سوفیانیوز
سوفیانیوز: گوشیهای هوشمند در واقع ابرکامپیوترهایی در اندازهی جیبی هستند که با دوربینهای حرفهای، باتریهایی با عمر طولانی و توانایی پردازش اطلاعات فوق سنگین، به یکی از ابزارهای جدانشدنی زندگی انسان مدرن تبدیل شدهاند. اما چه برنامههایی برای گوشی هوشمندتان ضروری است؟
به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، اما این ابرکامپیوترهای جیبی بدون کمک اپلیکیشنهایی که زندگی ما را آسانتر، سرگرمکنندهتر و غنیتر از پیش کنند، به چه کاری میآیند؟
کاربران اندروید به بیش از 3 میلیون اپلیکیشن در گوگل پلی دسترسی دارند؛ اما دانلود و نصب تکتک آنها برای پیدا کردن اپلیکیشن مورد نیاز، ممکن است چندین سال طول بکشد! به همین خاطر در این مقاله سعی کردهایم فهرستی از بهترین برنامه های اندروید در تمام زمینههای کاربردی معرفی شود تا بتوانید بهراحتی اپلیکیشن مدنظر خود را پیدا و از آن استفاده کنید. اپهای معرفیشده در مقاله رایگان هستند و برخی خرید درون برنامهای دارند.
بهترین اپلیکیشنهای بهرهوری اندروید
بسیاری از ما، روزانه به ابزارهای متعددی در زمینهی افزایش بهرهوری در حوزههای مختلف نیاز داریم. دسترسی به این ابزارها از طریق گوشی، نه سرعت عملکرد ما را در فرایند انجام دادن کارهایمان، تا حد قابل توجهی بالا میبرد، بلکه میتوانیم بدون دردسر و با بازدهی بهتری کار کنیم.
اپلیکیشن کیبورد Grammarly
اگر هنگام تایپ انگلیسی، دیکتهی صحیح کلمات را فراموش میکنید یا حواستان نیست فعل و فاعل را با هم مطابقت بدهید، Grammarly برای شما از بهترین برنامه های اندروید و جایگزین بسیار مناسبی برای کیبورد فعلیتان است.
کیبورد Grammarly یکی از برنامه های کاربردی اندروید برای مشخص کردن ایرادات تایپی و گرامری و پیشنهاد شکل صحیح نوشتن به حساب میآید. این کیبورد برای نوشتن پستهای شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام و ویرایش متنهای بلند بسیار کاربردی است. با نصب و فعالسازی این کیبورد، اعمال تصحیح ایرادات بسیار آسان میشود و حتی میتوانید توضیح کاملتری دربارهی ایرادات گرامریتان بخوانید.
اپلیکیشن جامع Microsoft Office
مجموعهی آفیس از کاربردی ترین برنامه های اندروید محسوب میشود که سه اپلیکیشن نامآشنای ورد، اکسل و پاورپوینت را ادغام کرده و قابلیتهای دیگری به اپ Microsoft Office افزوده است. با دانلود و نصب آفیس میتوانید بهراحتی و همزمان با افراد دیگر روی فایلهای ورد کار کنید، رزومه بنویسید، در اکسل فهرست درست کنید، با پاورپوینت اسلایدهای زیبا بسازید و تمام این فایلها را در گوشی خود یا فضای ابری شخصی یا سازمانی ذخیره کنید.
اپلیکیشن بازیسازی تسک Habitica
Habitica از رویکردی منحصربهفرد برای خلق عادت استفاده میکند و آن هم تبدیل عادت به بازی است! هنگام کار با این اپلیکیشن انگار درحال بازی نقشآفرینی هستید: عادات، اهداف روزانه و فهرست کارهایی را که باید انجام بدهید، به سبک مأموریتهای روزانه در بازی انجام دهید و با پیشروی در این «بازی»، قابلیتها و آیتمها و حتی مأموریتهای جدیدی را باز کنید! این اپلیکیشن انعطافپذیر، اجتماعی و سرگرمکننده، بهترین راه برای ایجاد انگیزه برای انجام هر کاری بهحساب میآید.
اپلیکیشن ذخیرهسازی Microsoft OneDrive
با ساخت اکانت در Microsoft OneDrive میتوانید از 5 گیگابایت فضای ذخیرهسازی ابری بهطور رایگان استفاده کنید؛ اگر اشتراک Office 365 داشته باشید، این فضا تا یک ترابایت ارتقا مییابد. این اپلیکیشن برای بکاپ گرفتن از همهی اسناد، صفحات گسترده و حتی عکسهای شما گزینهی بسیار مناسبی محسوب میشود. علاوهبراین ویژگیها، قابلیت اسکن فایل ویرایش PDF و رمزنگاری پوشهها را دارد و یکی از برنامه های کاربردی اندروید است که باید در گوشی یا تبلت خود داشته باشید.
اپلیکیشن ساخت و اشتراک اسناد Google Docs
گوگل داکس یکی از بهترین برنامه های کاربردی برای گوشی سامسونگ، شیائومی، هواوی و سایر دستگاههای اندرویدی است که بهراحتی امکان تولید و ویرایش اسناد متنی را در هر زمان و هر مکان فراهم میکند، چون اسناد بهجای ذخیره در حافظهی ذخیرهسازی دستگاه، ازطریق سرویس ابری دردسترس خواهد بود. گوگل داکس بهعنوان یکی از کاربردی ترین برنامه های اندروید، امکان اشتراکگذاری اسناد با کاربران دیگر دارد. در محیط گوگل داکس میتوانید بهصورت آفلاین کار کنید و از بسیاری از قابلیتهای مایکروسافت ورد در آن لذت ببرید.
اپلیکیشن مدیریت رمز عبور Enpass
دیگر از رمز عبور یکسان برای ثبت نام و ورود به وبسایتها و اپلیکیشنهای مختلف استفاده نکنید. با Enpass میتوانید حتی بدون اتصال به اینترنت، رمز عبورهای قدرتمند ایجاد کنید و اجازه بدهید این اپلیکیشن بهجای شما اطلاعات ورود را بهطور خودکار پر کند.
مزیتی که Enpass به دیگر اپلیکیشنهای مدیریت رمز عبور دارد، عدم اتصال آن به اینترنت است؛ درنتیجه اطلاعات شما در سرور این اپلیکیشن ذخیره نمیشود و فقط روی دستگاه شما قرار دارد. البته میتوانید این اطلاعات را به کمک سرویسهای ابری نظیر دراپباکس یا گوگلدرایو بین دستگاههای دیگر خود همگامسازی کنید.
Bitwarden گزینهی جایگزین مناسب دیگری محسوب میشود که تمام قابلیتهای خود را بهطور رایگان دراختیار کاربر قرار میدهد. ایجاد، نگهداری و دسترسی به رمز عبور در این اپلیکیشن بسیار آسان است. Bitwarden دادهها را با کلید AES-256 بیتی رمزنگاری میکند و طبق ادعای شرکت، هیچیک از اعضای تیم قادر به خواندن اطلاعات رمزنگاریشدهی شما نیست.
اپلیکیشن ریکاوری گوشی Dr.Fone
Dr.Fone تقریباً قویترین نرم افزار ریکاوری گوشی اندروید است که علاوه بر ریکاوری انواع فایلهای صوتی، تصویری و متنی حذف شده از روی دستگاه اندرویدی شما، میتواند از اطلاعات شما محافظت کند. این برنامه هم از بهترین برنامه های اندروید محسوب میشود که برخلاف اغلب برنامههای ریکاوری اطلاعات گوشی و تبلت، به روت کردن دستگاه نیازی ندارد و میتوانید بدون نیاز به روت کردن گوشی یا تبلت اندرویدی خود از آن استفاده کنید.
برای مشاهدۀ مطالب بیشتر در حوزۀ علم و فناوری بر روی لینک کلیک فرمایید.