سوفیانیوز
سوفیانیوز: باطری قلب جهت رفع مشکل کاهش ضربان قلب استفاده می شود بطور معمول ضربان قلب انسان حدود 60 الی 100 بار در هر دقیقه میباشد که در شرایطی که قلب دچار کاهش ضربان شود بایستی سریعا به آن رسیدگی شود تا از عواقب جبران ناپذیری که ممکن است رخ دهد جلوگیری شود.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، باتری قلبی که نام های دیگر آن پیس میکر یا ضربان سازاست یک دستگاه تولید ایمپالس الکتریکی است که میتواند در کنترل کردن ضربان قلب و منظم کردن آن بسیار کمک کننده باشد و باعث می شود ضربان قلب به حالت نرمال برگردد.
توجه داشته باشید که هنگامی که قلب دچار ضربان قلب نامنظم میشود به آن آریتمی میگویند که در این شرایط قلب فرد ممکن است خیلی سریع یا خیلی آرام و یا یک ریتم نامشخصی داشته باشد.
باطری قلب از چه اجزایی تشکیل شده است؟
پیس میکر قلبی داخل بدن قرار میگیرد؛ باطریهای مدرنی که به تازگی ساخته شدهاند، از دو بخش لید (هدایت کنندهها) و مولد پالس تشکیل میشوند.
مولد پالس بخشی از باطری قلب است که دربردارنده لوازم الکترونیکی و باتری میشود که در نهایت منجر به کنترل ضربان قلب خواهند شد. بخش دوم پیس میکر که لید نام دارد، شامل سیمهای کوچکی است که با فرستادن سیگنالهای الکتریکی به داخل قلب، سبب تحریک گرههای ضربان ساز قلب و در نتیجه منظمسازی ضربان قلب میشوند.
نحوه کار باطری قلب در بدن فرد به چه صورت است؟
هنگامی که ضربان نامنظم قلب توسط پیس میکر تشخیص داده شود، باطری قلب شروع به تولید جریان الکتریکی کرده و آن را از طریق سیمهایی که داخل قلب قرار گرفتهاند، به سمت این قلب ارسال میکند. پس از ارسال سیگنالهای الکتریکی، قلب تحریک شده و در اثر این عمل، ضربان استاندارد و معمول در قلب به جریان میافتد.
طول عمر باطری قلب چقدر است؟
طول عمر باتری 5 تا 10 سال بسته به نوع دستگاه میباشد.
عمل کارگذاری باطری قلب چقدر طول می کشد؟
این عمل ظرف مدت 1 تا 2 ساعت انجام میگیرد.