سوفیانیوز
سوفیانیوز: در سال 1928، الکساندر فلمینگ بهطور تصادفی کپک پنیسیلیوم را کشف کرد که منجر به تولید اولین آنتیبیوتیک جهان، پنیسیلین، شد. این کشف انقلابی، درمان عفونتهای مرگبار را ممکن ساخت و میلیونها زندگی را نجات داد. تصویر کپک تاریخی نماد این تحول عظیم در پزشکی است.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، این تصویر یکی از مهمترین اکتشافات علمی در تاریخ پزشکی را نشان میدهد. در این تصویر کپک پنیسیلیوم (Penicillium) که توسط الکساندر فلمینگ کشف شده است، قابل مشاهده است. این کپک همان مادهای است که در نهایت منجر به تولید پنیسیلین، اولین آنتیبیوتیک جهان شد.
فلمینگ در سال 1928 به طور تصادفی متوجه شد که کپک پنیسیلیوم نوتاتوم روی یک صفحه پتری که حاوی باکتری بود رشد کرده و باعث از بین رفتن این باکتریها شده است. او فهمید که این کپک قادر است یک ماده ضد باکتریایی قوی تولید کند. این کشف، در زمان خود، انقلابی در درمان عفونتها ایجاد کرد و به نجات میلیونها نفر از مرگ ناشی از بیماریهای عفونی منجر شد.
تصویری که مشاهده میشود، نمونهای از کپک پنیسیلیوم را نشان میدهد که فلمینگ روی آن یادداشتی نوشته است: "کپکی که پنیسیلین را تولید میکند". این کپک به نمادی از یکی از مهمترین تحولات علم پزشکی تبدیل شده است و از اهمیت تاریخی بالایی برخوردار است.
کشف پنیسیلین آغازگر دورهای جدید در پزشکی بود که به ما کمک کرد عفونتهای باکتریایی مرگبار را درمان کنیم. امروزه پنیسیلین و دیگر آنتیبیوتیکها بخش جداییناپذیر از درمانهای پزشکی هستند، اما این تصویر یادآوری میکند که این موفقیت بزرگ از یک کشف ساده در آزمایشگاه فلمینگ آغاز شد.