سوفیانیوز
سوفیانیوز: رییس سازمان امور دانشجویان گفت: در برنامه هفتم توسعه جذب 320 هزار دانشجوی بینالمللی چشمانداز آتی جمهوری اسلامی ایران است که با توجه به فاصله معنادار با این عدد، باید بیشتر فعالیت کرد.
به گزارش سوفیانیوز به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر هاشم داداشپور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان در همایش معاونان بینالملل دانشگاه های سراسر کشور با اشاره به اینکه برگزاری نشستهای مشترک به استفاده حداکثری از منابع و افزایش نفوذ معنوی کشورکمک خواهد کرد، ظرفیتهای بالای علمی جمهوری اسلامی در دنیا را مورد توجه قرار داد.
وی با اشاره به ضرورت جذب دانشجویان بینالمللی با هدف افزایش زمینههای علمی و دانشگاهی گفت: فرصتهای بیبدیلی در منطقه برای جذب و پذیرش دانشجوی خارجی وجود دارد که هرگونه بیتوجهی به استفاده از این ظرفیت توجیه منطقی ندارد.
معاون وزیر علوم ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه جذب 320 هزار دانشجوی بینالمللی چشمانداز آتی جمهوری اسلامی ایران است بنابراین با توجه به فاصله معنادار با این عدد باید بیش از پیش دراین حوزه فعالیت کنیم.
به گفته وی جذب دانشجوی بینالمللی یکی از اجزای دسترسی به مرجعیت علمی است. در دنیا برای جذب دانشجوی بینالملل الگوهای مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، علمی و آموزشی وجود دارد و این درشرایطی است که صرفا استفاده از یک الگو برای بینالمللیسازی دانشگاها راه به جایی نمیبرد.
توجه به رویکردهای الهام بخش و برقراری پیوند عمیقتر بین سیاستهای حاکمیت و دانشگاه ها از دیگر مواردی بود که معاون وزیر علوم به آن اشاره کرد و افزود: بیتردید بدون استراتژی هدفمند و روشن فعالیتها در این زمینه ابتر خواهد ماند.
تعریف تنوع ملیتی در جذب دانشجوی خارجی، مبادله استاد و دانشجو، اجرای برنامههای عملیاتی بعد از انعقاد تفاهمنامهها و انعطاف پذیری در اجرای برنامههای آموزشی از جمله مواردی بودکه داداشپور به آن اشاره کرد.