(ویدئو) آیا ظروف سنگی واقعا سنگ کلیه میآورند؟ پاسخ متخصص طب سنتی
سوفیانیوز: متخصص طب سنتی و فارماکوگنوزی، دکتر سید سعید مهر حسینیان، در این ویدئو به بررسی خواص و مزایای ظروف سنگی برای پخت و پز میپردازد. او تاکید میکند که ظروف سنگی، علاوه بر تقویت اعصاب و مفاصل، در طب سنتی برای درمان سنگ مثانه نیز کاربرد دارند.
به گزارش سرویس چندرسانهای پایگاه خبری سوفیانیوز، دکتر سید سعید مهر حسینیان، متخصص طب و فارماکوگنوزی، در این برنامه درباره موضوع "سالمترین قابلمه برای پخت و پز" و خواص ظروف سنگی (دیگ سنگی) از دیدگاه طب سنتی صحبت میکند.
✅ خواص و مزایای ظروف سنگی از نظر طب سنتی
درمان سنگ مثانه: در طب سنتی، از کوبیده این سنگها (کشیدهاش) برای درمان سنگ مثانه استفاده میشود.
تقویت اعصاب و مفاصل: غذا درست کردن و مصرف مداوم غذا در ظروف سنگی میتواند برای تقویت اعصاب و مفاصل بسیار مفید باشد، به ویژه برای افراد مسن.
❌ رد یک باور غلط درباره سنگ کلیه
یکی از نکات مهمی که دکتر حسینیان به آن اشاره میکند، رد این باور است که مصرف مداوم غذا در ظروف سنگی ممکن است باعث ایجاد سنگ کلیه شود. وی تاکید میکند:
جنس سنگ: "ماهیتاً جنس این سنگ (ظروف سنگی) جوری نیستش که بتونه منجر به انواع مختلفی از سنگ کلیه بشه و رسوب در کلیه بشه."
ترکیب شیمیایی: جنس این سنگها از نوع سیلیکاتی منیزیم آلومینیوم است.
عدم نگرانی: از نظر ساختار و نگرانی بابت تولید سنگ کلیه توسط این ظروف، "اسناد که اصلاً نداریم و نگرانی هم بابت ساختار نیازی نیست داشته باشیم."
در نهایت، متخصص برنامه تاکید میکند که ظروف سنگی برای پخت و پز روزانه، به دلیل جنس طبیعی و خواص ذکر شده، بسیار مفید هستند و در هر کاری رعایت اصول کارشناسانه، نتیجه مطلوب را به همراه خواهد داشت.
برای مشاهده ویدئوهای بیشتر اینجا کلیک کنید