10 مهندسی که با اختراعات خود تحولی عظیم در زندگی بشریت ایجاد کردند

انتشار 5 اسفند 1402
مطالعه 15 دقیقه

سوفیانیوز: مهندسی علم و ریاضیات را برای غلبه بر مشکلات مشترک با استفاده از منابعی که طبیعت و فناوری فراهم می‌کند، ترکیب می‌کند. برجسته‌‍ترین مهندسان تاریخ، نحوه تفکر، نحوه سفر، نحوه برقراری ارتباط و چگونگی زندگی راحت‌تر به عنوان یک جامعه را متحول کرده‌اند.

10 مهندسی که با اختراعات خود تحولی عظیم در زندگی بشریت ایجاد کردند

در حالی که تکنولوژی از عصر حجر دائماً در حال تکامل بوده است، مهندسی شاهد پیشرفت های بزرگی بوده است، اول در عصر باستان، همانطور که پیشرفت هایی را در ریاضیات، علوم، و معماری دیدیم، سپس دوباره در دوره رنسانس، زمانی که مردم شروع به تجدید نظر در حکمت مرسوم کرده و جایگاه ما را در جهان زیر سوال بردند.مهندسی در دوران ویکتوریا با ظهور روش های جدید تولید و غنایم استعمار به صنعت رونق بخشید و شرایط را برای عصر سفرهای فضایی و فناوری دیجیتال امروزی فراهم کرد.

در اینجا فهرستی از موفق ترین مهندسان تاریخ، از دوران باستان تا به امروز، آورده شده است که از نظر زمانی بر اساس تاریخ تولدشان رتبه بندی شده اند، و در مورد دستاوردهای مهم و تاثیر آن ها بر نسل های بعدی بحث شده است.

ارشمیدس

برخی از بزرگ ترین اصول سیاسی، ریاضی و مهندسی در دوران باستان خلق شدند و تعداد کمی از مهندسان میراثی بزرگ تر از ارشمیدس به جا گذاشتند. این ریاضیدان، ستاره شناس، فیزیکدان، مهندس و مخترع مشهور بسیاری از اصول پراستفاده ریاضیات را کشف کرد و چندین اختراع مفید را نیز به نام خود به ثبت رساند.

ارشمیدس در حدود 290 سال پیش از میلاد در سیراکیوز، سیسیل که در آن زمان مستعمره یونان بود به دنیا آمد. در حالی که تمدن یونان ریاضیدانان و فیلسوفان برجسته بسیاری را به وجود آورد، ارشمیدس در تبدیل ایده های خود به کاربرد عملی مهارت داشت. او پس از تحصیل در مرکز فکری اسکندریه مصر در کنار ریاضیدان برجسته اراتوستن (که برای اولین بار محیط زمین را به دقت محاسبه کرد)، برای اولین بار به خاطر طراحی ماشین های جنگی شناخته شد.

این سلاح های اولیه شامل منجنیق ها، یک پنجه غول پیکر که می توانست کشتی های رومی را از دل اقیانوس برداشته و آن ها را روی صخره ها بکوبد، و یک سیستم از آینه ها که می توانست پرتوهای خورشید را روی کشتی ها متمرکز کند، ملوانان آن ها را کور کرده و آن ها را به آتش بکشد، بودند. با این حال اختراعات ماندگار ارشمیدس ماهیت کاربردی تر و آموزشی تری داشتند.

اختراعات بعدی او شامل پیچ ارشمیدس بود، یک دستگاه چرخشی که می توانست آب را از طریق یک لوله برای آبیاری و اهداف دیگر بالا بکشد. او همچنین یک مدل کارآمد را ابداع کرده است که حرکات سیارات در منظومه شمسی را بازسازی می کند. از این رو، تصور می شود که ارشمیدس مکانیسم آنتیکیترا، اولین کامپیوتر آنالوگ شناخته شده را طراحی کرد که در اوایل قرن بیستم توسط غواصان کشف شد.

ارشمیدس بزرگ در طی غارت سیراکوز توسط ارتش روم در سال 212 پیش از میلاد درگذشت. اگر چه اطلاعات زیادی از او به عنوان یک انسان در دست نیست، اما میراث او به عنوان یکی از مهم ترین مهندسان و ریاضیدانانی که تا به امروز روی زمین قدم گذاشته اند، تا به امروز ادامه دارد.

ارشمیدس

لئوناردو داوینچی

لئوناردو داوینچی، دوره رنسانس را با توانایی های چشمگیر خود به عنوان یک نقاش، معمار، مجسمه ساز و مهندس تعریف کرد. او که در 15 آوریل 1452 در شمال ایتالیا به دنیا آمد، بیشتر به خاطر آثار هنری نمادینش مانند مونا لیزا و شام آخر شناخته می شود که در زمره مشهورترین آثار خلق شده قرار می گیرند، اما این علاقه و استعداد هنری نتیجه علاقه بی پایان او به دنیای اطراف بود. هنر و علم برای لئوناردو اهمیت یکسانی داشتند و قدرت مشاهده او منجر به ایده های جذاب بسیاری در زمینه مهندسی شد.

دریافت حمایت مالی از چهره های برجسته آن دوران، از جمله دوک میلان، خانواده مدیچی و پاپ لئو دهم، به داوینچی اجازه داد تا عشق خود به مهندسی را دنبال کند، و او انواع ماشین ها را اختراع کرد و کاربردهای زیادی برای اهرم ها و موتورهای چرخ دار در طول زندگی خود کشف کرد. این دستگاه ها اغلب در زمان او منحصر به فرد بودند و موضوعات مختلفی را پوشش می دادند. این دستگاه ها شامل یک بادسنج برای اندازه گیری سرعت باد، یک پیچ هوایی که پیش درآمد هلیکوپتر مدرن بود، توپ های چند لوله ای، یک مکانیزم ساعت دقیق تر از ساعت های آن زمان، تجهیزات شنا در زیر آب و یک چترنجات بودند. دو مورد از مشهورترین اختراعات او، ایده های او برای یک ماشین پرنده ابتدایی و یک گاری خودران بود که نمونه های اولیه هواپیما و خودرو را حدود 400 سال پیش نشان می داد.

متاسفانه، اختراعات لئوناردو در طول عمر او به ندرت به نسخه های عملی منتهی شدند و بیشتر حجم عظیم کارهای او در طول قرن ها مفقود شدند. بسیاری از ایده های او به وضوح از زمان خود جلوتر بودند و تا اختراع مواد مدرن و موتور احتراق داخلی نمی شد از آن ها به صورت عملی استفاده کرد. با این حال، این ایده ها الهام بخش مهندسان بی شماری شدند که از آن ها استفاده می کردند، و دستاوردهای او به عنوان یک گام تکاملی مهم به سمت شیوه های مهندسی مدرن عمل کرد.

لئوناردو داوینچی

ایسمبارد کینگدم برونل

دوران ویکتوریا دوره بسیار پرباری بود که شاهد شاهکارهای بزرگ مهندسی بوده و هیچ کس بهتر از ایسمبارد کینگدم برونل این دوران را تعریف نکرد. برونل که به خاطر ریسک های مالی و تکنولوژیکی فراوان برای رسیدن به اهدافش مشهور شده بود، عقل سلیم را زیر سوال برد و با این کار، برخی از تاثیرگذارترین پروژه های مهندسی جهان را تکمیل کرد.

