سوفیانیوز
سوفیانیوز: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد گفت: دکتر علی روحانی عضو هیئت علمی گروه زبانهای خارجی دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه در فهرست پژوهشگران ایرانی پراستناد در علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) قرار گرفت.
به گزارش سوفیانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC)، سالانه با اتکاء به منابع اطلاعاتی و پایگاههای داده خود اقدام به شناسایی پژوهشگران پر استناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری می نماید که در این گزارش، پژوهشگران پر استناد در بازه زمانی 10 ساله (1400-1391) معرفی شده اند.
این تحلیل با شناسایی فهرستی از پراستنادترین نویسندگان در هر حوزه با استفاده از روش های نرم افزاری آغاز می شود. در مرحله بعد، ابهام زدایی و یکدستسازی این فهرست که منجر به شناسایی افراد متعدد با نام یکسان یا افراد یکسان با نامهای متنوع میشود انجام میپذیرد. پژوهشگران در هر حوزه بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کردهاند مرتب سازی و سپس پژوهشگران پر استناد بر اساس حدود آستانه استنادی (Thr eshol d) به عنوان نخبگان علمی گستره علوم انسانی و اجتماعی، هنر و معماری در نظر گرفته میشوند. معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورتگرفته به تولیدات علمی آنها است.
تعداد 424 نفر پژوهشگر برتر در گستره علوم انسانی و اجتماعی، هنر و معماری توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) شناسایی و در 16 حوزه موضوعی علوم انسانی و اجتماعی، هنر و معماری دستهبندی شدهاند.
گفتنی است برخی از پژوهشگران در چندین حوزهی موضوعی امتیاز لازم را کسب می کنند که به صورت جداگانه در حوزهی چند رشتهای قرار داده شدهاند.
حمیدرضا متقیان گفت: براساس آخرین گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) علی روحانی عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد در فهرست 424 پژوهشگر پر استناد در علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام قرار گرفت.
وی اظهار داشت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، سالانه با اتکا به منابع اطلاعاتی و پایگاههای داده خود اقدام به شناسایی پژوهشگران پر استناد علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری میکند که در این گزارش، پژوهشگران پر استناد در بازه زمانی 10 ساله (1400-1391) معرفی شدهاند.