پشت پرده چگونگی تقویت حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه + راهکارهای رییس دانشگاه علامه طباطبائی

انتشار 11 دی 1403

سوفیانیوز: سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی با بیان اینکه دانشگاه‌ها تصویری توسعه‌محور از جزایر سه‌گانه ایجاد کنند، گفت: برای ساختن تصویر توسعه‌محور، ضرورت دارد تا نهاد‌های علمی و فرهنگی در کنار سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی، گام‌های فرهنگی و اقتصادی مقدماتی را بردارند.

پشت پرده چگونگی تقویت حاکمیت ایران بر جزایر سه‌گانه + راهکارهای رییس دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش سرویس خبر پایگاه خبری سوفیانیوز به نقل از دانشجو، شجاع احمدوند در همایش ملی «توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه‌گانه و تقویت وفاق با همسایگان» به بیان چند نکته درباره نقش دانشگاه در توسعه همه‌جانبه جزایر سه‌گانه و وفاق با همسایگان پرداخت و اظهار کرد: نخست ضروری است دانشگاه برای کمک به حکمرانی مطلوب و حفظ مصالح و حقوق ملت، به یک نهاد حل مسائلی تبدیل شود. در دوران جدید، مسئله‌مند کردن مشکلات جامعه و ایده‌پردازی برای ارائه راه‌حل این مسائل، دو کارویژه اصلی و اساسی دانشگاه در برابر جامعه است، به‌خصوص ما که در حوزه علوم انسانی هستیم. اگر پنج کلان‌مسئله کشور را بخواهیم شناسایی کنیم از این پنج مسئله، به طور حتم سه مسئله در حوزه علوم انسانی است. ما باید از رویکرد مهندسی‌محوری گذر کنیم و بسیاری از راه‌حل‌ها را در مسائل اجتماعی و انسانی پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: نکته مهم دوم، تصویرسازی ملی است، به گونه‌ای که بتوانیم تصویری عقلانی، منطقی و توسعه‌محور از ایران و ایرانی را در افکار عمومی داخلی و خارجی ارائه کنیم. در عصر روایت‌ها و فراروایت‌ها این دانشگاه است که توان و مرجعیت لازم را برای تصویرسازی از بنیان‌های فرهنگی و فکری ملت دارد. بدون ایفای چنین نقشی از سوی دانشگاه، نه می‌توان از اعتبار و پرستیژ ملی دفاع کرد و نه می‌توان تعریف درستی از اهداف و منافع ملی ایران ارائه کرد. یکی از این نمونه‌ها امکان نقش آفرینی نهاد دانشگاه در توسعه مناطق گوناگون کشور و توجه به راه‌های بهبود شرایط زیست در جزایر سه‌گانه ایرانی است.

احمدوند با بیان اینکه کوشش برای توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزایر سه‌گانه یکی از ارکان پاسداری از منافع ملی است، افزود: لازم است نخست دانشگاه در راستای مسئولیت اجتماعی خود، تصویری توسعه‌محور از این جزایر، به‌سان جزء لاینفک تصویر ملی ایرانیان ارائه کند. دوم برای ساختن چنین تصویری لازم است دولت، نهاد‌های مدنی و بخش خصوصی چند گام مهم فرهنگی و اقتصادی بردارند تا هم حساسیت ملی را نسبت به توسعه این جزایر برانگیزانند و هم سرمایه‌گذاران را متوجه این بستر نیازمند سرمایه‌گذاری کنند. سوم نیز تکمیل این گام‌ها و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های نهفته در این جزایر مستلزم تشریک مساعی نخبگان به‌خصوص نخبگان دانشگاهی، نخبگان دولتی و نخبگان بخش خصوصی است به‌طوری که دانشگاه ریل‌گذاری کند و دولت و بخش خصوصی هم بتواند شالوده‌گذاری کند.

وی تاکید کرد: ترسیم تصویر روشن از الزامات و بایسته‌های توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جزایر سه‌گانه ایران در خلیج فارس از یک سو، احیای مرجعیت علمی دانشگاه و از سوی دیگر، کمک فکری و راهبردی به پیشبرد گفتمان وفاق منطقه‌ای و افزایش همکاری با همسایگان در عرصه سیاست خارجی است. دانشگاه علامه‌طباطبائی با توجه به جزایر سه‌گانه و به عنوان یک موضوع دارای اهمیت ملی می‌کوشد تا نگاه علمی و کارشناسی خود را با دولت به اشتراک بگذارد.

سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: درباره جزایر سه‌گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی، ما از بخش‌های تاریخی، اسنادی و حقوقی عبور کرده‌ایم، به همین دلیل ما عنوان این همایش را توسعه زیرساخت‌های اقتصادی اجتماعی و فرهنگی با هدف ارائه راهبرد و ارائه راهکار‌های نسبتا عملیاتی به سیاست‌گذاران قلمداد کردیم.

وی اظهار کرد: برای ساختن تصویر توسعه‌محور، ضرورت دارد تا نهاد‌های علمی و فرهنگی در کنار سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی، گام‌های فرهنگی و اقتصادی مقدماتی را بردارند تا هم توجه ملی را جلب کنند و هم توجه سرمایه‌گذاران را به سمت این منطقه جلب کرده تا بتوانند همت سرمایه‌گذاران را معطوف به این مناطق کنند. احداث مسکن مناسب برای همه ساکنان، گسترش زیرساخت‌هایی مانند بیمارستان، خدمات شهری، مدارس و تدارک زیرساخت‌های ترابری از جمله گام‌هایی است که می‌شود برای توسعه این مناطق برداشت.

احمدوند افزود: این جزایر دارای میراث غنی است که می‌تواند محور گردشگری منطقه نیز باشد؛ بنابراین توسعه گردشگری فرهنگی، طبیعی و دریایی از نخستین روند‌های توسعه‌ای این جزایر محسوب می‌شود. در کنار این، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی مشترک، نمایشگاه‌های تاریخی، تور‌های طبیعت‌گردی می‌تواند موجب تقویت مناسبات فرهنگی حتی با همسایگان شود. وجود مناطق آزاد هم می‌تواند بستری برای ارتباط میان کشور‌های منطقه باشد و منافع اقتصادی ایران را نیز تقویت و تضمین کند؛ بنابراین ایجاد این مناطق هم مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه ایجاد مراکز علمی و تحقیقاتی رکن دیگر احیای این منطقه است، ادامه داد: این مراکز می‌تواند به اشتراک دانش و فناوری میان کشور‌های حوزه خلیج فارس منجر شود تا با تحقیق و توسعه مشترک بتوانند به ارتقای اقتصادی و کاهش مشکلات زیست‌محیطی منطقه بپردازند. همچنین از آنجا که آب‌های پیرامون این جزایر مناسب پرورش ماهی و آبزیان است می‌توان ضمن تقویت صنایع دریایی، زمینه مساعدی برای توسعه فراهم کرده است.

این استاد علوم سیاسی تاکید کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های نهفته در این جزایر، مستلزم تشریک مساعی دولت و دانشگاه است. حضور این دو نهاد قدرتمند شرط توسعه این مناطق است، هرچند به‌طور طبیعی، نوع انتظاراتی که از این نهاد وجود دارد متفاوت از دانشگاه است. از دانشگاه انتظار می‌رود که با وجود چنین بستر دست ناخورده‌ای طرحی نو درانداخته و از طریق روایت علمی و توسعه‌محور، افکار عمومی نخبگان نهاد‌های مدنی را برای سرمایه‌گذاری اقتصادی تحریک و تشویق کند و از سوی دیگر مبانی نظری چنین توسعه‌ای را تبیین کند. از دولت نیز انتظار می‌رود که از سویی، پروژه‌های علمی و فرهنگی را حمایت کند و از طرف دیگر به تشویق سرمایه‌گذاران اقتصادی و حمایت از بخش خصوصی در این جزایر بپردازد و البته تقویت دیپلماسی عمومی و مردم‌محور را نیز در دستور کار خود قرار دهد.

وی تصریح کرد: خلیج فارس نه تنها منبع انرژی، بلکه منبع هویت خودباوری و همبستگی است و جزایر سه‌گانه می‌تواند نماد همکاری، صلح و تقویت هویت ملی و منطقه‌ای باشد. فراموش نکنیم که پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و هویتی بسیاری میان مردمان شمال و جنوب خلیج فارس وجود دارد که حتی سیاست‌های استعماری گذشته هم نتوانسته آنها از یکدیگر جدا سازد.

احمدوند در پایان گفت: دنیای امروز به طور نسبی از ژئوپولیتیک به سمت ژئواکونومیک متحول شده است. در ژئواکونومیک تمرکز روی مزیت‌های رقابتی است. ما در این جزایر مزیت رقابتی بالقوه فراوان داریم ولی رقابت یا مزیت رقابتی بالفعل نداریم. ما تا نتوانیم این قوه‌ها رو به فعلیت برسانیم، نمی‌توانیم در آینده منطقه و حتی خاورمیانه جایگاه درخوری داشته باشیم. این جزایر ظرفیت بی‌نظیری از توسعه را دارند و می‌توانند بخشی از مشکلات اقتصادی ایران امروز را حل کنند و مزیت رقابتی بالفعل ما را ارتقا دهند؛ البته به شرط آنکه نگاه‌های عالمانه و اندیشمندانه مورد اعتنا قرار گیرد و از سوی اهل تصمیم و سیاست به کار گرفته شود.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، حسین سلیمی دبیر علمی همایش ملی توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه‌گانه و وفاق با همسایگان نیز در سخنانی با اشاره به سوابق همکاری در موضوعاتی همچون تحلیل بحران‌های سیل جنوب و حادثه پلاسکو، گفت: همایش توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه‌گانه را باید به‌منزله مبنایی واقعی و ارزشمند برای ارائه ایده‌های خلاقانه به دولت در نظر گرفت. پیشنهاد ما این است که دانشگاه علامه‌طباطبائی محوریت تشکیل یک کنسرسیوم متشکل از دانشگاه‌های مختلف کشور را برای طراحی مدل توسعه پایدار جزایر سه‌گانه بر عهده گیرد و پس از تدوین طرح، این ایده‌ها به آیین‌نامه‌های اجرایی و عملیاتی تبدیل شود.

وی افزود: در گذشته دولت مسائل مربوط به سیل جنوب را به دانشگاه تهران واگذار کرد و گروه‌های کارشناسی متشکل از دانشگاه‌های مختلف، از جمله دانشگاه علامه‌طباطبائی، این موضوع را بررسی کردند. در حادثه پلاسکو نیز دانشگاه تربیت مدرس وظایف خاصی داشت و درباره بحران مالی دهه 90 نیز دانشگاه علامه‌طباطبائی پژوهش‌هایی را به دولت ارائه داد. امروز نیز با توجه ویژه به یافته‌های همایش توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه‌گانه، می‌توان گام نخست در مسیر تشکیل کنسرسیوم توسعه‌ای جزایر سه‌گانه را برداشت. بی‌تردید اگر در ادامه همکاری و مساعدت مسئولان را همراه داشته باشیم، قادر خواهیم بود از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها برای ایجاد مدل توسعه پایدار در این مناطق بهره ببریم.»

دبیر علمی همایش توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه‌گانه، با بیان اینکه در عصر کنونی مفهوم حاکمیت تغییر کرده است گفت: در جهانی زندگی می‌کنیم که مفهوم حاکمیت به‌صورت بنیادین دگرگون شده است. گرچه در موضوع حاکمیت هم‌چنان حفظ مرز‌ها و کنترل‌گری و مراقبت از مرز‌های مشخص و جمعیت معین اهمیت دارد، باوجود این شیوه و نحوه اعمال حاکمیت و نگاه داشتن آن دگرگون شده است. امروزه دیگر حاکمیت منحصر به ممانعت از خطرات دیگران و مقابله با خطرات نمی‌شود، بلکه آنچه مبنایی و تعیین‌کننده است، نیل به خیر عمومی در فضای جهانی است.

دکتر سلیمی با تاکید بر اهمیت چگونه زیستن و فراهم کردن امکان و کیفیت زیست بهتر برای مردم در ذیل مفهوم حاکمیت در دوره جدید، افزود: راجع‌به موضوع حاکمیت باید فراتر از استدلال حقوقی یا اعمال حاکمیت نظامی و سیاسی رفت و مبنا را بر این قرار داد که چگونه در جزایر سه‌گانه گونه‌ای از زیست جدید و نوعی خیر عمومی را به ارمغان آورد.

وی با اشاره به ایده محوری همایش توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه‌گانه مبنی بر تعمیق حاکمیت گفت: دیگر آن دوران که درباره تثبیت حاکمیت حقوقی و سیاسی و نظامی بحث کنیم، گذشته است. امروزه باید سخن از این بگوییم که چگونه می‌توانیم حاکمیت را تعمیق کنیم و چگونه می‌توانیم، متداوم آن را در اختیار خود داشته باشیم.

استاد روابط بین‌الملل دانشگاه علامه‌طباطبائی با یادآوری ادعا‌های کشور امارات درباره جزایر سه‌گانه و همراهی بسیاری از مجامع و کنشگران بین‌المللی با خود در این باره، اظهار کرد: دلیل اصلی این اتفاق این است که اماراتی‌ها در زنجیره اقتصاد جهانی نقش فعالانه‌ای ایفا می‌کنند و به‌نوعی حیات خودشان را با منافع دیگران و منافع نظام جهانی پیوند زده‌اند. به همین دلیل آنها توانسته‌اند کشور‌های دیگر را با منافع خود همراه کنند و به پشتوانه آنها دلگرم باشند.

وی با ذکر دو مدل مناسب برای اعمال حاکمیت بر جزیره‌های دور از سرزمین اصلی، در توضیح گفت: دو مدل پورتوریکو و گوادالوپ، مدل‌هایی مناسبی برای مدیریت جزایر سه‌گانه ایرانی در خلیج فارس به شمار می‌روند. این دو منطقه دورتر از سرزمین خودشان هستند، اما بااینکه انقلاب‌ها و کنش‌هایی هم علیه سرزمین اصلی انجام شده، به‌گونه‌ای حاکمیت دولت مرکزی بر آنجا‌ها تحمیل شده است. حتی الان هم در پاسخ به نظرسنجی‌های استقلال و جدایی، پاسخ منفی می‌دهند.

برای مطالعۀ مطالب دیگر در حوزۀ اخبار دانشگاهی بر روی لینک کلیک فرمایید

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران

سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری

اولین چیزی که در تصویر می‌بینید مشخص میکنه که فردی مستقل هستید یا دهن‌بین؟!

ویدئو| در 4 دقیقه هم مهارت انگلیسیتو تقویت کن هم داستان گوش بده! | متن کامل با ترجمه فارسی

ویدیو| واکنش عجیب بیتا سحرخیز به محسن افشانی در کلاس دانشگاه؛ بچه‌ها از خنده منفجر شدند!

ویدیو| وقتی علی صادقی مجبور است شهریور را در جایی غیرمنتظره بگذراند!

ویدئو| لحظه‌ی ناب فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان کهن‌سال در سریال نوستالژی و دهه هفتادی مدرسه مادربزرگ‌ها/ فقط قیافه‌ی چادر گل‌گلی😂

ویدئو| ابراز عشق غیرمستقیم احسان علیخانی به نعیمه نظام‌دوست به زبان فرانسوی؛ نعیمه چه عشقی میکنه😍😁

ویدئو| دیدار شجریان، سایه و لطفی با استاد شهریار؛ غزل سفارشی و آوازی که جاودانه شد

تصویر| از ایجاد تاکسیرانی تا ساخت مدارس و بیمارستان‌ها؛ داستان شاهدخت قجری که میراثش هنوز زنده است

تصویر| کودک 17 هزار ساله با چشم‌های آبی، کشفی که دانشمندان را حیرت‌زده کرد

ماجرای شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی صادق هدایت در سیزده به‌در 1325؛ تصویری که لحظه‌ای متفاوت از زندگی او را آشکار می‌کند

انقلابی در آموزش عالی ایران؛ شعبه‌ی جدید دانشگاه شریف در کجا افتتاح خواهد شد؟!

خبر خوب برای داوطلبان؛ تمدید زمان ثبت‌نام کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی-کاربردی

ویدئو| در 4 دقیقه هم مهارت انگلیسیتو تقویت کن هم داستان گوش بده! | متن کامل با ترجمه فارسی

تصویر| کودک 17 هزار ساله با چشم‌های آبی، کشفی که دانشمندان را حیرت‌زده کرد

ویدئو| ابراز عشق غیرمستقیم احسان علیخانی به نعیمه نظام‌دوست به زبان فرانسوی؛ نعیمه چه عشقی میکنه😍😁

ویدیو| واکنش عجیب بیتا سحرخیز به محسن افشانی در کلاس دانشگاه؛ بچه‌ها از خنده منفجر شدند!

ویدیو| وقتی علی صادقی مجبور است شهریور را در جایی غیرمنتظره بگذراند!

اولین چیزی که در تصویر می‌بینید مشخص میکنه که فردی مستقل هستید یا دهن‌بین؟!

ویدئو| دیدار شجریان، سایه و لطفی با استاد شهریار؛ غزل سفارشی و آوازی که جاودانه شد

تصویر| از ایجاد تاکسیرانی تا ساخت مدارس و بیمارستان‌ها؛ داستان شاهدخت قجری که میراثش هنوز زنده است

انقلابی در آموزش عالی ایران؛ شعبه‌ی جدید دانشگاه شریف در کجا افتتاح خواهد شد؟!

ویدئو| لحظه‌ی ناب فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان کهن‌سال در سریال نوستالژی و دهه هفتادی مدرسه مادربزرگ‌ها/ فقط قیافه‌ی چادر گل‌گلی😂

ماجرای شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی صادق هدایت در سیزده به‌در 1325؛ تصویری که لحظه‌ای متفاوت از زندگی او را آشکار می‌کند

دانشگاه یزد بلوار ایرج افشار را گروگان گرفت!

نوسانات وحشتناک دوج کوین؛ آیا سرمایه‌گذاری در این وضع عاقلانه است؟

ویدئو| همه ما برای یک بار هم که شده این احساس نازنین بیاتی رو تو کلاس تجربه کردیم/ چقد دلم براش سوخت😭

راز جدید منظومه شمسی؛ این سیاره فراخورشیدی، مرزهای دانش ما از کیهان را به طرز عجیبی گسترش می‌دهد!

ایرج طهماسب و مرضیه برومند در عکسی دیده نشده و زیرخاکی از پشت صحنه سریال نوستالژی دهه 60، مدرسه موش‌ها

ویدیو| واکنش جالب دکتر پزشکیان به سخنرانی بی‌نظیر دانش‌آموز خراسانی در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد!

ویدیو | امکانات لاکچری دختران محسن شفیعی ماه و پلنگ در مدرسه سوژه کاربران فضای مجازی شد!

با این 5 روش حتی اگر زبان انگلیسیت متوسط هم باشه، درآمد دلاری تو جیبته!

(ویدیو) عشق و عاشقی چه کارایی که با آدم نمی‌کنه؛ این حرکت جالب محمدرضا گلزار باعث تحسین استاد شد!

ویدئو| وقتی حبیب لیسانسه‌ها با دانش‌آموز تنبل کلاس تنها می‌ماند؛ فقط قیافه‌ی آقای مدیر😂

ویدیو| دعوای جغرافیایی و علمی جان‌نثار برره با مهران مدیری؛ مجری دورهمی مجبور به عذرخواهی شد!

ویدیو | اعترافات سمی ستاره جوکر از شیطنت‌های دوران مدرسه / ژاله صامتی یه جوری خاطره تعریف می‌کنه، انگاری خودت اونجا بودی!😂

سرمایه‌گذاری در دات کوین؛ فرصتی طلایی یا بزرگترین اشتباه مالی زندگی‌تان؟!

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / بازگشتی به تاریخ؛ بازسازی تصویر حیرت‌انگیز پادشاهان ایران از "آقامحمد خان تا ناصرالدین شاه"

نگاهی به تصاویر نشست پرحاشیه روز دانشجو در دانشگاه علامه طباطبائی/ فاطمه مهاجرانی زیر فشار انتقادات دانشگاه علامه را ترک کرد

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

(ویدیو) "بهنام تشکر" عین بلبل روسی صحبت می‌کنه بعد میگه هیچی بلد نیستم! / نعیمه نظام دوست: روسی‌ها چرا انقدر لوبیا دارن توی زبانشونن؟😂😂

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

ویدیو| تخت جمشید؛ پرده سینما برای نمایش تجملات شاهنشاهی/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی چادر‌های جشن‌ 2500 سالۀ رژیم ستم شاهی پهلوی

ویدیو| بازیگران سریال نوستالژیک «بازم مدرسم دیر شد» پس از 41 سال کجا هستند؟/ داستان‌های جذاب و ناشنیده از زندگی آن‌ها/ کاش هنوز مدرسه‌اش دیر می‌شد!😥

ویدیو| «وادی خاموشان» استاد شهریار با صدای مسحورکننده اردشیر رستمی؛ روایتی که شما را در اعماق شعر غرق می‌کند!

وزیر علوم: الگوبرداری از حاج قاسم، تنها راه تحقق شعار وفاق ملی + فیلم

جنگ بودجه‌ای بر سر آموزش عالی؛ دولت و بخش خصوصی، کدام یک مسئولند؟ + فیلم

دانشگاه یزد بلوار ایرج افشار را گروگان گرفت!

خبر خوش برای دوستداران حیوانات؛ دانشگاه آزاد تبریز، پیشگام در حوزه سلامت حیوانات

خبر خوب برای داوطلبان؛ تمدید زمان ثبت‌نام کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی-کاربردی

انقلابی در آموزش عالی ایران؛ شعبه‌ی جدید دانشگاه شریف در کجا افتتاح خواهد شد؟!

ماجرای شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی صادق هدایت در سیزده به‌در 1325؛ تصویری که لحظه‌ای متفاوت از زندگی او را آشکار می‌کند

تصویر| کودک 17 هزار ساله با چشم‌های آبی، کشفی که دانشمندان را حیرت‌زده کرد

تصویر| از ایجاد تاکسیرانی تا ساخت مدارس و بیمارستان‌ها؛ داستان شاهدخت قجری که میراثش هنوز زنده است

ویدئو| دیدار شجریان، سایه و لطفی با استاد شهریار؛ غزل سفارشی و آوازی که جاودانه شد

ویدئو| ابراز عشق غیرمستقیم احسان علیخانی به نعیمه نظام‌دوست به زبان فرانسوی؛ نعیمه چه عشقی میکنه😍😁

ویدئو| لحظه‌ی ناب فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان کهن‌سال در سریال نوستالژی و دهه هفتادی مدرسه مادربزرگ‌ها/ فقط قیافه‌ی چادر گل‌گلی😂

این تست شخصیت‌شناسی بهت میگه جنگجو و هدفمند هستی یا محافظه‌کار!

تصویر روز ناسا / اسرار مرموز و ناشناخته در منظومه شمسی با چاشنی صور فلکی در آسمان لهستان!

آیا تاثیر معجزه آسای هویج بر سلامت چشم واقعیت دارد یا فریب پزشکی است؟

اطلاعیه عجیب دانشجویان پزشکی؛ لطفا در آینده بیمار نشوید!

فریب سودجوها را نخورید؛ پذیرش تضمینی دانشجو در این دانشگاه کذب است!

این نوشیدنی محبوب می‌تواند از شما در برابر خطر ابتلا به غول کیسه صفرا محافظت کند!

آیا قلب شما چیزی برای گفتن دارد؟ / علت صدای عجیب زیر بالشت چه چیزی می‌تواند باشد؟

مشاور حقوقی سوفیانیوز؛ قسمت 29 | خط قرمز قانون کجاست؟ مراقب باشید با انجام دادن این کارها سوء‌سابقه‌دار نشوید!

چرا سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بیمارستان رفت؟ روایت پشت‌پرده یک دیدار احساسی که همه را غافلگیر کرد

با محبوب‌ترین دیالوگ‌های بازی تاج و تخت، انگلیسی را مثل زبان مادری خود حرف بزنید

فرمول محاسبه عیدی 1403 کارگران اعلام شد؛ آیا این اعداد و ارقام تاثیری در آسایش زندگی کارگران خواهد داشت؟

واکنش جنجالی استاد دانشگاه تهران؛ چرا اقلیت در تصمیم‌گیری برای رفع فیلترینگ خطرناک‌تر از اکثریت است؟

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / بازگشتی به تاریخ؛ بازسازی تصویر حیرت‌انگیز پادشاهان ایران از "آقامحمد خان تا ناصرالدین شاه"

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

ویدیو| تخت جمشید؛ پرده سینما برای نمایش تجملات شاهنشاهی/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی چادر‌های جشن‌ 2500 سالۀ رژیم ستم شاهی پهلوی

ویدیو| بازیگران سریال نوستالژیک «بازم مدرسم دیر شد» پس از 41 سال کجا هستند؟/ داستان‌های جذاب و ناشنیده از زندگی آن‌ها/ کاش هنوز مدرسه‌اش دیر می‌شد!😥

(ویدئو) صحبت‌های تامل برانگیز "حامد بهداد" در کف تورنتو و مرور خاطرات دانشجویی او / حامد بهداد: باید مواظب باشیم که زندگی ما رو از اهدافمون دور نکنه!

ویدیو / حضور باشکوه بزرگان شعر و ادب فارسی و پادشاهان هخامنشی در جشن شب یلدا و درخشش لباس‌های اصیل ایرانی

ویدیو| صدای دلنشین «استاد شهریار» در شعر ماندگار "در جستجوی پدر" | یک سفر عاطفی به گذشته

(ویدیو) سفر به دنیای کلمات و احساس با دکلمه‌‌ای آرامش‌بخش از باران نیکراه / منم آن شهری که از یادش رفته کسی را ندارد...

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

ویدئو| در 4 دقیقه هم مهارت انگلیسیتو تقویت کن هم داستان گوش بده! | متن کامل با ترجمه فارسی

ویدیو| واکنش عجیب بیتا سحرخیز به محسن افشانی در کلاس دانشگاه؛ بچه‌ها از خنده منفجر شدند!

ویدیو| وقتی علی صادقی مجبور است شهریور را در جایی غیرمنتظره بگذراند!

ویدئو| لحظه‌ی ناب فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان کهن‌سال در سریال نوستالژی و دهه هفتادی مدرسه مادربزرگ‌ها/ فقط قیافه‌ی چادر گل‌گلی😂

ویدئو| ابراز عشق غیرمستقیم احسان علیخانی به نعیمه نظام‌دوست به زبان فرانسوی؛ نعیمه چه عشقی میکنه😍😁

ویدئو| دیدار شجریان، سایه و لطفی با استاد شهریار؛ غزل سفارشی و آوازی که جاودانه شد

جنگ بودجه‌ای بر سر آموزش عالی؛ دولت و بخش خصوصی، کدام یک مسئولند؟ + فیلم

وزیر علوم: الگوبرداری از حاج قاسم، تنها راه تحقق شعار وفاق ملی + فیلم

ویدیو | مادر عین‌الله قاجاری؛ زنی که برای رهایی از مردسالاری سنت‌ها را شکست / بیچاره سحر ولدبیگی نمی‌دونه چطوری مقاومت کنه!😂😂

ویدئو| حیران ماندن احسان علیخانی از ضریب هوشی انیشتینی بهنوش بختیاری/ قیافه‌ی گلوریا و نعیمه نظام‌دوست دیدن داره!

ویدئو| دکلمه‌ی غزل شاهکار شهریار با صدای دلنشین خودش، سفری به عمیق‌ترین زوایای عشق و عرفان

ویدیو | انقلابی در آموزش؛ ماجراجویی با رالف خرابکار و تسلط بر زبان انگلیسی

ویدئو| همه ما برای یک بار هم که شده این احساس نازنین بیاتی رو تو کلاس تجربه کردیم/ چقد دلم براش سوخت😭

ویدیو| واکنش جالب دکتر پزشکیان به سخنرانی بی‌نظیر دانش‌آموز خراسانی در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد!

ویدیو | امکانات لاکچری دختران محسن شفیعی ماه و پلنگ در مدرسه سوژه کاربران فضای مجازی شد!

(ویدیو) عشق و عاشقی چه کارایی که با آدم نمی‌کنه؛ این حرکت جالب محمدرضا گلزار باعث تحسین استاد شد!

ویدئو| وقتی حبیب لیسانسه‌ها با دانش‌آموز تنبل کلاس تنها می‌ماند؛ فقط قیافه‌ی آقای مدیر😂

ویدیو| دعوای جغرافیایی و علمی جان‌نثار برره با مهران مدیری؛ مجری دورهمی مجبور به عذرخواهی شد!

ویدیو | اعترافات سمی ستاره جوکر از شیطنت‌های دوران مدرسه / ژاله صامتی یه جوری خاطره تعریف می‌کنه، انگاری خودت اونجا بودی!😂

(ویدیو) تسلط ماهرانه بهرام رادان به این زبان، حسابی اون رو از بقیه بازیگرها متفاوت کرده!

ویدیو | مادر عین‌الله قاجاری؛ زنی که برای رهایی از مردسالاری سنت‌ها را شکست / بیچاره سحر ولدبیگی نمی‌دونه چطوری مقاومت کنه!😂😂

ویدیو / با چارلی و کارخانه شکلات‌سازی عین زبان مادری انگلیسی صحبت کن

ویدیو / آموزش تفاوت‌های ظریف و پنهان مکالمه رسمی و غیررسمی در ترکی استانبولی در 30 ثانیه

ویدئو| راز موفقیت داریوش بزرگ از زبان سنگ‌نوشته بیستون؛ پادشاه هخامنشی آیندگان را از چه چیزی منع می‌کند؟

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / بازگشتی به تاریخ؛ بازسازی تصویر حیرت‌انگیز پادشاهان ایران از "آقامحمد خان تا ناصرالدین شاه"

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

(ویدیو) "بهنام تشکر" عین بلبل روسی صحبت می‌کنه بعد میگه هیچی بلد نیستم! / نعیمه نظام دوست: روسی‌ها چرا انقدر لوبیا دارن توی زبانشونن؟😂😂

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

ویدیو| تخت جمشید؛ پرده سینما برای نمایش تجملات شاهنشاهی/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی چادر‌های جشن‌ 2500 سالۀ رژیم ستم شاهی پهلوی

ویدیو| بازیگران سریال نوستالژیک «بازم مدرسم دیر شد» پس از 41 سال کجا هستند؟/ داستان‌های جذاب و ناشنیده از زندگی آن‌ها/ کاش هنوز مدرسه‌اش دیر می‌شد!😥

ویدیو| «وادی خاموشان» استاد شهریار با صدای مسحورکننده اردشیر رستمی؛ روایتی که شما را در اعماق شعر غرق می‌کند!

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدیو/نقش اول فیلم «هفتاد سی» راز بزرگ زندگی‌اش را افشا کرد/ بهرام افشاری: من دیوونم، نسخه‌ی پزشکی هم دارم🤯

ویدیو | از بازیگری تا رتبه برتر کنکور؛ چگونه محمدرضا گلزار در شرایط محدود، مرزهای موفقیت را جابه‌جا کرد؟

ویدئو| هوش مصنوعی چهره قهرمانان ایران باستان را زنده کرد/ آیا این چهره واقعی آرش کمانگیر است؟

بزرگداشت 173 سال تاریخ، یک داستان فراموش‌نشدنی؛ دارالفنون هنوز زنده است + فیلم

ویدیو | انگلیسی یاد گرفتن با کارتون؟ باور نمی‌کنی؟ خب امتحان کن!

ویدیو | هیچ استاد دانشگاهی نمیخواد اسم این برنامه رو بدونی، ولی بیا من بهت میگم!

ویدیو | ویدا جوان بعد از این تجربه تلخ در کنکور، تبدیل به کتایون ماه و پلنگ شد!

(فیلم) ویدیویی باورنکردنی از نذری خوردن پلیس استرالیا در یک هیئت مذهبی! / چه ذوقی هم میکنن!

ویدیو | ادعای عجیب امیرحسین صدیق در مورد تغذیه روح آقای نویسنده را شوکه کرد!

ویدیو| ترفند زیرکانه پیامبر برای تغییر قلب زن خسیس در حکایت شیخ بهایی؛ چه چیزی پشت در خانه منتظرش بود؟

(فیلم) واکنش خنده‌دار و شوکه شدن مهران غفوریان به برعکس پیانو زدن آهنگساز معروف / چطوری ممکنه آخه؟

ویدئو| رازهای ناگفته تمدن 5 هزار ساله جیرفت؛ هنر افسانه‌ای ایران باستان که زمان را به زانو درآورد

(فیلم) تست بازیگری سوپر خنده دار مهران غفوریان که همسرش آرزو از او گرفت! / تو صدم ثانیه عوض میشه😄

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / بازگشتی به تاریخ؛ بازسازی تصویر حیرت‌انگیز پادشاهان ایران از "آقامحمد خان تا ناصرالدین شاه"

ویدیو| تخت جمشید؛ پرده سینما برای نمایش تجملات شاهنشاهی/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی چادر‌های جشن‌ 2500 سالۀ رژیم ستم شاهی پهلوی

ویدیو| بازیگران سریال نوستالژیک «بازم مدرسم دیر شد» پس از 41 سال کجا هستند؟/ داستان‌های جذاب و ناشنیده از زندگی آن‌ها/ کاش هنوز مدرسه‌اش دیر می‌شد!😥

(ویدئو) صحبت‌های تامل برانگیز "حامد بهداد" در کف تورنتو و مرور خاطرات دانشجویی او / حامد بهداد: باید مواظب باشیم که زندگی ما رو از اهدافمون دور نکنه!

ویدیو / حضور باشکوه بزرگان شعر و ادب فارسی و پادشاهان هخامنشی در جشن شب یلدا و درخشش لباس‌های اصیل ایرانی

ویدیو| صدای دلنشین «استاد شهریار» در شعر ماندگار "در جستجوی پدر" | یک سفر عاطفی به گذشته

(ویدیو) سفر به دنیای کلمات و احساس با دکلمه‌‌ای آرامش‌بخش از باران نیکراه / منم آن شهری که از یادش رفته کسی را ندارد...

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

ویدیوی ویژه‌ی روز مادر/ دکلمه احساسی "خان ننه" از «استاد شهریار»؛ حزین‌ترین توصیف از عشق به مادر

حاشیه‌های جشن شب یلدا در دانشگاه علامه طباطبایی/ وقتی رئیس دانشگاه هم به شادی و پایکوبی دانشجویان پیوست! + فیلم

ویدئو| در 4 دقیقه هم مهارت انگلیسیتو تقویت کن هم داستان گوش بده! | متن کامل با ترجمه فارسی
ویدئو| در 4 دقیقه هم مهارت انگلیسیتو تقویت کن هم داستان گوش بده! | متن کامل با ترجمه فارسی
اولین چیزی که در تصویر می‌بینید مشخص میکنه که فردی مستقل هستید یا دهن‌بین؟!
اولین چیزی که در تصویر می‌بینید مشخص میکنه که فردی مستقل هستید یا دهن‌بین؟!
تصویر| از ایجاد تاکسیرانی تا ساخت مدارس و بیمارستان‌ها؛ داستان شاهدخت قجری که میراثش هنوز زنده است
تصویر| از ایجاد تاکسیرانی تا ساخت مدارس و بیمارستان‌ها؛ داستان شاهدخت قجری که میراثش هنوز زنده است
ویدیو| واکنش عجیب بیتا سحرخیز به محسن افشانی در کلاس دانشگاه؛ بچه‌ها از خنده منفجر شدند!
ویدیو| واکنش عجیب بیتا سحرخیز به محسن افشانی در کلاس دانشگاه؛ بچه‌ها از خنده منفجر شدند!
ویدیو| وقتی علی صادقی مجبور است شهریور را در جایی غیرمنتظره بگذراند!
ویدیو| وقتی علی صادقی مجبور است شهریور را در جایی غیرمنتظره بگذراند!
ویدئو| لحظه‌ی ناب فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان کهن‌سال در سریال نوستالژی و دهه هفتادی مدرسه مادربزرگ‌ها/ فقط قیافه‌ی چادر گل‌گلی😂
ویدئو| لحظه‌ی ناب فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان کهن‌سال در سریال نوستالژی و دهه هفتادی مدرسه مادربزرگ‌ها/ فقط قیافه‌ی چادر گل‌گلی😂
ویدئو| ابراز عشق غیرمستقیم احسان علیخانی به نعیمه نظام‌دوست به زبان فرانسوی؛ نعیمه چه عشقی میکنه😍😁
ویدئو| ابراز عشق غیرمستقیم احسان علیخانی به نعیمه نظام‌دوست به زبان فرانسوی؛ نعیمه چه عشقی میکنه😍😁
ویدئو| دیدار شجریان، سایه و لطفی با استاد شهریار؛ غزل سفارشی و آوازی که جاودانه شد
ویدئو| دیدار شجریان، سایه و لطفی با استاد شهریار؛ غزل سفارشی و آوازی که جاودانه شد
تصویر| کودک 17 هزار ساله با چشم‌های آبی، کشفی که دانشمندان را حیرت‌زده کرد
تصویر| کودک 17 هزار ساله با چشم‌های آبی، کشفی که دانشمندان را حیرت‌زده کرد
ماجرای شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی صادق هدایت در سیزده به‌در 1325؛ تصویری که لحظه‌ای متفاوت از زندگی او را آشکار می‌کند
ماجرای شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی صادق هدایت در سیزده به‌در 1325؛ تصویری که لحظه‌ای متفاوت از زندگی او را آشکار می‌کند
انقلابی در آموزش عالی ایران؛ شعبه‌ی جدید دانشگاه شریف در کجا افتتاح خواهد شد؟!
انقلابی در آموزش عالی ایران؛ شعبه‌ی جدید دانشگاه شریف در کجا افتتاح خواهد شد؟!
خبر خوب برای داوطلبان؛ تمدید زمان ثبت‌نام کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی-کاربردی
خبر خوب برای داوطلبان؛ تمدید زمان ثبت‌نام کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی-کاربردی
خبر خوش برای دوستداران حیوانات؛ دانشگاه آزاد تبریز، پیشگام در حوزه سلامت حیوانات
خبر خوش برای دوستداران حیوانات؛ دانشگاه آزاد تبریز، پیشگام در حوزه سلامت حیوانات
دانشگاه یزد بلوار ایرج افشار را گروگان گرفت!
دانشگاه یزد بلوار ایرج افشار را گروگان گرفت!
جنگ بودجه‌ای بر سر آموزش عالی؛ دولت و بخش خصوصی، کدام یک مسئولند؟ + فیلم
جنگ بودجه‌ای بر سر آموزش عالی؛ دولت و بخش خصوصی، کدام یک مسئولند؟ + فیلم
وزیر علوم: الگوبرداری از حاج قاسم، تنها راه تحقق شعار وفاق ملی + فیلم
وزیر علوم: الگوبرداری از حاج قاسم، تنها راه تحقق شعار وفاق ملی + فیلم
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
ویدئو| در 4 دقیقه هم مهارت انگلیسیتو تقویت کن هم داستان گوش بده! | متن کامل با ترجمه فارسی
ویدئو| در 4 دقیقه هم مهارت انگلیسیتو تقویت کن هم داستان گوش بده! | متن کامل با ترجمه فارسی
اولین چیزی که در تصویر می‌بینید مشخص میکنه که فردی مستقل هستید یا دهن‌بین؟!
اولین چیزی که در تصویر می‌بینید مشخص میکنه که فردی مستقل هستید یا دهن‌بین؟!
تصویر| از ایجاد تاکسیرانی تا ساخت مدارس و بیمارستان‌ها؛ داستان شاهدخت قجری که میراثش هنوز زنده است
تصویر| از ایجاد تاکسیرانی تا ساخت مدارس و بیمارستان‌ها؛ داستان شاهدخت قجری که میراثش هنوز زنده است
ویدیو| واکنش عجیب بیتا سحرخیز به محسن افشانی در کلاس دانشگاه؛ بچه‌ها از خنده منفجر شدند!
ویدیو| واکنش عجیب بیتا سحرخیز به محسن افشانی در کلاس دانشگاه؛ بچه‌ها از خنده منفجر شدند!
ویدیو| وقتی علی صادقی مجبور است شهریور را در جایی غیرمنتظره بگذراند!
ویدیو| وقتی علی صادقی مجبور است شهریور را در جایی غیرمنتظره بگذراند!
ویدئو| لحظه‌ی ناب فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان کهن‌سال در سریال نوستالژی و دهه هفتادی مدرسه مادربزرگ‌ها/ فقط قیافه‌ی چادر گل‌گلی😂
ویدئو| لحظه‌ی ناب فارغ‌التحصیلی دانش‌آموزان کهن‌سال در سریال نوستالژی و دهه هفتادی مدرسه مادربزرگ‌ها/ فقط قیافه‌ی چادر گل‌گلی😂
ویدئو| ابراز عشق غیرمستقیم احسان علیخانی به نعیمه نظام‌دوست به زبان فرانسوی؛ نعیمه چه عشقی میکنه😍😁
ویدئو| ابراز عشق غیرمستقیم احسان علیخانی به نعیمه نظام‌دوست به زبان فرانسوی؛ نعیمه چه عشقی میکنه😍😁
ویدئو| دیدار شجریان، سایه و لطفی با استاد شهریار؛ غزل سفارشی و آوازی که جاودانه شد
ویدئو| دیدار شجریان، سایه و لطفی با استاد شهریار؛ غزل سفارشی و آوازی که جاودانه شد
تصویر| کودک 17 هزار ساله با چشم‌های آبی، کشفی که دانشمندان را حیرت‌زده کرد
تصویر| کودک 17 هزار ساله با چشم‌های آبی، کشفی که دانشمندان را حیرت‌زده کرد
ماجرای شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی صادق هدایت در سیزده به‌در 1325؛ تصویری که لحظه‌ای متفاوت از زندگی او را آشکار می‌کند
ماجرای شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی صادق هدایت در سیزده به‌در 1325؛ تصویری که لحظه‌ای متفاوت از زندگی او را آشکار می‌کند
انقلابی در آموزش عالی ایران؛ شعبه‌ی جدید دانشگاه شریف در کجا افتتاح خواهد شد؟!
انقلابی در آموزش عالی ایران؛ شعبه‌ی جدید دانشگاه شریف در کجا افتتاح خواهد شد؟!
خبر خوب برای داوطلبان؛ تمدید زمان ثبت‌نام کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی-کاربردی
خبر خوب برای داوطلبان؛ تمدید زمان ثبت‌نام کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی-کاربردی
خبر خوش برای دوستداران حیوانات؛ دانشگاه آزاد تبریز، پیشگام در حوزه سلامت حیوانات
خبر خوش برای دوستداران حیوانات؛ دانشگاه آزاد تبریز، پیشگام در حوزه سلامت حیوانات
دانشگاه یزد بلوار ایرج افشار را گروگان گرفت!
دانشگاه یزد بلوار ایرج افشار را گروگان گرفت!
جنگ بودجه‌ای بر سر آموزش عالی؛ دولت و بخش خصوصی، کدام یک مسئولند؟ + فیلم
جنگ بودجه‌ای بر سر آموزش عالی؛ دولت و بخش خصوصی، کدام یک مسئولند؟ + فیلم
وزیر علوم: الگوبرداری از حاج قاسم، تنها راه تحقق شعار وفاق ملی + فیلم
وزیر علوم: الگوبرداری از حاج قاسم، تنها راه تحقق شعار وفاق ملی + فیلم
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله