صفر تا صد مهاجرت تحصیلی/ شناخت بهترین کشورهای مقصد

انتشار 9 اسفند 1402

برای مهاجرت تحصیلی چه باید کرد؟

یکی از بهترین و رایج‌ترین روش‌های مهاجرت، مهاجرت تحصیلی است. تجربه زندگی و تحصیل در خارج از کشور یکی از بهترین اتفاقاتی است که می‌تواند برای یک دانش‌‌آموز یا دانشجو رخ دهد. مهاجرت تحصیلی در واقع اخذ اقامت موقت برای گذراندن یک مقطع یا دوره‌ تحصیلی برای یک شخص خارجی است. متقاضی برای مهاجرت تحصیلی ابتدا باید در یک دوره یا مقطع تحصیلی و آموزشی ثبت‌نام کند و سپس نسبت به اخذ ویزای تحصیلی از سفارت یا اداره مهاجرت آن کشور اقدام کند.

مهاجرت

مزایای مهاجرت تحصیلی

  • ورود سریع‌تر به کشور مقصد نسبت به سایر روش‌ها

اصولاً متقاضی در مهاجرت تحصیلی نسبت به سایر روش‌های مهاجرتی سریع‌تر وارد کشور مقصد می‌شود. همچنین به دلیل مشخص بودن ورودی ترم‌های تحصیلی در هر سال آموزشی، امکان برنامه‌ریزی برای این نوع مهاجرت نیز بیش‌تر است.

  • ارتقای دانش و مهارت‌های علمی

فرصت تحصیل در دپارتمان‌‌های تخصصی، کالج‌ها‌‌‌ و دانشگاه‌های معتبر و در نتیجه دسترسی به منابع علمی و آزمایشگاهی روز دنیا، باعث می‌شود دانش و مهارت‌های دانشجویان افزایش یابد.

  • امکان همزمان کار در حین تحصیل

اصولاً در تمامی کشورها امکان کار نیمه وقت همزمان با تحصیل برای دانشجویان خارجی وجود دارد. کار کردن همزمان با تحصیل، هم باعث ایجاد درآمد می‌شود و هم سبب بهبود زبان، شناخت قوانین و فرهنگ کشور میزبان خواهد شد.

  • امکان أخذ اقامت همراه برای خانواده

همراهی دانشجو همزمان با تحصیل، یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های مهاجرت تحصیلی است. همسر و فرزندان متقاضی اصلی می‌توانند مادامی که متقاضی مشغول به تحصیل است، در آن کشور زندگی کنند. در بعضی از کشورها امکان کار همسر و تحصیل فرزند در مدارس نیز وجود دارد.

  • امکان أخذ اقامت کاری بعد از تحصیل

اصولاً دانشجویان خارجی می‌توانند بعد از اتمام تحصیل، ویزای کاری دریافت کنند و در فضای اقتصادی کشور میزبان مشغول به کار شوند.

  • امکان أخذ اقامت دائم و شهروندی

مهاجرت تحصیلی می‌تواند مقدمه‌ای برای کسب اقامت دائم و شهروندی دانشجو شود. در بعضی از کشورها مانند کانادا امکان اقدام برای برنامه‌های أخذ اقامت دائم به صورت مستقیم، و در بعضی از کشورها (مانند آلمان) امکان أخذ اقامت کاری و سپس أخذ اقامت دائم وجود دارد.

بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی

به طور معمول کشورهای ایالات متحده و انگلستان به دلیل داشتن دانشگاه‌های برتر دنیا از قبیل هاروارد، آکسفورد، ام‌آی‌تی و کمبریج محبوب‌ترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی محسوب می‌شوند.

همچنین کشور استرالیا نیز نرخ دانشجویان خارجی بسیار خیره‌کننده‌ای (حدود26 درصد از کل دانشجویان این کشور) را به خود اختصاص داده است.

در آسیا نیز کشورهای چین، کره‌جنوبی، ژاپن و تایوان درحال جذب دانشجویان خارجی هستند. بر اساس آمار (OCED) تا سال 2019 بیش از 6 میلیون دانشجوی خارجی در سراسر دنیا مشغول به تحصیل بوده‌اند.

مهاجرت

انواع مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی می‌تواند شامل مقاطع و دوره‌های تحصیلی مختلف باشد، اما به طور کلی می‌توان مهاجرت تحصیلی را به چهار دسته عمده تقسیم کرد:

مهاجرت تحصیلی دانش آموزی

منظور از مهاجرت تحصیلی دانش‌آموزی، ادامه تحصیل در مدارس و کالج‌های کشورهای خارجیست. تحصیل در مدارس معتبر در سراسر دنیا یکی از دلایل مهم مهاجرت تحصیلی است. برخورداری از روش‌ها و دانش روز دنیا و همچنین استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌ها، دانش‌آموزان را به تحصیل در مدارس پیشرفته ترغیب می‌کند. برای ورود به دانشگاه‌های معتبر توصیه می‌شود از سنین پایین و با ورود به کالج مسیر رشد علمی را دنبال کنید.

مهاجرت تحصیلی دانشجویی

منظور از مهاجرت تحصیلی دانشجویی، ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی دانشگاهی از قبیل کارشناسی (Bachelor) یا کارشناسی ارشد (Master) یا دکتری (PhD) است. دانشجویان برای توسعه دانش خود و امکان استفاده از منابع علمی در سراسر دنیا از فرصت تحصیل در دانشگاه‌های معتبر استفاده می‌کنند.

مهاجرت تحصیلی تحقیقاتی

مهاجرت تحصیلی تحقیقاتی یعنی برای انجام پروژه‌های علمی و تحقیقی از قبیل پست داک، همزمان با تحصیل در مقطع دکتری یا پس از آن و همچنین برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی که نهایتا منجر به مقالات و یا سایر دستاوردهای علمی می‌شود، مهاجرت کنید.

مهاجرت تحصیلی مهارت آموزی

مهاجرت تحصیلی مهارت‌آموزی به معنی شرکت در دوره‌های آموزشی برای کسب مهارت‌های مختلف مانند زبان و دوره‌های فنی (Diploma,Advance diploma، Certificate) است. فراگیری زبان‌های خارجی، مهارت‌های فنی و حرفه‌ای بعد از دیپلم 12 ساله آموزشی و همچنین دوره‌های آموزشی تکمیلی بعد از مقطع کارشناسی نیز از روش‌های جذاب مهاجرت تحصیلی است و راه را برای دستیابی به تحصیل در مقاطع بالاتر و یا شغل‌های با درآمد بیشتر هموار می‌کند.

مهاجرت

شرایط و مدارک مورد نیاز مهاجرت تحصیلی

شرایط و مدارک برای مهاجرت تحصیلی بر اساس شرایط متقاضی، دوره‌ی تحصیلی و آموزشی و همچنین کشور مقصد متفاوت است. اما به طور کلی شرایط و مدارک ذیل ضروری است:

یکی از الزامات مهاجرت، داشتن تسلط و آگاهی در خصوص زبان کشور مقصد است. متقاضی مهاجرت تحصیلی نیز باید برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی، مدرک رسمی زبان داشته باشد. نوع مدرک زبان و حداقل نمره زبان توسط دانشگاه‌ها و گاهی توسط سفارت یا اداره‌ی مهاجرت تعیین می‌شود. معمولاً برای زبان انگلیسی آزمون آیلتس یا تافل و برای زبان‌های اروپایی مانند آلمانی از TestDAF یا CEFR استفاده می‌شود.

مهاجرت

مراحل مهاجرت تحصیلی

پروسه مهاجرت تحصیلی نیز مانند سایر روش‌های مهاجرتی مراحل مخصوص به خود را دارد. مراحل مهاجرت تحصیلی بر اساس شرایط متقاضی و دوره تحصیلی و آموزشی و همچنین کشور مقصد متفاوت است. اما به طور کلی پروسه مهاجرت تحصیلی را می‌توان به پنج مرحله تقسیم کرد:

مرحله اول

  • جستجوی دوره یا مقطع تحصیلی

اولین و مهمترین مرحله مهاجرت تحصیلی، جستجو و پیداکردن فرصت‌های تحصیلی متناسب با شرایط متقاضی مانند سن، سابقه تحصیلات و معدل است.

مرحله دوم

  • آماده سازی و ترجمه مدارک مورد نیاز

مرحله دوم برای مهاجرت تحصیلی، آماده‌سازی و ترجمه‌ی مدارک است. برای اطلاع از مدارک پیش‌نیاز برای تحصیل در مقطع یا دوره آموزشی مورد نظر، می‌بایست به وب‌سایت رسمی دانشگاه مراجعه کرد. اصولاً این مدارک شامل مدارک هویتی، ریزنمرات و دانش‌نامه مقاطع تحصیلی قبلی مانند دیپلم یا کارشناسی یا کارشناسی ارشد، مدرک زبان مانند آیلتس یا تافل، مدارک پژوهشی و تحقیقاتی مانند مقالات و کتب، مدرک آزمون‌های جانبی مانند GRE در صورت نیاز، رزومه یا (CV)، توصیه‌نامه از اساتید، انگیزه‌نامه یا بیانیه هدف (SOP) و صفحات مجازی تخصصی شخصی مانند لینکدین می‌شوند که برای مهاجرت تحصیلی به خصوص أخذ پذیرش ضروری است. این مدارک می‌بایست طبق استانداردهای موسسه آموزشی یا دانشگاه مقصد ترجمه شوند.

مهاجرت

مرحله سوم

  • مکاتبه و اپلای

مرحله سوم مهاجرت تحصیلی ثبت اپلیکیشن یا درخواست ثبت‌نام در دانشگاه یا کالج است که اصطلاحاً به آن اپلای گفته می‌شود. در این مرحله از طریق پرتالی که دانشگاه در اختیار دانشجویان بین‌المللی قرار می‌دهد، امکان ارسال مدارک و همچنین هزینه بررسی درخواست (Application Fee) وجود دارد. پس از ثبت درخواست و سابمیت کردن اپلیکیشن، کمیته ثبت‌نام صلاحیت متقاضیان را بررسی کرده و با درخواست تحصیل اشخاصی که رزومه بهتری از سایرین داشته باشند موافقت می‌کند. در بعضی کشورها و به خصوص برای دوره‌های تحصیلی پژوهش محور، قبل از اپلای حتما باید از طریق مکاتبه با اساتید راهنما و در صورت موافقت و انجام مصاحبه، تاییدیه ایشان را اخذ کرد. مکاتبه با اساتید شانس گرفتن فاند را نیز افزایش می‌دهد. توجه داشته باشید که برای اپلای دانشگاه‌ها، ددلاین آن‌ها را مدنظر قرار دهید.

اپلیکیشن فی چیست؟

اپلیکیشن فی هزینه غیر قابل استردادی است که دانشگاه برای بررسی درخواست ثبت‌نام متقاضی دریافت می‌کند. برخی از دانشگاه‌ها به صورت مستقیم و بعضی از دانشگاه‌ها از طریق پرتال‌های واسط، این مبلغ را دریافت می‌کنند. البته در بعضی موارد و از طریق درخواست، امکان waive یا بخشودگی پرداخت اپلیکیشن فی نیز وجود دارد.

ددلاین چیست؟

پروسه اپلای در یک بازه زمانی مشخص انجام می‌شود و معمولاً دارای یک ضرب‌العجلی است که به آن deadline می‌گویند. متقاضی فرصت دارد تا همه‌ مدارک مورد نیاز برای اپلای را تا قبل از ددلاین بفرستد. بعد از ددلاین دیگر مدرک و فرمی پذیرفته نخواهد شد و کمیته پذیرش شروع به بررسی درخواست‌ها می‌کند. برخی دانشگاه‌ها برای دانشجویان بین الملل ددلاین متفاوتی با دانشجویان بومی در نظر دارند، همچنین ممکن است ددلاین برخی رشته‌ها با رشته‌های دیگر متفاوت باشد. به طور کلی ددلاین دانشگاه‌های خارجی برای ترم پاییز (Fall) از اوایل آذر (December) تا اوایل بهمن (January) سال قبل و برای ترم زمستان (Winter) از اواسط بهمن (February ) تا اوایل تیر (June) سال قبل می‌باشد. لازم به ذکر است این بازه زمانی قطعی نبوده و برای هر کشور متفاوت است. برای اطلاع از تاریخ دقیق ددلاین به سایت رسمی هر دانشگاه مراجعه کنید.

مهاجرت

مرحله چهارم

  • اخذ پذیرش تحصیلی

أخذ نامه پذیرش تحصیلی است که منوط به تایید کمیته ثبت‌نام دانشگاه است. این نامه مجوز شروع تحصیل دانشجو در دانشگاه کشور مقصد است. در دوره‌های تحصیلی با شهریه، ممکن است تمام یا بخشی از شهریه توسط دانشگاه دریافت شود. با داشتن نامه پذیرش (Admission) می‌توان برای أخذ روادید تحصیلی به سفارت یا اداره مهاجرت کشور مقصد مراجعه کرد.

پذیرش مشروط چیست؟

بعضی از دوره‌های تحصیلی بدون ارائه مدرک زبان با صدور پذیرش موافقت می‌کنند که به آن پذیرش مشروط (Conditional) گفته می‌شود. دانشجو موظف است قبل از شروع تحصیل یا در حین تحصیل سطح زبان کافی را به دست آورد. پذیرش مشروط می‌تواند در تصمیم‌گیری سفارت برای صدور ویزای دانشجویی تاثیرگذار باشد.

مهاجرت

مرحله پنجم

  • أخذ ویزای تحصیلی

پس از أخذ پذیرش نهایی از کالج یا دانشگاه در کشور مقصد، متقاضی می‌بایست درخواست خود را برای ورود و تحصیل در آن‌جا به سفارت یا اداره مهاجرت ارائه نماید. در صورت قبولی درخواست توسط سفارت، روادید تحصیلی (Study Visa/Study Permit) صادر می‌شود. این اقامت از نوع اقامت موقت بوده و دارای تاریخ شروع و پایان است. پس از اتمام این مراحل، متقاضی یا باید اقامت دیگری أخذ کند و یا به کشور خود بازگردد. برای أخذ ویزای تحصیلی می‌بایست به سوالات و نگرانی‌های سفارت پاسخ مستدل و مستند داده شود. دلیل انتخاب کشور مقصد، دلیل انتخاب رشته و دانشگاه، تاثیر تحصیل در این دوره آموزشی بر زندگی کاری، اثبات پرداخت هزینه‌ها و همچنین دلایلی که متقاضی را مجاب به بازگشت کشور خود می‌کند، از جمله مهم‌ترین این موارد است. بنابراین متقاضی می‌بایست حتما این موارد را در نامه‌ برنامه‌ تحصیل خود (Study Plan) به طور دقیق و شفاف توضیح دهد و مستندات خود را نیز ارائه کند. بعضی از کشورها برای صدور ویزای تحصیلی جلسه مصاحبه با متقاضی برگزار می‌کنند که در آن جلسه همین موارد به طور شفاهی بررسی می‌شوند. برای اطلاع از لیست مستندات و مدارکی که سفارت یا اداره مهاجرت برای صدور روادید تعیین کرده است، می‌بایست به وب‌سایت‌های رسمی و دولتی کشور مقصد مراجعه کرد؛ اما به طور کلی مدارک هویتی، مدارک تحصیلی، مدرک زبان، مدارک شغلی و مدارک مالی از مهم‌ترین مدارک برای ثبت درخواست ویزای تحصیلی است. ثبت درخواست ویزای تحصیلی نیز مستلزم هزینه یا اپلیکیشن فی (Application Fee) است که توسط سفارت دریافت می‌شود.

مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان

داشتن مدرک رسمی زبان در اغلب کشورهای جهان یکی از پیش شرط‌های اصلی مهاجرت تحصیلی است. متقاضی با ارائه این مدرک سطح دانش زبان خود را به دانشگاه مقصد نشان می‌دهد و خود را به عنوان یک کاندیدای موفق معرفی می‌کند. پذیرش مشروط یکی از روش‌های جایگزینی است که برای مهاجرت تحصیلی بدون مدرک زبان وجود دارد، اما همان‌طور که گفته شد این موضوع می‌تواند در روند صدور ویزا تاثیرگذار باشد. بهترین روش برای اشخاصی که توانایی لازم برای ارائه مدرک زبان را ندارند، ثبت‌نام در دوره‌های زبان در کشور مقصد یا کشورهای دیگر است. کشورهای ارمنستان، مالزی، هند و مجارستان، کشورهای آسان‌تری برای مهاجرت تحصیلی برای یادگیری زبان است.

مهاجرت تحصیلی با معدل پایین

یکی از بهترین راه‌ها جهت مهاجرت، ادامه تحصیل در دانشگاه‌های بسیار عالی و معتبر است. یکی از دغدغه‌های عمده متقاضیان دارای معدل پایین، امکان و یا عدم امکان تحصیل در دیگر کشورها می‌باشد. یکی از شروط اصلی گرفتن پذیرش از دانشگاه‌ها، داشتن معدل مناسب است و این موضوع، برای کسانی که معدل پایینی دارند، امید به مهاجرت تحصیلی را کمرنگ‌تر کرده است و سبب شده تا تصور کنند شانس زیادی برای پذیرش ندارند. یکی از راه‌های پوشش معدل پایین این است که سایر مدارک از جمله نمره آزمون زبان، مدارک پژوهشی و دوره‌های آموزشی گذرانده شده، مدارک بهتر و با‌کیفیت‌تری باشند. راه دیگر، انتخاب دانشگاه‌ها با پیش شرط داشتن معدل پایین‌تر است. همچنین می‌توان با انجام مصاحبه و یا حتی ارائه کاورلتر توضیح منطقی برای پایین بودن معدل نیز ارائه کرد تا این مساله برای دانشگاه و سفارت توجیه شود. بنابراین، با وجود اینکه معدل اهمیت بالایی در پروسه اپلیکیشن دانشگاه و ویزای تحصیلی دارد، اما پایین بودن آن هم به معنی نداشتن شانس قبولی متقاضی نیست.

مهاجرت

ویزای همراه مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی به همراه خانواده یکی از دغدغه‌های متقاضیان متاهل است. ویزای همراه مهاجرت تحصیلی یکی از انواع ویزا است که برای همسر و فرزندان متقاضی اصلی از طرف کشور مقصد و به منظور بهبود وضعیت روحی زندگی ایشان صادر می‌شود. با این ویزا همراهان متقاضی با ایشان وارد کشور مقصد شده و می‌توانند در کنار متقاضی زندگی کنند. اصولا همراهان متقاضی و با این نوع ویزا، اجازه تحصیل یا کار ندارند و در صورتی که بخواهند کار یا تحصیل کنند، باید اجازه‌ی آن را به طور مستقل از دولت مقیم دریافت کنند.

هزینه‌های مهاجرت تحصیلی

هزینه‌های مهاجرت تحصیلی شامل موارد ذیل است؛ لیکن میزان این هزینه‌ها بسته به کشور مقصد و مقطع تحصیلی و حتی رشته تحصیلی می‌تواند متفاوت باشد:

آزمون زبان، آزمون‌های جانبی، آزادسازی مدارک، ترجمه مدارک اپلیکیشن فی، دانشگاه تایید و تصدیق مدارک، شهریه تحصیل اپلیکیشن فی سفارت وثیقه برای سربازی، بلیت هواپیما، هزینه یک سال زندگی در کشور مقصد و سایر هزینه‌های جانبی.

متقاضی می‌تواند بر اساس تمکن مالی خود کشور مطلوب را انتخاب کند. کشورهای اروپایی مانند آلمان، جمهوری چک، نروژ، فنلاند، سوئد، یونان و ایتالیا کشورهایی هستند که تحصیل در آن‌جا بسیار ارزان و تقریباً رایگان است. همچنین در مقاطع تکمیلی به خصوص دکتری در کشورهای زیادی از جمله کشورهای انگلیسی زبان مانند ایالات متحده امکان أخذ بورسیه‌های تحصیلی وجود دارد. کار همزمان با تحصیل نیز می‌تواند بخشی از هزینه‌های مهاجرت تحصیلی را پوشش دهد.

مهاجرت

مهاجرت تحصیلی با بورسیه

یکی از شرایطی که باعث می‌شود دانشجویان به کشوری برای تحصیل خود فکر کنند، مقدار بورسیه‌ها و فاندهایی است که دانشگاه‌های آن کشور به دانشجویان بین‌المللی می‌دهند. بورسیه معمولاً برنامه‌های مالی مرتبط به دانشگاه و یا دولت است که بر اساس شرایطی که متقاضی دارد، به او اعطا می‌شود. از آن طرف فاند مبلغی است که در ازای کار تحقیقاتی زیر نظر یکی از اساتید، به فرد دانشجو داده می‌شود. این مبلغ تحت عنوان عفو شهریه نیز ممکن است ارائه شود. تعداد برنامه‌های فاند و بورسیه در تحصیلات تکمیلی مخصوصاً دکتری بیشتر است و کشورهای کانادا، آمریکا و استرالیا برنامه‌های بورسیه‌ای و مالی متنوعی دارند. از دیگر روش‌های تحصیل با هزینه‌ کم می‌توان به اسکالرشیپ و گرنت نیز اشاره نمود.

کار دانشجویی

کار همزمان با تحصیل مجوزی است که به دانشجو این اجازه را می‌دهد تا به صورت پاره وقت مشغول به کار شود و معمولا مدت آن 20 ساعت در هفته است. این حق در کشورهای مختلف بر اساس قوانین آن‌ها تعیین می‌شود و باید برای اطلاع دقیق، قوانین کشور مقصد را مطالعه کرد. کار همزمان با تحصیل باعث می‌شود تا بخشی از هزینه‌های زندگی دانشجویی تامین شود. همچنین این مساله باعث افزایش تجربه و مهارت‌های زندگی و شغلی ایشان نیز خواهد شد.

مهاجرت

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

(عکس) تحول شگفت‌انگیز چهره مریلا زارعی از دوران دبستان و دانشجویی تا امروز /عکس‌های دیده‌نشده او را از دست ندهید

(عکس) دلتنگی احسان علیخانی برای دوران مدرسه/ عکسی عجیب از احسان علیخانی با تکنولوژی جدید

(عکس) لحظه تاریخی نخستین گام بلند ایران در صنعت هوانوردی با اعزام دانشجویان جوان مهندسی پرواز ایران ایر به دانشکده سری تکنولوژی کالیفرنیا در سال 1349

ویدیو/ شور و شعف وصف‌ناپذیر حضار سالن و آقای حکایتی، "بهرام شاه‌محمدلو" با شنیدن آهنگ برنامۀ «زیرگنبد کبود» نوستالژی بچه‌های دهه 60 و 70

ویدئویی شگفت‌انگیز و دیدنی از مومیایی آمنهوتپ سوم/ فرعون حاکم مصر در سریال پرمخاطب یوزارسیف پیامبر

(عکس) 5 ماده غذایی نام‌آشنا که نباید به همراه آب مصرف شوند

کتاب صوتی/ برشی از رمان علمی‌تخیلی «آرتمیس» نوشتۀ رمان‌نویس آمریکایی اَندی وییِر/ آدم کوچکی هستم به نشانی 15 طبقه زیر زمین، داخل حبابی کوچک و کثیف

ویدیو/ سکانسی طنز از سریال «نون خ» و خلاقیت در تلفیق جالب آن با آزادی دانشجویان در انتخاب واحد دروس دانشگاه/ دوغ یا نوشابه؟

نگاهی به نسخه‌ی بتای Call of Duty: Black Ops 6؛ تجربه‌ای تازه و متفاوت در دنیای بازی!

کتاب «درآمدی بر هوش مصنوعی و سینما» را به کمک هوش مصنوعی نوشتم

سومین کنفرانس بین‌المللی تربیت‌بدنی، تغذیه و طب ورزشی

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 3 ثانیه "جگوار" خوش‌‌‌تیپی که با بقیه متفاوت است، پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند "بستنی قیفی" را در «پیک‌نیک خانوادگی» پیدا کنند

ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد

بازی فکری؛ اگه تو هوش زبان زد عام و خاصی بگو تو این صف فروشگاه کی انسان نیست؟

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 5 ثانیه آفتاب‌پرست را از بین طوطی‌ها پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 8 ثانیه تمام صفرهای پنهان شده در بین حرف‌های C را کشف کنند

گشتی در خانه موزه استاد شهریار به بهانه 27 شهریور، روز بزرگداشت شهریار، شاعر سخنور تبریزی/ از حیاط و خانه استاد گرفته تا لباس‌ها و کفشش+ تصاویر

(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با سخنرانی انگیزشی "پیتر دینکلیج" بازیگر نقش لنیستر در فیلم «تاج و تخت»/ اما زنبورها پرواز می‌کنند، همراه با زیرنویس فارسی

ویدیو/ داستان کوتاه انگلیسی «سرماخوردگی قورباغه کوچولو» با زیرنویس فارسی چسبیده

رنگ‌های دوهزارساله مصر باستان توسط آلمانی‌ها درخشیدند+ تصاویر

علت قطعی سامانۀ آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شد+ تصاویر

نگاهی به نقاشی‌های شگفت‌انگیز و منحصربه‌فرد رضا شفیعی جم/ از آثار ونسون ون‌گوگ گرفته تا طبیعت پاییزی و آرامش‌بخش

ویدیو/ صندلی طلای «توت عنخ آمون» نماد عظمت فرعون جوان مصری/ شاهکار طراحی دوران مصر باستان تزئین شده با سنگ‌های قیمتی

تست هوش فکری/ فقط افرادی با مغز اینشتین، می‌توانند در 7 ثانیه جواب این معمای چالشی سخت را پیدا کنند

(ویدئو) تحصیلات جالب بانوان جوکر در مسابقه محله/ ناهید مسلمی هستم کلاس سوم دبستان/ فقط نرگس محمدی که میگه بی‌سوادم😂

نگاهی به دکوراسیون جذاب کتابخانه منزل بهرام رادان و همسرش، مینا مختاری/ خودنمایی کتاب سعدی از دست خویشتن فریاد، اثر عباس کیارستمی در گوشه دنج کتابخانه+ تصاویر

ویدیو/ نازنین بیاتی، گلی سریال گلشیفته، رتبۀ 1 کنکور ریاضی شده/ درس خونده... خودشم از مسیر یزد به تهران اومده

ویدیو/ خنجر طلای «توت عنخ آمون» کشف شده از مقبرۀ نفرین شدۀ فرعون جوان/ شاهکاری از 11 نوع شهاب‌سنگ ملقب به آهن آسمانی در مصر باستان

نگاهی به کتاب‌های منتشرشده از محمدرضا شریفی‌نیا و اجرای آن‌ها بر روی کیک تولدش/ کیک تولد کتابی شریفی‌نیا در کنار دخترانش، مهراوه و ملیکا+ تصاویر

تست هوش فکری/ فقط افرادی با آی‌کیوی داوینچی، می‌توانند در 10 ثانیه فرد چپ‌دست را پیدا کنند

ویدیو/ خاطرۀ خنده‌دار سعید آقاخانی از همسایگی‌اش با رضا عطاران در خوابگاه دانشجویی/ فقط خنده‌های رامبد جوان موقع شبیه‌سازی ماجرای تیمارستان

(ویدئو) اولین روز مدرسه پناه و نبات، دختران شاهرخ استخری و سپیده‌ بزمی‌پور در بلژیک

تلنگری به تاریخ/ نگاهی به تصاویر حامد آهنگی با سبیل و ژست قاجاری در لباس اصیل ایرانی در کنار همسر و فرزندش

نگاهی به چیدمان اتاق رتبه یک کنکور ریاضی، امیرحسین سلیمانی از تبریز/ خودنمایی ساعت و ماشین‌حساب روی میز/ توصیه‌های سلیمانی: گِیم گاهی، اما اینستاگرام هرگز!

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 8 ثانیه حرف "F" را در میان حروف دیگر پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 5 ثانیه کلمۀ "dunk" را در "زمین بسکتبال" پیدا کنند

نگاهی به نقاشی‌های شگفت‌انگیز و منحصربه‌فرد رضا شفیعی جم/ از آثار ونسون ون‌گوگ گرفته تا طبیعت پاییزی و آرامش‌بخش

ویدیو/ «مهران مدیری» باورش نشد «حامد آهنگی» جواب سوال رو بلده/ میگه حتماً مسافرکش تجریش گفته!

نگاهی به چیدمان اتاق و منزل رتبه 20 کنکور تجربی از قم/ گوشه دنج اتاق محمدمهدی عاشوری پراز کتاب و جایی آرام برای درس خواندن+ تصاویر

(ویدئو) مبلمان سلطنتی لاجوردی رنگ رتبه 4 کنکور تجربی از ارومیه/ امیرمحمد درستی: توانمندی‌های خودم را باور داشتم و در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم

ویدئو/ رتبه 4 کنکور زبان: مادر خارجی من انگیزه زبان یادگرفتنم بود/ لهجه شیرین فارسی مادر اوکراینی آتوسا سالمی، دختر کاشانی و صحبت‌های پدر پزشکش

ویدیو/ روایت استاد قرائتی از تنبک‌نوازی در محضر آیت‌الله بروجردی/ آقا گفتن این تنبک نیست که می‌زنی، داریه هست

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 6 ثانیه سایه‌ی درست "اسب و بز" را در میان سایه‌های دیگر پیدا کنند

ویدیو/ صندلی طلای «توت عنخ آمون» نماد عظمت فرعون جوان مصری/ شاهکار طراحی دوران مصر باستان تزئین شده با سنگ‌های قیمتی

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند «سنجاق قفلی» را در میان «گیره‌های کاغذ» پیدا کنند

ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 5 ثانیه آفتاب‌پرست را از بین طوطی‌ها پیدا کنند

(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند "بستنی قیفی" را در «پیک‌نیک خانوادگی» پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند

بازی فکری؛ اگه تو هوش زبان زد عام و خاصی بگو تو این صف فروشگاه کی انسان نیست؟

گشتی در خانه موزه استاد شهریار به بهانه 27 شهریور، روز بزرگداشت شهریار، شاعر سخنور تبریزی/ از حیاط و خانه استاد گرفته تا لباس‌ها و کفشش+ تصاویر

خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 8 ثانیه تمام صفرهای پنهان شده در بین حرف‌های C را کشف کنند

تست هوش تصویری/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا در 6 ثانیه نمی‌توانند مسیر کروکودیل به برکه را حدس بزنند

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با سخنرانی انگیزشی "پیتر دینکلیج" بازیگر نقش لنیستر در فیلم «تاج و تخت»/ اما زنبورها پرواز می‌کنند، همراه با زیرنویس فارسی

(ویدئو) جدیدترین دکلمه دل‌انگیز و زیبای مریم حیدرزاده/ نبینم غم تو نگاهت گل نازم، نگاه کن، می‌خوام ترانتو بسازم

ویدیو/ سفر در زمان و بازگشت نوستالژیک به 20 سال قبل.../ پیشرفت تکنولوژی به روایت تصویر، قضاوت با شما

نگاهی به نقاشی‌های شگفت‌انگیز و منحصربه‌فرد رضا شفیعی جم/ از آثار ونسون ون‌گوگ گرفته تا طبیعت پاییزی و آرامش‌بخش

تست هوش فکری/ فقط افرادی با مغز اینشتین، می‌توانند در 3 ثانیه اشتباه تصویر "هاکی روی یخ" را شناسایی کنند

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

نگاهی به تصاویر خانه تاریخی ارزشمند استاد کمال الملک، پدر نقاشی ایران در آستانه تخریب / واقع در روستای حسین‌آباد

ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد

تست هوش فکری/ فقط افرادی با مغز اینشتین، می‌توانند در 7 ثانیه جواب این معمای چالشی سخت را پیدا کنند

تست هوش فکری/ فقط افرادی با آی‌کیوی داوینچی، می‌توانند در 10 ثانیه فرد چپ‌دست را پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 5 ثانیه آفتاب‌پرست را از بین طوطی‌ها پیدا کنند

ویدیو/ خنجر طلای «توت عنخ آمون» کشف شده از مقبرۀ نفرین شدۀ فرعون جوان/ شاهکاری از 11 نوع شهاب‌سنگ ملقب به آهن آسمانی در مصر باستان

(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند "بستنی قیفی" را در «پیک‌نیک خانوادگی» پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند

نگاهی به چیدمان اتاق رتبه یک کنکور ریاضی، امیرحسین سلیمانی از تبریز/ خودنمایی ساعت و ماشین‌حساب روی میز/ توصیه‌های سلیمانی: گِیم گاهی، اما اینستاگرام هرگز!

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 8 ثانیه حرف "F" را در میان حروف دیگر پیدا کنند

نگاهی به نقاشی‌های شگفت‌انگیز و منحصربه‌فرد رضا شفیعی جم/ از آثار ونسون ون‌گوگ گرفته تا طبیعت پاییزی و آرامش‌بخش

ویدیو/ حاشیه‌های ناتمام قهرمان المپیک/ قانون تکلیف تحصیلات "مبینا نعمت‌زاده" را مشخص کرد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 8 ثانیه "موشی" را که در "آشپزخانه" مشغول دزدیدن خوراکی است، پیدا کنند

وایرال شدن عکسی از صبا معصوم‌نیا، رتبه یک کنکور تجربی از بندرعباس در میان کتاب‎‌هایش/ روزانه 14 ساعت درس می‌خواندم

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 5 ثانیه حرف (S) را در میان حروف دیگر پیدا کنند

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 7 ثانیه "کروکودیل" را که در "رودخانه" شنا می‌کند، پیدا کنند

سرنوشت یکسان سه رتبه برتر رشته ریاضی کنکور سراسری سال 1380

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 3 ثانیه حرف (B) را در میان حروف دیگر پیدا کنند

درخشش نام بانوی نخبهٔ ایرانی «مریم میرزاخانی» در دانشکدهٔ ریاضی دانشگاه اصفهان

تست هوش فکری/ فقط افرادی با هوش و استدلال منطقی بالا، می‌توانند در 5 ثانیه مشخص کنند کدام لیوان زودتر پر می‌شود

ویدیو/ شور و شعف وصف‌ناپذیر حضار سالن و آقای حکایتی، "بهرام شاه‌محمدلو" با شنیدن آهنگ برنامۀ «زیرگنبد کبود» نوستالژی بچه‌های دهه 60 و 70

ویدئویی شگفت‌انگیز و دیدنی از مومیایی آمنهوتپ سوم/ فرعون حاکم مصر در سریال پرمخاطب یوزارسیف پیامبر

کتاب صوتی/ برشی از رمان علمی‌تخیلی «آرتمیس» نوشتۀ رمان‌نویس آمریکایی اَندی وییِر/ آدم کوچکی هستم به نشانی 15 طبقه زیر زمین، داخل حبابی کوچک و کثیف

ویدیو/ سکانسی طنز از سریال «نون خ» و خلاقیت در تلفیق جالب آن با آزادی دانشجویان در انتخاب واحد دروس دانشگاه/ دوغ یا نوشابه؟

(ویدئو) آموزش زبان ترکی استانبولی با سوفیانیوز/ انیمیشن همراه با زیرنویس فارسی/ امروز زیاد آب‌نبات خوردم

(ویدئو) آوای دلنشین آناهیتا، وارث هوش پروفسور مریم میرزاخانی؛ دخترک باهوش و بامزه‌ای که قلب‌ها را می‌رباید

کتاب صوتی/ نان‌های جویده شده اثر آنتوان چخوف، برترین داستان‌کوتاه‌نویس دنیا/ من کشف کردم قهوه برای افراد با فشارخون بالا ضرر دارد

کتاب صوتی/ برشی از کتاب «سکوت دریا» ماندگارترین و مشهورترین اثر "ورکور"/ دست‌ها را چگونه باید دید؟ لحظاتی به من خیره شد، گویی عقابی بود که در کمینم نشسته باشد

ویدیو/ دکتر دینانی: در آیین مهر به دنبال پرستش خورشید نبودند/ اروپا یا آمریکایی نبود اما ایران باستان و احترام به نور بود

(ویدئو) هلی‌کوپتر، سرویس فوق لاکچری مدرسه فرزندان فرح دیبا و محمدرضا پهلوی/ دزدی از جیب ملت و خرج‌های گزاف و بی‌مورد در چنین جاهایی!

ویدیو/ سفر در زمان و بازگشت نوستالژیک به 20 سال قبل.../ پیشرفت تکنولوژی به روایت تصویر، قضاوت با شما

(ویدئو) جدیدترین دکلمه دل‌انگیز و زیبای مریم حیدرزاده/ نبینم غم تو نگاهت گل نازم، نگاه کن، می‌خوام ترانتو بسازم

ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد

(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با سخنرانی انگیزشی "پیتر دینکلیج" بازیگر نقش لنیستر در فیلم «تاج و تخت»/ اما زنبورها پرواز می‌کنند، همراه با زیرنویس فارسی

ویدیو/ داستان کوتاه انگلیسی «سرماخوردگی قورباغه کوچولو» با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدیو/ سفر در زمان و بازگشت نوستالژیک به 20 سال قبل.../ پیشرفت تکنولوژی به روایت تصویر، قضاوت با شما

(ویدئو) آوای دلنشین آناهیتا، وارث هوش پروفسور مریم میرزاخانی؛ دخترک باهوش و بامزه‌ای که قلب‌ها را می‌رباید

ویدیو/ استاد قرائتی: اگر انگشت شست نبود همۀ وزارت‌خانه‌ها خواب بودند/ همۀ وزارت‌خانه‌ها در انگشت شست است...

(ویدئو) آموزش زبان ترکی استانبولی با سوفیانیوز/ انیمیشن همراه با زیرنویس فارسی/ امروز زیاد آب‌نبات خوردم

(ویدئو) بحث داغ علمی پنگوئن‌ها و خواب پشه‎‌ها و دلفین‌ها در دورهمی مهران مدیری/ حسین رفیعی: چرا باید پنگوئن به نامزدش سنگ هدیه بده؟😂

ویدیو/ شور و شعف وصف‌ناپذیر حضار سالن و آقای حکایتی، "بهرام شاه‌محمدلو" با شنیدن آهنگ برنامۀ «زیرگنبد کبود» نوستالژی بچه‌های دهه 60 و 70

کتاب صوتی/ برشی از کتاب «سکوت دریا» ماندگارترین و مشهورترین اثر "ورکور"/ دست‌ها را چگونه باید دید؟ لحظاتی به من خیره شد، گویی عقابی بود که در کمینم نشسته باشد

ویدئویی شگفت‌انگیز و دیدنی از مومیایی آمنهوتپ سوم/ فرعون حاکم مصر در سریال پرمخاطب یوزارسیف پیامبر

ویدیو/ صندلی طلای «توت عنخ آمون» نماد عظمت فرعون جوان مصری/ شاهکار طراحی دوران مصر باستان تزئین شده با سنگ‌های قیمتی

(ویدئو) تحصیلات جالب بانوان جوکر در مسابقه محله/ ناهید مسلمی هستم کلاس سوم دبستان/ فقط نرگس محمدی که میگه بی‌سوادم😂

ویدیو/ نازنین بیاتی، گلی سریال گلشیفته، رتبۀ 1 کنکور ریاضی شده/ درس خونده... خودشم از مسیر یزد به تهران اومده

ویدیو/ خنجر طلای «توت عنخ آمون» کشف شده از مقبرۀ نفرین شدۀ فرعون جوان/ شاهکاری از 11 نوع شهاب‌سنگ ملقب به آهن آسمانی در مصر باستان

ویدیو/ خاطرۀ خنده‌دار سعید آقاخانی از همسایگی‌اش با رضا عطاران در خوابگاه دانشجویی/ فقط خنده‌های رامبد جوان موقع شبیه‌سازی ماجرای تیمارستان

(ویدئو) اولین روز مدرسه پناه و نبات، دختران شاهرخ استخری و سپیده‌ بزمی‌پور در بلژیک

10 اثر باستانی ارزشمند متعلق به فرهنگ ایرانی که سر از موزه‌های خارجی در آوردند/ غارت اشیای عتیقه و قیمتی در دوران پادشاهان نالایق

(ویدئو) همکاری ویژه جناب خان با عادل فردوسی‌پور در دانشگاه شریف/ تدریس واحد لبولوژی توسط جناب خان

ویدیو/ رتبۀ 1 ریاضی: لگاریتم 1723 را نمی‌دانم/ متد خاص حل مسائل ریاضی رتبۀ برتر کنکور به سبک مدرسه‌ای

(ویدئو) شوخی خنده‌دار و نیوتنی شرکت‌کننده‌ها با سید بشیر حسینی در برنامه عصر جدید احسان علیخانی😂/ جواب کلیشه‌ای و نوستالژی دینی: ایمان، تقوا و ...

ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

ویدیو/ «مهران مدیری» باورش نشد «حامد آهنگی» جواب سوال رو بلده/ میگه حتماً مسافرکش تجریش گفته!

(ویدئو) مبلمان سلطنتی لاجوردی رنگ رتبه 4 کنکور تجربی از ارومیه/ امیرمحمد درستی: توانمندی‌های خودم را باور داشتم و در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم

ویدئو/ رتبه 4 کنکور زبان: مادر خارجی من انگیزه زبان یادگرفتنم بود/ لهجه شیرین فارسی مادر اوکراینی آتوسا سالمی، دختر کاشانی و صحبت‌های پدر پزشکش

ویدیو/ روایت استاد قرائتی از تنبک‌نوازی در محضر آیت‌الله بروجردی/ آقا گفتن این تنبک نیست که می‌زنی، داریه هست

ویدیو/ صندلی طلای «توت عنخ آمون» نماد عظمت فرعون جوان مصری/ شاهکار طراحی دوران مصر باستان تزئین شده با سنگ‌های قیمتی

(ویدئو) نگاهی به نقاشی‌‌های زیبای رتبه 4 کنکور زبان/ آتوسا سالمی: ویولن می‌زنم، بزرگ‌ شده اُکراینم ولی مردم کاشان خیلی مهمان‌نوازند

(ویدئو) تحصیلات جالب بانوان جوکر در مسابقه محله/ ناهید مسلمی هستم کلاس سوم دبستان/ فقط نرگس محمدی که میگه بی‌سوادم😂

(ویدئو) نگاهی به کارنامه‌ی درخشان صبا معصوم‌نیا؛ کارنامه کامل رتبه یک کنکور تجربی 1403 منتشر شد

ویدیو/ نازنین بیاتی، گلی سریال گلشیفته، رتبۀ 1 کنکور ریاضی شده/ درس خونده... خودشم از مسیر یزد به تهران اومده

ویدیو/ تبر جنگی بی‌نظیر 3200 سالۀ کشف شده از معبد چغازنبیل/ شیری که بر دستۀ تبر گراز نشسته، در موزۀ لوور خودنمایی می‌کند

ویدیو/ خنجر طلای «توت عنخ آمون» کشف شده از مقبرۀ نفرین شدۀ فرعون جوان/ شاهکاری از 11 نوع شهاب‌سنگ ملقب به آهن آسمانی در مصر باستان

ویدیو/ خاطرۀ خنده‌دار سعید آقاخانی از همسایگی‌اش با رضا عطاران در خوابگاه دانشجویی/ فقط خنده‌های رامبد جوان موقع شبیه‌سازی ماجرای تیمارستان

ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد

(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با سخنرانی انگیزشی "پیتر دینکلیج" بازیگر نقش لنیستر در فیلم «تاج و تخت»/ اما زنبورها پرواز می‌کنند، همراه با زیرنویس فارسی

(ویدئو) جدیدترین دکلمه دل‌انگیز و زیبای مریم حیدرزاده/ نبینم غم تو نگاهت گل نازم، نگاه کن، می‌خوام ترانتو بسازم

ویدیو/ سفر در زمان و بازگشت نوستالژیک به 20 سال قبل.../ پیشرفت تکنولوژی به روایت تصویر، قضاوت با شما

(ویدئو) هلی‌کوپتر، سرویس فوق لاکچری مدرسه فرزندان فرح دیبا و محمدرضا پهلوی/ دزدی از جیب ملت و خرج‌های گزاف و بی‌مورد در چنین جاهایی!

(ویدئو) آموزش زبان ترکی استانبولی با سوفیانیوز/ انیمیشن همراه با زیرنویس فارسی/ امروز زیاد آب‌نبات خوردم

(ویدئو) بحث داغ علمی پنگوئن‌ها و خواب پشه‎‌ها و دلفین‌ها در دورهمی مهران مدیری/ حسین رفیعی: چرا باید پنگوئن به نامزدش سنگ هدیه بده؟😂

(ویدئو) آوای دلنشین آناهیتا، وارث هوش پروفسور مریم میرزاخانی؛ دخترک باهوش و بامزه‌ای که قلب‌ها را می‌رباید

کتاب صوتی/ نان‌های جویده شده اثر آنتوان چخوف، برترین داستان‌کوتاه‌نویس دنیا/ من کشف کردم قهوه برای افراد با فشارخون بالا ضرر دارد

ویدیو/ شور و شعف وصف‌ناپذیر حضار سالن و آقای حکایتی، "بهرام شاه‌محمدلو" با شنیدن آهنگ برنامۀ «زیرگنبد کبود» نوستالژی بچه‌های دهه 60 و 70

(ویدئو) خانم بازیگر از دست‌نوشته‌های مخفی دانشجویان برای فرار از مشروطی پرده‌برداری می‌کند!

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد

ویدیو/ خنجر طلای «توت عنخ آمون» کشف شده از مقبرۀ نفرین شدۀ فرعون جوان/ شاهکاری از 11 نوع شهاب‌سنگ ملقب به آهن آسمانی در مصر باستان

(ویدئو) زبان هنر، فراتر از مرزها؛ نقاشی شهیدجمهور "آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی" توسط هنرمند روس، شبکه‌های اجتماعی را درنوردید

(ویدئو) اولین روز مدرسه پناه و نبات، دختران شاهرخ استخری و سپیده‌ بزمی‌پور در بلژیک

ویدیو/ خاطرۀ خنده‌دار سعید آقاخانی از همسایگی‌اش با رضا عطاران در خوابگاه دانشجویی/ فقط خنده‌های رامبد جوان موقع شبیه‌سازی ماجرای تیمارستان

(ویدئو) آموزش زبان شیرین برره‌ای و افعال معکوس توسط مهران مدیری به سیامک انصاری/ تحقیقات دانشمندان در مورد زبان برره‌ای در دانشگاه‌ها همچنان ادامه دارد😂

(ویدئو) شوخی خنده‌دار و نیوتنی شرکت‌کننده‌ها با سید بشیر حسینی در برنامه عصر جدید احسان علیخانی😂/ جواب کلیشه‌ای و نوستالژی دینی: ایمان، تقوا و ...

(ویدئو) خاطره خنده دار عادل فردوسی‌پور از کلاس سوم ابتدایی پس از گرفتن تندیس فردوسی در برنامه کتاب‌باز/ فقط اونجاش که میگه فردوسی منم، من 😂

(ویدئو) همکاری ویژه جناب خان با عادل فردوسی‌پور در دانشگاه شریف/ تدریس واحد لبولوژی توسط جناب خان

ویدیو/ نازنین بیاتی، گلی سریال گلشیفته، رتبۀ 1 کنکور ریاضی شده/ درس خونده... خودشم از مسیر یزد به تهران اومده

(ویدئو) خاطره بازی با لوازم‌التحریر نوستالژی دهه شصتی/ از جامدادی و کارت هزار آفرین گرفته تا لیوان‌های مختلف/ شما کدوم یکی‌شو داشتین؟+ تصاویر

ویدیو/ حاشیه‌های ناتمام قهرمان المپیک/ قانون تکلیف تحصیلات "مبینا نعمت‌زاده" را مشخص کرد

(ویدئو) سرب، کلید گنجینه‌ی دانش مهندسی هخامنشی؛ کشفی شگفت‌انگیز که نشان می‌دهد ایرانیان باستان چقدر پیشرفته بودند

ویدیو/ پروفسور «کمال سرابندی» نخبۀ ایرانی و استاد دانشگاه میشیگان آمریکا/ افتخار خطۀ سیستان و بلوچستان با 18 دکتری و مشاور ارشد ناسا

ویدیو/ حقوق و دستمزد کارگران "تخت‌جمشید" چقدر بود؟/ شواهد نشان می‌دهد کارگران سازندۀ تخت‌جمشید "برده" نبودند

(ویدئو) نگاهی به کارنامه‌ی درخشان صبا معصوم‌نیا؛ کارنامه کامل رتبه یک کنکور تجربی 1403 منتشر شد

(ویدئو) مبلمان سلطنتی لاجوردی رنگ رتبه 4 کنکور تجربی از ارومیه/ امیرمحمد درستی: توانمندی‌های خودم را باور داشتم و در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم

ویدیو/ آب‌پاکی "محمدرضا باطنی"، استاد سابق زبان‌شناسی دانشگاه تهران بر زبان فارسی/ در آینده برای کتب حافظ، سعدی و شاهنامه زیرنویس باید اضافه کنید

(ویدئو) پروفسور محمود حسابی؛ در دو دقیقه، با مردی آشنا شوید که با نبوغ و تلاش‌های بی‌نظیرش، تاریخ علم ایران را برای همیشه تغییر داد

ویدیو/ روایت استاد قرائتی از تنبک‌نوازی در محضر آیت‌الله بروجردی/ آقا گفتن این تنبک نیست که می‌زنی، داریه هست

ویدیو/ تحلیل منحصر‌به‌فردترین سنگ‌نگارۀ تاج‌گذاری در ایران/ تمثیلی از قدرت پادشاهی "خسروپرویز" در شکست خشکسالی با حمایت "اهورامزدا"

ویدیو/ چرا افراد باهوش شاد نیستند؟/ نظر رتبۀ 1 کنکور را ببینید

ویدیو/ شعری زیبا از حضرت شهریار که فاضل نظری تکمیلش کرد/ مست آمدم ای پیر که مستانه بمیرم...

(عکس) دلتنگی احسان علیخانی برای دوران مدرسه/ عکسی عجیب از احسان علیخانی با تکنولوژی جدید
(عکس) دلتنگی احسان علیخانی برای دوران مدرسه/ عکسی عجیب از احسان علیخانی با تکنولوژی جدید
ویدیو/ شور و شعف وصف‌ناپذیر حضار سالن و آقای حکایتی، "بهرام شاه‌محمدلو" با شنیدن آهنگ برنامۀ «زیرگنبد کبود» نوستالژی بچه‌های دهه 60 و 70
ویدیو/ شور و شعف وصف‌ناپذیر حضار سالن و آقای حکایتی، "بهرام شاه‌محمدلو" با شنیدن آهنگ برنامۀ «زیرگنبد کبود» نوستالژی بچه‌های دهه 60 و 70
(عکس) 5 ماده غذایی نام‌آشنا که نباید به همراه آب مصرف شوند
(عکس) 5 ماده غذایی نام‌آشنا که نباید به همراه آب مصرف شوند
تست هوش تصویری/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا در 6 ثانیه نمی‌توانند مسیر کروکودیل به برکه را حدس بزنند
تست هوش تصویری/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا در 6 ثانیه نمی‌توانند مسیر کروکودیل به برکه را حدس بزنند
کتاب صوتی/ برشی از رمان علمی‌تخیلی «آرتمیس» نوشتۀ رمان‌نویس آمریکایی اَندی وییِر/ آدم کوچکی هستم به نشانی 15 طبقه زیر زمین، داخل حبابی کوچک و کثیف
کتاب صوتی/ برشی از رمان علمی‌تخیلی «آرتمیس» نوشتۀ رمان‌نویس آمریکایی اَندی وییِر/ آدم کوچکی هستم به نشانی 15 طبقه زیر زمین، داخل حبابی کوچک و کثیف
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 3 ثانیه "جگوار" خوش‌‌‌تیپی که با بقیه متفاوت است، پیدا کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 3 ثانیه "جگوار" خوش‌‌‌تیپی که با بقیه متفاوت است، پیدا کنند
(ویدئو) آموزش زبان ترکی استانبولی با سوفیانیوز/ انیمیشن همراه با زیرنویس فارسی/ امروز زیاد آب‌نبات خوردم
(ویدئو) آموزش زبان ترکی استانبولی با سوفیانیوز/ انیمیشن همراه با زیرنویس فارسی/ امروز زیاد آب‌نبات خوردم
کتاب صوتی/ برشی از کتاب «سکوت دریا» ماندگارترین و مشهورترین اثر "ورکور"/ دست‌ها را چگونه باید دید؟ لحظاتی به من خیره شد، گویی عقابی بود که در کمینم نشسته باشد
کتاب صوتی/ برشی از کتاب «سکوت دریا» ماندگارترین و مشهورترین اثر "ورکور"/ دست‌ها را چگونه باید دید؟ لحظاتی به من خیره شد، گویی عقابی بود که در کمینم نشسته باشد
ویدیو/ سکانسی طنز از سریال «نون خ» و خلاقیت در تلفیق جالب آن با آزادی دانشجویان در انتخاب واحد دروس دانشگاه/ دوغ یا نوشابه؟
ویدیو/ سکانسی طنز از سریال «نون خ» و خلاقیت در تلفیق جالب آن با آزادی دانشجویان در انتخاب واحد دروس دانشگاه/ دوغ یا نوشابه؟
نگاهی به تصاویر جانور ماقبل تاریخ که پنج سر اضافی داشت
نگاهی به تصاویر جانور ماقبل تاریخ که پنج سر اضافی داشت
خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 8 ثانیه تمام صفرهای پنهان شده در بین حرف‌های C را کشف کنند
خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 8 ثانیه تمام صفرهای پنهان شده در بین حرف‌های C را کشف کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند "بستنی قیفی" را در «پیک‌نیک خانوادگی» پیدا کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند "بستنی قیفی" را در «پیک‌نیک خانوادگی» پیدا کنند
گشتی در خانه موزه استاد شهریار به بهانه 27 شهریور، روز بزرگداشت شهریار، شاعر سخنور تبریزی/ از حیاط و خانه استاد گرفته تا لباس‌ها و کفشش+ تصاویر
گشتی در خانه موزه استاد شهریار به بهانه 27 شهریور، روز بزرگداشت شهریار، شاعر سخنور تبریزی/ از حیاط و خانه استاد گرفته تا لباس‌ها و کفشش+ تصاویر
تصویر زیرخاکی از تیپ متفاوت “دکتر محمدرضا عارف” معاون اول رئیس جمهور در دوران دانشجویی‌اش در دانشگاه استنفورد
تصویر زیرخاکی از تیپ متفاوت “دکتر محمدرضا عارف” معاون اول رئیس جمهور در دوران دانشجویی‌اش در دانشگاه استنفورد
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
(عکس) تحول شگفت‌انگیز چهره مریلا زارعی از دوران دبستان و دانشجویی تا امروز /عکس‌های دیده‌نشده او را از دست ندهید
(عکس) تحول شگفت‌انگیز چهره مریلا زارعی از دوران دبستان و دانشجویی تا امروز /عکس‌های دیده‌نشده او را از دست ندهید
ویدئویی شگفت‌انگیز و دیدنی از مومیایی آمنهوتپ سوم/ فرعون حاکم مصر در سریال پرمخاطب یوزارسیف پیامبر
ویدئویی شگفت‌انگیز و دیدنی از مومیایی آمنهوتپ سوم/ فرعون حاکم مصر در سریال پرمخاطب یوزارسیف پیامبر
(ویدئو) آوای دلنشین آناهیتا، وارث هوش پروفسور مریم میرزاخانی؛ دخترک باهوش و بامزه‌ای که قلب‌ها را می‌رباید
(ویدئو) آوای دلنشین آناهیتا، وارث هوش پروفسور مریم میرزاخانی؛ دخترک باهوش و بامزه‌ای که قلب‌ها را می‌رباید
رنگ‌های دوهزارساله مصر باستان توسط آلمانی‌ها درخشیدند+ تصاویر
رنگ‌های دوهزارساله مصر باستان توسط آلمانی‌ها درخشیدند+ تصاویر
ویدیو/ سفر در زمان و بازگشت نوستالژیک به 20 سال قبل.../  پیشرفت تکنولوژی به روایت تصویر، قضاوت با شما
ویدیو/ سفر در زمان و بازگشت نوستالژیک به 20 سال قبل.../ پیشرفت تکنولوژی به روایت تصویر، قضاوت با شما
ویدیو/ استاد قرائتی: اگر انگشت شست نبود همۀ وزارت‌خانه‌ها خواب بودند/ همۀ وزارت‌خانه‌ها در انگشت شست است...
ویدیو/ استاد قرائتی: اگر انگشت شست نبود همۀ وزارت‌خانه‌ها خواب بودند/ همۀ وزارت‌خانه‌ها در انگشت شست است...
ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با سخنرانی انگیزشی "پیتر دینکلیج" بازیگر نقش لنیستر در فیلم «تاج و تخت»/ اما زنبورها پرواز می‌کنند، همراه با زیرنویس فارسی
ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با سخنرانی انگیزشی "پیتر دینکلیج" بازیگر نقش لنیستر در فیلم «تاج و تخت»/ اما زنبورها پرواز می‌کنند، همراه با زیرنویس فارسی
ویدیو/ داستان کوتاه انگلیسی «سرماخوردگی قورباغه کوچولو» با زیرنویس فارسی چسبیده
ویدیو/ داستان کوتاه انگلیسی «سرماخوردگی قورباغه کوچولو» با زیرنویس فارسی چسبیده
خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 3 ثانیه عدد 6 متفاوت را کشف کنند
خطای دید/ حتی افرادی با قدرت دید خلبانی هم نمی‌توانند فقط در 3 ثانیه عدد 6 متفاوت را کشف کنند
ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد
ویدیو/ نظر "استاد شهریار" در مورد زبان ترکی و غم غیر قابل توصیفش/ حتی یک بند از «حیدربابا» را نمی‌توان به زبان فارسی ترجمه کرد
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 5 ثانیه آفتاب‌پرست را از بین طوطی‌ها پیدا کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 5 ثانیه آفتاب‌پرست را از بین طوطی‌ها پیدا کنند
(ویدئو)  خانم بازیگر از دست‌نوشته‌های مخفی دانشجویان برای فرار از مشروطی پرده‌برداری می‌کند!
(ویدئو) خانم بازیگر از دست‌نوشته‌های مخفی دانشجویان برای فرار از مشروطی پرده‌برداری می‌کند!
(ویدئو) بحث داغ علمی پنگوئن‌ها و خواب پشه‎‌ها و دلفین‌ها در دورهمی مهران مدیری/ حسین رفیعی: چرا باید پنگوئن به نامزدش سنگ هدیه بده؟😂
(ویدئو) بحث داغ علمی پنگوئن‌ها و خواب پشه‎‌ها و دلفین‌ها در دورهمی مهران مدیری/ حسین رفیعی: چرا باید پنگوئن به نامزدش سنگ هدیه بده؟😂
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در 4 ثانیه خرس‌قطبی را از بین پانداها پیدا کنند
قابی زیبا از دوران دانشجویی و خوابگاهی رضا شفیعی‌جم و رضا عطاران/ اتاقی که دو تا سلطان کمدی به ایران تحویل داد+ تصاویر
قابی زیبا از دوران دانشجویی و خوابگاهی رضا شفیعی‌جم و رضا عطاران/ اتاقی که دو تا سلطان کمدی به ایران تحویل داد+ تصاویر
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی