سوفیانیوز
سوفیا نیوز: منابع خبری دوشنبه شب گزارش دادند، چهار دانشجوی دانشگاه هاروارد آمریکا به علت حمایت از مردم غزه و شرکت در تجمعات اعتراضی به کمیته انضباطی این دانشگاه فراخوانده شدند.
به گزارش سوفیا نیوز به نقل از ایرنا، از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، دانشگاه هاروارد چهار دانشجوی این دانشگاه را به کمیته انضباطی فراخوانده است.
بر اساس این گزارش، دانشگاه هاروارد سازماندهی تظاهرات حامیان فلسطین در این دانشگاه را رفتاری غیرقابل قبول توصیف کرده است که مانع از فعالیت عادی دانشجویان دانشگاه میشود.
این گزارش میافزاید، انتظار میرود به دانشجویانی که ماه گذشته در تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه هاروارد شرکت کردند، اخطار داده شود.
بر اساس گفتههای یکی از دانشجویان دانشگاه هاروارد به نام «کوجو آچامپونگ» اقدامات انضباطی میتواند شامل تعلیق دانشجویان از تحصیل باشد.
وی گفت: کاری که آنها (مسئولان دانشگاه) انجام میدهند ما را متوقف نمیکند و این اقدامات ما را در راه همبستگی با مردم فلسطین متوقف نخواهد کرد.
دانشگاههای آمریکا به صحنه رویارویی حامیان ملت فلسطین و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
تارنمای خبری «انبیسی» در گزارشی از اوضاع این روزهای دانشگاههای آمریکا، نوشت: جنگ اسرائیل (علیه غزه) و حمایت آمریکا از آن، باعث افزایش تنش در برخی از دانشگاههای آمریکا شده است.
بر اساس پیامهای مختلف منتشر شده در شبکههای اجتماعی، دانشجویان بیش از 100 کالج و دانشگاه در سراسر آمریکا در حمایت از مردم فلسطین تجمع اعتراضی برگزار کردند.
از سوی دیگر، روسای دانشگاههای هاروارد و پنسیلوانیا به دلیل نحوه واکنش به حوادث غزه و پیامدهای آن در این دانشگاهها به شدت از سوی حامیان بزرگ مالی خود مورد انتقاد قرار گرفتهاند.
«الیزابت مگیل» رئیس دانشگاه پنسیلوانیا چند روز پس از حضور در جلسه استماع کنگره آمریکا که شبیه به جلسه بازجویی بود و خودداری وی از محکوم کردن شعارهای دانشجویان علیه جنایات رژیم اسرائیل، مجبور به استعفا شد.
براساس نظرسنجیهای انجام شده، فقط 21 درصد از جوانان 18 تا 34 ساله با اقدام جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در مورد سیاست کشور در قبال اسرائیل موافق بودند.
مقاومت فلسطین در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق سرزمینهای اشغالی در هفت اکتبر (15 مهر) عملیات طوفان الاقصی را علیه این رژیم آغاز کرد.
رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروههای مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود به غزه لشکرکشی کرده بود، بعد از 48 روز جنایت در این منطقه، به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.
زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.
ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه را از سرگرفت و تاکنون صدها فلسطینی را شهید یا زخمی کرد.