سوفیانیوز
سوفیانیوز: تحقیقات ثابت کرده است که مواد مغذی در نارگیل باعث احساس سیری و سوزاندن کالری بیشتر شده و چربیسوزی در بدن را افزایش میدهد، همچنین نارگیل به دلیل داشتن فیبر بالا باعث افزایش سیری شده و به جلوگیری از پرخوری و در نتیجه کاهش وزن، کمک فراوانی میکند.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، نارگیل میوهای با خواص فراوان برای سلامتی است که حاوی پروتئین و فیبر بالایی است. 1 فنجان، معادل 80 گرم گوشت نارگیل تازه و خرد شده حاوی ارزش تغذیهای زیر میباشد:
کالری: 283
پروتئین: 3 گرم
کربوهیدرات: 10 گرم
چربی: 27 گرم
قند: 5 گرم
فیبر: 7 گرم
یک عدد نارگیل اندازه متوسط حاوی وزنی در حدود 397 گرم با 1405 کالری است. در صورتیکه این میوه را به تکههای 5 سانتیمتری برش دهید، هر تکه مصرفی 159 کالری دارد. کل چربی موجود در یک نارگیل در حدود 133 گرم است. هر تکه 5 سانتیمتری تقریباً 15 گرم چربی کل داشته که 13 گرم آن چربی اشباع شده است. براساس انجمن قلب آمریکا، در صورت پیروی از یک رژیم غذایی روزانه با 2000 کالری، میتوانید 78 گرم چربی در روز استفاده کنید، اما بیشتر از 16 گرم از این چربیها نباید اشباع شده باشد. با توجه به اینکه نارگیل حاوی میزان بالایی چربی اشباع شده است، بنابراین دریافت نارگیل را به قسمتهای کوچکی در یک رژیم غذایی متعادل محدود کنید.