(تصاویر) نبردی که تاریخ را تغییر داد؛ «دروازه پارسی»، آخرین سنگر مقاومت هخامنشیان در برابر پیشروی اسکندر مقدونی

انتشار 26 مهر 1403

سوفیانیوز: نبرد دروازه پارسی (330 پ.م.) آخرین مقاومت دلاورانه هخامنشیان در برابر سپاه اسکندر مقدونی بود. آریوبرزن، ساتراپ پارس، با نیروهای اندک خود در یک کمین هوشمندانه، تلفات سنگینی به مقدونی‌ها وارد کرد و آن‌ها را متوقف ساخت، اما نهایتاً در یک حمله غافلگیرانه محاصره و شکست خورد.

(تصاویر) نبردی که تاریخ را تغییر داد؛ «دروازه پارسی»، آخرین سنگر مقاومت هخامنشیان در برابر پیشروی اسکندر مقدونی

به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، با شکست سپاهیان هخامنشی در گرانیکوس (334 پ. م.)، ایسوس (333 ق. م.) و گوگاملا (331 ق. م)، راه برای هجوم قوای اسکندر به قلب امپراتوری ایران باز شده بود. دیگر هیچ ارتش هخامنشی برای مقابله با اسکندر وجود نداشت و پایتخت‌های ثروتمند امپراتوری هخامنشی برای نخستین بار در معرض یک تهاجم خارجی قرار گرفته بودند. با این حال، هنوز کسانی بودند که مصمم بودند مقاومت کنند.

آریوبرزن، ساتراپ پارس، حاضر نبود اجازه دهد اسکندر بدون جنگ پیشروی کند. او با جمع‌آوری گروهی کوچک اما مصمم از پیروان، برای نبرد در تنگۀ «دربند پارس» یا همان «دروازۀ پارسی» به راه افتاد. هخامنشیان از مزیت زمین برخوردار بودند، زیرا مقدونی‌ها به ناچار باید از میان کوه‌های ناهموار زاگرس عبور می‌کردند. صحنه برای یک نمایش شکوهمند دلاوری آماده بود.

لوح پیشکش با تصویر یک نجیب‌زاده هخامنشی، قرن پنجم تا چهارم پیش از میلاد هخامنشی

منابع امپراتوری

اسکندر مقدونی در گرانیکوس (334 ق. م.)، ایسوس (333 ق. م.) و گوگاملا (331 ق. م.) سلسه شکست‌های ویرانگری را به امپراتوری هخامنشی تحمیل کرده بود. او همچنین مناطق وسیعی از قلمرو هخامنشی از جمله برخی از بزرگترین شهرهای امپراتوری را تصرف کرده بود. با این حال، این تصرف‌ها بیش از نیمی از امپراتوری هم نبود و ناحیه حیاتی هخامنشیان دست‌نخورده باقی مانده بود.

این به آن معنا بود که داریوش سوم، پادشاه هخامنشی، هنوز منابعی باورنکردنی داشت که می‌توانست برای دفاع از امپراتوری از آن‌ها استفاده کند. افزون بر این، وسعت محض امپراتوری، اقدام به تعقیب و گریز موثر را برای اسکندر دشوار کرد. یک شکست به تنهایی می‌توانست به طور بالقوه مهاجمان را، صدها یا هزاران مایل دورتر از امنیت سرزمین خودشان گرفتار کند. بنابراین، باوجود زنجیره ویرانگر پیروزی‌های اسکندر، توانایی جنگیدن هخامنشیان از حداقل لازم بسیار فراتر بود.

غلاف طلایی هخامنشی، قرن پنجم تا چهارم پیش از میلاد

طرف دیگر، چالش هخامنشیان جمع‌آوری منابع از سراسر امپراتوری وسیع خود و متمرکز کردن آن‌ها در یک مکان واحد بود. در همین حال، اسکندر هیچ نشانه‌ای از توقف پیشروی خود نشان نداد. این فشار مداوم، سازماندهی مقاومت مؤثر را برای هخامنشیان دشوار کرد.

