12 تلسکوپ قدرتمند و بی‌نظیر جهان را بشناسیم

انتشار 27 اسفند 1402
مطالعه 12 دقیقه

سوفیانیوز: تلسکوپ‌های قوی زمینی و فضایی، به ما امکان دادند تا تشکیل سیاره‌ها را در اطراف ستاره‌های جوان تماشا کنیم، به نخستین لحظات شکل‌گیری جهان هستی نگاه بیندازیم، سیاره‌هایی را فراتر از محله خورشیدی خودمان کشف کنیم و حتی با بررسی جو آن‌ها، به جستجوی علائم حیات فرازمینی بپردازیم.

12 تلسکوپ قدرتمند و بی‌نظیر جهان را بشناسیم

تلسکوپ کروی با دیافراگم پانصد متری (FAST)

تلسکوپ کروی با دیافراگم پانصد متری یا به اختصار فست که با اسم مستعار چشم آسمان نیز شناخته می‌شود، با بهره‌گیری از بزرگ‌ترین دیش ساخته‌شده تاکنون قوی ترین تلسکوپ جهان محسوب می‌شود. دانشمندان تصمیم گرفتند این تلسکوپ را در استان گوئیژو چین دور از شهرها و روستاها بسازند تا تداخل دستگاه‌های الکترونیکی تولیدکننده‌ی امواج رادیویی مانند تلفن‌های همراه را کاهش دهند. ساخت فست در چنین مکان دورافتاده‌ای، چالش مهندسی بزرگی بود.

تلسکوپ فست از نظر طراحی به تلسکوپ آرسیبو که در سال 2020 تخریب شد، شباهت دارد. هردو تلسکوپ دیش بزرگی دارند که درون زمین ساخته شده است و گیرنده‌ای متحرک به‌صورت معلق برفراز آن قرار دارد. بااین‌حال، فست نسبت به آرسیبو دیش وسیع‌تر و عمیق‌تری دارد و به لطف آن می‌تواند بخش‌های بیشتری از آسمان را رصد و سیگنال‌های ضعیف‌تری را شناسایی کند. قسمت‌هایی از دیش متحرک هستند و به فست امکان می‌دهند تا اجرام را در فضا ردیابی کند.

تلسکوپ فست امواج رادیویی را از اجسام موجود در فضا جمع‌آوری می‌کند، به‌دنبال تپ‌اخترها و انفجارهای رادیویی سریع می‌گردد و محیط میان‌ستاره‌ای (فضای بین ستارگان) را مطالعه می‌کند.

ساخت فست از سال 2011 آغاز شد و پنج سال به طول انجامید. تلسکوپ در سال 2016 نخستین نور خود را دریافت کرد و سپس دانشمندان سه سال را صرف آزمایش آن کردند تا از کارکرد مناسبش اطمینان یابند. تلسکوپ درنهایت در سال 2020 به‌طور کامل عملیاتی شد.

تلسکوپ کروی

تلسکوپ فوق‌العاده بزرگ اروپایی (ELT)

تلسکوپ فوق‌العاده بزرگ اروپایی (ELT) زمانی که به‌ بهره‌برداری برسد، به بزرگ‌ترین و قوی‌ترین تلسکوپ نوری جهان تبدیل خواهد شد. انتظار می‌رود این تلسکوپ که توسط رصدخانه جنوبی اروپا (ESO) و با مشارکت 16 کشور دردست ساخت است، تا پایان سال 2027 تکمیل شود. ELT امواج مرئی و فروسرخ را رصد خواهد کرد و آینه‌ی اصلی آن با قطر حیرت‌انگیز 40 متر می‌تواند صد میلیون برابر بیشتر از چشم انسان نور را جمع‌آوری کند. وزن کل تلسکوپ 3 هزار تن خواهد بود.

ایی‌ال‌تی در بیابان آتاکاما در شیلی ساخته می‌شود و بیش از 3 هزار متر از سطح دریا ارتفاع دارد. این مکان خشک و مرتفع، بهترین شرایط را برای تلسکوپی نوری فراهم می‌کند. ساکن‌بودن حداکثری هوا در این محل از تار شدن تصاویر تلسکوپ جلوگیری می‌کند.

تلسکوپ فوق‌العاده بزرگ اروپایی برای مطالعه‌ی سیاره‌های فراخورشیدی، کهکشان‌ ها، سیاه‌چاله‌ها و تشکیل ستارگان ساخته می‌شود. این تلسکوپ می‌تواند تصاویر دقیقی از نخستین کهکشان‌ها تهیه و تکامل آن‌ها را درطول زمان دنبال کند. دانشمندان همچنین ممکن است بتوانند از ایی‌ال‌تی برای اندازه‌گیری سرعت انبساط جهان استفاده کنند و گامی بزرگ را در درک ما از کیهان‌شناسی بردارند.

ایی‌ال‌تی دارای 5 آینه خواهد بود که سه تا از آن‌ها منحنی و دو تای دیگر تخت هستند. آینه‌های منحنی تصاویری عالی را در زاویه‌ی وسیعی از آسمان ارائه می‌دهند و آینه‌های تخت فراهم‌کننده‌ی ابزارهای اپتیک تطبیقی و تثبیت‌کننده تصویر هستند. این ابزارها به تلسکوپ امکان می‌دهند تا از روی زمین، تصاویر بسیار واضحی از ستارگان بگیرد. با وجود آنکه ELT تلسکوپی زمینی است، می‌تواند در مقایسه با تلسکوپ فضایی هابل، تصاویری 16 برابر واضح‌تر ثبت کند.

تلسکوپ فوق‌العاده بزرگ اروپایی

تلسکوپ سی متری (TMT)

تلسکوپ 30 متری (TMT) تلسکوپ نوری و فروسرخ بسیار بزرگی است که هم‌اکنون با همکاری شماری از موسسه‌های تحقیقاتی خصوصی و دولتی کشورهای مختلف ازجمله ژاپن، ایالات متحده، کانادا، چین و هند در هاوایی دست ساخت است. تی‌ام‌تی با آینه‌ای اصلی به قطر 30 متر و دو آینه‌ی کوچک‌تر بعدی برای افزایش ظرفیت کلی آن، پس از تکمیل ساخت به بزرگ‌ترین تلسکوپ جهان در نیم‌کره شمالی تبدیل خواهد شد.

برجسته‌ترین ویژگی تی‌ام‌تی آینه‌ی اصلی بزرگ و چندبخشی آن است که از ترکیب 492 آینه‌ی شش ضلعی کوچک تشکیل شده است. این تلسکوپ طول موج‌های فرابنفش نزدیک تا فروسرخ میانی را رصد می‌کند و با بهره‌گیری از سامانه‌ی اپتیک تطبیقی چندجفتی، می‌تواند نوسان‌های جوی را به‌طور آنی تصحیح کند. ساخت ابزارهای نور نخست تی‌ام‌تی مانند طیف‌نگار تصویربرداری فروسرخ، طیف‌سنج اپتیکال میدان عریض و طیف‌نگار چندجسمی فروسرخ در دست انجام است و همگی به محض آغاز به‌کار تلسکوپ تکمیل خواهند شد.

بااین‌حال، مکان پروژه TMT موجب شکل‌گیری ناآرامی‌های اجتماعی و سیاسی جدی در سرتاسر هاوایی شده است؛ به‌طوری که پس از اعتراضات جوامع بومی، ساخت تلسکوپ در سال 2015 متوقف شد. کوه مائونا کیا که تی‌ام‌تی قرار است در آن احداث شود، هم‌اکنون از 13 رصدخانه‌ی مختلفی میزبانی می‌کند که بیش از 200 هکتار از زمین‌های حفاظت‌شده را اشغال کرده‌اند. این زمین‌ها علاوه بر اخترشناسان، برای مردم بومی هاوایی نیز از اهمیت زیادی برخوردار هستند.

تلسکوپ 30 متری

تلسکوپ غول‌پیکر ماژلان (GMT)

تلسکوپ غول‌پیکر ماژلان (GMT) یکی از اعضای کلاس بعدی تلسکوپ‌های بسیار بزرگ زمینی است که نوید تحول در دید و درک ما از جهان را می‌دهد. این تلسکوپ که هم‌اکنون در رصدخانه لاس کامپاناس در بیابان آتاکامای شیلی دردست ساخت است، احتمالا تا سال 2025 آماده خواهد شد. جی‌ام‌تی بیش از 2500 متر از سطح دریا ارتفاع دارد و می‌تواند هر سال تقریبا 300 شب صاف را رصد کند.

جی‌ام‌تی درمجموع از هفت آینه بزرگ تشکیل خواهد شد که در یک پیکربندی شبیه به گلبرگ گل چیده می‌شوند. قطر هر آینه تقریبا 8٫2 متر است و وزن هرکدام به نزدیک 17 تن می‌رسد. آینه‌ها به‌همراه یکدیگر سطح اپتیکال منفردی به قطر بیش از 24 متر را تشکیل می‌دهند. این طراحی به تلسکوپ غول‌پیکر ماژلان، 10 برابر قدرت تفکیک بیشتر از تلسکوپ فضایی هابل می‌دهد.

اخترشناسان باور دارند که جی‌ام‌تی به آن‌ها امکان می‌دهد تا نور تابیده از دورترین نقاط جهان را جمع‌آوری و همچنین سیاره‌های چرخان به دور ستارگان دیگر را شناسایی کنند. بااین‌حال پیش از آنکه چنین کشفیاتی انجام شود، ساخت هفت آینه‌ی عظیم و فوق‌دقیق تلسکوپ باید به پایان برسد. ساخت نخستین آینه نزدیک به یک دهه به طول انجامید؛ اما دانشمندان امیدوارند که ساخت سایر آینه‌ها فقط تقریبا چهار سال زمان ببرد. آینه‌های تلسکوپ غول‌پیکر ماژلان یکی از پیچیده‌ترین آینه‌های ساخته‌شده تاکنون به‌شمار می‌آیند.

تلسکوپ غول‌پیکر ماژلان

تلسکوپ بسیار بزرگ (VLT)

تلسکوپ بسیار بزرگ (VLT) مجموعه‌ای از چهار تلسکوپ نوری بزرگ است که برفراز بیابان آتاکامای شیلی قرار دارند و توسط رصدخانه جنوبی اروپا (ESO) اداره می‌شوند. وی‌ال‌تی پیشرفته‌ترین تلسکوپ نور مرئی جهان است و می‌تواند کم‌نورترین و دورترین اجرام کیهانی را رصد کند. این تلسکوپ در انجام بسیاری از اکتشافات مهم فضایی مشارکت داشته است که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از شناسایی حرکت ستاره‌ای به دور سیاه‌چاله‌ای کلان‌جرم، نخستین تصویر از سیاره‌ای فراخورشیدی و مطالعه جو یک سیاره فراخورشیدی ابرزمین.

هر چهار تلسکوپ اصلی وی‌ال‌تی آینه‌ای به قطر 8٫2 متر دارند و در کنار آن‌ها، سه تلسکوپ کوچک‌تر نیز بخشی از مجموعه را تشکیل می‌دهند. VLT می‌تواند نور را در طول موج‌های مرئی و فروسرخ جمع‌آوری کند و از طیف وسیعی از ابزارهای علمی بهره می‌برد که امکان مطالعه‌ی انواع اجرام را دراختیار دانشمندان قرار می‌دهند. وی‌ال‌تی همچنین مانند سایر تلسکوپ‌های پیشرفته دارای سامانه‌های اپتیک تطبیقی برای جلوگیری از تارشدن تصاویر است.

وی‌ال‌تی از تداخل‌سنجی برای ایجاد تصاویر بسیار واضح استفاده می‌کند؛ بدین معنی که می‌تواند نور تمام تلسکوپ‌های خود را با هم ترکیب کند؛ درنتیجه هر چهار تلسکوپ در همکاری با یکدیگر می‌توانند به اندازه‌ی تلسکوپی منفرد با آینه‌ی 16 متری نور جمع‌آوری کنند. استفاده ی همزمان از هر چهار تلسکوپ، قدرت تفکیک وی‌ال‌تی را افزایش می‌دهد؛ بدین معنی که تلسکوپ می‌تواند اجسامی را که نزدیک به هم در آسمان ظاهر می‌شود، جدا کند؛ قابلیتی که هنگام جستجوی سیاره‌های فراخورشیدی واقع در نزدیکی ستارگان میزبان حیاتی است.

تلسکوپ بسیار بزرگ

تلسکوپ کِک (Keck)

ناحیه‌ی مائونا کیا در هاوایی میزبان چندین تلسکوپ است که از این بین، رصدخانه دبلیو ام کک، قوی ترین تلسکوپ محسوب می‌شود. کک از دو تلسکوپ تشکیل شده است که هرکدام آینه‌ای به قطر 10 متر دارند. این دو تلسکوپ که در سال‌های 1993 و 1996 کار ساختشان به پایان رسید، می‌توانند در نور مرئی و فروسرخ آسمان را ببیند. آشکارسازهای پیشرفته‌ی کک می‌توانند نور هر دو تلسکوپ را ترکیب کنند.

قطعات متحرک هر تلسکوپ 270 تن وزن دارند و هرکدام از آینه‌های اصلی 10 متری از 36 قطعه‌ی شش ضلعی تشکیل شده‌اند. موقعیت هر آینه را می‌توان با دقت 4 میلیونم میلی‌متر تنظیم کرد و سامانه‌ای به نام اپتیک فعال دو بار در ثانیه این اصلاحات را انجام می‌دهد. هردو تلسکوپ همچنین دارای اپتیک تطبیقی هستند. این ابزارها تضمین کرده‌اند که کک برای تقریبا 20 سال یکی از بهترین تلسکوپ‌های جهان باقی بماند.

رصدخانه دبلیو ام کک

تلسکوپ بزرگ دوچشمی (LBT)

برخلاف اکثر تلسکوپ‌های امروزی که حاوی یک آینه برای جمع‌آوری نور هستند، تلسکوپ بزرگ دوچشمی متشکل از دو آینه‌‌ی 8٫4 متری است که به ستاره‌شناسان و پژوهشگران دیگر کمک می‌کند تا آسمان شب را از رصدخانه کوه گراهام در آریزونای ایالات متحده رصد کنند. ال‌بی‌تی هنگام استفاده از هر دو آینه که مرکزشان 14٫4 متر از هم فاصله دارد، می‌تواند مانند یک تلسکوپ دایره‌ای 11٫8 متری نور را جمع‌آوری کند. متأسفانه، محل استقرار این تلسکوپ مورد بحث و جدل شدیدی بوده و قبیله‌ی سان کارلوس آپاچی نسبت به استفاده از آن در کوه گراهام به‌شدت اعتراض داشته است.

درواقع، بومیان منطقه به کوه‌ها به‌عنوان یک مکان مقدس احترام می‌گذارند و همین مسئله باعث به‌وجود آمدن اختلافاتی شده بود. البته قبیله‌ی سان کارلوس آپاچی تنها کسانی نبودند که به ساخت تلسکوپ LBT اعتراض داشتند، بلکه متخصصان محیط زیست نیز نگران تخریب زیستگاه بومی سنجاب قرمز کوه گراهام بودند.

تلسکوپ ال‌بی‌تی نتیجه‌ی تلاش مشترک بین انیستیتوی ملی اخترشناسی ایتالیا، دانشگاه آریزونا، دانشگاه نوتردام، دانشگاه میسوری، دانشگاه ویرجینیا و انستیتوی نجوم ماکس پلانک آلمان است و نخستین نور خود را در سال 2005 دریافت کرد. برای ساخت تلسکوپ ال‌بی‌تی حدود 120 میلیون دلار آمریکا هزینه شده و عملی شدن طرح آن به دلیل مشکلات خاص در طراحی قطعات اپتیکی و ساخت، حدود 20 سال طول کشیده‌ است. دانشگاه آریزونا اداره‌ی این تلسکوپ را بر عهده دارد.

تلسکوپ بزرگ دوچشمی

تلسکوپ هابی–ابرلی (HET)

تلسکوپ هابی-ابرلی یا به اختصار هت با آینه‌‌ی 10 متری خود، یکی از بزرگترین و قوی‌ترین تلسکوپ‌های جهان محسوب می‌شود. این تلسکوپ در رصدخانه مک‌دونالد در تگزاس آمریکا قرار دارد و به افتخار بیل هابی، معاون فرماندار تگزاس از سال 1973 تا 1991 و رابرت ابرلی، دانش‌آموخته و خیر از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا که همکار پروژه هت است، هابی-ابرلی نامیده شده است.

هت که در سال 1996 آغاز به کار کرد، درحال‌حاضر با همکاری چهار موسسه ازجمله دانشگاه تگزاس در آستین، دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، دانشگاه مونیخ و دانشگاه گوتینگن اداره می‌شود. هابی-ابرلی به‌طور خاص برای طیف‌سنجی اجرام نجومی طراحی شده و تاکنون چندین سیاره فراخورشیدی را کشف کرده است. آینه‌ی اصلی هت از 91 بخش شش ضلعی تشکیل شده است، در زاویه‌ای ثابت قرار دارد و می‌تواند برای دسترسی به 70 تا 81 درصد از آسمان مرئی بچرخد. طراحی HET بعدا به‌عنوان پایه‌ای برای ساخت تلسکوپ بزرگ آفریقای جنوبی استفاده شد.

تلسکوپ هابی-ابرلی

تلسکوپ بزرگ آفریقای جنوبی (SALT)

تلسکوپ بزرگ آفریقای جنوبی یا به اختصار سالت، بزرگ‌ترین تلسکوپ نوری منفرد در نیمکره جنوبی زمین محسوب می‌شود که به‌عنوان بخشی از رصدخانه نجومی آفریقای جنوبی در نزدیکی شهر ساترلند در این کشور احداث شده است. سالت می‌تواند می‌تواند ستاره‌هایی را که از کم‌نورین ستاره‌ی رویت‌پذیر برای چشم غیرمسلح، یک میلیارد بار کم‌نورتر هستند، تشخیص دهد.

آینه اصلی سالت 11 متر قطر دارد و از 91 قطعه‌ی کوچک شش ضلعی تشکیل شده است که همگی هم‌راستا با یکدیگر قرار می‌گیرند تا مانند آینه‌ای منفرد عمل کنند و نور جمع‌آوری‌شده را به سمت یکی از ابزارهای علمی تلسکوپ متمرکز کنند. سالت در زاویه‌ی ثابت 37 درجه به سمت آسمان نشانه رفته؛ بدین معنا که نمی‌تواند بالا و پایین حرکت کند و صرفا قادر به چرخش دایره‌ای است. این ویژگی، تلکسوپ بزرگ آفریقای جنوبی را از اغلب تلسکوپ‌های بزرگ متمایز می‌کند.

سالت به‌جای بالا و پایین رفتن، از سامانه‌ی ردیابی استفاده می‌کند که در اطراف آینه‌ی اصلی در حرکت است تا نور را از جرم هدف جمع‌آوری کند. ردیاب به سالت امکان می‌دهد تا نور را از 70 درصد از آسمان شب بگیرد و از آنجایی که زمین درحال چرخش است، تمام اجرام در نقطه‌ای از شب برای سالت رویت‌پذیر هستند.

تلسکوپ بزرگ آفریقای جنوبی

آرایه میلی‌متری بزرگ آتاکاما (ALMA)

شیلی به دلیل هوای خشک، محیط تاریک و ارتفاع زیاد، مکانی محبوب برای استقرار تلسکوپ‌ها است. این مکان همچنین به‌دلیل قرارگیری در نیم‌کره جنوبی زمین، بهترین نمای ممکن از راه شیری را ارائه می‌دهد. علاوه‌بر رصد نوری، شیلی به دلیل مقادیر کم تابش‌های مزاحم محلی از تلفن‌های همراه و سایر دستگاه‌های الکترونیکی، محلی بسیار مناسب برای مشاهدات میلی‌متری و رادیویی نیز محسوب می‌شود. بزرگ‌ترین تلسکوپ این‌چنینی، آرایه میلی‌متری بزرگ آتاکاما یا به اختصار آلما است.

آلما از سطح دریا 5 هزار متر ارتفاع دارد و از 66 آنتن به قطر نزدیک به 12 متر تشکیل شده است. این آنتن‌ها در همکاری با یکدیگر، دیش غول‌پیکر منفردی را تشکیل می‌دهند که تا 16 کیلومتر امتداد دارد و نسبت به هر ابزار رصدی دیگر، وضوح بسیار بهتری دراختیار اخترشناسان قرار می‌دهد. دانشمندان با این تلسکوپ، از توانایی تابش میلی‌متری استفاده می‌کنند تا پدیده‌هایی را ببینند که درطول موج‌های نوری غیرشفاف هستند. این ویژگی، آلما را به ابزاری عالی برای رصد ابرهای گردوغبار، قرص‌های پیش‌سیاره‌ای، جو خورشید و سیاره‌های فراخورشیدی تبدیل می‌کند.

آرایه میلی‌متری بزرگ آتاکاما

تلسکوپ بزرگ جزایر قناری (GTC)

تلسکوپ بزرگ جزایر قناری که با نام جی‌تی‌سی نیز شناخته می‌شود، یکی از بزرگ‌ترین تلسکوپ‌های نوری جهان است که در ارتفاع 2267 متری در جزیره لا پالما قرار دارد. جی‌تی‌سی که به‌طور مشترک توسط اسپانیا، مکزیک و دانشگاه فلوریدای آمریکا اداره می‌شود، پس از گذراندن فرایند ساختی هفت ساله، نخستین نور خود را در سال 2007 دریافت کرد.

آینه‌ی جی‌تی‌سی با قطر 10٫4 متر، از 36 قطعه‌ی شش ضلعی تشکیل شده است و دومین آینه‌ی بزرگ در جهان محسوب می‌شود. برای آنکه تمام این قطعات به‌عنوان آینه‌ای منفرد کار کنند، کامپیوترها به دقت تمام آن‌ها را کنترل می‌کنند تا اطمینان حاصل شود که کاملا در یک راستا قرار دارند. تلسکوپ بزرگ جزایر قناری در نور مرئی و فروسرخ رصد می‌کند و برای هرکدام دوربینی مخصوص به نام‌های اسیریس (برای نور مرئی) و قناری‌کم (برای فروسرخ) دارد. این تلسکوپ می‌تواند در عرض چند دقیقه نورگیری، از اجرامی با فاصله‌ی میلیون‌ها سال نوری عکس‌برداری کند. تلسکوپی کوچک‌تر با آینه‌ی یک متری برای تولید تصاویر از چنین اجرامی به ساعت‌ها زمان نیاز دارد.

تلسکوپ بزرگ جزایر قناری

تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST)

تمام تلسکوپ‌های بزرگ و قدرتمندی که شناخت ما از کیهان را افزایش داده‌اند یا قرار است در آینده چنین کنند، از نوع زمینی نیستند. جیمز وب، قویترین تلسکوپ فضایی جهان که در دسامبر سال 2021 سرانجام پس از سال‌ها انتظار پرتاب شد، شاهکار مهندسی بی‌مانندی است که بدون شک جایگاه ویژه‌ای در فهرست ما دارد.

جیمز وب پروژه‌ی مشترک ناسا، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی کانادا است که از نقطه‌ی لاگرانژی 2 در فاصله‌ی تقریبا 1٫5 میلیون کیلومتری از زمین، کیهان را رصد می‌کند. جیمز وب به‌طور ویژه برای برای رصد جهان در طول موج‌های فروسرخ طراحی شده است و از آینه‌ی چندبخشی بزرگی به قطر 6٫5 متر بهره می‌برد که امکان دیدن اجسام کم‌نورتر و کوچک‌تر را فراهم می‌کند. نخستین مجموعه تصاویر جیمز وب در تابستان 2022 منتشر شدند و چشم‌اندازهایی شگفت‌انگیز و پیش‌تر دیده‌نشده از جهان را ارائه کردند.

تلسکوپ جیمز وب برای نگاه‌کردن به جهان اولیه و اجرامی که فراتر از محدوده‌ی دید تلسکوپ هابل هستند، طراحی شده و درصدد پاسخگویی به این پرسش‌ها است: نخستین ستارگان و کهکشان‌ها چه شکلی بودند؟ ستارگان و کهکشان‌ها چگونه تکامل می‌یابند؟ آیا سیاره‌هایی مانند زمین به دور ستاره‌های دیگر می‌چرخند؟ آیا می‌توانیم سرانجام به ماهیت ماده تاریک و انرژی تاریک پی ببریم؟ جیمز وب در طول ماموریت خود داده‌هایی را جمع‌آوری خواهد کرد که به دانشمندان کمک می‌کنند تا پاسخ پرسش‌های یادشده و بسیاری از اسرار نجومی دیگر را پیدا کنند.

تلسکوپ فضایی جیمز وب

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران

سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری

رئیس سازمان انرژی اتمی از دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کرد

(ویدیو) جدیدترین گزارش از پر سر و صداترین ماموریت ناسا / ناسا در جستجوی حیات در قمر یخی اروپا

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «دزد رژ لب» رو پیدا کن

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

لیست 8 موردی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای دوربین اولی‌ها / دوربین نیکون Z30 یک دوربین بدون آینه مدرن است که به طور خاص برای عکاسی و ویدئو تولید شده

تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند زندانی فراری را در 6 ثانیه شناسایی کنند

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی اینشتین نمی‌توانند خرس قطبی را در 5 ثانیه پیدا کنند

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

معرفی کامل 8 مورد از ارزان‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار / از بهترین پاوربانک های ارزان پاوربانک 10000 بیلیتانگ Bilitong Mini A3 است

قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید

ویدیو| آموزش بامزه قواعد عجیب زبان برره به یاور طغرل با رمان وزین «سرنوشت خونین بار خورزوخان» توسط هادی کاظمی/ خیلی فرق فیلکوله😂

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «شال‌گردن» رو پیدا کن

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در بومرنگ پنهان در ادارۀ حشرات را فقط در 4 ثانیه پیدا کنند

قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «دزد رژ لب» رو پیدا کن

شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس

اختلاف تصاویر/ فقط افرادی با هوش و استدلال منطقی بالا می‌توانند 6 تفاوت پنهان جوجه تیغی عاشق را در 5 ثانیه پیدا کنند

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

نگاهی به خلاقیت منحصربه‌فرد مینا مختاری، همسر هنرمند بهرام رادان در عکاسی شاعرانه/ ترکییب زیبای گل لاله زیر انوار طلایی خورشید👌

نگاهی به چیدمان اتاق دوران دانشجویی ایلان ماسک، بزرگ‌ترین سرمایه گذار جهان بر روی فرش طرح ایرانی/ زمان داشنجویی دوست داشتم درگیر پروژه‌هایی بشم که جهان را تغییر می‌دهند، الان هستم!

نگاهی به هنر نقاشی خاص و منحصربه‌فرد لیندا کیانی/بی‌تو نه بوی ِخاک نجاتم داد نه شمارش ستاره‌ها تسکینم چرا صدایم کردی چرا ؟سراسیمه و مشتاق سی سال بیهوده ، در انتظار تو ماندم و نیامدی!

تست هوش المپیاد برزیل / حتی افرادی با ضریب هوشی «آیزاک نیوتن» نمی‌توانند معمای «کلاه پینوکیو» را در 8 ثانیه طلایی حل کنند

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

شاهرخ استخری: همینجوری باور کردن آدم‌ها سخت بود، هوش مصنوعی هم اضافه شد/ تصویرسازی هوش مصنوعی از چهره آینده نباتِ کلاس اولی شاهرخ استخری و سپیده بزمی‌پور

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(عکس) وقتی دانش‌آموزان، ریاضی را به سبک خودشان در برگه امتحانی حل می‌کنند/ پاسخی که بیشتر شبیه هنرهای تجسمی است تا ریاضی/ حیف انیشتین این نخبه رو ندید مُرد😂

خلاقیت دانش‌آموز ایرانی در پاسخ دادن به سوال علوم برگه امتحانی با تلفیق زبان فارسی و زبان مادری‌ ترکی‌اش حماسه آفرید/ معلمش توضیح داده دوز میشه نمک+عکس

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

کتاب‌خوانی «سپیده بزمی‌پور»، همسر «شاهرخ استخری» به زبان "هلندی" واسه قندِعسلاش«پناه و نبات» از کتاب خوک کوچولو

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در بومرنگ پنهان در ادارۀ حشرات را فقط در 4 ثانیه پیدا کنند

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «شال‌گردن» رو پیدا کن

قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید

ویدیو| آموزش بامزه قواعد عجیب زبان برره به یاور طغرل با رمان وزین «سرنوشت خونین بار خورزوخان» توسط هادی کاظمی/ خیلی فرق فیلکوله😂

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی اینشتین نمی‌توانند در 4 ثانیه 4 خرچنگ متفاوت در تصویر را پیدا کنند

اختلاف تصاویر/ فقط افرادی با هوش و استدلال منطقی بالا می‌توانند 6 تفاوت پنهان جوجه تیغی عاشق را در 5 ثانیه پیدا کنند

بازی فکری؛ اگه همه نوابغ بهت حسودی میکنن زیر 7 ثانیه 5 تفاوت را در «تصویر جنگل» پیدا کن

بازی فکری؛ اگه با هوشت تاخت و تاز میکنی زیر 6 ثانیه 8 تا برگ متفاوت رو پیدا کن

بازی فکری؛ اگه اطرافیانت به هوشت غبطه میخورن زیر 6 ثانیه اختلاف تصویر «پپا خوک» رو پیدا کن

تست هوش انگلیسی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «آلبرت انیشتین» نمی‌توانند 5 کلمه انگلیسی پنهان شده از جمله «BOOK» و «STUDENT» در تصویر «کلاس درس دانش‌آموزان» را در 6 ثانیه پیدا کنند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

بازی فکری؛ اگه با هوشت همه رو ذله کردی زیر 5 ثانیه ایموجی متفاوت را پیدا کن

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

تست هوش المپیاد برزیل / حتی افرادی با ضریب هوشی «آیزاک نیوتن» نمی‌توانند معمای «کلاه پینوکیو» را در 8 ثانیه طلایی حل کنند

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در بومرنگ پنهان در ادارۀ حشرات را فقط در 4 ثانیه پیدا کنند

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

(ویدئو) سیمرغ، رودابه و زال در شاهنامه فردوسی؛ روایت شگفت‌انگیز عشقی ممنوعه که با شجاعت و سنت‌شکنی، تاریخ‌ساز شد و راه را برای تولد رستم، بزرگ‌ترین پهلوان ایران، هموار کرد

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) انیمیشنی جذاب از حکایت‌های پندآموز کتاب معروف «کلیله‌ودمنه»/این داستان: احتیاط روباه

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

(عکس) مرور تجمل بی‌پایان چادرهای جشن‌های 2500 ساله در تخت جمشید/ روایتی از پرهزینه‌ترین و پر زرق‌ و برق‌ترین مراسم تاریخ ایران در مهرماه 1350

تست هوش ناسا/ حتی افرادی با ضریب هوشی انوشه انصاری نمی‌توانند سوالی از آزمون ورودی ناسا را در 1 دقیقه پاسخ دهند

بازی فکری؛ اگه چشمای عقاب پیشت لنگ میندازه تو 3 سوت بگو که کدوم دانش‌آموز داره تقلب می‌کنه

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

تست هوش المپیادی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند «تعداد مثلث‌های» مثلث بزرگتر را در 5 ثانیه تعیین کنند

(ویدیو) جدیدترین گزارش از پر سر و صداترین ماموریت ناسا / ناسا در جستجوی حیات در قمر یخی اروپا

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

آموزش و سرگرمی/ هنر خلق آثار خلاقانه با برگ‌های پاییزی و کاغذهای دست‌ساز

(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont

ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند

(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون

ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها

ویدئو| ساخت کیف پول «تراست ولت» در 2.5 دقیقه!/ آموزش سریع و آسان برای همه

پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی

ویدیو| آموزش بامزه قواعد عجیب زبان برره به یاور طغرل با رمان وزین «سرنوشت خونین بار خورزوخان» توسط هادی کاظمی/ خیلی فرق فیلکوله😂

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

(ویدئو) نیما شعبان‌نژاد: زبان انگلیسی فِراره😁/ رامبد جوان: چرا زبان مادریت رو هم فراموش کردی؟!

ویدئو/ هنر موسیقی شگفت‌انگیز همایون شجریان در قلب غرب/ وقتی شهاب حسینی با پلی کردن شاهکاری از او، همه را شیفته کرد و آبروی خود را خرید

ویدیو/ مکالمۀ حرفه‌ای «دیبا زاهدی» به زبان انگلیسی با رئیس هتل/ Your English is good

آرون افشار، خواننده آهنگ معروف جانم باش: کتاب کم می‌خونم/ مهران مدیری: دیگه باهات حرفی ندارم! مگه میشه کتاب نخوند،تاریخ نخوند، موسیقی خوب گوش نداد!/ سرانه مطالعه کشور زیر 20 دقیقه است!

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ مهران غفوریان با تسلط حرفه‌ای ضرب‌المثل کره‌ای میگه/ جواد رضویان: نهههه باریک‌‌الله نهههه....

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «قهوه تلخ» روزتو میسازه🤣/ سیامک انصاری: اینارو چجوری حفظ کردی؟ به نظر بنده، مادر هملت چه بد کرد، شوهر کرد/ فقط صداهایی که هادی کاظمی درمیاره

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

علی اوسیوند: 7،8 سال درس خوندم، اینقدر دورۀ دانشجویی تخم‌مرغ خوردم همه فکر کردن یه چیزیمه/ تعجب و خندۀ رامبد جوان از شدت ریلکسی اوسیوند 😂

(ویدئو) رویا بهشتی، دوست صمیمی و المپیادی «پروفسور مریم میرزاخانی»: من و مریم 7 سال راهنمایی و دبیرستان همکلاسی بودیم/ریاضی 16 گرفت، گفت این پایان کار من است!

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ جلوگیری از فاجعه با یک صندلی ساده؛ تکنولوژی شگفت‌انگیز ژاپنی‌ها برای زنده ماندن در زلزله/طراحی خلاقانه‌ای که هم کاربردی است و هم نجات‌بخش

(ویدئو) حضور تاریخی و حماسی «انسان اولیه»، "رضا شفیعی‌جم "در جوکر2/فقط شعرخوانیش با ترکیب one/«علی صادقی» چه تمرین هوازی میره که نخنده😁

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» لحظات امروزتو شاد می‌کنه / ضرب‌المثل معروف توبه گرگ مرگه با طنز ویژه و منحصربه فرد «جواد رضویان»/ مهران غفوریان: از 4 جهت، فقط شمال رو بلدیم!

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

ویدیو| آموزش بامزه قواعد عجیب زبان برره به یاور طغرل با رمان وزین «سرنوشت خونین بار خورزوخان» توسط هادی کاظمی/ خیلی فرق فیلکوله😂

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی

ویدئو| ساخت کیف پول «تراست ولت» در 2.5 دقیقه!/ آموزش سریع و آسان برای همه

ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها

(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون

ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

(ویدئو) سیمرغ، رودابه و زال در شاهنامه فردوسی؛ روایت شگفت‌انگیز عشقی ممنوعه که با شجاعت و سنت‌شکنی، تاریخ‌ساز شد و راه را برای تولد رستم، بزرگ‌ترین پهلوان ایران، هموار کرد

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) انیمیشنی جذاب از حکایت‌های پندآموز کتاب معروف «کلیله‌ودمنه»/این داستان: احتیاط روباه

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

ویدئو/ آیا این پایان تمدن بشری است؟ پیش‌بینی هوش مصنوعی از جهانی بدون انسان‌ها، جایی که زمین در 1000 سال آینده به دوران ما قبل تاریخ بازمی‌گردد

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

کتاب صوتی/ برشی از معرفی کتاب «زن؛ فاطمه فاطمه است»؛ اثری فاخر از «دکتر علی شریعتی» برای توصیف چهرۀ والای زن شیعه

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

(ویدئو) تقدیر و تشکر ویژه محمدرضا گلزار از طرفدار هنرمندش/ آخه بی‌انصاف، این منم؟! نامرد، کجای این نقاشی شبیه منه؟🤣+ عکس

ویدیو/ لحظات ناب دکلمه‌ی «پیرم دلم گاهی یاد جوانی می‌کند» با صدای گرم «استاد شهریار»؛ سفری احساسی به روزهای طلایی جوانی

ویدیو/ توصیۀ زیبای "اهورامزدا" به "زرتشت" با زبان اوستایی/ استاد ارفعی: اولین مترجم کتیبۀ کوروش کبیر و تنها ایرانی مسلط به خط میخی به زبان پارسی باستان چه می‌گوید؟

ویدئو/ داریوش بزرگ در عصر دیجیتال به میدان نبرد بازگشت!/ با این شاه هخامنشی در Age of Empires به نبرد با بزرگترین امپراطوری‌های تاریخ بپردازید

(ویدئو) تکنولوژی هوش مصنوعی ناصرالدین شاه و سوگلی‌اش را خنداند/ سفری تاریخی و نوستالژی به زمان قاجار، مزین شده با آهنگ دلنشین به رهی دیدم برگ خزان با صدای بهشتی «استاد ایرج بسطامی»

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ «پروفسور عبدالمجید ارفعی»؛ تنها میراث‌دار خط‌های باستانی و نخستین مترجم ایرانی استوانه کوروش را بیشتر بشناسید

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد
ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟
ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
معنا و مفهوم ضرب المثل «هر چی سنگه، مال پای لنگه» در ادبیات فارسی / ضرب المثل در حقیقت یک باور هست، و هر باور یک ماتریکس!
معنا و مفهوم ضرب المثل «هر چی سنگه، مال پای لنگه» در ادبیات فارسی / ضرب المثل در حقیقت یک باور هست، و هر باور یک ماتریکس!
سیر تا پیاز رشته روانشناسی؛ از اهمیت و نقش آن در جامعه تا مهارت‌های لازم در این رشته  / همه آن چیزی که در مورد رشته روانشناسی می‌خواهید بدانید اینجاست!
سیر تا پیاز رشته روانشناسی؛ از اهمیت و نقش آن در جامعه تا مهارت‌های لازم در این رشته / همه آن چیزی که در مورد رشته روانشناسی می‌خواهید بدانید اینجاست!
لیست 8 موردی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای دوربین اولی‌ها / دوربین نیکون Z30 یک دوربین بدون آینه مدرن است که به طور خاص برای عکاسی و ویدئو تولید شده
لیست 8 موردی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای دوربین اولی‌ها / دوربین نیکون Z30 یک دوربین بدون آینه مدرن است که به طور خاص برای عکاسی و ویدئو تولید شده
پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی
پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی
ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی
ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی
آموزش و سرگرمی/ هنر خلق آثار خلاقانه با برگ‌های پاییزی و کاغذهای دست‌ساز
آموزش و سرگرمی/ هنر خلق آثار خلاقانه با برگ‌های پاییزی و کاغذهای دست‌ساز
ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند
ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند
ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها
ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد
ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی
 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی
بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ / این یک هشدار است؛ قبل از 18 سالگی یک زبان جدید بیاموزید!
بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ / این یک هشدار است؛ قبل از 18 سالگی یک زبان جدید بیاموزید!
(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont
(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont
معرفی کامل 8 مورد از ارزان‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار / از بهترین پاوربانک های ارزان پاوربانک 10000 بیلیتانگ Bilitong Mini A3 است
معرفی کامل 8 مورد از ارزان‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار / از بهترین پاوربانک های ارزان پاوربانک 10000 بیلیتانگ Bilitong Mini A3 است
(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون
(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون
فراخوان استخدامی شرکت فراگیر سلامت همراه ایرانیان
فراخوان استخدامی شرکت فراگیر سلامت همراه ایرانیان
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه