کد خبر: 3107
دوشنبه 28 اسفند 1402 - 21:56
دوشنبه 28 اسفند 1402 - 21:56

بهترین سن برای مهاجرت چه زمانی است و راحت‌تر میتوان پذیرش گرفت؟!

بهترین سن برای مهاجرت چه زمانی است و راحت‌تر میتوان پذیرش گرفت؟!

مهاجرت به یک کشور جدید برای شروع یک زندگی جدید می‌تواند تصمیمی چالش‌برانگیز و پرامید باشد. اما یکی از سوالات مهمی که برای افرادی که به فکر مهاجرت هستند پیش می‌آید این است که بهترین سن برای مهاجرت چه زمانی است؟ در این مقاله از سوفیانیوز، به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت و عوامل مختلف در انتخاب بهترین سن برای مهاجرت را بررسی خواهیم کرد.

بهترین سن برای مهاجرت مطلبی است که در این مقاله به صورت جزئی به آن خواهیم پرداخت. هر کاری زمان مخصوص به خود را دارد و اگر شما به‌موقع برای مهاجرت اقدام نکنید ممکن است دچار مشکلاتی شوید که برای حل آن‌ها باید زمان بسیاری بگذارید. سن، یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای مهاجرت محسوب می‌شود که به آن می‌توان از چندین جنبه نگاه کرد. مثلاً شروع زندگی در یک کشور جدید زمانی که سن کمتری داریم، راحت‌تر خواهد بود و اینکه سن نیز بر پروسه تأیید ویزا تأثیرگذار است؛ به همین دلیل است که باید بهترین سن برای مهاجرت را فراموش نکنیم و در زمان صحیح برای آن برنامه‌ریزی کنیم.


اهمیت بهترین سن برای مهاجرت


از آنجایی که سن افراد، یکی از مهم ترین ویژگی های مهاجرت به هر کشوری می باشد، بسیاری از دولت ها از اهمیت بهترین سن برای مهاجرت در شرایط پذیرش آن ها تاکید کرده اند. در واقع برای اینکه بتوان یک مهاجرت موفق آمیزی داشت، می بایست اقدامات آن را در زمانی مناسب انجام داد. بهترین سن برای مهاجرت یکی از مواردی می باشد که با اهمیت دادن به آن می توان مانع ایجاد بسیاری از مشکلات احتمالی پیش رو در روند مهاجرت شد.

فاکتور سن بر پروسه دریافت انواع ویزا تاثیرگذار می باشد. به همین دلیل باید بهترین سن برای مهاجرت را در نظر گرفت و در زمان مناسب، فرایند مهاجرت را آغاز کرد. چرا که در نظر گرفتن بهترین سن برای مهاجرت می تواند نشان دهنده آمادگی لازم شخص برای شروع یک زندگی جدید و پر چالش در یک کشور جدید باشد. از این رو افرادی که در گروه سنی 25 تا 32 سال قرار می گیرند، ممکن است واجد شرایط بسیاری از برنامه‌ های ویزای مهاجرتی باشند و به همین دلیل شانس آن ها برای دریافت ویزا بالا است.

مهاجرت به کشورهای دیگر همیشه یکی از اقداماتی می باشد که هر فردی علاقه مند به انجام آن می باشد. یکی از این روش های آسان، مهاجرت از طریق ازدواج می باشد. برای اطلاعات بیشتر مقاله زیر را مطالعه نمایید.


بهترین سن برای مهاجرت تحصیلی


اگر قصد دارید به صورت دائم در یک کشور دیگر زندگی کنید و به خوبی با فرهنگ آن‌ها منطبق شوید، بهتر است به صورت تحصیلی مهاجرت کنید. بازه سنی مناسب برای مهاجرت تحصیلی 18 تا 35 سالگی می‌باشد. البته رده سنی مناسب در هر کشور و دانشگاه متفاوت است و بستگی به رشته‌ای دارد که می‌خواهید در آن تحصیل کنید.

برای مهاجرت تحصیلی باید به چه نکاتی توجه کرد؟

  • سن طلایی برای مهاجرت تحصیلی، از 22 تا 30 سالگی است. زیرا عموم دانشگاه‌ها تنها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجوی خارجی می‌پذیرند.

  • برای مهاجرت تحصیلی، نیاز به آمادگی برای دریافت مدرک آیلتس و کسب نمره قبولی در آزمون آیلتس دارید. این نوع دوره‌ها را می‌توانید پس از رسیدن به سطح متوسط زبان انگلیسی و از سن 15 سال به بالا آغاز کنید. لازم است قبل از شروع مسیر یادگیری زبان انگلیسی تا آمادگی برای آیلتس، تعیین سطح زبان را انجام دهید.

  • کسانی که قصد دارند وارد دانشگاه‌های خارجی شوند، باید رزومه تحصیلی پرباری داشته باشند؛ از جمله مقاله معتبر، کار مرتبط با رشته و نمره‌های برتر در آزمون‌های دانشگاهی.

  • هر چه فاصله بین دریافت آخرین مدرک تحصیلی و اقدام برای اپلای کمتر باشد، شانس قبولی بالاتر است. به عنوان مثال کسی که در 24 سالگی برای کارشناسی ارشد اقدام می‌کند نسبت به یک فرد 32 ساله شانس بیشتری خواهد داشت. بنابراین بهترین سن برای مهاجرت تحصیلی، زودترین زمان ممکن است!

    مهاجرت تحصیلی


بهترین سن برای مهاجرت کاری


بهترین سن برای مهاجرت کاری، به موقعیت‌ های شغلی مختلف در کشور مقصد بستگی دارد. از آنجا که در یک سیستم مهاجرت مبتنی بر امتیاز، افراد در بازه سنی 25 تا 32 سال دستاورد های بالایی دارند؛ بسیاری از شرکت‌ ها ترجیح می‌دهند افراد حرفه‌ ای جوان و پر انرژی را در تیم کارمندان خود استخدام کنند.

افراد با سن 40 سال به بالا معمولا بر اساس تجربه یا رزومه شغلی خوب و امتیاز مهاجرت کاری، برای دریافت ویزای کاری اقدام می کنند. در واقع مهاجران جوان ‌تر با سرعت بیشتری جذب بازار کار می‌شوند و سال‌ های بیشتری را می توانند صرف کمک به اقتصاد کشور مقصد ‌کنند.

پس اگر شخصی در بهترین سن برای مهاجرت کاری باشد، اولویت بیشتری برای دریافت ویزا خواهد داشت. چرا که در هر موقعیت شغلی می‌ تواند بیشترین خدمت را به اقتصاد کشور مقصد برساند و دولت‌ ها به این نکته در پذیرش مهاجرین بسیار اهمیت می دهند. زیرا بیشتر کشورها در سن 60 سالگی شهروندان خود را بازنشسته می کنند و نیرویی را به ‌عنوان مهاجر می ‌پذیرند که حداقل بتواند 20 سال در کشور مقصد کار کند.

اگر متقاضیان دریافت ویزا کاری در بازه سنی 50 سال قرار داشته باشند در صورت داشتن دو شرط لازم، شانس پذیرش و اقدام برای مهاجرت کاری دارند. برای شرط اول در صورتی که مهارت و تخصص شغلی آن ها بالا باشد و در پی آن دارای رزومه کاری قابل توجهی باشند، شانس بالایی در پذیرش درخواست خود از جانب کارفرما در کشور مقصد دارند. و شرط دوم دارا بودن شرایط سلامت متقاضی کار می باشد. چرا که اگر فرد از نظر جسمی ناتوان و وابسته به خدمات درمانی آن کشور باشد، شانس کم تری برای پذیرش دارد.

پاسپورت ها مدارکی قانونی هستند که هویت و اطلاعات فرد را برای انجام سفرهای خارجی اثبات می کنند. برای اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه گرفتن پاسپورت مقاله زیر را مطالعه کنید.

مهاجرت کاری


بهترین سن برای مهاجرت سرمایه‌گذاری


یکی از راه‌های عالی برای دریافت پذیرش از کشورهای دیگر و اقامت دائم در آن‌ها، این است که در آن کشور سرمایه‌گذاری بلند مدت داشته باشید. مثلا ملک بخرید، کارآفرینی کنید یا به هر نوعی سرمایه خود را در کشوری دیگر به گردش درآورید.

مهاجرت با استفاده از روش سرمایه‌گذاری، عموما هیچ نوع محدودیت سنی ندارد و بر اساس قوانین اغلب کشورها، می‌توانید پس از 18 سالگی برای آن اقدام کنید. این روش برای کسانی که بالای 40 سال دارند و نمی‌توانند از روش‌های دیگر برای دریافت اقامت استفاده کنند، بسیار مناسب است.

در مهاجرت به روش سرمایه‌گذاری باید به چه نکاتی توجه کرد؟

  • برای ورود به کشورهای انگلیسی‌زبان با روش سرمایه‌گذاری، مدرک آیلتس جنرال با نمره متوسط مورد قبول خواهد بود.

  • در صورتی که روی فعالیت‌هایی مانند خرید ملک سرمایه‌گذاری کنید، می‌توانید با سن بالای 45 سال هم اقامت بگیرید.

  • برای مهاجرت به روش سرمایه‌گذاری، لازم است ثابت کنید که پولی که صرف می‌کنید متعلق به خود شماست؛ بنابراین با قرض یا هزینه والدین نمی‌توان از این روش استفاده کرد.

  • برعکس روش‌های دیگر، بهترین سن برای مهاجرت سرمایه‌گذاری، بالای 40 سال است؛ زیرا اثبات اینکه سرمایه متعلق به خود شماست راحت‌تر خواهد بود.

    سرمایه‌گذاری


آیا سن در دریافت ویزا موثر است؟


مهم‌ترین بخش در پروسه مهاجرت، دریافت ویزا و در واقع، اجازه ورود به کشور مقصد است. در بسیاری از موارد، فرد می‌تواند پذیرش بگیرد اما در فرایند اخذ ویزا دچار مشکل می‌شود. هرچه سن شما به بازه 22 الی 30 سالگی نزدیک‌تر باشد، شانس بیشتری برای دریافت ویزا از کشورهای مختلف خواهید داشت.

کشورها، روی مهاجران خود حساب باز می‌کنند و عمده تلاش آن‌ها بر این است که نیروهایی متخصص، جوان و کارآمد جذب کنند. افرادی که سن آن‌ها بالاتر از 35 تا 40 باشد، عموما به سختی می‌توانند ویزا بگیرند،‌ مگر اینکه تخصص یا سرمایه قابل توجهی داشته باشند.

ویزا

سخن آخر


برای مهاجرت نیز مانند موارد دیگر باید در سن خاصی تصمیم خود را عملی کنیم. اگر دیر به دنبال مهاجرت برویم امتیاز سن را در جدول امتیازات از دست خواهیم داد و اینجا باید در نظر داشته باشیم که اگر هرچه بتوانیم امتیاز برای مهاجرت کسب کنیم، شانس گرفتن ویزا بالاتر خواهد بود.