داریوش سوم اکنون در هگمتانه بود و پس از شکست فاجعه‌بار در نبرد گوگاملا در اواخر سال 331 ق. م. در حال تلاش برای جمع‌آوری ارتش جدید بود. او پس از عبور از کوه‌های زاگرس، امیدوار بود آن‌ها سدی را تشکیل دهند که اسکندر تا بهار از آن عبور نکند. با این حال، اسکندر کسی نبود که در برابر دشمنی که در برابرش ایستاده، آرام بگیرد. اسکندر پس از ورود به بابل پس از شکست دادن داریوش در گوگملا، خیلی زود دوباره با ارتش خود پیشروی کرد.

پیشروی اسکندر از بابل، او را ابتدا به شهر بزرگ شوش در منطقه ایلام رساند. کوروش کبیر (550-530 پ. م.)، بنیانگذار امپراتوری هخامنشی حدود 540 تا 539 پیش از میلاد آن را به تصرف خود درآورد و این شهر در زمان پسرش، کمبوجیه دوم (530-522 ق. م.) یکی از چهار پایتخت امپراتوری شد.

سپس داریوش بزرگ (522-486 پ. م.) برنامه‌ی ساخت وسازی را آغاز کرد تا شوش را شهری لایق هخامنشیان کند. حتی یونانیان نیز با این شهر ناآشنا نبودند؛ آیسخولوس نمایشنامه‌نویس از این شهر به عنوان صحنه نمایشنامه‌ی خود با عنوان «پارسی‌ها» استفاده کرد. با این حال، شوش با وجود تمام اهمیتی که داشت، با مقاومت ناچیزی به دست اسکندر افتاد.

نبرد «دروازه پارسی»؛ آخرین حماسۀ هخامنشی چگونه رخ داد؟

تصرف شوش ضربه مهلکی به قدرت و اعتبار هخامنشیان و همچنین روحیه آنان بود. با این حال، یک جایزه استراتژیک بزرگ برای اسکندر نیز بود. اسکندر با تصرف شوش، به طور مؤثر با تهدید قلب امپراتوری، داریوش را در اکباتان دور زد. شوش به دلیل اهمیتی که داشت از طریق یک جاده سلطنتی به بقیه امپراتوری هخامنشی متصل بود.

جاده سلطنتی قرن‌ها قبل توسط داریوش اول برای آسان کردن ارتباطات در سراسر امپراتوری ساخته شد. بنابراین اکنون اسکندر به جاده‌ای عالی برای پیشروی به سرتاسر کوه‌های زاگرس و به قلب امپراتوری هخامنشی دسترسی داشت. برای مقدونی‌هایی که بسیار سفر کرده بودند، رسیدن به پایتخت‌های هخامنشی یعنی تخت جمشید و پاسارگاد چندان دشوار نبود.

آریوبرزن، ساتراپ پارس

با تلاش داریوش سوم برای تشکیل ارتش جدید در هگمتانه، دفاع از ناحیه حیاتی هخامنشیان به دست مردی به نام آریوبرزن افتاد. اطلاعات اندک موجود درباه آریوبرزن، تصویر جالبی از او را ترسیم می‌کند. او مردی والامقام بود، چون مقام ساتراپ پارس را داشت که خاستگاه باستانی هخامنشیان بود.

در مورد خود آریوبرزن این را می‌دانیم که او شاهزاده‌ای هخامنشی بود که سال 331 پیش از میلاد در نبرد گوگاملا جنگید. حکومت داریوش سوم هرگز امنیت ویژه‌ای نداشت، بنابراین شاه احتمالاً احساس می‌کرده که آریوبرزن کسی است که می‌تواند به او اعتماد و تکیه کند.

نیروهایی که آریوبرزن در اختیار داشت با توجه به توانایی امپراتوری هخامنشی ناچیز بود. منابع هلنیستی باستان از ارتشی متشکل از 40 هزار پیاده‌نظام و 700 سواره‌نظام خبر می‌دهند. اما تخمین‌های مدرن نیروهای او را بین 700 تا 2000 نفر به حساب می‌آورند.

این رقم محتمل‌تر احتمالاً به این معناست که او فقط گارد شخصی و شبه نظامیان محلی خودش را داشت که به آن‌ها متکی باشد. با این حال، آریوبرزن دلسرد نبود. او قصد داشت در دروازۀ پارسی، یعنی گذرگاهی باریک از میان کوه‌های زاگرس که اسکندر باید از آن عبور می‌کرد، مقاومت کند. آنجا مکان مناسبی برای کمین بود.

مکان احتمالی اردوگاه آریوبرزن در دروازه پارسی

نگهبانی از دروازهای پارسی

در حالی که آریوبرزن در حال آماده‌سازی‌هایش بود، اسکندر ناچار بود با مردم اوکسی مبارزه کند. این قبیله نیمه کوچ‌نشین غیرایرانی در کوه‌های زاگرس و دشت‌های مجاور زندگی می‌کردند و مرتب به سکونتگاه‌های محلی حمله می‌کردند. پادشاهان قبلی هخامنشی به آن‌ها امتیاز دریافت عوارض از لشکرهای رهگذر را داده بودند.

در حالی که بسیاری از نویسندگان یونانی این را نشانه ضعف هخامنشیان تفسیر می‌کردند، به احتمال زیاد این یک سیاست آگاهانه بود، یک سنت هدیه دادن که هخامنشیان از آن برای متحد کردن اقوام و تبدیل آن‌ها به صورت کنفدراسیونی با حاکمان وفادار و وابسته به هخامنشیان استفاده می‌کردند. با نزدیک شدن اسکندر، اوکسیان‌هایی که در دشت‌ها زندگی می‌کردند تسلیم شدند در حالی که آن‌ها که در کوهستان بودند عوارض خودشان را می‌خواستند. با این حال، اسکندر جور دیگری فکر می‌کرد.

کوه‌های زاگرس در منطقۀ تنگ تکاب یا دروازۀ پارسی

اسکندر با اطلاع دادن به اوکسی‌ها درباره اینکه روزی که ارتشش در جاده اصلی پیشروی کند، عوارض آن‌ها را خواهد پرداخت، با یک نیروی برگزیده پیشروی کرد. اوکسی‌ها که باور کردند اسکندر از جاده اصلی استفاده خواهد کرد، نیروهایشان را برای کشیک در این مسیر قرار دادند، در حالی که اسکندر با استفاده از راهنماهای محلی، اوکسی‌ها را با استفاده از مسیرهای جایگزین دور زد.

اسکندر ابتدا نیرویی را زیر نظر ژنرال خود کراتروس (حدود 370 تا 321 قبل از میلاد) مستقر کرد تا راه فرار اوکسی‌ها را ببندد. سپس به روستای آن‌ها حمله کرد و همه کسانی را که مقاومت کردند قتل عام کرد. اسکندر پس از ایمن‌سازی روستای اوکسی‌ها، توجهش را به اوکسی‌های نگهبان جاده اصلی معطوف کرد و از عقب به آن‌ها حمله کرد و این بار نیز کسانی را که مقاومت کردند قتل‌عام کرد. اوکسی‌های بازمانده تسلیم شدند و قبول کردند سالانه خراجی به شکل دام به اسکندر بپردازند.

در کمین اسکندر

اسکندر در حالی که اوکسی‌ها را تحت سلطه خود درآورد، لشکرش را به سمت دروازه پارس هدایت کرد. از آنجا که انتظار مقاومت نداشت، از اعزام دیده‌بان غافل شد. اسکندر که بیش از حد اعتماد به نفس داشت، ارتش خود را مستقیماً به کمین آریوبرزن رساند. آریوبرزن جایگاهش را به خوبی انتخاب کرده بود، نقطه باریکی بود که فقط چند متر عرض داشت، جایی که جاده منحنی بود و از زمین‌های مرتفع به آنجا دید داشت.

باریک‌ترین نقطه‌ی دروازه پارسی

وقتی مقدونی‌ها به سمت این دام پیشروی کردند، هخامنشیان سنگ‌ها و تیرها را به سمت آن‌ها پرتاب کردند. مقدونی‌ها تلاش کردند عقب‌نشینی کنند اما باریکی جاده و یگان‌های عقبی مانع شدند. بدین ترتیب هخامنشیان تلفات سنگینی به مقدونی‌ها وارد کردند به طوری که آن‌ها مجبور شدند کشته‌ها و مجروحان‌شان را رها کنند. برای یونانی‌ها و مقدونی‌ها، رها کردن همراهان مرده‌شان بدون خاکسپاری مناسب، ننگی بزرگ بود.

سر مجسمه اسکندر مقدونی، قرن چهارم قبل از میلاد

برای آریوبرزن، کمین موفقیت بزرگی بود. نیروی اندک او تلفات سنگینی به دشمن وارد کرده بود و آن‌ها را مجبور به عقب‌نشینی کرده بود. او با توقف اسکندر در دروازه پارس، آن‌ها را از تسخیر ناحیه حیاتی هخامنشیان باز داشت و نشان داد که می‌توان آن‌ها را شکست داد. مهمتر از همه، او زمان بیشتری برای داریوش سوم خرید تا ارتش هخامنشی را بازسازی کند.

هر گذر دیگری که مقدونی‌ها تلاش کردند از راه کوه‌های زاگرس از آن عبور کنند به زمان بسیار بیشتری نیاز داشت و آن‌ها را ملزم به پیمودن مسافت‌های بیشتری می‌کرد. با این حال اسکندر نه عقب‌نشینی کرد تا مسیر دیگری را امتحان کند و نه حملۀ دیگری انجام داد. در واقع دو ارتش در یک بن‌بست یک ماهه قرار گرفتند که در آن هیچ یک از طرفین، قدرت حمله مؤثر به دیگری را نداشت.

پایان کار آریوبرزن

دقیقاً روشن نیست اسکندر چگونه راهی برای دور زدن بن‌بست پیدا کرده است. با این حال، او توانست راهی از میان کوه‌ها پیدا کند که به او اجازه داد از پشت موقعیت سربازان هخامنشی را دور بزند.

در حالی که یک نیروی نمادین تحت فرمان کراتروس برای محافظت از اردوگاه باقی مانده بود، اسکندر و بطلمیوس (حدود 305 تا 282 پ. م.)، یکی از ژنرال‌های او، رهبری یک نیروی زبده را برای حمله گازانبری به هخامنشیان بر عهده گرفتند. مقدونی‌ها از بالا و پشت به هخامنشیان که غافلگیر شده بودند حمله کردند.

آریوبرزن و مردانش که تعدادشان بیشتر بود و اکنون محاصره شده بودند، به شدت به مقابله پرداختند. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد این نبرد برای فتح امپراتوری هخامنشی، بیشترین تلفات در لشکرکشی را برای اسکندر به همراه داشت. فقدان آمار دقیق تلفات به تأیید اعتبار این ادعا کمک کرده است.

در مورد چگونگی رویارویی آریوبرزن با پایان کار خود در نبرد، روایت‌های مختلفی وجود دارد. در یک نسخه، او وادار به تسلیم شد و سپس به احتمال زیاد بخاطر انتقام گرفتن از تمام مشکلاتی که برای اسکندر ایجاد کرد به قتل رسید. در نسخه دیگری آمده که آریوبرزن و نزدیکترین همراهان او، آخرین حمله ناامیدانه‌شان را علیه مقدونی‌ها آغاز کردند و همه‌شان کشته شدند.

در نهایت، در یک روایت دیگر آمده که آریوبرزن و بخشی از ارتش او با موفقیت از محاصره خارج و راهی تخت جمشید شدند. اما در آنجا فرمانده شهر به دلیل اینکه مقاومت در برابر اسکندر را بیهوده می‌دانست، از ورود آریوبرزن به شهر جلوگیری کرد. سپس آریوبرزن و افرادش یا زیر دیوارهای شهر قتل‌عام شدند یا به نبرد بازگشتند و کشته شدند.

نبرد «دروازه پارسی»؛ آخرین حماسۀ هخامنشی چگونه رخ داد؟

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

ویدئو| جدال هیجان‌انگیز Optimus با جاذبه زمین؛ تسلط بی‌نظیرش در حفظ تعادل که همه را میخکوب کرد

ویدئو| رقص نور 5000 پهپاد در آسمان؛ شکستن رکورد گینس با نمایش خیره‌کننده‌ای از فناوری و هنر

40 سال تحول باورنکردنی لوگوی «اپل»؛ از نیوتن زیر درخت سیب تا اوج مینیمالیسم مدرن در یک تصویر

هشدارهای تکان‌دهنده «استیون هاوکینگ» درباره آینده بشر؛ از هوش مصنوعی مرگبار تا فاجعه‌های زیست‌محیطی

تصاویری از یک مراسم فرهنگی بی‌نظیر/ جشن دانش‌آموختگی 500 دانشجوی غیر‌ایرانی ‌در حرم شاهچراغ

معاون وزیر علوم ساختمان مرکز مشاوره دانشگاه شیراز را افتتاح کرد

اعلام آمادگی دانشگاه تهران برای حل چالش‌های کلان کشور / غیبت دانشگاه‌ها در میدان عمل

کشف مجسمه‌ای مرموز زیر دیوار معبد/ آیا این چهره واقعی کلئوپاترای هفتم، آخرین ملکه مصر باستان است؟

8 ارز دیجیتال شگفت‌انگیز برای سرمایه‌گذاری بلندمدت که آینده شما را دگرگون می‌کنند!

2 ارز دیجیتالی که در آستانه عبور از 100 میلیارد دلار ارزش بازار هستند و دنیای سرمایه‌گذاری را متحول می‌کنند!

ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!

تست هوش/ چالش 8 ثانیه‌ای؛ اسب کجا پنهان شده است؟

ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!

ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»

ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه

2 ارز دیجیتالی که در آستانه عبور از 100 میلیارد دلار ارزش بازار هستند و دنیای سرمایه‌گذاری را متحول می‌کنند!

تست هوش/ چالش 15 ثانیه‌ای؛ آیا می‌توانید همه عددهای 7 را پیدا کنید؟

آغاز به کار نوزدهمین رویداد مجازی رقابت‌های استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت

8 ارز دیجیتال شگفت‌انگیز برای سرمایه‌گذاری بلندمدت که آینده شما را دگرگون می‌کنند!

هشدار هشدار؛ ابتلا به آلزایمر با مصرف وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین

کشف مجسمه‌ای مرموز زیر دیوار معبد/ آیا این چهره واقعی کلئوپاترای هفتم، آخرین ملکه مصر باستان است؟

تست هوش/ چالش 8 ثانیه‌ای؛ اسب کجا پنهان شده است؟

هشدارهای تکان‌دهنده «استیون هاوکینگ» درباره آینده بشر؛ از هوش مصنوعی مرگبار تا فاجعه‌های زیست‌محیطی

آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی 23 آذر برگزار می‌شود

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

نگاهی به تصاویر نشست پرحاشیه روز دانشجو در دانشگاه علامه طباطبائی/ فاطمه مهاجرانی زیر فشار انتقادات دانشگاه علامه را ترک کرد

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدیو/نقش اول فیلم «هفتاد سی» راز بزرگ زندگی‌اش را افشا کرد/ بهرام افشاری: من دیوونم، نسخه‌ی پزشکی هم دارم🤯

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

تصویر / گفتگوی علمی افلاطون و اینشتین در دل آتن؛ جایی که فلسفه و فیزیک دست در دست هم مرزهای علم را می‌شکند

(ویدئو) هوشنگ ابتهاج: ای‌کاش زبان مادری من ترکی بود، فقط به خاطر «حیدربابای شهریار»

خاطرات ناصرالدین‌شاه؛ از جشن صدسالگی قاجار تا سفرنامه فرنگ/ افشای ضعف‌ها و رفتارهای دور از شان یک پادشاه!

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی‌تبار دوست صمیمی مریم میرزاخانی

عکس| جواب دانش‌آموز ایرانی به سوال ادبیات حماسه آفرید/ بزرگوار تو اعتماد‎‌به‌نفس و خلاقیت غوطه‌وره😂

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» حال امروزتو خوب می‌کنه / جواد رضویان تصمیم گرفته بینیشو عمل کنه😁/ دکتر مهران غفوریان: داروی بیهوشی نداریم، با کف پام بیام رو صورتت

بازی فکری؛ اگه فکر میکنی چشات به تیزبینی عقاب در کمتر از 4 ثانیه ماهی منحصر‌به فرد رو پیدا کن

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی 23 آذر برگزار می‌شود

ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»

تست هوش/ چالش 15 ثانیه‌ای؛ آیا می‌توانید همه عددهای 7 را پیدا کنید؟

ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه

هشدار هشدار؛ ابتلا به آلزایمر با مصرف وعده‌های غذایی پرچرب و شیرین

آغاز به کار نوزدهمین رویداد مجازی رقابت‌های استارتاپی در دانشگاه علم و صنعت

تست هوش/ چالش 6 ثانیه‌ای؛ کلاغ کجا پنهان شده است؟

تست هوش/ چالش 8 ثانیه‌ای؛ اسب کجا پنهان شده است؟

ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!

2 ارز دیجیتالی که در آستانه عبور از 100 میلیارد دلار ارزش بازار هستند و دنیای سرمایه‌گذاری را متحول می‌کنند!

8 ارز دیجیتال شگفت‌انگیز برای سرمایه‌گذاری بلندمدت که آینده شما را دگرگون می‌کنند!

کشف مجسمه‌ای مرموز زیر دیوار معبد/ آیا این چهره واقعی کلئوپاترای هفتم، آخرین ملکه مصر باستان است؟

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

«هان کانگ»، ستاره درخشان نوبل ادبیات 2024

ویدیو / دکلمه خوانی فوق العاده دلنشین پدر طنز ایران؛ آقای مدیری جیگرمون کباب شد با این سوز و گدازی که شما شعر میخونی...

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند قارچ را در میان عروس دریایی‌ها فقط در 6 ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) هوشنگ ابتهاج: ای‌کاش زبان مادری من ترکی بود، فقط به خاطر «حیدربابای شهریار»

ویدیو/ یادی کنیم از تسلط بی‌نظیر نقش اول فیلم «زودپز» به زبان انگلیسی در جشنواره کن/ نوید محمدزاده: 😁sir me launguage english

جعبه کمک‌های اولیه حقوقی سوفیانیوز؛ قسمت نهم | «وکیل تسخیری» در حقوق ایران

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی فضایی نمی‌توانند آب‌نبات را در 3 ثانیه میان بستنی قیفی‌ها پیدا کنند

پیکاسو؟ نه ممنون؛ ما خودمون رضا شفیعی جم داریم! / مروری بر طراحی‌ها و نقاشی‌های رضا شفیعی جم زامبیِ «جوکر»

تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند الگوی مناسب کندوی زنبورعسل را در 5 ثانیه کشف کنند

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

عکس/ طنز تلخ تاریخ! نگاهی به کارنامه احمدشاه قاجار و نمرات خیره‌کننده او/ رنگ رخساره نمرات خبر می‌دهد از مملکت‌داری شاهکار اعلی‌حضرت همایون😂

نگاهی به نامه‌های آتشین و عاشقانه دوران قاجار/ «قربان چشم‌های قشنگت، عکسی التفات بفرمایید»

عکس/ «فاطمه حمامی»، قلم موی احساس را بر بوم تاریخ موسیقی کشید | ادای دین به خسروی آواز ایران، «استاد محمدرضا شجریان»

بازی فکری؛ اگه فکر میکنی چشات به تیزبینی عقاب در کمتر از 4 ثانیه ماهی منحصر‌به فرد رو پیدا کن

ویدئو| «گلسا شمسی‌پور»، نابغه‌ی کوچک شهرکردی که برنامه‌نویسی را خلاقانه‌تر از حرفه‌ای‌ها انجام می‌دهد و بهترین کدنویس جهان شد

ویدئو| جدال هیجان‌انگیز Optimus با جاذبه زمین؛ تسلط بی‌نظیرش در حفظ تعادل که همه را میخکوب کرد

ویدئو| رقص نور 5000 پهپاد در آسمان؛ شکستن رکورد گینس با نمایش خیره‌کننده‌ای از فناوری و هنر

ویدئو| فاش شدن خاطره تلخ اما بامزه سروش صحت از واکنش دردناک پدربزرگش به سواستفاده طنزآمیز دایی‌اش از اشعار مولانا!

ویدئو| نبرد سرنوشت‌ساز «رستم و سهراب» در شاهنامه

ویدیو / حکایت جالب و پندآموز از کلیله و دمنه؛ «موش آهن خوار»

ویدیو / جادوی انیمیشن در ایران باستان؛ خلاقیتی که با ساده‌ترین ابزار تاریخ‌ساز شد!

ویدیو / تاریخ تلویزیون این انگلیسی حرف زدن "علی صادقی" رو فراموش نمی‌کنه!😂😂

(ویدیو) وقتی نیچه و اینشتین به «جوکر» می‌آیند / استفاده از فلسفه و فیزیک، شیطنت جدید احسان علیخانی برای خنداندن مردم!

ویدیو / تعجب نعیمه نظام دوست از آناتومی بدن پشه و و تعداد قلب آن؛ ذلیل مرده اگه قلب داشت که این همه آدم رو نیش نمی‌زد!

(ویدئو) خاطره‌ی فوق‌العاده خنده‌دار نقش اول فیلم «هفتاد سی» از عشق دوران مدرسه‌اش/ بهرام افشاری: دختره برگشت گفت آقا این ما رو اذیت میکنه راننده همونو رفت تو حیاط کلانتری!😁

ویدیو| حامد آهنگی؛ معلم فوق سمی برنامه‌ی جوکر که به «منضبوط» بودن بسیار حساس بود/ محمدرضا علیمردانی ریسه رفت از خنده😂

(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / قیافه نیما شعبان نژاد بعد از شنیدن جواب سوالات امتحان ریاضی خداست!

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدیو/نقش اول فیلم «هفتاد سی» راز بزرگ زندگی‌اش را افشا کرد/ بهرام افشاری: من دیوونم، نسخه‌ی پزشکی هم دارم🤯

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

(ویدئو) هوشنگ ابتهاج: ای‌کاش زبان مادری من ترکی بود، فقط به خاطر «حیدربابای شهریار»

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «Up» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدیو/حماسه‌سازی عجیب و غریب و خنده‌دار «مهران غفوریان» با انگلیسی دست‌وپا شکسته در برزیل/ مهران مدیری ریسه رفت از خنده😂

ویدئو| وقتی نابغۀ ایرانی «مریم میرزاخانی» با تدریس جادویی‌اش ریاضی را به درسی دوست‌داشتنی تبدیل می‌کند

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «The Lorax» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» حال امروزتو خوب می‌کنه / جواد رضویان تصمیم گرفته بینیشو عمل کنه😁/ دکتر مهران غفوریان: داروی بیهوشی نداریم، با کف پام بیام رو صورتت

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

ویدئو| عظیم‌ترین پروژه معماری جهان «برج خلیفه» با اون دبدبه و کبکبه، یه باگ فوق مسخره داره که آبروی اماراتی‌ها رو برده😂

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

(ویدئو) / «پروفسور مریم میرزاخانی»: ریاضی همیشه علاقه اصلی من نبود، من علاقه زیادی به خواندن رمان داشتم و فکر می‌کردم یه روزی نویسنده بشم!

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدیو / دکلمه خوانی فوق العاده دلنشین پدر طنز ایران؛ آقای مدیری جیگرمون کباب شد با این سوز و گدازی که شما شعر میخونی...

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

(ویدئو) هوشنگ ابتهاج: ای‌کاش زبان مادری من ترکی بود، فقط به خاطر «حیدربابای شهریار»

ویدیو/ یادی کنیم از تسلط بی‌نظیر نقش اول فیلم «زودپز» به زبان انگلیسی در جشنواره کن/ نوید محمدزاده: 😁sir me launguage english

(ویدیو) نقشه متفقین از زمان جنگ جهانی اومده رسیده دست سام درخشانی / این سکانس سمی از «قهوه پدری» رو نبینی از کفت رفته!😂😂

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «نمو» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدیو) خاطره خنده‌دار و سمی مهران مدیری از وضعیت فاجعه‌بار تحصیل او! / 11 روز طول می‌کشید تا بفهمم 44 به اضافه 10 چند میشه!😂😂

(ویدیو) تعبیر جالب بازیگر نقش «شهریار» در مورد ارزش زندگی در قالب چند بیت شعر! / اردشیر رستمی: به راحتی می‌توان بیزار شد از این هستی ملال‌آور...

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

ویدئو| «گلسا شمسی‌پور»، نابغه‌ی کوچک شهرکردی که برنامه‌نویسی را خلاقانه‌تر از حرفه‌ای‌ها انجام می‌دهد و بهترین کدنویس جهان شد

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

بانکداری شگفت‌انگیز ایران باستان؛ میراثی از هوش مالی و تدبیر / شاهکار مالی هخامنشیان با سیستم بانکی حیرت‌انگیز

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

ویدئو/ از پسر کارگر با معدل 11.5 تا تاریخ‌سازی در کنکور/ «رستگار رحمانی»، تنها جانشین شایسته پروفسور سمیعی در دنیای پزشکی ایران

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

(ویدئو) خاطره‌بازی ناب با آهنگ‌های نوستالژیک دهه شصت و هفتاد/ ملودی‌هایی که هنوز بوی مدرسه میدن و حال و هوای بچگی رو زنده می‌کنن

با دیدن این ویدئو قلبت اکلیلی میشه😍/ دعوت به زنگ تفریح یک مدیر خلاق با آهنگ بندری "چشمو و دلوم روشن"

(ویدئو) / «پروفسور مریم میرزاخانی»: ریاضی همیشه علاقه اصلی من نبود، من علاقه زیادی به خواندن رمان داشتم و فکر می‌کردم یه روزی نویسنده بشم!

ویدئو| جدال هیجان‌انگیز Optimus با جاذبه زمین؛ تسلط بی‌نظیرش در حفظ تعادل که همه را میخکوب کرد
ویدئو| جدال هیجان‌انگیز Optimus با جاذبه زمین؛ تسلط بی‌نظیرش در حفظ تعادل که همه را میخکوب کرد
ویدئو| رقص نور 5000 پهپاد در آسمان؛ شکستن رکورد گینس با نمایش خیره‌کننده‌ای از فناوری و هنر
ویدئو| رقص نور 5000 پهپاد در آسمان؛ شکستن رکورد گینس با نمایش خیره‌کننده‌ای از فناوری و هنر
40 سال تحول باورنکردنی لوگوی «اپل»؛ از نیوتن زیر درخت سیب تا اوج مینیمالیسم مدرن در یک تصویر
40 سال تحول باورنکردنی لوگوی «اپل»؛ از نیوتن زیر درخت سیب تا اوج مینیمالیسم مدرن در یک تصویر
هشدارهای تکان‌دهنده «استیون هاوکینگ» درباره آینده بشر؛ از هوش مصنوعی مرگبار تا فاجعه‌های زیست‌محیطی
هشدارهای تکان‌دهنده «استیون هاوکینگ» درباره آینده بشر؛ از هوش مصنوعی مرگبار تا فاجعه‌های زیست‌محیطی
(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / وقتی بعد از امتحان ریاضی ازت می‌پرسن سوالات مشتق، توابع و حد رو چی نوشتی؟
(ویدیو) سم خونت رو با «هیولا» تنظیم کن!😂 / وقتی بعد از امتحان ریاضی ازت می‌پرسن سوالات مشتق، توابع و حد رو چی نوشتی؟
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
تصاویری از یک مراسم فرهنگی بی‌نظیر/ جشن دانش‌آموختگی 500 دانشجوی غیر‌ایرانی ‌در حرم شاهچراغ
تصاویری از یک مراسم فرهنگی بی‌نظیر/ جشن دانش‌آموختگی 500 دانشجوی غیر‌ایرانی ‌در حرم شاهچراغ
معاون وزیر علوم ساختمان مرکز مشاوره دانشگاه شیراز را افتتاح کرد
معاون وزیر علوم ساختمان مرکز مشاوره دانشگاه شیراز را افتتاح کرد
اعلام آمادگی دانشگاه تهران برای حل چالش‌های کلان کشور / غیبت دانشگاه‌ها در میدان عمل
اعلام آمادگی دانشگاه تهران برای حل چالش‌های کلان کشور / غیبت دانشگاه‌ها در میدان عمل
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه