صفر تا صد مهاجرت تحصیلی/ شناخت بهترین کشورهای مقصد

انتشار 9 اسفند 1402

برای مهاجرت تحصیلی چه باید کرد؟

یکی از بهترین و رایج‌ترین روش‌های مهاجرت، مهاجرت تحصیلی است. تجربه زندگی و تحصیل در خارج از کشور یکی از بهترین اتفاقاتی است که می‌تواند برای یک دانش‌‌آموز یا دانشجو رخ دهد. مهاجرت تحصیلی در واقع اخذ اقامت موقت برای گذراندن یک مقطع یا دوره‌ تحصیلی برای یک شخص خارجی است. متقاضی برای مهاجرت تحصیلی ابتدا باید در یک دوره یا مقطع تحصیلی و آموزشی ثبت‌نام کند و سپس نسبت به اخذ ویزای تحصیلی از سفارت یا اداره مهاجرت آن کشور اقدام کند.

مهاجرت

مزایای مهاجرت تحصیلی

  • ورود سریع‌تر به کشور مقصد نسبت به سایر روش‌ها

اصولاً متقاضی در مهاجرت تحصیلی نسبت به سایر روش‌های مهاجرتی سریع‌تر وارد کشور مقصد می‌شود. همچنین به دلیل مشخص بودن ورودی ترم‌های تحصیلی در هر سال آموزشی، امکان برنامه‌ریزی برای این نوع مهاجرت نیز بیش‌تر است.

  • ارتقای دانش و مهارت‌های علمی

فرصت تحصیل در دپارتمان‌‌های تخصصی، کالج‌ها‌‌‌ و دانشگاه‌های معتبر و در نتیجه دسترسی به منابع علمی و آزمایشگاهی روز دنیا، باعث می‌شود دانش و مهارت‌های دانشجویان افزایش یابد.

  • امکان همزمان کار در حین تحصیل

اصولاً در تمامی کشورها امکان کار نیمه وقت همزمان با تحصیل برای دانشجویان خارجی وجود دارد. کار کردن همزمان با تحصیل، هم باعث ایجاد درآمد می‌شود و هم سبب بهبود زبان، شناخت قوانین و فرهنگ کشور میزبان خواهد شد.

  • امکان أخذ اقامت همراه برای خانواده

همراهی دانشجو همزمان با تحصیل، یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های مهاجرت تحصیلی است. همسر و فرزندان متقاضی اصلی می‌توانند مادامی که متقاضی مشغول به تحصیل است، در آن کشور زندگی کنند. در بعضی از کشورها امکان کار همسر و تحصیل فرزند در مدارس نیز وجود دارد.

  • امکان أخذ اقامت کاری بعد از تحصیل

اصولاً دانشجویان خارجی می‌توانند بعد از اتمام تحصیل، ویزای کاری دریافت کنند و در فضای اقتصادی کشور میزبان مشغول به کار شوند.

  • امکان أخذ اقامت دائم و شهروندی

مهاجرت تحصیلی می‌تواند مقدمه‌ای برای کسب اقامت دائم و شهروندی دانشجو شود. در بعضی از کشورها مانند کانادا امکان اقدام برای برنامه‌های أخذ اقامت دائم به صورت مستقیم، و در بعضی از کشورها (مانند آلمان) امکان أخذ اقامت کاری و سپس أخذ اقامت دائم وجود دارد.

بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی

به طور معمول کشورهای ایالات متحده و انگلستان به دلیل داشتن دانشگاه‌های برتر دنیا از قبیل هاروارد، آکسفورد، ام‌آی‌تی و کمبریج محبوب‌ترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی محسوب می‌شوند.

همچنین کشور استرالیا نیز نرخ دانشجویان خارجی بسیار خیره‌کننده‌ای (حدود26 درصد از کل دانشجویان این کشور) را به خود اختصاص داده است.

در آسیا نیز کشورهای چین، کره‌جنوبی، ژاپن و تایوان درحال جذب دانشجویان خارجی هستند. بر اساس آمار (OCED) تا سال 2019 بیش از 6 میلیون دانشجوی خارجی در سراسر دنیا مشغول به تحصیل بوده‌اند.

مهاجرت

انواع مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی می‌تواند شامل مقاطع و دوره‌های تحصیلی مختلف باشد، اما به طور کلی می‌توان مهاجرت تحصیلی را به چهار دسته عمده تقسیم کرد:

مهاجرت تحصیلی دانش آموزی

منظور از مهاجرت تحصیلی دانش‌آموزی، ادامه تحصیل در مدارس و کالج‌های کشورهای خارجیست. تحصیل در مدارس معتبر در سراسر دنیا یکی از دلایل مهم مهاجرت تحصیلی است. برخورداری از روش‌ها و دانش روز دنیا و همچنین استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌ها، دانش‌آموزان را به تحصیل در مدارس پیشرفته ترغیب می‌کند. برای ورود به دانشگاه‌های معتبر توصیه می‌شود از سنین پایین و با ورود به کالج مسیر رشد علمی را دنبال کنید.

مهاجرت تحصیلی دانشجویی

منظور از مهاجرت تحصیلی دانشجویی، ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی دانشگاهی از قبیل کارشناسی (Bachelor) یا کارشناسی ارشد (Master) یا دکتری (PhD) است. دانشجویان برای توسعه دانش خود و امکان استفاده از منابع علمی در سراسر دنیا از فرصت تحصیل در دانشگاه‌های معتبر استفاده می‌کنند.

مهاجرت تحصیلی تحقیقاتی

مهاجرت تحصیلی تحقیقاتی یعنی برای انجام پروژه‌های علمی و تحقیقی از قبیل پست داک، همزمان با تحصیل در مقطع دکتری یا پس از آن و همچنین برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی که نهایتا منجر به مقالات و یا سایر دستاوردهای علمی می‌شود، مهاجرت کنید.

مهاجرت تحصیلی مهارت آموزی

مهاجرت تحصیلی مهارت‌آموزی به معنی شرکت در دوره‌های آموزشی برای کسب مهارت‌های مختلف مانند زبان و دوره‌های فنی (Diploma,Advance diploma، Certificate) است. فراگیری زبان‌های خارجی، مهارت‌های فنی و حرفه‌ای بعد از دیپلم 12 ساله آموزشی و همچنین دوره‌های آموزشی تکمیلی بعد از مقطع کارشناسی نیز از روش‌های جذاب مهاجرت تحصیلی است و راه را برای دستیابی به تحصیل در مقاطع بالاتر و یا شغل‌های با درآمد بیشتر هموار می‌کند.

مهاجرت

شرایط و مدارک مورد نیاز مهاجرت تحصیلی

شرایط و مدارک برای مهاجرت تحصیلی بر اساس شرایط متقاضی، دوره‌ی تحصیلی و آموزشی و همچنین کشور مقصد متفاوت است. اما به طور کلی شرایط و مدارک ذیل ضروری است:

یکی از الزامات مهاجرت، داشتن تسلط و آگاهی در خصوص زبان کشور مقصد است. متقاضی مهاجرت تحصیلی نیز باید برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی، مدرک رسمی زبان داشته باشد. نوع مدرک زبان و حداقل نمره زبان توسط دانشگاه‌ها و گاهی توسط سفارت یا اداره‌ی مهاجرت تعیین می‌شود. معمولاً برای زبان انگلیسی آزمون آیلتس یا تافل و برای زبان‌های اروپایی مانند آلمانی از TestDAF یا CEFR استفاده می‌شود.

مهاجرت

مراحل مهاجرت تحصیلی

پروسه مهاجرت تحصیلی نیز مانند سایر روش‌های مهاجرتی مراحل مخصوص به خود را دارد. مراحل مهاجرت تحصیلی بر اساس شرایط متقاضی و دوره تحصیلی و آموزشی و همچنین کشور مقصد متفاوت است. اما به طور کلی پروسه مهاجرت تحصیلی را می‌توان به پنج مرحله تقسیم کرد:

مرحله اول

  • جستجوی دوره یا مقطع تحصیلی

اولین و مهمترین مرحله مهاجرت تحصیلی، جستجو و پیداکردن فرصت‌های تحصیلی متناسب با شرایط متقاضی مانند سن، سابقه تحصیلات و معدل است.

مرحله دوم

  • آماده سازی و ترجمه مدارک مورد نیاز

مرحله دوم برای مهاجرت تحصیلی، آماده‌سازی و ترجمه‌ی مدارک است. برای اطلاع از مدارک پیش‌نیاز برای تحصیل در مقطع یا دوره آموزشی مورد نظر، می‌بایست به وب‌سایت رسمی دانشگاه مراجعه کرد. اصولاً این مدارک شامل مدارک هویتی، ریزنمرات و دانش‌نامه مقاطع تحصیلی قبلی مانند دیپلم یا کارشناسی یا کارشناسی ارشد، مدرک زبان مانند آیلتس یا تافل، مدارک پژوهشی و تحقیقاتی مانند مقالات و کتب، مدرک آزمون‌های جانبی مانند GRE در صورت نیاز، رزومه یا (CV)، توصیه‌نامه از اساتید، انگیزه‌نامه یا بیانیه هدف (SOP) و صفحات مجازی تخصصی شخصی مانند لینکدین می‌شوند که برای مهاجرت تحصیلی به خصوص أخذ پذیرش ضروری است. این مدارک می‌بایست طبق استانداردهای موسسه آموزشی یا دانشگاه مقصد ترجمه شوند.

مهاجرت

مرحله سوم

  • مکاتبه و اپلای

مرحله سوم مهاجرت تحصیلی ثبت اپلیکیشن یا درخواست ثبت‌نام در دانشگاه یا کالج است که اصطلاحاً به آن اپلای گفته می‌شود. در این مرحله از طریق پرتالی که دانشگاه در اختیار دانشجویان بین‌المللی قرار می‌دهد، امکان ارسال مدارک و همچنین هزینه بررسی درخواست (Application Fee) وجود دارد. پس از ثبت درخواست و سابمیت کردن اپلیکیشن، کمیته ثبت‌نام صلاحیت متقاضیان را بررسی کرده و با درخواست تحصیل اشخاصی که رزومه بهتری از سایرین داشته باشند موافقت می‌کند. در بعضی کشورها و به خصوص برای دوره‌های تحصیلی پژوهش محور، قبل از اپلای حتما باید از طریق مکاتبه با اساتید راهنما و در صورت موافقت و انجام مصاحبه، تاییدیه ایشان را اخذ کرد. مکاتبه با اساتید شانس گرفتن فاند را نیز افزایش می‌دهد. توجه داشته باشید که برای اپلای دانشگاه‌ها، ددلاین آن‌ها را مدنظر قرار دهید.

اپلیکیشن فی چیست؟

اپلیکیشن فی هزینه غیر قابل استردادی است که دانشگاه برای بررسی درخواست ثبت‌نام متقاضی دریافت می‌کند. برخی از دانشگاه‌ها به صورت مستقیم و بعضی از دانشگاه‌ها از طریق پرتال‌های واسط، این مبلغ را دریافت می‌کنند. البته در بعضی موارد و از طریق درخواست، امکان waive یا بخشودگی پرداخت اپلیکیشن فی نیز وجود دارد.

ددلاین چیست؟

پروسه اپلای در یک بازه زمانی مشخص انجام می‌شود و معمولاً دارای یک ضرب‌العجلی است که به آن deadline می‌گویند. متقاضی فرصت دارد تا همه‌ مدارک مورد نیاز برای اپلای را تا قبل از ددلاین بفرستد. بعد از ددلاین دیگر مدرک و فرمی پذیرفته نخواهد شد و کمیته پذیرش شروع به بررسی درخواست‌ها می‌کند. برخی دانشگاه‌ها برای دانشجویان بین الملل ددلاین متفاوتی با دانشجویان بومی در نظر دارند، همچنین ممکن است ددلاین برخی رشته‌ها با رشته‌های دیگر متفاوت باشد. به طور کلی ددلاین دانشگاه‌های خارجی برای ترم پاییز (Fall) از اوایل آذر (December) تا اوایل بهمن (January) سال قبل و برای ترم زمستان (Winter) از اواسط بهمن (February ) تا اوایل تیر (June) سال قبل می‌باشد. لازم به ذکر است این بازه زمانی قطعی نبوده و برای هر کشور متفاوت است. برای اطلاع از تاریخ دقیق ددلاین به سایت رسمی هر دانشگاه مراجعه کنید.

مهاجرت

مرحله چهارم

  • اخذ پذیرش تحصیلی

أخذ نامه پذیرش تحصیلی است که منوط به تایید کمیته ثبت‌نام دانشگاه است. این نامه مجوز شروع تحصیل دانشجو در دانشگاه کشور مقصد است. در دوره‌های تحصیلی با شهریه، ممکن است تمام یا بخشی از شهریه توسط دانشگاه دریافت شود. با داشتن نامه پذیرش (Admission) می‌توان برای أخذ روادید تحصیلی به سفارت یا اداره مهاجرت کشور مقصد مراجعه کرد.

پذیرش مشروط چیست؟

بعضی از دوره‌های تحصیلی بدون ارائه مدرک زبان با صدور پذیرش موافقت می‌کنند که به آن پذیرش مشروط (Conditional) گفته می‌شود. دانشجو موظف است قبل از شروع تحصیل یا در حین تحصیل سطح زبان کافی را به دست آورد. پذیرش مشروط می‌تواند در تصمیم‌گیری سفارت برای صدور ویزای دانشجویی تاثیرگذار باشد.

مهاجرت

مرحله پنجم

  • أخذ ویزای تحصیلی

پس از أخذ پذیرش نهایی از کالج یا دانشگاه در کشور مقصد، متقاضی می‌بایست درخواست خود را برای ورود و تحصیل در آن‌جا به سفارت یا اداره مهاجرت ارائه نماید. در صورت قبولی درخواست توسط سفارت، روادید تحصیلی (Study Visa/Study Permit) صادر می‌شود. این اقامت از نوع اقامت موقت بوده و دارای تاریخ شروع و پایان است. پس از اتمام این مراحل، متقاضی یا باید اقامت دیگری أخذ کند و یا به کشور خود بازگردد. برای أخذ ویزای تحصیلی می‌بایست به سوالات و نگرانی‌های سفارت پاسخ مستدل و مستند داده شود. دلیل انتخاب کشور مقصد، دلیل انتخاب رشته و دانشگاه، تاثیر تحصیل در این دوره آموزشی بر زندگی کاری، اثبات پرداخت هزینه‌ها و همچنین دلایلی که متقاضی را مجاب به بازگشت کشور خود می‌کند، از جمله مهم‌ترین این موارد است. بنابراین متقاضی می‌بایست حتما این موارد را در نامه‌ برنامه‌ تحصیل خود (Study Plan) به طور دقیق و شفاف توضیح دهد و مستندات خود را نیز ارائه کند. بعضی از کشورها برای صدور ویزای تحصیلی جلسه مصاحبه با متقاضی برگزار می‌کنند که در آن جلسه همین موارد به طور شفاهی بررسی می‌شوند. برای اطلاع از لیست مستندات و مدارکی که سفارت یا اداره مهاجرت برای صدور روادید تعیین کرده است، می‌بایست به وب‌سایت‌های رسمی و دولتی کشور مقصد مراجعه کرد؛ اما به طور کلی مدارک هویتی، مدارک تحصیلی، مدرک زبان، مدارک شغلی و مدارک مالی از مهم‌ترین مدارک برای ثبت درخواست ویزای تحصیلی است. ثبت درخواست ویزای تحصیلی نیز مستلزم هزینه یا اپلیکیشن فی (Application Fee) است که توسط سفارت دریافت می‌شود.

مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان

داشتن مدرک رسمی زبان در اغلب کشورهای جهان یکی از پیش شرط‌های اصلی مهاجرت تحصیلی است. متقاضی با ارائه این مدرک سطح دانش زبان خود را به دانشگاه مقصد نشان می‌دهد و خود را به عنوان یک کاندیدای موفق معرفی می‌کند. پذیرش مشروط یکی از روش‌های جایگزینی است که برای مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان وجود دارد، اما همان‌طور که گفته شد این موضوع می‌تواند در روند صدور ویزا تاثیرگذار باشد. بهترین روش برای اشخاصی که توانایی لازم برای ارائه مدرک زبان را ندارند، ثبت‌نام در دوره‌های زبان در کشور مقصد یا کشورهای دیگر است. کشورهای ارمنستان، مالزی، هند و مجارستان، کشورهای آسان‌تری برای مهاجرت تحصیلی برای یادگیری زبان است.

مهاجرت تحصیلی با معدل پایین

یکی از بهترین راه‌ها جهت مهاجرت، ادامه تحصیل در دانشگاه‌های بسیار عالی و معتبر است. یکی از دغدغه‌های عمده متقاضیان دارای معدل پایین، امکان و یا عدم امکان تحصیل در دیگر کشورها می‌باشد. یکی از شروط اصلی گرفتن پذیرش از دانشگاه‌ها، داشتن معدل مناسب است و این موضوع، برای کسانی که معدل پایینی دارند، امید به مهاجرت تحصیلی را کمرنگ‌تر کرده است و سبب شده تا تصور کنند شانس زیادی برای پذیرش ندارند. یکی از راه‌های پوشش معدل پایین این است که سایر مدارک از جمله نمره آزمون زبان، مدارک پژوهشی و دوره‌های آموزشی گذرانده شده، مدارک بهتر و با‌کیفیت‌تری باشند. راه دیگر، انتخاب دانشگاه‌ها با پیش شرط داشتن معدل پایین‌تر است. همچنین می‌توان با انجام مصاحبه و یا حتی ارائه کاورلتر توضیح منطقی برای پایین بودن معدل نیز ارائه کرد تا این مساله برای دانشگاه و سفارت توجیه شود. بنابراین، با وجود اینکه معدل اهمیت بالایی در پروسه اپلیکیشن دانشگاه و ویزای تحصیلی دارد، اما پایین بودن آن هم به معنی نداشتن شانس قبولی متقاضی نیست.

مهاجرت

ویزای همراه مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی به همراه خانواده یکی از دغدغه‌های متقاضیان متاهل است. ویزای همراه مهاجرت تحصیلی یکی از انواع ویزا است که برای همسر و فرزندان متقاضی اصلی از طرف کشور مقصد و به منظور بهبود وضعیت روحی زندگی ایشان صادر می‌شود. با این ویزا همراهان متقاضی با ایشان وارد کشور مقصد شده و می‌توانند در کنار متقاضی زندگی کنند. اصولا همراهان متقاضی و با این نوع ویزا، اجازه تحصیل یا کار ندارند و در صورتی که بخواهند کار یا تحصیل کنند، باید اجازه‌ی آن را به طور مستقل از دولت مقیم دریافت کنند.

هزینه‌های مهاجرت تحصیلی

هزینه‌های مهاجرت تحصیلی شامل موارد ذیل است؛ لیکن میزان این هزینه‌ها بسته به کشور مقصد و مقطع تحصیلی و حتی رشته تحصیلی می‌تواند متفاوت باشد:

آزمون زبان، آزمون‌های جانبی، آزادسازی مدارک، ترجمه مدارک اپلیکیشن فی، دانشگاه تایید و تصدیق مدارک، شهریه تحصیل اپلیکیشن فی سفارت وثیقه برای سربازی، بلیت هواپیما، هزینه یک سال زندگی در کشور مقصد و سایر هزینه‌های جانبی.

متقاضی می‌تواند بر اساس تمکن مالی خود کشور مطلوب را انتخاب کند. کشورهای اروپایی مانند آلمان، جمهوری چک، نروژ، فنلاند، سوئد، یونان و ایتالیا کشورهایی هستند که تحصیل در آن‌جا بسیار ارزان و تقریباً رایگان است. همچنین در مقاطع تکمیلی به خصوص دکتری در کشورهای زیادی از جمله کشورهای انگلیسی زبان مانند ایالات متحده امکان أخذ بورسیه‌های تحصیلی وجود دارد. کار همزمان با تحصیل نیز می‌تواند بخشی از هزینه‌های مهاجرت تحصیلی را پوشش دهد.

مهاجرت

مهاجرت تحصیلی با بورسیه

یکی از شرایطی که باعث می‌شود دانشجویان به کشوری برای تحصیل خود فکر کنند، مقدار بورسیه‌ها و فاندهایی است که دانشگاه‌های آن کشور به دانشجویان بین‌المللی می‌دهند. بورسیه معمولاً برنامه‌های مالی مرتبط به دانشگاه و یا دولت است که بر اساس شرایطی که متقاضی دارد، به او اعطا می‌شود. از آن طرف فاند مبلغی است که در ازای کار تحقیقاتی زیر نظر یکی از اساتید، به فرد دانشجو داده می‌شود. این مبلغ تحت عنوان عفو شهریه نیز ممکن است ارائه شود. تعداد برنامه‌های فاند و بورسیه در تحصیلات تکمیلی مخصوصاً دکتری بیشتر است و کشورهای کانادا، آمریکا و استرالیا برنامه‌های بورسیه‌ای و مالی متنوعی دارند. از دیگر روش‌های تحصیل با هزینه‌ کم می‌توان به اسکالرشیپ و گرنت نیز اشاره نمود.

کار دانشجویی

کار همزمان با تحصیل مجوزی است که به دانشجو این اجازه را می‌دهد تا به صورت پاره وقت مشغول به کار شود و معمولا مدت آن 20 ساعت در هفته است. این حق در کشورهای مختلف بر اساس قوانین آن‌ها تعیین می‌شود و باید برای اطلاع دقیق، قوانین کشور مقصد را مطالعه کرد. کار همزمان با تحصیل باعث می‌شود تا بخشی از هزینه‌های زندگی دانشجویی تامین شود. همچنین این مساله باعث افزایش تجربه و مهارت‌های زندگی و شغلی ایشان نیز خواهد شد.

مهاجرت

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران

سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری

رئیس سازمان انرژی اتمی از دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کرد

(ویدیو) جدیدترین گزارش از پر سر و صداترین ماموریت ناسا / ناسا در جستجوی حیات در قمر یخی اروپا

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «دزد رژ لب» رو پیدا کن

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

لیست 8 موردی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای دوربین اولی‌ها / دوربین نیکون Z30 یک دوربین بدون آینه مدرن است که به طور خاص برای عکاسی و ویدئو تولید شده

تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند زندانی فراری را در 6 ثانیه شناسایی کنند

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی اینشتین نمی‌توانند خرس قطبی را در 5 ثانیه پیدا کنند

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

معرفی کامل 8 مورد از ارزان‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار / از بهترین پاوربانک های ارزان پاوربانک 10000 بیلیتانگ Bilitong Mini A3 است

قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «دزد رژ لب» رو پیدا کن

قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

نگاهی به خلاقیت منحصربه‌فرد مینا مختاری، همسر هنرمند بهرام رادان در عکاسی شاعرانه/ ترکییب زیبای گل لاله زیر انوار طلایی خورشید👌

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

نگاهی به چیدمان اتاق دوران دانشجویی ایلان ماسک، بزرگ‌ترین سرمایه گذار جهان بر روی فرش طرح ایرانی/ زمان داشنجویی دوست داشتم درگیر پروژه‌هایی بشم که جهان را تغییر می‌دهند، الان هستم!

نگاهی به هنر نقاشی خاص و منحصربه‌فرد لیندا کیانی/بی‌تو نه بوی ِخاک نجاتم داد نه شمارش ستاره‌ها تسکینم چرا صدایم کردی چرا ؟سراسیمه و مشتاق سی سال بیهوده ، در انتظار تو ماندم و نیامدی!

تست هوش المپیاد برزیل / حتی افرادی با ضریب هوشی «آیزاک نیوتن» نمی‌توانند معمای «کلاه پینوکیو» را در 8 ثانیه طلایی حل کنند

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

شاهرخ استخری: همینجوری باور کردن آدم‌ها سخت بود، هوش مصنوعی هم اضافه شد/ تصویرسازی هوش مصنوعی از چهره آینده نباتِ کلاس اولی شاهرخ استخری و سپیده بزمی‌پور

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(عکس) وقتی دانش‌آموزان، ریاضی را به سبک خودشان در برگه امتحانی حل می‌کنند/ پاسخی که بیشتر شبیه هنرهای تجسمی است تا ریاضی/ حیف انیشتین این نخبه رو ندید مُرد😂

خلاقیت دانش‌آموز ایرانی در پاسخ دادن به سوال علوم برگه امتحانی با تلفیق زبان فارسی و زبان مادری‌ ترکی‌اش حماسه آفرید/ معلمش توضیح داده دوز میشه نمک+عکس

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

کتاب‌خوانی «سپیده بزمی‌پور»، همسر «شاهرخ استخری» به زبان "هلندی" واسه قندِعسلاش«پناه و نبات» از کتاب خوک کوچولو

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

تست هوش انگلیسی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «آلبرت انیشتین» نمی‌توانند 5 کلمه انگلیسی پنهان شده از جمله «BOOK» و «STUDENT» در تصویر «کلاس درس دانش‌آموزان» را در 6 ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی

بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ / این یک هشدار است؛ قبل از 18 سالگی یک زبان جدید بیاموزید!

همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی

ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

سیر تا پیاز رشته روانشناسی؛ از اهمیت و نقش آن در جامعه تا مهارت‌های لازم در این رشته / همه آن چیزی که در مورد رشته روانشناسی می‌خواهید بدانید اینجاست!

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

بازی فکری؛ اگه با هوشت همه رو ذله کردی زیر 5 ثانیه ایموجی متفاوت را پیدا کن

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

تست هوش المپیاد برزیل / حتی افرادی با ضریب هوشی «آیزاک نیوتن» نمی‌توانند معمای «کلاه پینوکیو» را در 8 ثانیه طلایی حل کنند

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در بومرنگ پنهان در ادارۀ حشرات را فقط در 4 ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) سیمرغ، رودابه و زال در شاهنامه فردوسی؛ روایت شگفت‌انگیز عشقی ممنوعه که با شجاعت و سنت‌شکنی، تاریخ‌ساز شد و راه را برای تولد رستم، بزرگ‌ترین پهلوان ایران، هموار کرد

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

(عکس) مرور تجمل بی‌پایان چادرهای جشن‌های 2500 ساله در تخت جمشید/ روایتی از پرهزینه‌ترین و پر زرق‌ و برق‌ترین مراسم تاریخ ایران در مهرماه 1350

تست هوش ناسا/ حتی افرادی با ضریب هوشی انوشه انصاری نمی‌توانند سوالی از آزمون ورودی ناسا را در 1 دقیقه پاسخ دهند

بازی فکری؛ اگه چشمای عقاب پیشت لنگ میندازه تو 3 سوت بگو که کدوم دانش‌آموز داره تقلب می‌کنه

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

تست هوش المپیادی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند «تعداد مثلث‌های» مثلث بزرگتر را در 5 ثانیه تعیین کنند

(ویدیو) جدیدترین گزارش از پر سر و صداترین ماموریت ناسا / ناسا در جستجوی حیات در قمر یخی اروپا

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

آموزش و سرگرمی/ هنر خلق آثار خلاقانه با برگ‌های پاییزی و کاغذهای دست‌ساز

(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont

ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند

(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون

ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها

ویدئو| ساخت کیف پول «تراست ولت» در 2.5 دقیقه!/ آموزش سریع و آسان برای همه

پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont

ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند

پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

(ویدئو) نیما شعبان‌نژاد: زبان انگلیسی فِراره😁/ رامبد جوان: چرا زبان مادریت رو هم فراموش کردی؟!

ویدئو/ هنر موسیقی شگفت‌انگیز همایون شجریان در قلب غرب/ وقتی شهاب حسینی با پلی کردن شاهکاری از او، همه را شیفته کرد و آبروی خود را خرید

ویدیو/ مکالمۀ حرفه‌ای «دیبا زاهدی» به زبان انگلیسی با رئیس هتل/ Your English is good

آرون افشار، خواننده آهنگ معروف جانم باش: کتاب کم می‌خونم/ مهران مدیری: دیگه باهات حرفی ندارم! مگه میشه کتاب نخوند،تاریخ نخوند، موسیقی خوب گوش نداد!/ سرانه مطالعه کشور زیر 20 دقیقه است!

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «قهوه تلخ» روزتو میسازه🤣/ سیامک انصاری: اینارو چجوری حفظ کردی؟ به نظر بنده، مادر هملت چه بد کرد، شوهر کرد/ فقط صداهایی که هادی کاظمی درمیاره

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ مهران غفوریان با تسلط حرفه‌ای ضرب‌المثل کره‌ای میگه/ جواد رضویان: نهههه باریک‌‌الله نهههه....

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

علی اوسیوند: 7،8 سال درس خوندم، اینقدر دورۀ دانشجویی تخم‌مرغ خوردم همه فکر کردن یه چیزیمه/ تعجب و خندۀ رامبد جوان از شدت ریلکسی اوسیوند 😂

(ویدئو) رویا بهشتی، دوست صمیمی و المپیادی «پروفسور مریم میرزاخانی»: من و مریم 7 سال راهنمایی و دبیرستان همکلاسی بودیم/ریاضی 16 گرفت، گفت این پایان کار من است!

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ جلوگیری از فاجعه با یک صندلی ساده؛ تکنولوژی شگفت‌انگیز ژاپنی‌ها برای زنده ماندن در زلزله/طراحی خلاقانه‌ای که هم کاربردی است و هم نجات‌بخش

(ویدئو) حضور تاریخی و حماسی «انسان اولیه»، "رضا شفیعی‌جم "در جوکر2/فقط شعرخوانیش با ترکیب one/«علی صادقی» چه تمرین هوازی میره که نخنده😁

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» لحظات امروزتو شاد می‌کنه / ضرب‌المثل معروف توبه گرگ مرگه با طنز ویژه و منحصربه فرد «جواد رضویان»/ مهران غفوریان: از 4 جهت، فقط شمال رو بلدیم!

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی

ویدئو| ساخت کیف پول «تراست ولت» در 2.5 دقیقه!/ آموزش سریع و آسان برای همه

ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها

(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون

ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

(ویدئو) سیمرغ، رودابه و زال در شاهنامه فردوسی؛ روایت شگفت‌انگیز عشقی ممنوعه که با شجاعت و سنت‌شکنی، تاریخ‌ساز شد و راه را برای تولد رستم، بزرگ‌ترین پهلوان ایران، هموار کرد

(ویدئو) انیمیشنی جذاب از حکایت‌های پندآموز کتاب معروف «کلیله‌ودمنه»/این داستان: احتیاط روباه

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

ویدئو/ آیا این پایان تمدن بشری است؟ پیش‌بینی هوش مصنوعی از جهانی بدون انسان‌ها، جایی که زمین در 1000 سال آینده به دوران ما قبل تاریخ بازمی‌گردد

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

(ویدئو) تقدیر و تشکر ویژه محمدرضا گلزار از طرفدار هنرمندش/ آخه بی‌انصاف، این منم؟! نامرد، کجای این نقاشی شبیه منه؟🤣+ عکس

ویدیو/ لحظات ناب دکلمه‌ی «پیرم دلم گاهی یاد جوانی می‌کند» با صدای گرم «استاد شهریار»؛ سفری احساسی به روزهای طلایی جوانی

ویدیو/ توصیۀ زیبای "اهورامزدا" به "زرتشت" با زبان اوستایی/ استاد ارفعی: اولین مترجم کتیبۀ کوروش کبیر و تنها ایرانی مسلط به خط میخی به زبان پارسی باستان چه می‌گوید؟

ویدئو/ داریوش بزرگ در عصر دیجیتال به میدان نبرد بازگشت!/ با این شاه هخامنشی در Age of Empires به نبرد با بزرگترین امپراطوری‌های تاریخ بپردازید

(ویدئو) تکنولوژی هوش مصنوعی ناصرالدین شاه و سوگلی‌اش را خنداند/ سفری تاریخی و نوستالژی به زمان قاجار، مزین شده با آهنگ دلنشین به رهی دیدم برگ خزان با صدای بهشتی «استاد ایرج بسطامی»

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ «پروفسور عبدالمجید ارفعی»؛ تنها میراث‌دار خط‌های باستانی و نخستین مترجم ایرانی استوانه کوروش را بیشتر بشناسید

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟
ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
معنا و مفهوم ضرب المثل «هر چی سنگه، مال پای لنگه» در ادبیات فارسی / ضرب المثل در حقیقت یک باور هست، و هر باور یک ماتریکس!
معنا و مفهوم ضرب المثل «هر چی سنگه، مال پای لنگه» در ادبیات فارسی / ضرب المثل در حقیقت یک باور هست، و هر باور یک ماتریکس!
سیر تا پیاز رشته روانشناسی؛ از اهمیت و نقش آن در جامعه تا مهارت‌های لازم در این رشته  / همه آن چیزی که در مورد رشته روانشناسی می‌خواهید بدانید اینجاست!
سیر تا پیاز رشته روانشناسی؛ از اهمیت و نقش آن در جامعه تا مهارت‌های لازم در این رشته / همه آن چیزی که در مورد رشته روانشناسی می‌خواهید بدانید اینجاست!
لیست 8 موردی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای دوربین اولی‌ها / دوربین نیکون Z30 یک دوربین بدون آینه مدرن است که به طور خاص برای عکاسی و ویدئو تولید شده
لیست 8 موردی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای دوربین اولی‌ها / دوربین نیکون Z30 یک دوربین بدون آینه مدرن است که به طور خاص برای عکاسی و ویدئو تولید شده
پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی
پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی
ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی
ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی
آموزش و سرگرمی/ هنر خلق آثار خلاقانه با برگ‌های پاییزی و کاغذهای دست‌ساز
آموزش و سرگرمی/ هنر خلق آثار خلاقانه با برگ‌های پاییزی و کاغذهای دست‌ساز
ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند
ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند
ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها
ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی
 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی
بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ / این یک هشدار است؛ قبل از 18 سالگی یک زبان جدید بیاموزید!
بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ / این یک هشدار است؛ قبل از 18 سالگی یک زبان جدید بیاموزید!
(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont
(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont
معرفی کامل 8 مورد از ارزان‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار / از بهترین پاوربانک های ارزان پاوربانک 10000 بیلیتانگ Bilitong Mini A3 است
معرفی کامل 8 مورد از ارزان‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار / از بهترین پاوربانک های ارزان پاوربانک 10000 بیلیتانگ Bilitong Mini A3 است
(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون
(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون
فراخوان استخدامی شرکت فراگیر سلامت همراه ایرانیان
فراخوان استخدامی شرکت فراگیر سلامت همراه ایرانیان
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه