سوفیانیوز
سوفیانیوز: رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) از افزایش 15 درصدی پژوهشگران پراستناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در پایگاه ISC خبر داد.
به گزارش سرویس خبر پایگاه خبری سوفیانیوز، سیداحمد فاضلزاده رئیس مؤسسه ISC گفت: 489 پژوهشگر پراستناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در سال 1403 در پایگاه ISC شناسایی شدهاند.
رئیس مؤسسه ISC افزود: در مجموع 489 پژوهشگر در 16 حوزه موضوعی خرد در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری دسته بندی شده اند. تعداد 413 پژوهشگر پراستناد در گستره علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در یک حوزه موضوعی و مابقی پژوهشگر در چندین حوزه موضوعی امتیاز لازم را کسب کردهاند.
فاضل زاده افزود:به لحاظ سهم پژوهشگران هر حوزه از مجموعه پژوهشگران پراستناد، پژوهشگران حوزه موضوعی «کسب و کار، مدیریت و حسابداری» با 12/68 درصد در رتبه اول قرار دارند و حوزه موضوعی «علوم اجتماعی» با 12/27 درصد رتبه دوم و حوزه موضوعی «سایر» با 9/41 درصد در رتبه سوم قرار دارند. به گفته وی، باقی پژوهشگران مربوط به 13 حوزه موضوعی علوم تربیتی، روان شناسی، الهیات و معارف اسلامی، جامعهشناسی و علوم سیاسی، علوم جغرافیایی، علوم اقتصادی، زبان و زبانشناسی، حقوق، زبان و ادبیات، علوم تاریخی، فلسفه، هنر و معماری و علم اطلاعات و دانششناسی هستند.
رئیس مؤسسه ISC گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیشترین سهم را از پژوهشگران پراستناد ایرانی با 89/35 درصد به خود اختصاص داده و پس از آن دانشگاه آزاد اسلامی 6/05 درصد، وزارت بهداشت 1/94 درصد و سایر موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری 2/66 درصد از پژوهشگران پر استناد را به خود اختصاص دادهاند.
فاضل زاده گفت: دانشگاه تهران با 55، دانشگاه تربیت مدرس با 35, دانشگاه علامه طباطبایی با 34، دانشگاه اصفهان با 23 و دانشگاه فردوسی مشهد با 21 پژوهشگر به ترتیب دارای بیشترین تعداد پژوهشگر هستند.
مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، بهعنوان یک مؤسسه معتبر بینالمللی وظیفه رصد و پایش علم و فناوری ایران، منطقه و کشورهای اسلامی را بر عهده دارد.
برای مطالعۀ مطالب دیگر در حوزۀ اخبار دانشگاهی بر روی لینک کلیک فرمایید.