برونل در پورتسموث در جنوب انگلستان به دنیا آمد و در دانشگاه لیس دو پاریس فرانسه در رشته ریاضیات تحصیل کرد.پس از بازگشت به انگلستان، او مامور نظارت بر ساخت تونل تیمز لندن شد که سقوط کرد و نزدیک بود مهندس جوان را بکشد. در 24 سالگی، در حالی که در غرب انگلستان در حال بهبودی بود، طرح خود را برای پل معلق کلیفتن ارائه کرد که یک تنگه بزرگ در شهر بریستول را پوشش می داد. این پل با عرض بیش از 412 متر با گذشت بیش از 150 سال هنوز هم یکی از معابر پر تردد وسایل نقلیه است. برونل در ادامه راه آهن بزرگ غربی را ساخت که لندن را به غرب انگلستان متصل کرد، که شامل تونل باکس بود، که طولانی ترین تونل آن روز با بیش از 3.2 کیلومتر طول بود.

در اوایل دهه 1800، هیچ کشتی بخاری نمی توانست زغال سنگ کافی برای تسهیل عبور از اقیانوس را حمل کند. برونل محاسبه کرد که وزن کشتی تاثیری بر مقاومت آن در برابر آب ندارد و بدین ترتیب بزرگ ترین کشتی را طراحی کرد که جهان تا آن زمان دیده بود، یعنی کشتی SS Great Britain. او که به ساخت اولین کشتی فراآتلانتیک قانع نبود، به فکر ساخت کشتی بزرگ SS Great Eastern افتاد که دو برابر طول کشتی قبلی با حدود 213.3 متر طول بود.

متاسفانه، برونل یک ماه پس از رونمایی از SS Great Eastern درگذشت و در سن 53 سالگی قربانی حمله قلبی مرگباری شد. او یکی از پرکارترین مهندسانی است که تا به حال زندگی کرده است و میراثی ماندگار از پل ها، تونل ها، راه آهن و کشتی های بخار دارد که بسیاری از آن ها هنوز در حال انجام عملیات هستند.

ایسمبارد کینگدم برونل

ایدا لاولیس

علوم کامپیوتر موضوعی است که در اواسط قرن بیستم برای عموم مردم رایج شد. با این حال، بذرهای آن حدود 100 سال قبل در دستاوردهای ایدا لاولیس کاشته شدند. لاولیس مانند بسیاری از مهندسان بزرگ، عرف های روز را نادیده گرفت، از ارزش های سنتی ویکتوریایی دوری کرد و به سختی تلاش کرد تا تحصیلات کامل انجام دهد – امتیازی که در آن زمان برای بسیاری از زنان امکانپذیر نبود.

ایدا لاولیس هرگز پدرش، لرد بایرون، شاعر بدنام، را ملاقات نکرد؛ با این حال، مادرش او را به سمت ریاضیات سوق داد تا ایدا را از رفتارهای بی ثبات پدر و فعالیت های هنری دور کند. این رویه برای این خانم جوان بسیار مفید بود، زیرا او متوجه شد که استعداد و علاقه خاصی در تجزیه و تحلیل دارد و با چارلز بابیج، ریاضیدان و مخترع برجسته ای که روی یک ماشین حساب ابتدایی به نام موتور تفاضل کار می کرد، دوستی برقرار کرد. این ایده با تمام شدن بودجه کنار گذاشته شد و بابیج کار بر روی موتور تحلیلی پیچیده تری را آغاز کرد، اختراعی که با از دست دادن علاقه مخترع رفته رفته کنار گذاشته شد.

ایدا لاولیس پتانسیل بالایی در موتور تحلیلی دید و آن را پیش برد. او با درک اینکه ماشین می تواند نمادها را نیز همانند اعداد دستکاری کند، منطق سمبلی را به کار برد تا دستگاه را قادر به انجام کارهای پیچیده تر کند. در نهایت ایدا موفق شد با استفاده از الگوریتم هایی که روی یک سری از کارت های پانچ شده طراحی کرده بود، محاسبات دقیقی را انجام دهد. او با همکاری نزدیک با طراح موتور تحلیلی، چارلز بابیج، به عنوان برنامه نویس اولین کامپیوتر جهان شهرت دارد. این تحولی عظیم در دنیای محاسبات بود و پایه های آینده علوم کامپیوتر و به طور کلی جهان را در قرن های بعد بنا نهاد. او هر سال در ماه اکتبر در روز ایدا لاولیس مورد تجلیل قرار می گیرد که سهم زنان در رشته های STEM را به رسمیت می شناسد.

نیکلا تسلا

نام تسلا به لطف خودروساز محبوب این روزها دوباره وارد فرهنگ لغات رایج شده است. با این حال، به همان اندازه که این خودروها تاثیرگذار هستند، شخصی که نامشان را از او وام گرفته اند احتمالاً مهم ترین بازیگر در روزهای اولیه مهندسی برق بوده است. ما از کلمه “احتمالاً” استفاده می کنیم زیرا داستان نیکولا تسلا شامل یک نفر نیست بلکه شامل دو مهندس بزرگ است: تسلا و توماس ادیسون.

تسلا در سال 1856 در صربستان متولد شده و به اعجوبه ریاضیات و مهندسی برق تبدیل شد. او که تقریباً بی پول به ایالات متحده رسیده بود، توسط ادیسون استخدام شد تا جایگزینی برای جریان مستقیم (DC) او پیدا کند و در صورت موفقیت، مبلغ 50 هزار دلار به او پیشنهاد شد. تسلا خیلی زود با مدل خاص خود برای جریان متناوب (AC) پاسخ این پیشنهاد را داد که تولید آن آسان تر بود، در مسافت های طولانی بهتر منتقل می شد و نگهداری آن ارزان تر بود. ادیسون شخصیتی خاص داشت و زیر قرارداد خود زد و “جنگ جریان ها” آغاز شد. در نهایت، تسلا پس از پیشنهاد وستینگهاوس برای استفاده از اختراع وی، در رقابت با شرکت جنرال الکتریک ادیسون پیروز شد.

نیکولا تسلا در ادامه “تسلا کویل” را اختراع کرد که یک سیم پیچ الکتریکی قدرتمند بود که روشنایی نئون و فلورسنت را ممکن می کرد و می توانست در دستگاه های اشعه ایکس و انتقال بی سیم مورد استفاده قرار گیرد. مورد دوم به پروژه بزرگ بعدی تسلا تبدیل شد، اما او در رقابت با مخترع ایتالیایی مارکونی شکست خورد که در عوض به اختراع رادیو شهرت یافت و منجر به ویرانی ذهنی تسلا شد.

به نظر می رسد که این ناامیدی آخرین ضربه برای تسلا باشد که از زندگی در انظار عمومی کناره گیری کرد، روی کبوترها متمرکز شد و ویژگی های وسواس گونه زیادی از خود نشان داد. او در حالی که در هتی در نیویورک در عزلت می زیست در سن 86 سالگی درگذشت اما از آن زمان به عنوان بنیانگذار الکترونیک مدرن شناخته می شود.

نیکلا تسلا

برادران رایت

پس از آغاز متواضعانه آن ها در دیتون، اوهایو، اورویل و ویلبر رایت به دو تن از مشهورترین مهندسان تاریخ به عنوان پدران پرواز کنترل شده تبدیل شدند. اختراعات آن ها نه تنها نحوه ارتباط و نحوه سفر ما را متحول کرد، بلکه نحوه نگاه ما به دنیایی که در آن زندگی می کنیم را نیز تغییر داد.

برادران رایت با پولی که از کسب و کار موفق خود در زمینه تولید دوچرخه به دست آورده بودند، توانستند سرمایه لازم برای ساخت یک ماشین پرنده قدرتمند را تامین کردند که با علاقه همگانی برای انواع مختلفی از ابزارهای پرنده همراه شد. اورویل و ویلبر متوجه شدند که این ماشین ها فاقد کنترل جهت دار هستند و به فکر طراحی ماشینی افتادند که بتواند در سه بعد با کنترل گام، معلق زدن و انحراف پرواز کند.

در سال 1903، پس از یک دوره آزمایشی طولانی در مزرعه ای در کیتی هاوک، نیویورک سیتی، هواپیمای Wright Flyer، مجهز به یک موتور سبک وزن ساخته شده توسط مکانیکی به نام چارلی تیلور در کارگاه برادران رایت، مجموعه ای از پروازهای موفق و کنترل شده را انجام داد. برادران رایت به آخرین شاهکار مهندسی آویونیک دست یافته بودند و جهان برای همیشه تغییر کرده بود.

اورویل و ویلبر رایت تمام نقص های هواپیمای خود را در هافمن پرایری، اوهایو رفع کردند و به عنوان قهرمانانی در این عرصه مورد تجلیل قرار گرفتند. طولی نکشید که هواپیماها در سراسر جهان مورد استفاده گسترده قرار گرفتند. متاسفانه ویلبر در سال 1912 درگذشت، اما اورویل زنده ماند تا عبور از اقیانوس ها و نبرد در آسمان ها را ببیند و تنها 21 سال پس از درگذشت او در سال 1948، انسان ها برای اولین بار پا به ماه گذاشتند.

برادران رایت

گولیلمو مارکونی

گولیلمو مارکونی در سال 1874 در بولونیا، ایتالیا به دنیا آمد و جزو اولین کسانی بود که متوجه شد ارتباط انسان از طریق امواج رادیویی امکان پذیر است. او دستگاهی را طراحی و ساخت که نظریاتش را اثبات می کرد و در سن 22 سالگی برای ثبت اختراع و آزمایش ایده هایش به انگلستان سفر کرد.

آزمایش های مارکونی به سرعت پیشرفت کرد، از ارسال سیگنالی از طریق کانال بریستول بریتانیا، که حوزه ای نسبتاً کوچک از آب است، تا عبور از کانال انگلیس به فرانسه، که فاصله ای چند کیلومتری است، تا عبور از اقیانوس اطلس به نیوفاندلند در فاصله بیش از 3200 کیلومتری. او در عرض تنها 5 سال به همه این موفقیت ها دست یافت و با این کار نظریه رایج مبنی بر مختل شدن سیگنال های رادیویی بر اثر انحنای زمین را رد کرد.

مارکونی آنتن هایی هوایی برای ارسال و دریافت مغناطیسی اختراع کرد که به استاندارد صنعت در سراسر جهان تبدیل شد و برای برقراری ارتباط در صنعت حمل و نقل مورد استفاده قرار گرفت. قابل ذکر است که تماس اضطراری کشتی تایتانیک در سال 1912 به یک واحد رادیویی ابتدایی ساخت مارکونی ارسال شد. در این زمان، مارکونی جایزه نوبل فیزیک را دریافت کرده بود. او در ادامه روی بهبود انتقال های دوربرد کار کرد و بعدها به تحقیق در مورد سیگنال های تلویزیونی پرداخت و شهرت خود را به عنوان استاد ارتباطات الکتریکی تثبیت کرد.

گولیلمو مارکونی

هنری فورد

هنری فورد، یکی از مشهورترین صنعتگران جهان، در سال 1863 در حالی که ایالات متحده در آستانه جنگ داخلی بود، متولد شد. او که اهل دیترویت بود، پیش از اینکه مهندس ارشد شرکت روشنایی ادیسون در دیترویت شود، دوره کارآموزی را به عنوان ماشین ساز به پایان رساند. او و توماس ادیسون قبل از اینکه فورد در سال 1893 توجه خود را به مهندسی خودرو معطوف کند، دوستی دیرینه ای با هم داشتند.

کار بر روی اولین خودروی فورد یعنی Quadricycle در سال 1896 به پایان رسید. او مجموعه ای از خودروها را ساخت و با آن ها مسابقه داد و شرکت هنری فورد را تاسیس کرد که بعد از رفتن او نامش را به کادیلاک تغییر داد.سرمایه گذاری بعدی او، شرکت فورد موتور، کسب و کاری بود که نامش را بر سر زبان ها انداخت. این شرکت جدید خطوط مونتاژی را توسعه داد که بسیار کارآمد بوده و انقلابی در تولید انبوه ایجاد نموده و خودرو را به یک کالای خانگی تبدیل کردند.

خودروی Model T فورد در زمینه سادگی، قابلیت اطمینان و مقرون به صرفه بودن بسیار منحصربفرد و مدرن بود و به خوبی دیدگاه فورد از یک خودرو را برای همه نشان داد. کار کردن با آن آسان بود و به لطف این مدل تولیدی پیشرو شرکت که ارزان بود، فورد با مشتری مداری اش همه را شیفته خود کرد. این مدل به طرح اولیه خودروهای بعدی فورد و به طور کلی صنعت خودروسازی تبدیل شد. هنری فورد قبل از اینکه در سال 1947 در سن 83 سالگی از دنیا برود، به موتوری سازی جهان کمک کرده بود و نامش هنوز هم زینت بخش یکی از موفق ترین شرکت های تاریخ خودروسازی است.

هنری فورد

آلیس اچ پارکر

در طول 200 سال گذشته پیشرفت های زیادی در مهندسی صورت گرفته است، اما تعداد کمی از آن ها به اندازه گرمایش مرکزی بر کیفیت زندگی تاثیر گذاشته اند. تا اواسط قرن بیستم، بخاری های چوبی یا زغال سنگی منبع اصلی گرما برای یک خانواده معمولی بودند. این سوخت نه تنها برای بسیاری گران بود، بلکه این بخاری ها تا حد زیادی ناکارآمد بودند، به خصوص در مناطق بسیار توسعه یافته؛ آن ها باعث آلودگی و خطرات سلامتی مرتبط با آن شدند و خطر آتش سوزی قابل توجهی را ایجاد کردند.

آلیس اچ. پارکر طرحی را برای پیش درآمد گرمایش مرکزی مدرن ثبت کرد. در حالی که اطلاعات کمی از این زن پیشگام آفریقایی – آمریکایی اوایل قرن بیستم در دست است، تاثیرگذاری او بسیار گسترده و عمیق شده است. این را می دانیم که او در سال 1895 در موریستاون، نیوجرسی به دنیا آمد و مدرک دانشگاهی خود را از دانشگاه هاوارد در واشینگتن دی سی دریافت کرد که در آن زمان یک موسسه فراگیر بود.

پتنت پارکر برای یک کوره گرمایش مرکزی گاز طبیعی در نهم ژوئیه 1918 ثبت شد و به خاطر سیستم کوره های کنترل شده منحصر به فردش قابل توجه بود. این ایده برای جریان گرما به طرح های بعدی منتقل شد و در فناوری ترموستات و ایده پشت مناطق گرمایشی مجزا در یک ساختمان تاثیرگذار بود. متاسفانه، هیچ تصویر تایید شده ای از آلیس اچ.پارکر وجود نداشته، و اطلاعات کمی از فعالیت های او در زندگی در دوران بعد از این موفقیت ها وجود دارد. با این حال، او همچنان یک چهره مهم در مهندسی است، به ویژه در ایالت نیوجرسی، جایی که اتاق بازرگانی هر ساله جایزه آلیس اچ پارکر را به زنان پیشگام در عرصه نوآوری اهدا می کند.

فضل الرحمان خان

فضل الرحمان خان مهندس سازه بنگلادشی – آمریکایی به عنوان پدر آسمانخراش مدرن شناخته می شود. او در سال 1929 در داکا، بنگلادش به دنیا آمد و مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی دریافت کرد. او سپس به ایالات متحده سفر کرد تا در کالجی در ایلینوی تحصیل کند، جایی که در آنجا دو مدرک کارشناسی ارشد در مهندسی سازه و مکانیک نظری و کاربردی و یک دکترا در مهندسی سازه دریافت کرد. دکتر خان جوان قطعاً یک اعجوبه بود، و بارها و بارها در طول فعالیت چشمگیرش این موضوع را اثبات کرد.

خان تکنیک های لوله ای مدرن را برای ساخت ساختمان های بلند و بزرگ توسعه داد. او به عنوان یک شریک در شرکت معماری Skidmore, Owings, and Merrill، در توسعه سیستم پیشگامانه “لوله بسته ای” که ساخت ساختمان های بلندتر از همیشه را در عین حفظ یکپارچگی ساختاری آن ها ممکن می ساخت، نقش داشت. این مفهوم مقرون به صرفه نیز بوده و آغازگر عصر جدیدی برای ساختمان های بلند و انقلابی در معماری مدرن بود، به خصوص که شرکت ها اکنون می توانند با ساخت ساختمان های بلندتر روی املاک و مستغلات سرمایه گذاری کنند.

از جمله ابداعات فضل الرحمان خان می توان به برج سیرز (در حال حاضر برج ویلیس) در شیکاگو که اولین برجی بود که از سیستم لوله ای او استفاده کرد (و در آن زمان بلندترین ساختمان جهان بود)، مرکز جان هنکاک شیکاگو و وان شل پلازا در هیوستون اشاره کرد. دکتر خان در طول زندگی خود بسیار سخت کار کرد و در اوقات فراغت خود بیش از 75 مقاله منتشر کرد و در موسسه فناوری شیکاگو سخنران بود. زمانی که او در سن 52 سالگی در یک مرگ نابهنگام درگذشت، تاثیر زیادی بر معماری گذاشته بود، میراثی که در سازه های دائماً در حال بلندتر و حیرت انگیزتر شدن که در سراسر جهان ظاهر می شوند.

فضل الرحمان خان

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران

سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری

(ویدیو) تراپی؟ نه ممنون «در حاشیه» رو نگاه می‌کنم؛ جواد رضویان با این مدل شعر خوندن، تن شاعر رو توی گور لرزوند😂 / قیافه سیامک انصاری رو ببینی از خنده غش می‌کنی!

ویدیو| میگن بعد پخش این قسمت، از «جناب‌خان» دعوت کردن بره تو "فرهنگستان زبان و ادب فارسی" استخدام بشه/ فقط قیافه‌ی رامبد بعد از شنیدن لغت آخر😂

ویدیو/ میگرن؛ تحلیل دانشجوی پزشکی برای لاپوشانی سوتی رفقا در اسارت/ امین حیایی: این قالب سر حاجی گرینوفِ

(ویدیو) آنالیز سیر تا پیاز هندزفری های گرین لاین؛ معرفی پرفروش ترین ها / ویژگی‌های کلیدی هندزفری بلوتوثی گرین لاین

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

(ویدیو) نقد و بررسی صفر تا صد گلکسی A15؛ گام بلند رو به‌ جلو / سامسونگ گلکسی A15؛ یک موبایل کار راه بنداز ارزان در بازار

ویدیو/ کنفرانس پیشگویی و سفر در زمان «سیامک انصاری»؛ از جلسۀ استراق سمع در مطبخ تا پیشگویی با فال قهوه و تاروت!

(ویدیو) آنالیز صفر تا صد سامسونگ S24 Ultra؛ پرچمدار سامسونگ / سلطه سامسونگ بر دنیای اندروید؛ فرغون فرغون توی این گوشی آپشن ریخته شده!

ویدئو| از اینستاگرام تا فیزیک کوانتوم؛ آیا پسر جمشید هاشم‌پور واقعاً علاقه‌مند به فیزیک کوانتوم بود یا...؟😁

ویدیو/ پیکاسو تایم: جادوی مداد، خلق ماهی با چند حرکت ساده

گلچینی از شعرخوانی با احساس فاضل نظری؛ به هر دل بستنم عمری پشیمانی بدهکارم، نباید دل به هر کس بست؛ اما دوستت دارم... / باید یه عاشق سینه سوختی باشی تا این چند بیت رو درک کنی!

ویدئو| شنبه و چارشنبه در حال حل معمای مکعب بی‌در و پیکر! / رضا شفیعی جم: این‌که در نداره پس پر نمیشه/ جواد رضویان: این هیچی آب درش جا نمیگیرد، اینجاش سوراخه😂

ویدیو| تسلط کامل «جناب خان» به ریاضیات و کسب مدال فیلدز ریاضی!/ جناب خان: تو عصر جدید شرکت کردم اول شدم/ رامبد میگه صدا مرغ میده😂

ویدیو| سکانس خنده‌دار و فوق‌العاده‌ی مدیتیشن گروهی فوق‌حرفه‌ای «مهران مدیری» و سروش صحت/ مسعود شصتچی: آقای قاضی!من استاد جو گیر شدنم!

(ویدئو) وقتی الناز حبیبی در دوپینگ استاد را مات کرد!/ غیرممکن‌ترین درخواست دانشجویی به حقیقت پیوست!/ فقط قیافه‌ی استاد و دانشجوها😂

سکانس پربازدید از «قهوه پدری» در حسرت از دست رفتن فرهنگ کتاب‌خوانی / سام درخشانی: کتاب رو کیلویی میخرن؟ این کتاب‌ها، کلمه به کلمه خط به خط نوشته میشن؛ من کیلویی بفروشم؟

پرینستون؛ پلی به سوی آینده‌ای درخشان در قلب دانشگاه‌های جهان

اختلاف تصاویر/ فقط افرادی با هوش و استدلال منطقی بالا می‌توانند 3 تفاوت تصویر پیرمرد و سگ را در مزرعه در 4 ثانیه پیدا کنند

با آیفون دیگه هنگام حرکت در ماشین، حالت تهوع نگیرید! / بررسی علل حالت تهوع و سرگیجه در ماشین هنگام استفاده از موبایل + معرفی اپلکیشن

ویدئو/ رشید کاکاوند: دشمن و دوست بدانند قیاس از سخنم!

تصاویری از خلاقیت هوش مصنوعی برای طراحی با حال و هوای فرش ایرانی/ از نمای ساختمان و خودرو تا زمین بسکتبال و فوتسال

ویدیو/ 34 نوع هوش داریم، مراقب فرزندان باشیم

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «فریناز کوشانفر»، نابغه‌ای از فرزانگان تهران تا نوآوری جهانی در مهندسی الکترونیک

ویدیو/ یک کارآفرین لباس برند نمی‌پوشد

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی‌تبار دوست صمیمی مریم میرزاخانی

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند قایق را در میهمانی روباه و لک‌لک پیدا کنند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| تسلط کامل «جناب خان» به ریاضیات و کسب مدال فیلدز ریاضی!/ جناب خان: تو عصر جدید شرکت کردم اول شدم/ رامبد میگه صدا مرغ میده😂

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

شاهرخ استخری: همینجوری باور کردن آدم‌ها سخت بود، هوش مصنوعی هم اضافه شد/ تصویرسازی هوش مصنوعی از چهره آینده نباتِ کلاس اولی شاهرخ استخری و سپیده بزمی‌پور

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(عکس) وقتی دانش‌آموزان، ریاضی را به سبک خودشان در برگه امتحانی حل می‌کنند/ پاسخی که بیشتر شبیه هنرهای تجسمی است تا ریاضی/ حیف انیشتین این نخبه رو ندید مُرد😂

خلاقیت دانش‌آموز ایرانی در پاسخ دادن به سوال علوم برگه امتحانی با تلفیق زبان فارسی و زبان مادری‌ ترکی‌اش حماسه آفرید/ معلمش توضیح داده دوز میشه نمک+عکس

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «قهوه تلخ» روزتو میسازه🤣/ سیامک انصاری: اینارو چجوری حفظ کردی؟ به نظر بنده، مادر هملت چه بد کرد، شوهر کرد/ فقط صداهایی که هادی کاظمی درمیاره

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی‌تبار دوست صمیمی مریم میرزاخانی

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ مهران غفوریان با تسلط حرفه‌ای ضرب‌المثل کره‌ای میگه/ جواد رضویان: نهههه باریک‌‌الله نهههه....

ویدیو| سکانس خنده‌دار و فوق‌العاده‌ی مدیتیشن گروهی فوق‌حرفه‌ای «مهران مدیری» و سروش صحت/ مسعود شصتچی: آقای قاضی!من استاد جو گیر شدنم!

ویدیو/ اعلام زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی 1404

ویدئو| با «ناتکوین» آشنا شوید؛ ارز دیجیتالی که با ترکیب بلاکچین و هوش مصنوعی دنیا را تغییر می‌دهد

(ویدیو) آموزش جامع و کاربردی اعداد به ترکی استانبولی (صفر تا میلیارد) / نحوه شمردن اعداد اعشاری و ساخت اعداد دو رقمی و سه رقمی در ترکی استانبولی

تصاویری از خلاقیت هوش مصنوعی برای طراحی با حال و هوای فرش ایرانی/ از نمای ساختمان و خودرو تا زمین بسکتبال و فوتسال

چطور به 15 زبان زنده دنیا سلام بگوییم؟ / آموزش سلام دادن در 15 زبان مهم دنیا

عکس| نگاهی عمیق به آثار هنری کوبیسمی «نصرالله رادش» و سبک منحصر‌به‌فردش/ بزرگوار علاقه‌ی وافری به دماغ داره😂

ویدیو/ 34 نوع هوش داریم، مراقب فرزندان باشیم

با آیفون دیگه هنگام حرکت در ماشین، حالت تهوع نگیرید! / بررسی علل حالت تهوع و سرگیجه در ماشین هنگام استفاده از موبایل + معرفی اپلکیشن

ویدیو| تسلط کامل «جناب خان» به ریاضیات و کسب مدال فیلدز ریاضی!/ جناب خان: تو عصر جدید شرکت کردم اول شدم/ رامبد میگه صدا مرغ میده😂

خواص سیب در کاهش وزن؛ میوه‌ای بهشتی که شما را لاغر می‌کند / رژیم لاغری 7 روزه با خوردن سیب

(ویدئو) وقتی الناز حبیبی در دوپینگ استاد را مات کرد!/ غیرممکن‌ترین درخواست دانشجویی به حقیقت پیوست!/ فقط قیافه‌ی استاد و دانشجوها😂

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی‌تبار دوست صمیمی مریم میرزاخانی

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

بازی فکری؛ اگه با هوشت همه رو ذله کردی زیر 5 ثانیه ایموجی متفاوت را پیدا کن

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند قایق را در میهمانی روباه و لک‌لک پیدا کنند

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

(ویدئو) «نوذر»؛ از تاج‌گذاری پرشکوه تا پایانی تلخ در شاهنامه فردوسی و دوران اسطوره‌ای ایران که تاریخ و افسانه را در هم تنید

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

(عکس) مرور تجمل بی‌پایان چادرهای جشن‌های 2500 ساله در تخت جمشید/ روایتی از پرهزینه‌ترین و پر زرق‌ و برق‌ترین مراسم تاریخ ایران در مهرماه 1350

تست هوش ناسا/ حتی افرادی با ضریب هوشی انوشه انصاری نمی‌توانند سوالی از آزمون ورودی ناسا را در 1 دقیقه پاسخ دهند

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی‌تبار دوست صمیمی مریم میرزاخانی

تست هوش المپیادی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند «تعداد مثلث‌های» مثلث بزرگتر را در 5 ثانیه تعیین کنند

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

(ویدیو) تراپی؟ نه ممنون «در حاشیه» رو نگاه می‌کنم؛ جواد رضویان با این مدل شعر خوندن، تن شاعر رو توی گور لرزوند😂 / قیافه سیامک انصاری رو ببینی از خنده غش می‌کنی!

ویدیو| میگن بعد پخش این قسمت، از «جناب‌خان» دعوت کردن بره تو "فرهنگستان زبان و ادب فارسی" استخدام بشه/ فقط قیافه‌ی رامبد بعد از شنیدن لغت آخر😂

ویدیو/ میگرن؛ تحلیل دانشجوی پزشکی برای لاپوشانی سوتی رفقا در اسارت/ امین حیایی: این قالب سر حاجی گرینوفِ

(ویدیو) آنالیز سیر تا پیاز هندزفری های گرین لاین؛ معرفی پرفروش ترین ها / ویژگی‌های کلیدی هندزفری بلوتوثی گرین لاین

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

(ویدیو) نقد و بررسی صفر تا صد گلکسی A15؛ گام بلند رو به‌ جلو / سامسونگ گلکسی A15؛ یک موبایل کار راه بنداز ارزان در بازار

ویدیو/ کنفرانس پیشگویی و سفر در زمان «سیامک انصاری»؛ از جلسۀ استراق سمع در مطبخ تا پیشگویی با فال قهوه و تاروت!

(ویدیو) آنالیز صفر تا صد سامسونگ S24 Ultra؛ پرچمدار سامسونگ / سلطه سامسونگ بر دنیای اندروید؛ فرغون فرغون توی این گوشی آپشن ریخته شده!

ویدئو| از اینستاگرام تا فیزیک کوانتوم؛ آیا پسر جمشید هاشم‌پور واقعاً علاقه‌مند به فیزیک کوانتوم بود یا...؟😁

ویدیو/ پیکاسو تایم: جادوی مداد، خلق ماهی با چند حرکت ساده

گلچینی از شعرخوانی با احساس فاضل نظری؛ به هر دل بستنم عمری پشیمانی بدهکارم، نباید دل به هر کس بست؛ اما دوستت دارم... / باید یه عاشق سینه سوختی باشی تا این چند بیت رو درک کنی!

ویدئو| شنبه و چارشنبه در حال حل معمای مکعب بی‌در و پیکر! / رضا شفیعی جم: این‌که در نداره پس پر نمیشه/ جواد رضویان: این هیچی آب درش جا نمیگیرد، اینجاش سوراخه😂

ویدیو| تسلط کامل «جناب خان» به ریاضیات و کسب مدال فیلدز ریاضی!/ جناب خان: تو عصر جدید شرکت کردم اول شدم/ رامبد میگه صدا مرغ میده😂

ویدیو| سکانس خنده‌دار و فوق‌العاده‌ی مدیتیشن گروهی فوق‌حرفه‌ای «مهران مدیری» و سروش صحت/ مسعود شصتچی: آقای قاضی!من استاد جو گیر شدنم!

(ویدئو) وقتی الناز حبیبی در دوپینگ استاد را مات کرد!/ غیرممکن‌ترین درخواست دانشجویی به حقیقت پیوست!/ فقط قیافه‌ی استاد و دانشجوها😂

سکانس پربازدید از «قهوه پدری» در حسرت از دست رفتن فرهنگ کتاب‌خوانی / سام درخشانی: کتاب رو کیلویی میخرن؟ این کتاب‌ها، کلمه به کلمه خط به خط نوشته میشن؛ من کیلویی بفروشم؟

ویدئو/ رشید کاکاوند: دشمن و دوست بدانند قیاس از سخنم!

ویدیو/ 34 نوع هوش داریم، مراقب فرزندان باشیم

ویدیو/ یک کارآفرین لباس برند نمی‌پوشد

(ویدئو) اسارت دردناک و قتل بی‌رحمانه نوذر به دست افراسیاب؛ آغاز تاریک‌ترین دوران تاریخ ایران که به نبردهای افسانه‌ای زال، رستم و پهلوانان شاهنامه انجامید

ویدئو| شنبه و چارشنبه در حال حل معمای مکعب بی‌در و پیکر! / رضا شفیعی جم: این‌که در نداره پس پر نمیشه/ جواد رضویان: این هیچی آب درش جا نمیگیرد، اینجاش سوراخه😂

ویدیو/ درگیری شدید دانشجویان 2 دانشگاه بر سر اختلافات سیاسی

ویدئو| از اینستاگرام تا فیزیک کوانتوم؛ آیا پسر جمشید هاشم‌پور واقعاً علاقه‌مند به فیزیک کوانتوم بود یا...؟😁

ویدیو/ آموزش لهجۀ شیرین قزوینی توسط میثم درویشان‌پور/ آخر خندس، کَشِ شِلوار😂

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| تسلط کامل «جناب خان» به ریاضیات و کسب مدال فیلدز ریاضی!/ جناب خان: تو عصر جدید شرکت کردم اول شدم/ رامبد میگه صدا مرغ میده😂

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

(ویدئو) نیما شعبان‌نژاد: زبان انگلیسی فِراره😁/ رامبد جوان: چرا زبان مادریت رو هم فراموش کردی؟!

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «قهوه تلخ» روزتو میسازه🤣/ سیامک انصاری: اینارو چجوری حفظ کردی؟ به نظر بنده، مادر هملت چه بد کرد، شوهر کرد/ فقط صداهایی که هادی کاظمی درمیاره

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ مهران غفوریان با تسلط حرفه‌ای ضرب‌المثل کره‌ای میگه/ جواد رضویان: نهههه باریک‌‌الله نهههه....

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

علی اوسیوند: 7،8 سال درس خوندم، اینقدر دورۀ دانشجویی تخم‌مرغ خوردم همه فکر کردن یه چیزیمه/ تعجب و خندۀ رامبد جوان از شدت ریلکسی اوسیوند 😂

(ویدئو) رویا بهشتی، دوست صمیمی و المپیادی «پروفسور مریم میرزاخانی»: من و مریم 7 سال راهنمایی و دبیرستان همکلاسی بودیم/ریاضی 16 گرفت، گفت این پایان کار من است!

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ جلوگیری از فاجعه با یک صندلی ساده؛ تکنولوژی شگفت‌انگیز ژاپنی‌ها برای زنده ماندن در زلزله/طراحی خلاقانه‌ای که هم کاربردی است و هم نجات‌بخش

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» لحظات امروزتو شاد می‌کنه / ضرب‌المثل معروف توبه گرگ مرگه با طنز ویژه و منحصربه فرد «جواد رضویان»/ مهران غفوریان: از 4 جهت، فقط شمال رو بلدیم!

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» حال امروزتو خوب می‌کنه / جواد رضویان تصمیم گرفته بینیشو عمل کنه😁/ دکتر مهران غفوریان: داروی بیهوشی نداریم، با کف پام بیام رو صورتت

(ویدئو) لحظاتی ناب از برگه‌های امتحانی/ جملات طنزآمیز دانش‌آموزان که ثابت می‌کند بعضی‌ها در هر شرایطی خلاقیت خود را نشان می‌دهند

ویدیو| سکانس خنده‌دار و فوق‌العاده‌ی مدیتیشن گروهی فوق‌حرفه‌ای «مهران مدیری» و سروش صحت/ مسعود شصتچی: آقای قاضی!من استاد جو گیر شدنم!

ویدیو/ اعلام زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی 1404

ویدئو| با «ناتکوین» آشنا شوید؛ ارز دیجیتالی که با ترکیب بلاکچین و هوش مصنوعی دنیا را تغییر می‌دهد

(ویدیو) آموزش جامع و کاربردی اعداد به ترکی استانبولی (صفر تا میلیارد) / نحوه شمردن اعداد اعشاری و ساخت اعداد دو رقمی و سه رقمی در ترکی استانبولی

ویدیو/ 34 نوع هوش داریم، مراقب فرزندان باشیم

ویدیو| تسلط کامل «جناب خان» به ریاضیات و کسب مدال فیلدز ریاضی!/ جناب خان: تو عصر جدید شرکت کردم اول شدم/ رامبد میگه صدا مرغ میده😂

(ویدئو) وقتی الناز حبیبی در دوپینگ استاد را مات کرد!/ غیرممکن‌ترین درخواست دانشجویی به حقیقت پیوست!/ فقط قیافه‌ی استاد و دانشجوها😂

ویدیو/ ضریب هوش انسان عادی 100، باهوش 120، تیزهوش 135 و بالاتر نابغه/ «اینشتین» هم که باشی مجبوری ضریب هوشی رو تقسیم کنی!

سکانس پربازدید از «قهوه پدری» در حسرت از دست رفتن فرهنگ کتاب‌خوانی / سام درخشانی: کتاب رو کیلویی میخرن؟ این کتاب‌ها، کلمه به کلمه خط به خط نوشته میشن؛ من کیلویی بفروشم؟

ویدیو/ یک کارآفرین لباس برند نمی‌پوشد

ویدئو/ رشید کاکاوند: دشمن و دوست بدانند قیاس از سخنم!

(ویدیو) این موش رو با خیال راحت میتونی بخوری😂 / شاهکار هنرمند شیرینی‌پز حرفه‌ای و خلاق اهل فرانسه؛ از شیرینی پزی تا خلق کاراکترهای دیزنی

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

(ویدئو) «نوذر»؛ از تاج‌گذاری پرشکوه تا پایانی تلخ در شاهنامه فردوسی و دوران اسطوره‌ای ایران که تاریخ و افسانه را در هم تنید

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

با دیدن این ویدئو قلبت اکلیلی میشه😍/ دعوت به زنگ تفریح یک مدیر خلاق با آهنگ بندری "چشمو و دلوم روشن"

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تاراج شد

(ویدئو) سیمرغ، رودابه و زال در شاهنامه فردوسی؛ روایت شگفت‌انگیز عشقی ممنوعه که با شجاعت و سنت‌شکنی، تاریخ‌ساز شد و راه را برای تولد رستم، بزرگ‌ترین پهلوان ایران، هموار کرد

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

(ویدئو) تقدیر و تشکر ویژه محمدرضا گلزار از طرفدار هنرمندش/ آخه بی‌انصاف، این منم؟! نامرد، کجای این نقاشی شبیه منه؟🤣+ عکس

ویدیو/ لحظات ناب دکلمه‌ی «پیرم دلم گاهی یاد جوانی می‌کند» با صدای گرم «استاد شهریار»؛ سفری احساسی به روزهای طلایی جوانی

ویدیو/ توصیۀ زیبای "اهورامزدا" به "زرتشت" با زبان اوستایی/ استاد ارفعی: اولین مترجم کتیبۀ کوروش کبیر و تنها ایرانی مسلط به خط میخی به زبان پارسی باستان چه می‌گوید؟

(ویدئو) تکنولوژی هوش مصنوعی ناصرالدین شاه و سوگلی‌اش را خنداند/ سفری تاریخی و نوستالژی به زمان قاجار، مزین شده با آهنگ دلنشین به رهی دیدم برگ خزان با صدای بهشتی «استاد ایرج بسطامی»

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ «پروفسور عبدالمجید ارفعی»؛ تنها میراث‌دار خط‌های باستانی و نخستین مترجم ایرانی استوانه کوروش را بیشتر بشناسید

(ویدئو) نگاهی اجمالی و مختصر بر زندگی «پروفسور مریم میرزاخانی» و خبر فوتش که توسط «محمدرضا حیاتی» از تلوزیون پخش شد/ روحش شاد و یادش گرامی

ویدیو| میگن بعد پخش این قسمت، از «جناب‌خان» دعوت کردن بره تو "فرهنگستان زبان و ادب فارسی" استخدام بشه/ فقط قیافه‌ی رامبد بعد از شنیدن لغت آخر😂
ویدیو| میگن بعد پخش این قسمت، از «جناب‌خان» دعوت کردن بره تو "فرهنگستان زبان و ادب فارسی" استخدام بشه/ فقط قیافه‌ی رامبد بعد از شنیدن لغت آخر😂
ویدئو| شنبه و چارشنبه در حال حل معمای مکعب بی‌در و پیکر! / رضا شفیعی جم: این‌که در نداره پس پر نمیشه/ جواد رضویان: این هیچی آب درش جا نمیگیرد، اینجاش سوراخه😂
ویدئو| شنبه و چارشنبه در حال حل معمای مکعب بی‌در و پیکر! / رضا شفیعی جم: این‌که در نداره پس پر نمیشه/ جواد رضویان: این هیچی آب درش جا نمیگیرد، اینجاش سوراخه😂
ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند
ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند
ویدیو/ کنفرانس پیشگویی و سفر در زمان «سیامک انصاری»؛ از جلسۀ استراق سمع در مطبخ تا پیشگویی با فال قهوه و تاروت!
ویدیو/ کنفرانس پیشگویی و سفر در زمان «سیامک انصاری»؛ از جلسۀ استراق سمع در مطبخ تا پیشگویی با فال قهوه و تاروت!
ویدئو| از اینستاگرام تا فیزیک کوانتوم؛ 
آیا پسر جمشید هاشم‌پور واقعاً علاقه‌مند به فیزیک کوانتوم بود یا...؟😁
ویدئو| از اینستاگرام تا فیزیک کوانتوم؛ آیا پسر جمشید هاشم‌پور واقعاً علاقه‌مند به فیزیک کوانتوم بود یا...؟😁
ویدیو/ پیکاسو تایم: جادوی مداد، خلق ماهی با چند حرکت ساده
ویدیو/ پیکاسو تایم: جادوی مداد، خلق ماهی با چند حرکت ساده
ویدیو/ آموزش لهجۀ شیرین قزوینی توسط میثم درویشان‌پور/ آخر خندس، کَشِ شِلوار😂
ویدیو/ آموزش لهجۀ شیرین قزوینی توسط میثم درویشان‌پور/ آخر خندس، کَشِ شِلوار😂
ویدیو| معجزه ادبیات و صدا؛ "آمدی جانم به قربانت" «استاد شهریار» با صدای "اردشیر رستمی"، شاهکاری که اشک هر عاشق دل‌خسته‌ای را در می‌آورد
ویدیو| معجزه ادبیات و صدا؛ "آمدی جانم به قربانت" «استاد شهریار» با صدای "اردشیر رستمی"، شاهکاری که اشک هر عاشق دل‌خسته‌ای را در می‌آورد
ویدیوی دیده نشده از طنازی هوشنگ ابتهاج در وام گرفتن از اشعار شهریار / هوشنگ ابتهاج: من نمی‌دانستم معنی هرگز را، تو چرا باز نگشتی دیگر…
ویدیوی دیده نشده از طنازی هوشنگ ابتهاج در وام گرفتن از اشعار شهریار / هوشنگ ابتهاج: من نمی‌دانستم معنی هرگز را، تو چرا باز نگشتی دیگر…
ویدیو/ تقابل خنده‌دار سیاسی‌ترین مرد ایران با مهران مدیری/ بلاخره تسلیم شد
ویدیو/ تقابل خنده‌دار سیاسی‌ترین مرد ایران با مهران مدیری/ بلاخره تسلیم شد
(ویدیو آموزشی) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان ایتالیایی» در 30 روز با سوفیانیوز / روز اول: سلام کردن به ایتالیایی در ساعات مختلف روز در چهار دقیقه
(ویدیو آموزشی) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان ایتالیایی» در 30 روز با سوفیانیوز / روز اول: سلام کردن به ایتالیایی در ساعات مختلف روز در چهار دقیقه
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی اصطلاحات پرکاربرد این قسمت «زمان» | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی اصطلاحات پرکاربرد این قسمت «زمان» | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
(ویدیو آموزشی) چالش شگفت انگیز یادگیری زبان استانبولی / سه سوته لبنیات رو به زبان ترکی استانبولی یاد بگیر
(ویدیو آموزشی) چالش شگفت انگیز یادگیری زبان استانبولی / سه سوته لبنیات رو به زبان ترکی استانبولی یاد بگیر
سکانس پربازدید از «قهوه پدری» در حسرت از دست رفتن فرهنگ کتاب‌خوانی / سام درخشانی: کتاب رو کیلویی میخرن؟ این کتاب‌ها، کلمه به کلمه خط به خط نوشته میشن؛ من کیلویی بفروشم؟
سکانس پربازدید از «قهوه پدری» در حسرت از دست رفتن فرهنگ کتاب‌خوانی / سام درخشانی: کتاب رو کیلویی میخرن؟ این کتاب‌ها، کلمه به کلمه خط به خط نوشته میشن؛ من کیلویی بفروشم؟
(ویدیو) این موش رو با خیال راحت میتونی بخوری😂 / شاهکار هنرمند شیرینی‌پز حرفه‌ای و خلاق اهل فرانسه؛ از شیرینی پزی تا خلق کاراکترهای دیزنی
(ویدیو) این موش رو با خیال راحت میتونی بخوری😂 / شاهکار هنرمند شیرینی‌پز حرفه‌ای و خلاق اهل فرانسه؛ از شیرینی پزی تا خلق کاراکترهای دیزنی
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
ویدیو| میگن بعد پخش این قسمت، از «جناب‌خان» دعوت کردن بره تو "فرهنگستان زبان و ادب فارسی" استخدام بشه/ فقط قیافه‌ی رامبد بعد از شنیدن لغت آخر😂
ویدیو| میگن بعد پخش این قسمت، از «جناب‌خان» دعوت کردن بره تو "فرهنگستان زبان و ادب فارسی" استخدام بشه/ فقط قیافه‌ی رامبد بعد از شنیدن لغت آخر😂
ویدئو| شنبه و چارشنبه در حال حل معمای مکعب بی‌در و پیکر! / رضا شفیعی جم: این‌که در نداره پس پر نمیشه/ جواد رضویان: این هیچی آب درش جا نمیگیرد، اینجاش سوراخه😂
ویدئو| شنبه و چارشنبه در حال حل معمای مکعب بی‌در و پیکر! / رضا شفیعی جم: این‌که در نداره پس پر نمیشه/ جواد رضویان: این هیچی آب درش جا نمیگیرد، اینجاش سوراخه😂
ویدیو/ میگرن؛ تحلیل دانشجوی پزشکی برای لاپوشانی سوتی رفقا در اسارت/ امین حیایی: این قالب سر حاجی گرینوفِ
ویدیو/ میگرن؛ تحلیل دانشجوی پزشکی برای لاپوشانی سوتی رفقا در اسارت/ امین حیایی: این قالب سر حاجی گرینوفِ
ویدئو| از اینستاگرام تا فیزیک کوانتوم؛ 
آیا پسر جمشید هاشم‌پور واقعاً علاقه‌مند به فیزیک کوانتوم بود یا...؟😁
ویدئو| از اینستاگرام تا فیزیک کوانتوم؛ آیا پسر جمشید هاشم‌پور واقعاً علاقه‌مند به فیزیک کوانتوم بود یا...؟😁
گلچینی از شعرخوانی با احساس فاضل نظری؛ به هر دل بستنم عمری پشیمانی بدهکارم، نباید دل به هر کس بست؛ اما دوستت دارم... / باید یه عاشق سینه سوختی باشی تا این چند بیت رو درک کنی!
گلچینی از شعرخوانی با احساس فاضل نظری؛ به هر دل بستنم عمری پشیمانی بدهکارم، نباید دل به هر کس بست؛ اما دوستت دارم... / باید یه عاشق سینه سوختی باشی تا این چند بیت رو درک کنی!
ویدیوی دیده نشده از حافظ خوانی فوق العاده دلنشین حامد بهداد؛ دلربایی همه آن نیست که عاشق بِکُشَند، خواجه آن است که باشد غَمِ خدمتکارش / باید عاشق باشی تا این چند بیت از حافظ رو درک کنی...
ویدیوی دیده نشده از حافظ خوانی فوق العاده دلنشین حامد بهداد؛ دلربایی همه آن نیست که عاشق بِکُشَند، خواجه آن است که باشد غَمِ خدمتکارش / باید عاشق باشی تا این چند بیت از حافظ رو درک کنی...
ویدیو| معجزه ادبیات و صدا؛ "آمدی جانم به قربانت" «استاد شهریار» با صدای "اردشیر رستمی"، شاهکاری که اشک هر عاشق دل‌خسته‌ای را در می‌آورد
ویدیو| معجزه ادبیات و صدا؛ "آمدی جانم به قربانت" «استاد شهریار» با صدای "اردشیر رستمی"، شاهکاری که اشک هر عاشق دل‌خسته‌ای را در می‌آورد
ویدیو/ درگیری شدید دانشجویان 2 دانشگاه بر سر اختلافات سیاسی
ویدیو/ درگیری شدید دانشجویان 2 دانشگاه بر سر اختلافات سیاسی
(ویدیو آموزشی) مدرسه ترکی استانبولی در 15 ثانیه / یادگیری شگفت انگیز اکسسوری به زبان ترکی استانبولی
(ویدیو آموزشی) مدرسه ترکی استانبولی در 15 ثانیه / یادگیری شگفت انگیز اکسسوری به زبان ترکی استانبولی
(ویدیو) تسلط کامل و بی‌نقص «جناب خان» به زبان انگلیسی و ترجمه همزمان او در برنامه زنده! / جناب خان: سعی کردم چیزایی که میگی رو دوبله کنم اگه کسی فارسی بلد نبود متوجه بشه چی میگی!
(ویدیو) تسلط کامل و بی‌نقص «جناب خان» به زبان انگلیسی و ترجمه همزمان او در برنامه زنده! / جناب خان: سعی کردم چیزایی که میگی رو دوبله کنم اگه کسی فارسی بلد نبود متوجه بشه چی میگی!
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی