دکتر سعید کاظمی آشتیانی؛ چهره‌ای که نام ایران را جهانی کرد و به کابوس موساد بدل شد

انتشار 15 دی 1403

سوفیانیوز: مرحوم کاظمی آشتیانی، بنیان‌گذار پژوهشگاه رویان و جهاددانشگاهی علوم پزشکی ایران، با تلاش‌های بی‌وقفه خود در زمینه‌های جنین‌شناسی، سلول‌های بنیادی و تولیدمثل‌نقشی بی‌بدیل در پیشرفت علم و فناوری کشور ایفا کرد.

دکتر سعید کاظمی آشتیانی؛ چهره‌ای که نام ایران را جهانی کرد و به کابوس موساد بدل شد

به گزارش سرویس خبر پایگاه خبری سوفیانیوز به نقل از دانشجو، زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی، در نخستین روز از فروردین 1340 در تهران به دنیا آمد. آثار نبوغ از همان سنین نوجوانی و جوانی در وی قابل مشاهده بود. به طوری که در سال 1358 در همان سن 18 سالگی هم زمان با ورود به دانشگاه، در هنرستان پیام امید به تدریس ادبیات و بینش اسلامی می‌پرداخت.

سال 1358 در رشته فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی ایران پذیرفته شد. تعطیلی دانشگاه‌ها به علت انقلاب فرهنگی و حضوری وی در جبهه‌های نبرد طی آن سال‌ها موجب شد پس از 11 سال سرانجام در سال 1369 با اخذ مدرک کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی از دانشکده علوم توانبخشی فارغ التحصیل شود.

در سال 1361 با همکاری دو تن از همکارانش جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه هسته اولیه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که در سال 1365 شکل گرفت و دکتر کاظمی تا سال 1370 عهده‌دار مسئولیت بخش طرح‌ها و تحقیقات آن بود. از سال 1371 با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی به سمت ریاست جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران منصوب شد که این مسئولیت تا پایان دوره حیاتش بر عهده وی بود.

این دانشمند برجسته با هوش سرشار و توان مدیریتی بالا خیلی زود توانست مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروه‌های مختلف پژوهشی را راه‌اندازی کند که در آن میان پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی یکی از مهم‌ترین این مراکز بود. این موسسه در خرداد 1370 خورشیدی با مدیریت کاظمی فعالیت خود را آغاز کرد و تا امروز هزاران زوج نابارور با بهره‌مندی از خدمات این مرکز پیشرفته درمان ناباروری، صاحب فرزند شده‌اند. باید اذعان کرد که یکی از بارزترین ویژگی‌های کاظمی آشتیانی توجه به امر کاربردی‌کردن دانش و فناوری در درمان بود.

وی توانست با این اقدامات، جمع بسیار ارزشمند و فرهیخته‌ای از صاحب‌نظران و نام‌آوران رشته‌های مربوط را به وجود آورد و با دانش فراوان خود به موفقیت‌های چشمگیری در حوزه گسترش روش‌های پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد سلول‌های بنیادی جنینی و همانندسازی (کلونینیگ) حیوانات دست یابد و نام ایران را در عرصه‌های بین‌المللی با ثبت این پیشرفت‌ها پرآوازه کند.

از دیگر موفقیت‌هایی این دانشمند نابغه با کمک دوستان خود می‌توان به تولد اولین نوزاد حاصل از IVF در ایران (1371)، تولد دومین کودک حاصل از ICSI در ایران (1373)، دومین موفقیت ایران در بیوپسی بیضه‌ای برای درمان ناباروری مردان (1377)، تولد اولین نوزاد حاصل از میکرواینجکشن اسپرماتوزوآی منجمد شده (1377)، تولد نخستین کودک حاصل از PGD در ایران (1382)، تولید نخستین رده سلول‌های بنیادی جنینی در ایران (1382) اشاره کرد که نام ایران را در میان 10 کشور صاحب این فناوری قرار داد، وی نخستین بانک خون بند ناف ایران را به منظور استفاده از بن یاخته‌های خون بند ناف در سلول درمانی خانواده‌ها تاسیس کرد، شکل‌گیری گروه تحقیقاتی برای کلونینگ نخستین گوسفند همانندسازی شده ایران در 1384 خورشیدی از جمله دیگر فعالیت‌های وی به شمار می‌رود.

کاظمی آشتیانی علاوه بر تاسیس موسسات تحقیقاتی در فعالیت‌های علمی حضور پررنگی داشت. چاپ ده‌ها مقاله در مجلات علمی داخلی و بین‌المللی، انجام چندین طرح تحقیقاتی ملی، تدریس در دانشکده‌ها، نگارش کتاب، راه‌اندازی گروه‌های پژوهشی در شاخه‌های مختلف علوم پزشکی، برگزاری چند دوره جشنواره بین‌المللی رویان، داوری جشنواره‌های علمی و سردبیری مجله علمی پژوهشی یاخته از این جمله این فعالیت‌های ارزنده وی بودند.

‌به دلیل کشفیات حیرت‌انگیز وی در زمینه پیشرفت علم و به دلیل تلاش‌های فراوان در زمینه تحقیقات سلول‌های بنیادی جنینی در 1383 خورشیدی از او به‌عنوان یکی از چهره‌های ماندگار کشور تقدیر شد، همچنین در همین سال از او به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان خاورمیانه که با توسعه دانش سلول‌های بنیادی، دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده، سبب شد تا نامش در فهرست ترور موساد قرار گیرد. به همین دلیل بسیاری بر این باور هستند که وی توسط موساد «ترور بیولوژیک» شده است.

داستان رویانا

داستان رویانا، روایت تاریخ شفاهی اقدامات کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان از تاسیس تا تثبیت و پیشرفت است که توسط دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، روانه بازار نشر شده است. این کتاب حاصل مصاحبه‌های بهنام باقری و تحقیق و تدوین محمدعلی زمانیان است که خاطرات منتشر نشده از روند شکل گیری پژوهشگاه را روایت می‌کنند.

در بخشی از مقدمه این کتاب می‌خوانیم: «پس از جنگ تحمیلی، عده‌ای جوانِ از جنگ برگشته دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتند، مجموعه‌ای را راه‌اندازی کنند که برای نخستین بار مشکل «نازایی» را در کشور حل می‌کرد. انگیزه آنها برای حرکت، امید به توشه آخرتی بود که از ثمره تلاششان فراهم می‌آمد. سال‌ها بعد از آن همه تصمیمات و اقدامات و رنج‌ها، نتیجه کارشان نماد پیشرفت ایران شد و به باز کردن گره زندگی خانواده‌های گرفتار انجامید.

کاظمی آشتیانی از نگاه دیگران

رهبر انقلاب اسلامی در بُرهه‌های مختلف زمانی با اشاره به حرکت، نحوه کار، مدیریت و پیگیری مرحوم سعید کاظمی آشتیانی، به ویژگی‌های متمایزی از این جهادگر فقید اشاره می‌کنند که معرّف نیروی انسانی یا همان عضو جهاد دانشگاهی با فرهنگ جهادی غالب در این نهاد انقلاب اسلامی است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی، شنبه 5 آذر 1401 در بخش‌هایی از سخنانشان در جمع کثیری از بسیجیان کشور، بار دیگر از دستاورد‌های «رویان» و تلاش‌های مرحوم کاظمی آشتیانی در این پژوهشگاه یاد کردند و عملکرد این جهادگر فقید را مصداق فرهنگ بسیجی دانستند.

این سخنان رهبر انقلاب در شرایطی بیان شد که ایشان در بُرهه‌های مختلف و حداقل دو بار دیگر در همان سال (1401)، یعنی دیدار 21 اردیبهشت با معلمان و 27 مهر با نخبگان و استعداد‌های برتر تحصیلی، در مثال‌هایی به بخشی از شخصیت و عملکرد «دکتر کاظمی آشتیانی» به‌عنوان «الگوی جهاد علمی» اشاره کردند. ایشان در بازدید سال 1386 از پژوهشکده رویان، دلیل این علاقه را این‌گونه بیان می‌کنند: «علت این‌که من به مرحوم سعید کاظمی این‌قدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، همین است. حرکت او، نحوه کار او، مدیریت او، پیگیری او، یک مجموعه کاملی بود از آن‌چیزی که آدم دوست می‌دارد و آرزو دارد.»

عبدالحسین شاهوردی، رئیس پژوهشگاه رویان درباره مرحوم آشتیانی می‌گوید: مرحوم کاظمی در زمان حیات خود مایه خیر و برکت و انرژی دهنده تیم رویان در جهت پیشبرد اهداف کار‌ها بود و امروز نیز همچنان یاد او مایه خیر و برکت و عامل حرکت در پژوهشگاه رویان و جامعه علمی کشور است و این چیزی جز لطف خدا به دکتر کاظمی و پژوهشگاه نیست.

رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان درباره این شخصیت برجسته اظهار می‌کند: دکتر کاظمی آشتیانی می‌گفت "آدم‌ها دو دسته هستند؛ یک دسته کسانی هستند که به تنهایی کار خودشان را خوب انجام می‌دهند، اما دسته دیگر یک پرچم دستشان می‌گیرند و عده زیادی را با خودشان همراه می‌کنند. " دکتر کاظمی آشتیانی دنبال پرچمدارانی بود که نام پژوهشکده رویان را در دنیا مطرح و بلند آوازه کنند.

محمد شیراوند، مدرس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران از دوستان و نزدیکان کاظمی آشتیانی در خصوص علاقه وی برای خدمت به مملکت می‌گوید: در دوران جنگ تحمیلی و به محض اینکه به عملیات نزدیک می‌شدیم، سعید نخستین فردی بود که لباس خاکی به تَن می‌کرد. در جنگ، چه به‌عنوان یک پزشک‌یار و چه در قامت یک رزمنده خط مقدم در پوست خود نمی‌گنجید. چیزی که او را از همه ممتاز می‌کرد، توجه و ارادتش به شهدا، خصوصاً شهدای دانشکده بود. شهید رعیت اولین شهید دانشکده بود؛ پسر فقیری از روستای یزدل کاشان. سعید پس از شهادت غلامرضا رعیت، مدام به یزدل می‌رفت و به پدر و مادر او سر می‌زد. با آن که درس‌ها سخت بود و مسئولیتش در جهاد سنگین، اما هیچ‌وقت از این کار خود دست نمی‌کشید؛ آن‌گونه که انگار فرزند خانواده شهید رعیت بود. سعید همیشه به اوج قله عزت و بزرگی نگاه می‌کرد و همیشه دوست داشت، کاری کند کارستان. او برنامه‌ریز بود و ذهن منسجمی داشت. به چیز‌هایی می‌اندیشید که ذهن خیلی بزرگ‌تر‌ها به آن قد نمی‌داد.

این مجاهد خستگی ناپذیر علاوه بر خدمت در دوران جنگ تحمیلی در عرصه‌های بین‌المللی و در زمینه سلول‌های بنیادی نام ایران را ماندگار کرد و با دانش خود توانست آرزوی بسیاری از پدران و مادران این سرزمین کهن را برآورده سازد.

محمد کمالی، رئیس مرکز تحقیقات توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص عشق و علاقه کاظمی آشتیانی به خدمات علمی و معنوی اظهار می‌کند: کاظمی آشتیانی کار در رویان را به وزارت ترجیح داد. جریان از این قرار بود که در 1384 خورشیدی با پایان یافتن انتخابات و بحث انتخاب وزیران کابینه، نام ایشان برای وزارت رفاه مطرح و تقریباً قطعی شده بود. سعید آن‌چنان آزادگی و قدرت داشت که هرگز به پذیرش دیدگاهی که منطقی یا مستدل نبود، تن نمی‌داد. یکی از روز‌ها خبر داد که موضوع منتفی شده است. در دی 1384 خورشیدی که این ضایعه جبران‌ناپذیر و زودهنگام رخ داد، شاکر خداوند شدم؛ چون اگر آن برنامه وزارت انجام شده بود، سعید «وزیری» بود که رفته بود، نه «بنیان‌گذار رویان» و شاید عظمت کارهایش هیچ‌گاه با این وسعت پدیدار نمی‌شد.

حمید گورابی، رئیس سابق پژوهشگاه رویان یکی از مهم‌ترین خصوصیات کاظمی را عزم و اراده جدی در انجام کار‌ها می‌داند و می‌گوید: ایشان احساس نمی‌کرد کمبود می‌تواند مانع کارش شود و با تلاش موانع را از سر راه برمی‌داشت. نحوه رفتار، کردار و کار‌هایی که انجام داده، سرمشقی برای همکاران دیگر بود و آنان هم سعی کردند، راه کاظمی را با قوت ادامه دهند. وی معتقد است که برای پیشرفت ایران باید دکتر کاظمی‌ها در کشور تکرار شوند. حرکتی که در حوزه سلول‌های بنیادی اتفاق افتاد دستاورد بزرگی بود و بسیاری از مراکز علمی کشور نیز وارد این عرصه شدند و در کشور جنبشی در زمینه سلول‌های بنیادی رخ داده است.

جواد شاهین‌فر، سرپرست سابق دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی درباره مرحوم آشتیانی اظهار می‌کند: این شخصیت برجسته از پیش‌قراولان علمی و فرزندان صالح انقلاب است که نقشی راهبردی در تولید سلول‌های بنیادی و درمان ناباروری در کشور داشت، پرچم ایران را در عرصه‌های بین‌المللی به اهتزاز درآورد و الگویی برای اعتلای هویت ملی و خودباوری در کشور شد. سمت و سوی برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، در راستای اقدامات ماندگار این دانشمند مومن و جهادگر و سیاست‌های کلان کشور طرح‌ریزی شده است تا نوآوری‌ها، پژوهش‌ها و تلاش‌ها موجب رشد و اعتلای کشور و به‌یادماندنی باشد.

احمد وثوق از متخصصین پژوهشگاه رویان نیز می‌گوید: مدت حیات زنده‌یاد سعید آشتیانی کوتاه بود؛ اما از جهت بهره‌وری و اثربخشی بسیار زمان طولانی می‌توان برایش منظور کرد، در زمینه‌های مختلف مانند پیشرفت علمی و رفع نیاز‌های جامعه تأثیرگذار بود و ایشان با رفع وابستگی و عملکردی که داشت با ارزآوری توانست به بنیه اقتصادی کشور نیز کمک کند.

این متخصص پژوهشگاه رویان ادامه می‌دهد: ایشان علاوه بر تخصص در علوم ژنتیک در زمینه بحث‌های فرهنگی و قرآنی نیز صاحب‌نظر بودند، وی اقدامات فراوانی در جهت اشاعه فرهنگ اسلامی و فرهنگ قرآنی در دانشگاه و اطرافیان خود انجام داد که اثرات آن حتی پس از فوت وی نیز کاملاً محسوس است.

سرانجام این دانشمند نابغه در نیمه نخستین ماه فصل زمستان 1384خورشیدی پس از سال‌ها خدمت به جامعه علمی ایران با اینکه تنها 44 سال داشت، دیده از جهان فروبست. رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت این دانشمند نامدار طی پیامی نوشتند: «با تاسف و تلخکامی خبر درگذشت دانشمند مومن و جهادگر، مرحوم دکتر «سعید کاظمی اشتیانی» را دریافت کردم و بر فقدان آن شخصیت ارزشمند که کانون امید و ابتکار و نوآوری بود، افسوس خوردم. وی یکی از فرزندان صالح انقلاب و از رویش‌های مبارکی بود که آینده درخشان علمی در کشور را نوید می‌دهند. موسسه رویان که مجمع ارزشمندی از نوآوران و جهادگران عرصه علوم زیستی است در پیدایش و رشد و اعتلای خود، مدیون همت و ایمان و پشتکار این دانشمند جوان و بلند همت است.»

رهبر انقلاب 10 سال پس از درگذشت کاظمی آشتیانی از وی با عنوان شهید یاد کردند و فرمودند: «کاری که شهید کاظمی در زمینه سلول‌های بنیادی پیش‌آهنگ آن بود؛ کار بسیار بزرگی بود» و از وی به‌عنوان یکی از پیشروان کار‌های انقلابی در کشور نام بردند.

پس از درگذشت مرحوم «دکتر سعید کاظمی آشتیانی» موسس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، به‌منظور تکریم تلاش‌ها و زنده نگه‌داشتن یاد وی در میان دانشمندان ملی و بین‌المللی، رهبر معظم انقلاب اسلامی اختصاص جایزه‌ای با عنوان «جایزه کاظمی» را پیشنهاد کردند تا به‌طور سالانه به دانشمندی اعطا شود که پیشرفت قابل‌توجهی در زمینه علوم زیستی داشته است.

اولین‌بار این جایزه در سال 1389 به «پروفسور رادولف یانیش» از آمریکا، یکی از خلاق‌ترین دانشمندان در زمینه زیست‌شناسی تکوینی، تنظیمات ژنی، زیست‌شناسی سلول‌های بنیادی و درمان توسط سلول‌های بنیادی اعطا شد. دومین جایزه به «پروفسور هانس شولر» از آلمان در سال 1390 تعلق گرفت، محقق مشهوری که طی سال‌های متمادی سهم قابل‌توجهی در پیشبرد زیست‌شناسی سلول‌های بنیادی داشته است.

«جایزه کاظمی» در سال 1394 به «پروفسور رابرت لنگر» از آمریکا اهداء شد. وی یکی از مهم‌ترین افراد در زمینه بیوتکنولوژی و یکی از بهترین مبتکران در سراسر جهان است. چهارمین جایزه در سال 1395 به «پروفسور هانس کلورس» از کشور هلند که یک متخصص ژنتیک، پزشک، محقق و استاد ژنتیک مولکولی است، تعلق گرفت. کسی که برای نخستین‌بار سلول‌های بنیادی روده را شناسایی کرد و یکی از محققان برجسته جهان در زمینه سلول‌های بنیادی طبیعی و پتانسیل آنها برای درمان ترمیمی محسوب می‌شود. «پروفسور مایکل دلوکا» از کشور ایتالیا نیز در سال 1397 برای تحقیقات خود در زمینه سلول‌درمانی و ژن‌درمانی ترکیبی برای بیماری اپیدرمولیز بولوزا (پروانه‌ای) پنجمین «کاظمی پرایز» را دریافت کرده است. جایزه ششمین دوره جایزه دکتر کاظمی آشتیانی به پروفسور توماس براون دانشمند برجسته در حوزه سلول‌های بنیادین از کشور آلمان رسید.

برای مطالعۀ مطالب دیگر در حوزۀ اخبار دانشگاهی بر روی لینک کلیک فرمایید

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

عکس | با ماشین زمان میریم به روزهای برفی عصر قاجار؛ از انزلی تا جاده کرج

تصویر روز ناسا / نزدیکترین فاصله زمین با خورشید؛ آیا زمین در خطر است؟

یه تکلیف سخت برای نابغه‌ها؛ فقط آدمای تیزهوش میتونن تفاوت‌های بین این دو تصویر رو پیدا کنن!

داستانی از فریب و ناامیدی؛ پشت‌پرده کلاهبرداری موسسات اعزام دانشجو به روایت قربانیان

جدیدترین اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی درباره کرونای جدید / خطر جدی و شدید برای کودکان در مدرسه

آیا دیر خوردن ناهار تاثیری در افزایش و یا کاهش وزن دارد یا فقط یک فریب پزشکی است؟

ویدیو| کلاس زبان انگلیسی‌، علیرضا بیرانوند، یک سورپرایز بزرگ داشت!/ حامد آهنگی غش کرد

رئیس جمهور امروز از کدام دانشگاه بازدید کرد؟ + تصاویر

اعجاز فناوری در CES 2025، دستگاهی که با بزاق، رازهای بدن‌تان را فاش می‌کند

ویدیو| پیام تأثیرگذار دختر بنیان‌گذار نخستین کودکستان ایران به رئیس‌جمهور؛ وقتی دختر، پا جای پای پدر می‌گذارد...

این معمای ریاضی مغزت رو به چالش می‌کشه، آماده‌ای براش؟!😎

ویدئو| یادگیری سریع زبان انگلیسی در 4 دقیقه با کتابی که نباید بازش کرد!

ویدیو| کلاس زبان انگلیسی‌، علیرضا بیرانوند، یک سورپرایز بزرگ داشت!/ حامد آهنگی غش کرد

ویدئوی حیات وحش روز | مار کبری در مقابل جوجه‌تیغی؛ برنده‌ی این نبرد نابرابر شما را متعجب می‌کند!

داستانی از فریب و ناامیدی؛ پشت‌پرده کلاهبرداری موسسات اعزام دانشجو به روایت قربانیان

در این ویدئو شکوه تاریخی تخت جمشید را همچون روزهای طلایی آن و همان‌طور که کوروش میدید، ببینید!

ویدیو| پیام تأثیرگذار دختر بنیان‌گذار نخستین کودکستان ایران به رئیس‌جمهور؛ وقتی دختر، پا جای پای پدر می‌گذارد...

چه کسی پشت حادثه دانشگاه الاسراء بغداد است؟/ روایتی پرابهام از یک روز جنجالی + فیلم

تصویر| پشت پرده‌ی حضور معنادار عادل فردوسی‌پور در جشن سالگرد افتتاحیه کتاب‌فروشی چه بود؟!

ویدیو| پشت‌پرده مصاحبه‌ی جنجالی فرزاد حسنی در دوران دبیرستان؛ ماجرای ناگفته این مصاحبه قدیمی بازیگر سریال فریبا چیست؟!

رئیس جمهور امروز از کدام دانشگاه بازدید کرد؟ + تصاویر

عکس | با ماشین زمان میریم به روزهای برفی عصر قاجار؛ از انزلی تا جاده کرج

نامه‌ای که می‌تواند معادلات کنکور 1404 را دگرگون کند؛ پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به این نامه چه خواهد بود؟!

تصمیمات سرنوشت‌ساز رییس‌جمهور برای پذیرش پزشکی و دندان‌پزشکی، آیا ظرفیت‌ها افزایش می‌یابند؟

ویدیو | امکانات لاکچری دختران محسن شفیعی ماه و پلنگ در مدرسه سوژه کاربران فضای مجازی شد!

ویدئو| حیران ماندن احسان علیخانی از ضریب هوشی انیشتینی بهنوش بختیاری/ قیافه‌ی گلوریا و نعیمه نظام‌دوست دیدن داره!

ایرج طهماسب و مرضیه برومند در عکسی دیده نشده و زیرخاکی از پشت صحنه سریال نوستالژی دهه 60، مدرسه موش‌ها

ویدیو| واکنش جالب دکتر پزشکیان به سخنرانی بی‌نظیر دانش‌آموز خراسانی در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد!

عکس| حقیقت تلخ درباره زیباترین اسب تاریخ؛ چرا اژدهای گیاهخوار هخامنشی برای همیشه از میان ما رفت؟

ویدیو | اعترافات سمی ستاره جوکر از شیطنت‌های دوران مدرسه / ژاله صامتی یه جوری خاطره تعریف می‌کنه، انگاری خودت اونجا بودی!😂

ویدیو | مادر عین‌الله قاجاری؛ زنی که برای رهایی از مردسالاری سنت‌ها را شکست / بیچاره سحر ولدبیگی نمی‌دونه چطوری مقاومت کنه!😂😂

ویدیو | ویدا جوان بعد از این تجربه تلخ در کنکور، تبدیل به کتایون ماه و پلنگ شد!

با محبوب‌ترین دیالوگ‌های بازی تاج و تخت، انگلیسی را مثل زبان مادری خود حرف بزنید

(فیلم) لحظه شگفت انگیز مامان گفتن یک کودک برای اولین بار و واکنش حیرت‌آور مادر / ثبت اتفاقی یکی از عاشقانه‌ترین عاشقانه‌های مادر و فرزندی

ویدیو | با این اشتباهات مجید دلبندم برای هزارمین بار تن فردوسی توی گور لرزید😂😂 / واکنش غیرمنتظره حمید لولایی همه رو شوکه کرد!

این تست شخصیت شما رو رمزگشایی می‌کنه / آیا آماده‌ی روبرو شدن با حقیقت هستی؟

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / بازگشتی به تاریخ؛ بازسازی تصویر حیرت‌انگیز پادشاهان ایران از "آقامحمد خان تا ناصرالدین شاه"

نگاهی به تصاویر نشست پرحاشیه روز دانشجو در دانشگاه علامه طباطبائی/ فاطمه مهاجرانی زیر فشار انتقادات دانشگاه علامه را ترک کرد

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

(ویدیو) "بهنام تشکر" عین بلبل روسی صحبت می‌کنه بعد میگه هیچی بلد نیستم! / نعیمه نظام دوست: روسی‌ها چرا انقدر لوبیا دارن توی زبانشونن؟😂😂

ویدیو| تخت جمشید؛ پرده سینما برای نمایش تجملات شاهنشاهی/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی چادر‌های جشن‌ 2500 سالۀ رژیم ستم شاهی پهلوی

ویدیو| بازیگران سریال نوستالژیک «بازم مدرسم دیر شد» پس از 41 سال کجا هستند؟/ داستان‌های جذاب و ناشنیده از زندگی آن‌ها/ کاش هنوز مدرسه‌اش دیر می‌شد!😥

ویدیو| «وادی خاموشان» استاد شهریار با صدای مسحورکننده اردشیر رستمی؛ روایتی که شما را در اعماق شعر غرق می‌کند!

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدیو/نقش اول فیلم «هفتاد سی» راز بزرگ زندگی‌اش را افشا کرد/ بهرام افشاری: من دیوونم، نسخه‌ی پزشکی هم دارم🤯

50 اصطلاح انگلیسی که در هر مکالمه‌ای به کار می‌آید

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

دانشجوی دانشگاه امیرکبیر با یک ایده ناب در جشنواره‌ی دانشمندان جوان، داوران را حیرت‌زده کرد

پشت‌پرده طرح 15 میلیون تومانی برای دانشجویان دکتری + جزئیات جدید طرح پژوهش‌یار

چه کسی پشت حادثه دانشگاه الاسراء بغداد است؟/ روایتی پرابهام از یک روز جنجالی + فیلم

نامه‌ای که می‌تواند معادلات کنکور 1404 را دگرگون کند؛ پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به این نامه چه خواهد بود؟!

دستورالعملی که می‌تواند زندگی مادران باردار مبتلا به سرطان خون را تغییر دهد؛ اما چرا پزشکان از آن می‌ترسند؟

تصویر| پشت پرده‌ی حضور معنادار عادل فردوسی‌پور در جشن سالگرد افتتاحیه کتاب‌فروشی چه بود؟!

سورپرایز بزرگ در پارک دانشجو؛ رونمایی از 8 سردیس خاص!

پشت صحنه انتصاب جدید وزیر علوم برای ارتقای آموزش عالی چیست؟

ویدیو| چطور یک سفارش مرموز از بلغارستان، آمازون را به امپراتوری 2 تریلیون دلاری تبدیل کرد؟

ویدیو| اگر در کوهستان گیر افتادید، این خلاقیت جالب افغان‌ها برای آنتن‌دهی موبایل شما را نجات خواهد داد!

در این ویدئو شکوه تاریخی تخت جمشید را همچون روزهای طلایی آن و همان‌طور که کوروش میدید، ببینید!

تصمیمات سرنوشت‌ساز رییس‌جمهور برای پذیرش پزشکی و دندان‌پزشکی، آیا ظرفیت‌ها افزایش می‌یابند؟

این تست شخصیت‌شناسی بهت میگه جنگجو و هدفمند هستی یا محافظه‌کار!

این نوشیدنی محبوب می‌تواند از شما در برابر خطر ابتلا به غول کیسه صفرا محافظت کند!

آیا قلب شما چیزی برای گفتن دارد؟ / علت صدای عجیب زیر بالشت چه چیزی می‌تواند باشد؟

مشاور حقوقی سوفیانیوز؛ قسمت 29 | خط قرمز قانون کجاست؟ مراقب باشید با انجام دادن این کارها سوء‌سابقه‌دار نشوید!

چرا سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بیمارستان رفت؟ روایت پشت‌پرده یک دیدار احساسی که همه را غافلگیر کرد

با محبوب‌ترین دیالوگ‌های بازی تاج و تخت، انگلیسی را مثل زبان مادری خود حرف بزنید

فرمول محاسبه عیدی 1403 کارگران اعلام شد؛ آیا این اعداد و ارقام تاثیری در آسایش زندگی کارگران خواهد داشت؟

واکنش جنجالی استاد دانشگاه تهران؛ چرا اقلیت در تصمیم‌گیری برای رفع فیلترینگ خطرناک‌تر از اکثریت است؟

ویدیو | از بازیگری تا رتبه برتر کنکور؛ چگونه محمدرضا گلزار در شرایط محدود، مرزهای موفقیت را جابه‌جا کرد؟

پشت پرده یک فرصت طلایی؛ آیا می‌دانید چرا جذب هیأت علمی علوم پزشکی همه را غافلگیر کرد؟!

درسته دلار گرونه، اما با این روش یارانه‌ای که هر ماه می‌گیری رو ده برابرش کن!

ویدئو| هوش مصنوعی چهره قهرمانان ایران باستان را زنده کرد/ آیا این چهره واقعی آرش کمانگیر است؟

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / بازگشتی به تاریخ؛ بازسازی تصویر حیرت‌انگیز پادشاهان ایران از "آقامحمد خان تا ناصرالدین شاه"

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

ویدیو| تخت جمشید؛ پرده سینما برای نمایش تجملات شاهنشاهی/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی چادر‌های جشن‌ 2500 سالۀ رژیم ستم شاهی پهلوی

ویدیو| بازیگران سریال نوستالژیک «بازم مدرسم دیر شد» پس از 41 سال کجا هستند؟/ داستان‌های جذاب و ناشنیده از زندگی آن‌ها/ کاش هنوز مدرسه‌اش دیر می‌شد!😥

(ویدئو) صحبت‌های تامل برانگیز "حامد بهداد" در کف تورنتو و مرور خاطرات دانشجویی او / حامد بهداد: باید مواظب باشیم که زندگی ما رو از اهدافمون دور نکنه!

ویدیو / حضور باشکوه بزرگان شعر و ادب فارسی و پادشاهان هخامنشی در جشن شب یلدا و درخشش لباس‌های اصیل ایرانی

ویدیو| صدای دلنشین «استاد شهریار» در شعر ماندگار "در جستجوی پدر" | یک سفر عاطفی به گذشته

(ویدیو) سفر به دنیای کلمات و احساس با دکلمه‌‌ای آرامش‌بخش از باران نیکراه / منم آن شهری که از یادش رفته کسی را ندارد...

این تست شخصیت‌شناسی بهت میگه جنگجو و هدفمند هستی یا محافظه‌کار!

عکس روز| تصویری نایاب از تحصن «مقام معظم رهبری» در دانشگاه تهران؛ روایتی تاریخی از روزهای پرالتهاب انقلاب

ویدیوی ویژه‌ی روز مادر/ دکلمه احساسی "خان ننه" از «استاد شهریار»؛ حزین‌ترین توصیف از عشق به مادر

ویدیو| کلاس زبان انگلیسی‌، علیرضا بیرانوند، یک سورپرایز بزرگ داشت!/ حامد آهنگی غش کرد

ویدیو| پیام تأثیرگذار دختر بنیان‌گذار نخستین کودکستان ایران به رئیس‌جمهور؛ وقتی دختر، پا جای پای پدر می‌گذارد...

ویدئو| یادگیری سریع زبان انگلیسی در 4 دقیقه با کتابی که نباید بازش کرد!

ویدئوی حیات وحش روز | مار کبری در مقابل جوجه‌تیغی؛ برنده‌ی این نبرد نابرابر شما را متعجب می‌کند!

ویدیو| تفسیر حکمت جالب اسم عقربه‌های ساعت از اسدالله خان سریال نوستالژیک پدرسالار/ قیافه‌‌ی ناصر دیدنی بود

در این ویدئو شکوه تاریخی تخت جمشید را همچون روزهای طلایی آن و همان‌طور که کوروش میدید، ببینید!

ویدیو| اگر در کوهستان گیر افتادید، این خلاقیت جالب افغان‌ها برای آنتن‌دهی موبایل شما را نجات خواهد داد!

ویدیو| چطور یک سفارش مرموز از بلغارستان، آمازون را به امپراتوری 2 تریلیون دلاری تبدیل کرد؟

چه کسی پشت حادثه دانشگاه الاسراء بغداد است؟/ روایتی پرابهام از یک روز جنجالی + فیلم

ویدیو| جمله‌ای که مسیر زندگی لیندا کیانی را برای همیشه عوض کرد چه بود؟!

ویدئو| مادر تینا پاکروان در 65 سالگی چه شاهکاری خلق کرد که سروش صحت مات و مبهوت موند؟!

ویدیو | اعترافات مسعود صادقلو در مورد چاقی و افزایش وزنش از زبون خودش / بابا دیگه سونا رو بست!

ویدیو| کلاس زبان انگلیسی‌، علیرضا بیرانوند، یک سورپرایز بزرگ داشت!/ حامد آهنگی غش کرد

ویدئوی حیات وحش روز | مار کبری در مقابل جوجه‌تیغی؛ برنده‌ی این نبرد نابرابر شما را متعجب می‌کند!

در این ویدئو شکوه تاریخی تخت جمشید را همچون روزهای طلایی آن و همان‌طور که کوروش میدید، ببینید!

ویدیو| پیام تأثیرگذار دختر بنیان‌گذار نخستین کودکستان ایران به رئیس‌جمهور؛ وقتی دختر، پا جای پای پدر می‌گذارد...

چه کسی پشت حادثه دانشگاه الاسراء بغداد است؟/ روایتی پرابهام از یک روز جنجالی + فیلم

ویدیو| چطور یک سفارش مرموز از بلغارستان، آمازون را به امپراتوری 2 تریلیون دلاری تبدیل کرد؟

ویدئو| یادگیری سریع زبان انگلیسی در 4 دقیقه با کتابی که نباید بازش کرد!

ویدیو| تفسیر حکمت جالب اسم عقربه‌های ساعت از اسدالله خان سریال نوستالژیک پدرسالار/ قیافه‌‌ی ناصر دیدنی بود

ویدیو| اگر در کوهستان گیر افتادید، این خلاقیت جالب افغان‌ها برای آنتن‌دهی موبایل شما را نجات خواهد داد!

ویدیو | امکانات لاکچری دختران محسن شفیعی ماه و پلنگ در مدرسه سوژه کاربران فضای مجازی شد!

ویدئو| حیران ماندن احسان علیخانی از ضریب هوشی انیشتینی بهنوش بختیاری/ قیافه‌ی گلوریا و نعیمه نظام‌دوست دیدن داره!

ویدیو| واکنش جالب دکتر پزشکیان به سخنرانی بی‌نظیر دانش‌آموز خراسانی در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد!

ویدیو | اعترافات سمی ستاره جوکر از شیطنت‌های دوران مدرسه / ژاله صامتی یه جوری خاطره تعریف می‌کنه، انگاری خودت اونجا بودی!😂

ویدیو | مادر عین‌الله قاجاری؛ زنی که برای رهایی از مردسالاری سنت‌ها را شکست / بیچاره سحر ولدبیگی نمی‌دونه چطوری مقاومت کنه!😂😂

ویدیو | ویدا جوان بعد از این تجربه تلخ در کنکور، تبدیل به کتایون ماه و پلنگ شد!

(فیلم) لحظه شگفت انگیز مامان گفتن یک کودک برای اولین بار و واکنش حیرت‌آور مادر / ثبت اتفاقی یکی از عاشقانه‌ترین عاشقانه‌های مادر و فرزندی

ویدیو | با این اشتباهات مجید دلبندم برای هزارمین بار تن فردوسی توی گور لرزید😂😂 / واکنش غیرمنتظره حمید لولایی همه رو شوکه کرد!

ویدیو | پروین اعتصامی صدای بی‌صدای زنان؛ شاعری که با اشعار خود، کلیشه‌های جامعه مردسالاری را از بین برد!

ویدیو | تسلط دست و پا شکسته هاردی‌الدوله؛ سوگلی فرنگی عین‌الله اول به زبان فارسی / قیافه بهنوش بختیاری واقعا دیدن داره!😂😂

ویدئو| هوش مصنوعی چهره قهرمانان ایران باستان را زنده کرد/ آیا این چهره واقعی آرش کمانگیر است؟

ویدیو | تلاش‌های بی‌وقفه ارسطو پایتخت برای انگلیسی یاد گرفتن محسن تنابنده / آخه به زنه میخوای بگی پا بذاره روی چشمت؟

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / بازگشتی به تاریخ؛ بازسازی تصویر حیرت‌انگیز پادشاهان ایران از "آقامحمد خان تا ناصرالدین شاه"

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

(ویدیو) "بهنام تشکر" عین بلبل روسی صحبت می‌کنه بعد میگه هیچی بلد نیستم! / نعیمه نظام دوست: روسی‌ها چرا انقدر لوبیا دارن توی زبانشونن؟😂😂

ویدیو| تخت جمشید؛ پرده سینما برای نمایش تجملات شاهنشاهی/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی چادر‌های جشن‌ 2500 سالۀ رژیم ستم شاهی پهلوی

ویدیو| بازیگران سریال نوستالژیک «بازم مدرسم دیر شد» پس از 41 سال کجا هستند؟/ داستان‌های جذاب و ناشنیده از زندگی آن‌ها/ کاش هنوز مدرسه‌اش دیر می‌شد!😥

ویدیو| «وادی خاموشان» استاد شهریار با صدای مسحورکننده اردشیر رستمی؛ روایتی که شما را در اعماق شعر غرق می‌کند!

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدیو/نقش اول فیلم «هفتاد سی» راز بزرگ زندگی‌اش را افشا کرد/ بهرام افشاری: من دیوونم، نسخه‌ی پزشکی هم دارم🤯

(ویدئو) صحبت‌های تامل برانگیز "حامد بهداد" در کف تورنتو و مرور خاطرات دانشجویی او / حامد بهداد: باید مواظب باشیم که زندگی ما رو از اهدافمون دور نکنه!

(ویدیو) شعرخوانی دلنشین و احساسی «آقای قاضی» به زبان ترکی آذری پشت موتور / کوچه لره سو سپمیشم...

ویدئو| داستان ضرب‌المثل "دست بالای دست بسیار است" به روایت کوچکترین مهمان برنامه‌ی کتاب‌باز/ سروش صحت: دیگه بهتر از این نمیشد توضیح داد

چه کسی پشت حادثه دانشگاه الاسراء بغداد است؟/ روایتی پرابهام از یک روز جنجالی + فیلم

ویدیو| چطور یک سفارش مرموز از بلغارستان، آمازون را به امپراتوری 2 تریلیون دلاری تبدیل کرد؟

ویدیو| اگر در کوهستان گیر افتادید، این خلاقیت جالب افغان‌ها برای آنتن‌دهی موبایل شما را نجات خواهد داد!

در این ویدئو شکوه تاریخی تخت جمشید را همچون روزهای طلایی آن و همان‌طور که کوروش میدید، ببینید!

ویدیو| تفسیر حکمت جالب اسم عقربه‌های ساعت از اسدالله خان سریال نوستالژیک پدرسالار/ قیافه‌‌ی ناصر دیدنی بود

ویدئوی حیات وحش روز | مار کبری در مقابل جوجه‌تیغی؛ برنده‌ی این نبرد نابرابر شما را متعجب می‌کند!

ویدئو| یادگیری سریع زبان انگلیسی در 4 دقیقه با کتابی که نباید بازش کرد!

ویدیو| پیام تأثیرگذار دختر بنیان‌گذار نخستین کودکستان ایران به رئیس‌جمهور؛ وقتی دختر، پا جای پای پدر می‌گذارد...

ویدیو| کلاس زبان انگلیسی‌، علیرضا بیرانوند، یک سورپرایز بزرگ داشت!/ حامد آهنگی غش کرد

ویدیو | از بازیگری تا رتبه برتر کنکور؛ چگونه محمدرضا گلزار در شرایط محدود، مرزهای موفقیت را جابه‌جا کرد؟

ویدئو| هوش مصنوعی چهره قهرمانان ایران باستان را زنده کرد/ آیا این چهره واقعی آرش کمانگیر است؟

بزرگداشت 173 سال تاریخ، یک داستان فراموش‌نشدنی؛ دارالفنون هنوز زنده است + فیلم

ویدیو | انگلیسی یاد گرفتن با کارتون؟ باور نمی‌کنی؟ خب امتحان کن!

ویدیو | هیچ استاد دانشگاهی نمیخواد اسم این برنامه رو بدونی، ولی بیا من بهت میگم!

ویدیو | ویدا جوان بعد از این تجربه تلخ در کنکور، تبدیل به کتایون ماه و پلنگ شد!

(فیلم) ویدیویی باورنکردنی از نذری خوردن پلیس استرالیا در یک هیئت مذهبی! / چه ذوقی هم میکنن!

ویدیو | ادعای عجیب امیرحسین صدیق در مورد تغذیه روح آقای نویسنده را شوکه کرد!

ویدیو| ترفند زیرکانه پیامبر برای تغییر قلب زن خسیس در حکایت شیخ بهایی؛ چه چیزی پشت در خانه منتظرش بود؟

(فیلم) واکنش خنده‌دار و شوکه شدن مهران غفوریان به برعکس پیانو زدن آهنگساز معروف / چطوری ممکنه آخه؟

ویدئو| رازهای ناگفته تمدن 5 هزار ساله جیرفت؛ هنر افسانه‌ای ایران باستان که زمان را به زانو درآورد

(فیلم) تست بازیگری سوپر خنده دار مهران غفوریان که همسرش آرزو از او گرفت! / تو صدم ثانیه عوض میشه😄

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو / بازگشتی به تاریخ؛ بازسازی تصویر حیرت‌انگیز پادشاهان ایران از "آقامحمد خان تا ناصرالدین شاه"

ویدیو| تخت جمشید؛ پرده سینما برای نمایش تجملات شاهنشاهی/ شاهکاری شبیه‌سازی شده از تصاویر هوایی چادر‌های جشن‌ 2500 سالۀ رژیم ستم شاهی پهلوی

ویدیو| بازیگران سریال نوستالژیک «بازم مدرسم دیر شد» پس از 41 سال کجا هستند؟/ داستان‌های جذاب و ناشنیده از زندگی آن‌ها/ کاش هنوز مدرسه‌اش دیر می‌شد!😥

(ویدئو) صحبت‌های تامل برانگیز "حامد بهداد" در کف تورنتو و مرور خاطرات دانشجویی او / حامد بهداد: باید مواظب باشیم که زندگی ما رو از اهدافمون دور نکنه!

ویدیو / حضور باشکوه بزرگان شعر و ادب فارسی و پادشاهان هخامنشی در جشن شب یلدا و درخشش لباس‌های اصیل ایرانی

ویدیو| صدای دلنشین «استاد شهریار» در شعر ماندگار "در جستجوی پدر" | یک سفر عاطفی به گذشته

(ویدیو) سفر به دنیای کلمات و احساس با دکلمه‌‌ای آرامش‌بخش از باران نیکراه / منم آن شهری که از یادش رفته کسی را ندارد...

ویدیوی ویژه‌ی روز مادر/ دکلمه احساسی "خان ننه" از «استاد شهریار»؛ حزین‌ترین توصیف از عشق به مادر

حاشیه‌های جشن شب یلدا در دانشگاه علامه طباطبایی/ وقتی رئیس دانشگاه هم به شادی و پایکوبی دانشجویان پیوست! + فیلم

ویدئو| باز باران با ترانه ...؛ اجرای فوق‌العاده و دل‌نشین «خسرو شکیبایی» که شما را به دنیای بی‌نهایت شاد و خاطره‌انگیز کودکی می‌برد | نوستالژی خالص و لبریز از احساسات شیرین و فراموش‌نشدنی!

(ویدیو) زبان زرگری "جواد رضویان" برای خواندن شعر باز باران با ترانه / بزرگوار با این حرکت تن شاعر رو توی گور لرزوند!😂😂

ویدیو| کلاس زبان انگلیسی‌، علیرضا بیرانوند، یک سورپرایز بزرگ داشت!/ حامد آهنگی غش کرد
ویدیو| کلاس زبان انگلیسی‌، علیرضا بیرانوند، یک سورپرایز بزرگ داشت!/ حامد آهنگی غش کرد
تصویر روز ناسا / نزدیکترین فاصله زمین با خورشید؛ آیا زمین در خطر است؟
تصویر روز ناسا / نزدیکترین فاصله زمین با خورشید؛ آیا زمین در خطر است؟
داستانی از فریب و ناامیدی؛ پشت‌پرده کلاهبرداری موسسات اعزام دانشجو به روایت قربانیان
داستانی از فریب و ناامیدی؛ پشت‌پرده کلاهبرداری موسسات اعزام دانشجو به روایت قربانیان
جدیدترین اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی درباره کرونای جدید / خطر جدی و شدید برای کودکان در مدرسه
جدیدترین اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی درباره کرونای جدید / خطر جدی و شدید برای کودکان در مدرسه
ویدیو| پیام تأثیرگذار دختر بنیان‌گذار نخستین کودکستان ایران به رئیس‌جمهور؛ وقتی دختر، پا جای پای پدر می‌گذارد...
ویدیو| پیام تأثیرگذار دختر بنیان‌گذار نخستین کودکستان ایران به رئیس‌جمهور؛ وقتی دختر، پا جای پای پدر می‌گذارد...
ویدئو| یادگیری سریع زبان انگلیسی در 4 دقیقه با کتابی که نباید بازش کرد!
ویدئو| یادگیری سریع زبان انگلیسی در 4 دقیقه با کتابی که نباید بازش کرد!
ویدئوی حیات وحش روز | مار کبری در مقابل جوجه‌تیغی؛ برنده‌ی این نبرد نابرابر شما را متعجب می‌کند!
ویدئوی حیات وحش روز | مار کبری در مقابل جوجه‌تیغی؛ برنده‌ی این نبرد نابرابر شما را متعجب می‌کند!
ویدیو| پشت‌پرده مصاحبه‌ی جنجالی فرزاد حسنی در دوران دبیرستان؛ ماجرای ناگفته این مصاحبه قدیمی بازیگر سریال فریبا چیست؟!
ویدیو| پشت‌پرده مصاحبه‌ی جنجالی فرزاد حسنی در دوران دبیرستان؛ ماجرای ناگفته این مصاحبه قدیمی بازیگر سریال فریبا چیست؟!
تصویر| نگاهی به اشیای مرموز مقبره‌های مصر باستان، چه چیزهایی در دنیای پس از مرگ به انتظار مومیایی‌ها نشسته بود؟
تصویر| نگاهی به اشیای مرموز مقبره‌های مصر باستان، چه چیزهایی در دنیای پس از مرگ به انتظار مومیایی‌ها نشسته بود؟
ویدیو| تفسیر حکمت جالب اسم عقربه‌های ساعت از اسدالله خان سریال نوستالژیک پدرسالار/ قیافه‌‌ی ناصر دیدنی بود
ویدیو| تفسیر حکمت جالب اسم عقربه‌های ساعت از اسدالله خان سریال نوستالژیک پدرسالار/ قیافه‌‌ی ناصر دیدنی بود
تصمیمات سرنوشت‌ساز رییس‌جمهور برای پذیرش پزشکی و دندان‌پزشکی، آیا ظرفیت‌ها افزایش می‌یابند؟
تصمیمات سرنوشت‌ساز رییس‌جمهور برای پذیرش پزشکی و دندان‌پزشکی، آیا ظرفیت‌ها افزایش می‌یابند؟
در این ویدئو شکوه تاریخی تخت جمشید را همچون روزهای طلایی آن و همان‌طور که کوروش میدید، ببینید!
در این ویدئو شکوه تاریخی تخت جمشید را همچون روزهای طلایی آن و همان‌طور که کوروش میدید، ببینید!
ویدیو| اگر در کوهستان گیر افتادید،
این خلاقیت جالب افغان‌ها برای آنتن‌دهی موبایل شما را نجات خواهد داد!
ویدیو| اگر در کوهستان گیر افتادید، این خلاقیت جالب افغان‌ها برای آنتن‌دهی موبایل شما را نجات خواهد داد!
ویدیو| چطور یک سفارش مرموز از بلغارستان، آمازون را به امپراتوری 2 تریلیون دلاری تبدیل کرد؟
ویدیو| چطور یک سفارش مرموز از بلغارستان، آمازون را به امپراتوری 2 تریلیون دلاری تبدیل کرد؟
سورپرایز بزرگ در پارک دانشجو؛ رونمایی از 8 سردیس خاص!
سورپرایز بزرگ در پارک دانشجو؛ رونمایی از 8 سردیس خاص!
تصویر| پشت پرده‌ی حضور معنادار عادل فردوسی‌پور در جشن سالگرد افتتاحیه کتاب‌فروشی چه بود؟!
تصویر| پشت پرده‌ی حضور معنادار عادل فردوسی‌پور در جشن سالگرد افتتاحیه کتاب‌فروشی چه بود؟!
نامه‌ای که می‌تواند معادلات کنکور 1404 را دگرگون کند؛ پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به این نامه چه خواهد بود؟!
نامه‌ای که می‌تواند معادلات کنکور 1404 را دگرگون کند؛ پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به این نامه چه خواهد بود؟!
چه کسی پشت حادثه دانشگاه الاسراء بغداد است؟/ روایتی پرابهام از یک روز جنجالی + فیلم
چه کسی پشت حادثه دانشگاه الاسراء بغداد است؟/ روایتی پرابهام از یک روز جنجالی + فیلم
پشت‌پرده طرح 15 میلیون تومانی برای دانشجویان دکتری + جزئیات جدید طرح پژوهش‌یار
پشت‌پرده طرح 15 میلیون تومانی برای دانشجویان دکتری + جزئیات جدید طرح پژوهش‌یار
دانشجوی دانشگاه امیرکبیر با یک ایده ناب در جشنواره‌ی دانشمندان جوان، داوران را حیرت‌زده کرد
دانشجوی دانشگاه امیرکبیر با یک ایده ناب در جشنواره‌ی دانشمندان جوان، داوران را حیرت‌زده کرد
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
عکس | با ماشین زمان میریم به روزهای برفی عصر قاجار؛ از انزلی تا جاده کرج
عکس | با ماشین زمان میریم به روزهای برفی عصر قاجار؛ از انزلی تا جاده کرج
یه تکلیف سخت برای نابغه‌ها؛ فقط آدمای تیزهوش میتونن تفاوت‌های بین این دو تصویر  رو پیدا کنن!
یه تکلیف سخت برای نابغه‌ها؛ فقط آدمای تیزهوش میتونن تفاوت‌های بین این دو تصویر رو پیدا کنن!
آیا دیر خوردن ناهار تاثیری در افزایش و یا کاهش وزن دارد یا فقط یک فریب پزشکی است؟
آیا دیر خوردن ناهار تاثیری در افزایش و یا کاهش وزن دارد یا فقط یک فریب پزشکی است؟
رئیس جمهور امروز از کدام دانشگاه بازدید کرد؟ + تصاویر
رئیس جمهور امروز از کدام دانشگاه بازدید کرد؟ + تصاویر
اعجاز فناوری در CES 2025، دستگاهی که با بزاق، رازهای بدن‌تان را فاش می‌کند
اعجاز فناوری در CES 2025، دستگاهی که با بزاق، رازهای بدن‌تان را فاش می‌کند
این معمای ریاضی مغزت رو به چالش می‌کشه، آماده‌ای براش؟!😎
این معمای ریاضی مغزت رو به چالش می‌کشه، آماده‌ای براش؟!😎
ویدئوی حیات وحش روز | مار کبری در مقابل جوجه‌تیغی؛ برنده‌ی این نبرد نابرابر شما را متعجب می‌کند!
ویدئوی حیات وحش روز | مار کبری در مقابل جوجه‌تیغی؛ برنده‌ی این نبرد نابرابر شما را متعجب می‌کند!
تصویر| این فسیل زنده 290 میلیون سال راز پنهان زندگی جاودان را با خود حمل می‌کند!
تصویر| این فسیل زنده 290 میلیون سال راز پنهان زندگی جاودان را با خود حمل می‌کند!
دستیاری پزشکی 1404 در راه است؛ این جزییات مهم را از دست ندهید!
دستیاری پزشکی 1404 در راه است؛ این جزییات مهم را از دست ندهید!
پشت صحنه انتصاب جدید وزیر علوم برای ارتقای آموزش عالی چیست؟
پشت صحنه انتصاب جدید وزیر علوم برای ارتقای آموزش عالی چیست؟
دستورالعملی که می‌تواند زندگی مادران باردار مبتلا به سرطان خون را تغییر دهد؛ اما چرا پزشکان از آن می‌ترسند؟
دستورالعملی که می‌تواند زندگی مادران باردار مبتلا به سرطان خون را تغییر دهد؛ اما چرا پزشکان از آن می‌ترسند؟
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی