کد خبر: 17868
سه شنبه 6 آبان 1404 - 20:06
سه شنبه 6 آبان 1404 - 20:06

(ویدیو) دکتر علی‌اصغر زنده‌دل: با این میوه کبدتو مثل آب زلال پاک و پاکیزه کن! / توصیه‌های ناب طب سنتی در برنامه «صبحانه ایرانی»

سوفیانیوز: در این ویدیو از برنامه «صبحانه ایرانی»، دکتر علی‌اصغر زنده‌دل، متخصص طب سنتی، راهکارهایی کاربردی برای تقویت کیسه صفرا معرفی می‌کند.

به گزارش سرویس چندرسانه‌ای پایگاه خبری سوفیانیوز، در برنامه «صبحانه ایرانی»، دکتر علی‌اصغر زنده‌دل، متخصص شناخته‌شده طب سنتی، درباره شیوه‌های طبیعی و کم‌هزینه برای تقویت کیسه صفرا صحبت می‌کند.در طب سنتی ایرانی، کیسه صفرا و عملکرد آن با طبع و مزاج بدن مرتبط است و توصیه‌هایی برای تقویت و بهبود عملکرد آن وجود دارد. گلابی یکی از میوه‌هایی است که برای سلامت کیسه صفرا بسیار مفید شناخته شده است. در ادامه توضیح می‌دهیم:


تقویت کیسه صفرا با گلابی و طب سنتی ایرانی

1. خواص گلابی برای کیسه صفرا:

  • گلابی طبیعتی گرم و مرطوب دارد و می‌تواند سوء‌مزاج صفراوی را متعادل کند.

  • مصرف گلابی باعث کاهش حرارت صفرا و التهاب کیسه صفرا می‌شود.

  • گلابی حاوی فیبر طبیعی است که به جریان صفرا و هضم چربی کمک می‌کند.

2. روش مصرف:

  • مصرف روزانه 1 تا 2 عدد گلابی تازه و رسیده توصیه می‌شود.

  • می‌توانید آن را به صورت خام یا بخارپز مصرف کنید، اما از مصرف زیاد گلابی ترش برای افرادی با مزاج صفراوی خودداری کنید.

3. ترکیبات مفید سنتی:

  • ترکیب گلابی با مویز و بادام نرم می‌تواند کیسه صفرا را تقویت کرده و صفرا را تنظیم کند.

  • دم‌کرده گیاهانی مثل کاسنی، بومادران و نعناع خشک همراه با گلابی نیز برای پاکسازی و سلامت کیسه صفرا مفید است.

4. نکات مهم:

  • از مصرف غذاهای بسیار چرب، سرخ شده و پرادویه که باعث تحریک صفرا می‌شوند پرهیز کنید.

  • نوشیدن آب ولرم و عسل طبیعی در طول روز به بهبود عملکرد کیسه صفرا کمک می‌کند.

  • ورزش منظم و پیاده‌روی سبک نیز برای جریان طبیعی صفرا مفید است.

برای مشاهده ویدئوهای بیشتر اینجا کلیک کنید