدئو) نیما شعبان‌نژاد: زبان انگلیسی فِراره😁/ رامبد جوان: چرا زبان مادریت رو هم فراموش کردی؟!

ویدئو/ هنر موسیقی شگفت‌انگیز همایون شجریان در قلب غرب/ وقتی شهاب حسینی با پلی کردن شاهکاری از او، همه را شیفته کرد و آبروی خود را خرید

ویدیو/ مکالمۀ حرفه‌ای «دیبا زاهدی» به زبان انگلیسی با رئیس هتل/ Your English is good

آرون افشار، خواننده آهنگ معروف جانم باش: کتاب کم می‌خونم/ مهران مدیری: دیگه باهات حرفی ندارم! مگه میشه کتاب نخوند،تاریخ نخوند، موسیقی خوب گوش نداد!/ سرانه مطالعه کشور زیر 20 دقیقه است!

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ مهران غفوریان با تسلط حرفه‌ای ضرب‌المثل کره‌ای میگه/ جواد رضویان: نهههه باریک‌‌الله نهههه....

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «قهوه تلخ» روزتو میسازه🤣/ سیامک انصاری: اینارو چجوری حفظ کردی؟ به نظر بنده، مادر هملت چه بد کرد، شوهر کرد/ فقط صداهایی که هادی کاظمی درمیاره

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

علی اوسیوند: 7،8 سال درس خوندم، اینقدر دورۀ دانشجویی تخم‌مرغ خوردم همه فکر کردن یه چیزیمه/ تعجب و خندۀ رامبد جوان از شدت ریلکسی اوسیوند 😂

(ویدئو) رویا بهشتی، دوست صمیمی و المپیادی «پروفسور مریم میرزاخانی»: من و مریم 7 سال راهنمایی و دبیرستان همکلاسی بودیم/ریاضی 16 گرفت، گفت این پایان کار من است!

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ جلوگیری از فاجعه با یک صندلی ساده؛ تکنولوژی شگفت‌انگیز ژاپنی‌ها برای زنده ماندن در زلزله/طراحی خلاقانه‌ای که هم کاربردی است و هم نجات‌بخش

(ویدئو) حضور تاریخی و حماسی «انسان اولیه»، "رضا شفیعی‌جم "در جوکر2/فقط شعرخوانیش با ترکیب one/«علی صادقی» چه تمرین هوازی میره که نخنده😁

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» لحظات امروزتو شاد می‌کنه / ضرب‌المثل معروف توبه گرگ مرگه با طنز ویژه و منحصربه فرد «جواد رضویان»/ مهران غفوریان: از 4 جهت، فقط شمال رو بلدیم!

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

ویدیو| نوستالژی کودکان دهه شصتی به مناسبت روز جهانی کودک | آن‌شرلی، فقط به حرف معلمت گوش بده!

ویدیو | سوتی وحشتناک «علی صادقی» در تشخیص چهرۀ فامیل | ناصرالدین شاه و مادرش

ویدیو| اندوهی که در هر بیت طنین‌انداز است/ دکلمه شعر "غم باسدی قلیانیمی" با صدای ماندگار «استاد شهریار»

ویدیو| انیشتین پیش‌بینی کرد، «هابل» اثبات کرد!/ به مناسبت تولد هابل، نگاهی بیندازیم به بزرگ‌ترین کشفیات او

ویدیو | وقتی بگوری گیسو میشه سرباز | اعصاب داغون محمدرضا هدایتی از شاعر فقید برره!

ویدیو | جواد رضویان: از نظر علمی، بدن من سیخت و سیزش بالاس زود هضم میشه | چی فرمودین؟

ویدئو/ می‌خواهید از تورم در امان بمانید؟ بیت کوین را بشناسید

آموزش و سرگرمی/ سفر خلاقانه: ساخت قطار بازیافتی از قوطی فلزی نوشابه

ویدیو| داستان راستان/ بهلول و فروش خانه‌ای که در بهشت بود

ویدیو| آموزش بامزه قواعد عجیب زبان برره به یاور طغرل با رمان وزین «سرنوشت خونین بار خورزوخان» توسط هادی کاظمی/ خیلی فرق فیلکوله😂

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

(ویدئو) انیمیشنی جذاب از حکایت‌های پندآموز کتاب معروف «کلیله‌ودمنه»/این داستان: احتیاط روباه

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

(ویدئو) سیمرغ، رودابه و زال در شاهنامه فردوسی؛ روایت شگفت‌انگیز عشقی ممنوعه که با شجاعت و سنت‌شکنی، تاریخ‌ساز شد و راه را برای تولد رستم، بزرگ‌ترین پهلوان ایران، هموار کرد

ویدئو/ آیا این پایان تمدن بشری است؟ پیش‌بینی هوش مصنوعی از جهانی بدون انسان‌ها، جایی که زمین در 1000 سال آینده به دوران ما قبل تاریخ بازمی‌گردد

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

کتاب صوتی/ برشی از معرفی کتاب «زن؛ فاطمه فاطمه است»؛ اثری فاخر از «دکتر علی شریعتی» برای توصیف چهرۀ والای زن شیعه

ویدئو/ پادشاهی افسانه‌ای «منوچهر»؛ حماسه‌ای جاودانه از انتقام خونین در شاهنامه فردوسی/ شکوهی خیره‌کننده برای طلوع دوران طلایی فرهنگ و هنر ایران

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

(ویدئو) تقدیر و تشکر ویژه محمدرضا گلزار از طرفدار هنرمندش/ آخه بی‌انصاف، این منم؟! نامرد، کجای این نقاشی شبیه منه؟🤣+ عکس

ویدیو/ لحظات ناب دکلمه‌ی «پیرم دلم گاهی یاد جوانی می‌کند» با صدای گرم «استاد شهریار»؛ سفری احساسی به روزهای طلایی جوانی

ویدیو/ توصیۀ زیبای "اهورامزدا" به "زرتشت" با زبان اوستایی/ استاد ارفعی: اولین مترجم کتیبۀ کوروش کبیر و تنها ایرانی مسلط به خط میخی به زبان پارسی باستان چه می‌گوید؟

ویدئو/ داریوش بزرگ در عصر دیجیتال به میدان نبرد بازگشت!/ با این شاه هخامنشی در Age of Empires به نبرد با بزرگترین امپراطوری‌های تاریخ بپردازید

(ویدئو) تکنولوژی هوش مصنوعی ناصرالدین شاه و سوگلی‌اش را خنداند/ سفری تاریخی و نوستالژی به زمان قاجار، مزین شده با آهنگ دلنشین به رهی دیدم برگ خزان با صدای بهشتی «استاد ایرج بسطامی»

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ «پروفسور عبدالمجید ارفعی»؛ تنها میراث‌دار خط‌های باستانی و نخستین مترجم ایرانی استوانه کوروش را بیشتر بشناسید

ویدئو| آمار و ارقام میلیاردی از ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد
ویدئو| آمار و ارقام میلیاردی از ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی
(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
ویدئو| آمار و ارقام میلیاردی از ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد
ویدئو| آمار و ارقام میلیاردی از ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی