«ماریا» زیر ذره‌بین منتقدان؛ نگاهی به نقاط قوت و ضعف این فیلم در جشنواره ونیز

انتشار 14 شهریور 1403

سوفیانیوز: در جشنواره ونیز 2024، فیلم «ماریا» مورد توجه و نقدهای متفاوتی از سوی منتقدان قرار گرفت. این مقاله به بررسی دیدگاه‌های مختلف درباره فیلم، عملکرد بازیگران و کارگردانی می‌پردازد و سوال می‌کند که آیا این اثر می‌تواند به یکی از فیلم‌های مهم سال تبدیل شود یا خیر.

«ماریا» زیر ذره‌بین منتقدان؛ نگاهی به نقاط قوت  و ضعف این فیلم در جشنواره ونیز

به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، فیلم «ماریا» که آنجلینا جولی را در نقش اصلی دارد، داستان هفته‌ی آخر زندگی ماریا کالاس را روایت می‌کند، خواننده‌ی مشهور اپرا که سال 1975، به خاطر شنیدن خبر ازدواج معشوقه‌ی قدیمی‌اش، به افسردگی شدید دچار شد و در سن 53 سالگی، به خاطر سکته قلبی جان خود را از دست داد. فیلم «ماریا» تا این لحظه نقدهای نسبتا خوبی دریافت کرده است اما به نظر نمی‌رسد که شانس زیادی برای کسب خرس طلایی داشته باشد. با وجود این، آنجلینا جولی احتمالا یکی از نامزدهای اصلی دریافت جایزه خرس نقره‌ای بهترین بازیگر زن خواهد بود.

نقدهای فیلم «ماریا» به بازی خوب آنجلینا جولی اشاره دارند

فیلم تا اینجا با 9 نقد، میانگین امتیاز 67% را در سایت راتن‌تومیتوز به‌دست آورده و میانگین امتیاز آن در سایت متاکریتیک هم با 20 نقد، 62% است که نشان می‌دهد کیفیت قابل‌ قبولی دارد اما شاهکار نیست. در میان نقدهای «ماریا»، بالاترین امتیاز به سایت درپ (8.5 از 10) تعلق دارد و کمترین امتیاز را هم بری لویت، منتقد دیلی بیست (4 از 10) به آن داده و فیلم را سطحی و آزاردهنده توصیف کرده است.

والچر – آلیسون ویلمور | 50 از 100

سه سال است که آنجلینا جولی در هیچ فیلمی ظاهر نشده است. البته او مدت‌هاست که از شهرت فاصله گرفته و خود را از چشم عموم پنهان کرده است. دیگر از آن دختر وحشی خون‌آشام یا آن بمب جذابیت که با برد پیت در فیلم «آقای و خانم اسمیت» شیمی بی‌نظیری داشت و احساس می‌شد که رابطه عاشقانه آنها اجتناب‌ناپذیر است، خبری نیست. او به عنوان یک سلبریتی، جنبه جذابیتش را کاملا از تصویر خود حذف کرده و بر هویتش به عنوان یک فیلمساز، فعال حقوق بشر و مادر شش فرزند تاکید دارد. به عنوان یک بازیگر، او در دهه گذشته، به یک ببر در مجموعه انیمیشنی «پاندای کونگ‌فوکار» صدایش را قرض داده و در فیلم‌های سینمایی هم که بازی کرده، نقش‌هایش به آدم‌های رنج‌دیده و غمگین خلاصه شده است. نمی‌توانم از جولی به خاطر تمایلش به ایجاد فاصله بیشتر بین خود و مردمی که از زمان نوجوانی او و جزئیات خصوصی زندگی‌اش را دنبال می‌کنند، انتقاد کنم. اما همچنین نمی‌توانم انکار کنم که این فاز جدید در حرفه او را کمتر جذاب دیده‌ام. در بهترین حالت، جولی هیجان‌انگیز است، استعدادی که می‌تواند وارد قاب شود و شما را قانع کند که دنیا را می‌بلعد. در نقش‌های اخیرش، حتی وقتی با سرعت از یک جنگل در حال سوختن می‌گذرد (فیلم «کسانی که آرزوی مرگ مرا می‌کنند»)، احساس می‌شود که تنها بخشی از او در صحنه حاضر است. (منظور منتقد این است که او دیگر همه‌ی انرژی و وجودش را صرف این نقش‌ها نمی‌کند.)

این تمایل در رابطه‌ با «ماریا»، فیلم جدید پابلو لارائین که در آن جولی نقش خواننده افسانه‌ای اپرا، ماریا کالاس را بازی می‌کند، نیز صادق است. این نقش جاه‌طلبانه‌ترین نقش او پس از سال‌هاست، اما به نظر نمی‌رسد که یک بازگشت باشد، بلکه بیشتر یک پروژه است که حول محور پرسونای سال‌های اخیر او ساخته شده است. این نقش با جزئیات خاصی همراه است که به آن مشروعیت بیشتری می‌بخشند، مثلا اینکه جولی ماه‌ها برای خواندن اپرا تمرین کرده و صدای واقعی او با صدای معروف کالاس ترکیب شده است. با وجود این، نقش‌آفرینی جولی بی‌روح است؛ نوعی فاصله که باعث می‌شود به نظر برسد او در حال بازی کردن نقش زنی است که تظاهر می‌کند ماریا کالاس است. برخی از اینها شاید عمدی باشد؛ ماریا آخرین قسمت از سه‌گانه لارائین به حساب می‌آید که با ناتالی پورتمن در نقش ژاکلین کندی اوناسیس در «جکی» آغاز شد و با کریستن استوارت در نقش پرنسس دایانا در «اسپنسر» ادامه پیدا کرد و در حالی که [«ماریا»] ضعیف‌ترین فیلم این سه‌گانه است، مانند دو نسخه‌ی پیشین -به اندازه زن مشهور در مرکز آن- درباره تصویرسازی است. ماریا در فیلم، روزهای آخرش را در پاریس می‌گذراند و سال‌هاست که روی صحنه آواز نخوانده است، اما هنوز نمی‌تواند از اجرا کردن دست بردارد.

هر سه فیلم لارائین با ایده‌ی «تصویر» (تصویری که مردم از یک شخصیت مشهور دارند)، به عنوان چیزی که هم قدرت می‌بخشد و هم یک زندان است، بازیگوشی می‌کنند. این فیلم‌ها نشان می‌دهند که این مشکل چقدر پوچ و بی‌معنی است و در عین حال سعی می‌کنند با جدیت لازم به آن بپردازند. اما «ماریا» برای یافتن تعادل و سازگاری بین پیام‌هایی که سوژه‌اش می‌خواهد مخابره کند و اصرار بر این که شخصیت اصلی بیشتر عمر خود را صرف تلاش برای خوشحال کردن اطرافیان خود کرده است، با چالش جدی روبه‌رو می‌شود. فیلم بین اجراهای کوچک روزانه‌ی ماریا در سال 1966 و اجراهای بزرگی که در گذشته داشته است، در رفت‌وآمد است. هیچ‌چیز پشت این نمایش‌ها وجود ندارد، هیچ عمقی در شخصیت زیر لباس‌های تئاتری و حتی لباس‌های روزمره مجلل‌تر او وجود ندارد. فیلمنامه‌ی استیون نایت، به گونه‌ای نوشته شده است که گویی -دیالوگ‌هایش- برای صحنه‌ها نیست، بلکه نوشته شده تا در تریلر فیلم قرار بگیرد. (منظور منتقد این است که دیالوگ‌ها شعاری و تبلیغاتی هستند.)

ماریا

ددلاین – استفنی بان‌بری

استفنی بان‌بری اگرچه به فیلم امتیاز نداده اما یکی از نقدهای مثبت «ماریا» را نوشته است: هیچ کارگردانی که امروز کار می‌کند، تسلط بیشتری بر این رسانه نسبت به استاد شیلیایی، پابلو لارائین ندارد. دستاوردهای قبلی او در ژانرِ عموما قدرنادیده‌ی بیوگرافی -«جکی» و «اسپنسر»- اکنون با روایت روزهای پایانی ماریا کالاس همراه شده است. هر عنصر در «ماریا» از این تسلط سخن می‌گوید: اولین نماها از آپارتمان مجلل پاریسی کالاس، جایی که نور از پنجره به نوعی مه تبدیل می‌شود؛ استفاده جسورانه و درخشان از صدای دیژتیک، ضروری برای بازآفرینی دنیای کالاس؛ و ادغام زیبای گذشته و حال، رویا و واقعیت.

ماریا کالاس سال 1977، در سن 53 سالگی درگذشت و همانطور که هر کسی که حتی کمی به اپرا علاقه دارد می‌داند، او زندگی‌‌ای پر از آشوب، عذاب و تراژدی داشت که خودش از جهاتی اپرایی بود. وقایع فیلمنامه‌ی منسجم استیون نایت در طول یک هفته اتفاق می‌افتد، اما کالاس (آنجلینا جولی) بخش زیادی از این زمان را صرف روایت یا به خاطر آوردن گذشته، و بیننده را دعوت می‌کند تا آنها را کنار هم قرار دهد. ما می‌بینیم که مادرش او را مجبور می‌کند تا برای اشغالگران فاشیست در طول جنگ جهانی دوم آواز بخواند. ما به رابطه طولانی مدت او با مرد ثروتمند یونانی، آریستوتلیس اوناسیس (هالوک بیلگینر) نگاه می‌اندازیم، که ماریا با میل خود اجازه داد او را کنترل و محدود کند. ما همچنین می‌بینیم که او پس از ضعیف شدن صدایش، لباس‌هایش را آتش می‌زند.

کارگردانان دیگر ممکن است از خودِ موسیقی -که اغلب پرداختن به آن طاقت‌فرسا و چالش‌برانگیز است- طفره بروند، اما لارائین سدها را برای طغیان اقیانوس باز می‌کند. آریاهای (یک نوع ملودی که برای تک‌خوانی نوشته می‌شود) کاملا خیره‌کننده‌ای در فیلم وجود دارد؛ برخی از آنها در سالن‌های تئاتر بزرگ اروپا بازسازی می‌شوند و برخی دیگر به نظر می‌رسد که خیالات گسترده‌ی ماریا هستند. یکی از خارق‌العاده‌ترین نماها، برخورد او با گروهی از کارگران پاریسی، زیر برج ایفل است که ناگهان شعر مشهوری را با صدای بلند می‌خوانند و میدان به یک تئاتر گسترده تبدیل می‌شود. و سپس، به همان سرعت، همه ناپدید می‌شوند و او به جز منشی خود، ماندراکس (کدی اسمیت-مک‌فی)، تنها در خیابان است. ماندراکس به همراه ما به داستان‌های ماریا گوش می‌دهد.

اما ماندراکس هم واقعی نیست. او همیشه متعهد است و در واقع تجسم داروهای تجویزی است که کالاس به طرز چشمگیری به آنها اعتیاد پیدا کرده است. خدمتکار وفادار او برونا (آلبا رورواکر) و پیشخدمت فروچیو (پیرفرانچسکو فاوینو) وظایف مختلفی دارند: پختن غذاهای مخصوص تا وسوسه شود که غذا بخورد، جابه‌جایی پیانوی او از یک اتاق به اتاق دیگر و بررسی جیب‌های او، با هدف پیدا کردن مخفیگاه‌های قرص‌های او. البته، او برای آنها بسیار زیرک است، سؤالات ملایم آنها را کنار می‌زند. او با وقار می‌گوید: «چه چیزی واقعی است و چه چیزی واقعی نیست، به خودم مربوط است.» کالاس کاملا آگاه است که افرادی که آنجا نیستند را احضار می‌کند. البته او این کار را می‌کند، چون بهترین بخش زندگی او -تنها بخشی که برایش اهمیت دارد- دقیقا همین است.

جولی یک گزینه‌ی تقریبا جادویی برای یک زن حجره طلایی واقعی است: به شکلی دردناک لاغر اما هنوز زیبا، به شکلی مغرورانه پدرسالار، به شکلی دمدمی‌مزاج مهربان یا خودخواه، و در نزدیکی جنون. تعهد بازیگر به این نقش آشکار است. با دانستن اینکه کالاس فقط زمانی خوشحال بود که روی صحنه می‌رفت، جولی برای این نقش خواندن را آموخت؛ صدایی که می‌شنویم ترکیبی از صدای کالاس و صدای واقعی جولی است. حتی مهم‌تر از آن، می‌توانیم ببینیم که رگ‌هایش متورم می‌شوند زیرا از جان و دل مایه می‌گذارد. او گاهی خشمگین می‌‍شود، با این حال، پرتره‌ای که فیلم از او به نمایش می‌گذارد، [یک آدم] خونسرد است. ماریا کالاس [در فیلم] همچنان دور و ناشناخته باقی می‌ماند؛ تا انتها حیله‌گر، او ما را فریب می‌دهد. لارائین به وضوح به ارائه‌ی طرز رفتار زنان مشهور علاقه‌مند است؛ جکی کندیِ ناتالی پورتمن و دایانا اسپنسرِ کریستن استوارت نیز به نوعی زیرک -و مصنوعی- بودند. [شخصیت] کالاس هم به طور مشابه مورد بررسی قرار گرفته، اما تا حدی که به نظر می‌رسد تصنعی و غیرطبیعی است. ما در حال تماشای یک نمایش هستیم.

ماریا

ورایتی – اوون گیلبرمن | 60 از 100

اوون گیلبرمن، منتقد سرشناس وررایتی، یکی دیگر از نقدهای نسبتا مثبت فیلم را نوشته است: «ماریا»، درام پابلو لارائین درباره خواننده سوپرانو افسانه‌ای یونانی-آمریکایی، ماریا کالاس، با روز مرگ او، 16 سپتامبر 1977 آغاز می‌شود. او به لاغری یک شبح، با یک لباس شب سفید رنگ، در کف اتاق نشیمن آپارتمان بسیار باشکوه پاریسی خود بر زمین افتاده است. سپس فیلم به یک هفته قبل بازمی‌گردد؛ بیشتر قصه در طول آن یک هفته اتفاق می‌افتد. (اگرچه با بخش‌هایی کلیدی از زندگی کالاس پیوند خورده است.) بنابراین ما دقیقا می‌دانیم که داستان به کجا ختم می‌شود. این سومین پرتره‌ی لارائین از یک شخصیت زن مشهور قرن بیستم، پس از «جکی» (درباره جکی کندی) و «اسپنسر» (درباره پرنسس دایانا) است. در هر سه، اقامتگاه‌ها -یا همان محل زندگی شخصیت‌ها- با اهمیت به نمایش گذاشته می‌شوند. جکی کندی در کاخ سفید سکونت داشت. داستان «اسپنسر» در ملک روستایی ملکه الیزابت رخ داد. اما اگرچه ماریا کالاسی که می‌بینیم زندگی لوکسی دارد، آپارتمان او، بسیار بیشتر از خانه‌های فیلم‌های دیگر، مانند یک زندانِ ساخته شده به دست خودش به نظر می‌رسد.

شاید به این دلیل که تمام زندگی او شبیه به یک زندان است. ماریا با مصرف «دارو»، به‌ویژه متاکوالون، یک آرام‌بخش خواب‌آور که به طور غیرقانونی تهیه‌اش می‌کند، روزها را پشت سر می‌گذارد. او زیاد غذا نمی‌خورد؛ ما می‌فهمیم که او برای سه یا چهار روز از غذا خوردن صرف نظر می‌کند، اختلال خوردن ناشی از وسواس او که می‌خواهد لاغر بماند، در تضاد با چاقی که در دوران نوجوانی با آن دست‌وپنجه نرم می‌کرد. همه‌چیز در مورد ماریا وسواس‌گونه است. او با دو نفری که سال‌ها از او مراقبت کرده‌اند، خدمتکارش، برونا، و پیشخدمت و راننده‌اش، فروچیو مانند کارگرانی که هدف زندگی آنها تنها برآورده کردن نیازهای اوست، رفتار می‌کند. (فروچیو از کمردرد رنج می‌برد، اما ماریا همچنان به او دستور می‌دهد که یک پیانو بزرگ را بدون هیچ دلیل خوبی جابه‌جا کند.) او از ملاقات با دکتر خود مانند شیطان اجتناب می‌کند. و شب به شب خیال می‌کند که توسط روح معشوقه‌ی سابق خود، آریستوتلیس اوناسیس، مورد بازدید قرار می‌گیرد.

و سپس مسئله صدای او وجود دارد. ماریا 53 ساله شده و چهار سال و نیم است که در انظار عمومی آواز نمی‌خواند. با این حال، شیوه‌ای که فیلم او را به تصویر می‌کشد، ماریا همچنان یک هنرمند کامل است، زنی که انرژی‌اش را از موهبت خود دریافت می‌کند، همان صدای با شکوه. فیلم «ماریا» مملو از اپرا است، به‌ویژه توسط آهنگسازان ایتالیایی قرن نوزدهم (وردی، روسینی، پوچینی) که کالاس با صدای خود آن‌ها را ارتقا داد. هر بار که یک آریا در موسیقی متن پخش می‌شود، ما توسط قدرت صدای او جادو می‌شویم. جولی کار خارق‌العاده‌ای در همگام‌سازی لب با ظرایف شکوه آوازی کالاس انجام می‌دهد. و می‌توانیم احساس کنیم که چگونه آواز، ماریا را تحت الشعاع قرار می‌دهد، کسی که دیگر نمی‌تواند به صداهای ضبط شده‌ی قدیمی خود گوش دهد؛ در آن‌ها درجه‌ای از کمال وجود دارد که باعث می‌شود درد بکشد. (چون دیگر نمی‌تواند مثل گذشته بخواند.) او با آگاهی تلخ می‌گوید: «تماشاگران انتظار معجزه دارند. من دیگر نمی‌توانم معجزه کنم.» صدای او، اگرچه دور از دسترس نیست، اکنون بسیار ضعیف‌تر است. همانطور که مربی آواز (استفان اشفیلد) که در طول هفته از او دیدن می‌کند، پس از گوش دادن به اجرایش می‌گوید: «این ماریا بود که می‌خواند. می‌خواهم کالاس را بشنوم!»

افسانه‌ی کالاس -صدایی که جهان را مجذوب خود کرد- چیزی است که اکنون ماریا را زندانی کرده است. او اگر نتواند کالاس را برگرداند، پس زندگی کردن چه فایده‌ای دارد؟ شاید بتوان گفت که این داستان به اندازه یک اپرا تراژیک است: یک هنرمند بزرگ که به خاطر محو شدن موهبت خود زجر می‌کشد. شخصیت‌های اصلی «جکی» و «اسپنسر»، اگرچه با شرایط جهنمی روبه‌رو بودند، در موقعیت متفاوتی قرار داشتند. داستان «جکی» یک هفته پس از ترور جان اف کندی اتفاق می‌افتاد و درباره این بود که جکی چگونه از این روزهای سخت عبور می‌کند. «اسپنسر» درباره چگونگی رویارویی دایانا با بحران وجودی ناشی از ازدواج و تصمیم او برای نجات خودش، حتی به قیمت تغییر ماهیت سلطنت مدرن. هر دو فیلم درباره یک پیروزی تاریک بودند.

«ماریا» بسیاری از نشانه‌های همذات‌پندازی و مهارت فیلمسازی لارائین را دارد. با این حال، برخلاف «جکی» و «اسپنسر»، توسط یک سرنوشت‌گرایی دراماتیک هدایت می‌شود که کمکی به آن نمی‌کند. این اولین فیلم لارائین درباره یک هنرمند بزرگ است، اما ماریا به اندازه‌ی جکی یا اسپنسر، قهرمان ترسیم نشده است. اجرای جولی، از بسیاری جهات، خوب است. از لحظه ظاهر شدنش روی پرده، او توجه ما را جلب می‌کند. او ماریا را به عنوان زنی باهوش و حقه‌باز بازی می‌کند که مغرور و مرموز است. جولی، برای اولین بار پس از سال‌ها، به شما یادآوری می‌کند که می‌تواند یک بازیگر جدی باشد. با این حال، آرزو می‌کنم که لارائین و فیلمنامه‌نویس او، استیون نایت در نهایت، آسیب‌پذیری بیشتری در ماریا پیدا می‌کردند.

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
(امتیاز 0 توسط 0 نفر)
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران

سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری

رئیس سازمان انرژی اتمی از دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کرد

(ویدیو) جدیدترین گزارش از پر سر و صداترین ماموریت ناسا / ناسا در جستجوی حیات در قمر یخی اروپا

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «دزد رژ لب» رو پیدا کن

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

لیست 8 موردی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای دوربین اولی‌ها / دوربین نیکون Z30 یک دوربین بدون آینه مدرن است که به طور خاص برای عکاسی و ویدئو تولید شده

تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند زندانی فراری را در 6 ثانیه شناسایی کنند

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی اینشتین نمی‌توانند خرس قطبی را در 5 ثانیه پیدا کنند

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

معرفی کامل 8 مورد از ارزان‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار / از بهترین پاوربانک های ارزان پاوربانک 10000 بیلیتانگ Bilitong Mini A3 است

قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

بازی فکری؛ اگه هوشت بیداد میکنه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه «دزد رژ لب» رو پیدا کن

قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی

شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

نگاهی به خلاقیت منحصربه‌فرد مینا مختاری، همسر هنرمند بهرام رادان در عکاسی شاعرانه/ ترکییب زیبای گل لاله زیر انوار طلایی خورشید👌

نگاهی به چیدمان اتاق دوران دانشجویی ایلان ماسک، بزرگ‌ترین سرمایه گذار جهان بر روی فرش طرح ایرانی/ زمان داشنجویی دوست داشتم درگیر پروژه‌هایی بشم که جهان را تغییر می‌دهند، الان هستم!

نگاهی به هنر نقاشی خاص و منحصربه‌فرد لیندا کیانی/بی‌تو نه بوی ِخاک نجاتم داد نه شمارش ستاره‌ها تسکینم چرا صدایم کردی چرا ؟سراسیمه و مشتاق سی سال بیهوده ، در انتظار تو ماندم و نیامدی!

تست هوش المپیاد برزیل / حتی افرادی با ضریب هوشی «آیزاک نیوتن» نمی‌توانند معمای «کلاه پینوکیو» را در 8 ثانیه طلایی حل کنند

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

شاهرخ استخری: همینجوری باور کردن آدم‌ها سخت بود، هوش مصنوعی هم اضافه شد/ تصویرسازی هوش مصنوعی از چهره آینده نباتِ کلاس اولی شاهرخ استخری و سپیده بزمی‌پور

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(عکس) وقتی دانش‌آموزان، ریاضی را به سبک خودشان در برگه امتحانی حل می‌کنند/ پاسخی که بیشتر شبیه هنرهای تجسمی است تا ریاضی/ حیف انیشتین این نخبه رو ندید مُرد😂

خلاقیت دانش‌آموز ایرانی در پاسخ دادن به سوال علوم برگه امتحانی با تلفیق زبان فارسی و زبان مادری‌ ترکی‌اش حماسه آفرید/ معلمش توضیح داده دوز میشه نمک+عکس

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

کتاب‌خوانی «سپیده بزمی‌پور»، همسر «شاهرخ استخری» به زبان "هلندی" واسه قندِعسلاش«پناه و نبات» از کتاب خوک کوچولو

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

تست هوش انگلیسی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «آلبرت انیشتین» نمی‌توانند 5 کلمه انگلیسی پنهان شده از جمله «BOOK» و «STUDENT» در تصویر «کلاس درس دانش‌آموزان» را در 6 ثانیه پیدا کنند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی

بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ / این یک هشدار است؛ قبل از 18 سالگی یک زبان جدید بیاموزید!

همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی

ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

سیر تا پیاز رشته روانشناسی؛ از اهمیت و نقش آن در جامعه تا مهارت‌های لازم در این رشته / همه آن چیزی که در مورد رشته روانشناسی می‌خواهید بدانید اینجاست!

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

بازی فکری؛ اگه با هوشت همه رو ذله کردی زیر 5 ثانیه ایموجی متفاوت را پیدا کن

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

تست هوش المپیاد برزیل / حتی افرادی با ضریب هوشی «آیزاک نیوتن» نمی‌توانند معمای «کلاه پینوکیو» را در 8 ثانیه طلایی حل کنند

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند در بومرنگ پنهان در ادارۀ حشرات را فقط در 4 ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) سیمرغ، رودابه و زال در شاهنامه فردوسی؛ روایت شگفت‌انگیز عشقی ممنوعه که با شجاعت و سنت‌شکنی، تاریخ‌ساز شد و راه را برای تولد رستم، بزرگ‌ترین پهلوان ایران، هموار کرد

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

بازی فکری/ اگه نخبه‌ها پیش هوشت کم آوردن زیر 5 ثانیه موز متفاوت رو پیدا کن

(ویدئو) انیمیشنی جذاب از حکایت‌های پندآموز کتاب معروف «کلیله‌ودمنه»/این داستان: احتیاط روباه

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

(عکس) مرور تجمل بی‌پایان چادرهای جشن‌های 2500 ساله در تخت جمشید/ روایتی از پرهزینه‌ترین و پر زرق‌ و برق‌ترین مراسم تاریخ ایران در مهرماه 1350

تست هوش ناسا/ حتی افرادی با ضریب هوشی انوشه انصاری نمی‌توانند سوالی از آزمون ورودی ناسا را در 1 دقیقه پاسخ دهند

بازی فکری؛ اگه چشمای عقاب پیشت لنگ میندازه تو 3 سوت بگو که کدوم دانش‌آموز داره تقلب می‌کنه

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

تست هوش المپیادی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند «تعداد مثلث‌های» مثلث بزرگتر را در 5 ثانیه تعیین کنند

(ویدیو) جدیدترین گزارش از پر سر و صداترین ماموریت ناسا / ناسا در جستجوی حیات در قمر یخی اروپا

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

آموزش و سرگرمی/ هنر خلق آثار خلاقانه با برگ‌های پاییزی و کاغذهای دست‌ساز

(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont

ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند

(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون

ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها

ویدئو| ساخت کیف پول «تراست ولت» در 2.5 دقیقه!/ آموزش سریع و آسان برای همه

پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| دکلمه‌ای که به عمق روح می‌نشیند؛ دکلمه شعر زیبا و حزن‌انگیز "خوار گشتم" از استاد شهریار / من از بازار دنیا زار گشتم ...

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی

(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی

ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

(ویدئو) نیما شعبان‌نژاد: زبان انگلیسی فِراره😁/ رامبد جوان: چرا زبان مادریت رو هم فراموش کردی؟!

ویدئو/ هنر موسیقی شگفت‌انگیز همایون شجریان در قلب غرب/ وقتی شهاب حسینی با پلی کردن شاهکاری از او، همه را شیفته کرد و آبروی خود را خرید

ویدیو/ مکالمۀ حرفه‌ای «دیبا زاهدی» به زبان انگلیسی با رئیس هتل/ Your English is good

آرون افشار، خواننده آهنگ معروف جانم باش: کتاب کم می‌خونم/ مهران مدیری: دیگه باهات حرفی ندارم! مگه میشه کتاب نخوند،تاریخ نخوند، موسیقی خوب گوش نداد!/ سرانه مطالعه کشور زیر 20 دقیقه است!

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «قهوه تلخ» روزتو میسازه🤣/ سیامک انصاری: اینارو چجوری حفظ کردی؟ به نظر بنده، مادر هملت چه بد کرد، شوهر کرد/ فقط صداهایی که هادی کاظمی درمیاره

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ مهران غفوریان با تسلط حرفه‌ای ضرب‌المثل کره‌ای میگه/ جواد رضویان: نهههه باریک‌‌الله نهههه....

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

علی اوسیوند: 7،8 سال درس خوندم، اینقدر دورۀ دانشجویی تخم‌مرغ خوردم همه فکر کردن یه چیزیمه/ تعجب و خندۀ رامبد جوان از شدت ریلکسی اوسیوند 😂

(ویدئو) رویا بهشتی، دوست صمیمی و المپیادی «پروفسور مریم میرزاخانی»: من و مریم 7 سال راهنمایی و دبیرستان همکلاسی بودیم/ریاضی 16 گرفت، گفت این پایان کار من است!

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ جلوگیری از فاجعه با یک صندلی ساده؛ تکنولوژی شگفت‌انگیز ژاپنی‌ها برای زنده ماندن در زلزله/طراحی خلاقانه‌ای که هم کاربردی است و هم نجات‌بخش

(ویدئو) حضور تاریخی و حماسی «انسان اولیه»، "رضا شفیعی‌جم "در جوکر2/فقط شعرخوانیش با ترکیب one/«علی صادقی» چه تمرین هوازی میره که نخنده😁

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» لحظات امروزتو شاد می‌کنه / ضرب‌المثل معروف توبه گرگ مرگه با طنز ویژه و منحصربه فرد «جواد رضویان»/ مهران غفوریان: از 4 جهت، فقط شمال رو بلدیم!

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روزسوم: سوال پرسیدن به زبان آلمانی

ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!

 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی

پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی

ویدئو| ساخت کیف پول «تراست ولت» در 2.5 دقیقه!/ آموزش سریع و آسان برای همه

ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها

(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون

ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تهی شد

(ویدئو) سیمرغ، رودابه و زال در شاهنامه فردوسی؛ روایت شگفت‌انگیز عشقی ممنوعه که با شجاعت و سنت‌شکنی، تاریخ‌ساز شد و راه را برای تولد رستم، بزرگ‌ترین پهلوان ایران، هموار کرد

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) انیمیشنی جذاب از حکایت‌های پندآموز کتاب معروف «کلیله‌ودمنه»/این داستان: احتیاط روباه

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدئو/ آیا این پایان تمدن بشری است؟ پیش‌بینی هوش مصنوعی از جهانی بدون انسان‌ها، جایی که زمین در 1000 سال آینده به دوران ما قبل تاریخ بازمی‌گردد

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

(ویدئو) تقدیر و تشکر ویژه محمدرضا گلزار از طرفدار هنرمندش/ آخه بی‌انصاف، این منم؟! نامرد، کجای این نقاشی شبیه منه؟🤣+ عکس

ویدیو/ لحظات ناب دکلمه‌ی «پیرم دلم گاهی یاد جوانی می‌کند» با صدای گرم «استاد شهریار»؛ سفری احساسی به روزهای طلایی جوانی

ویدیو/ توصیۀ زیبای "اهورامزدا" به "زرتشت" با زبان اوستایی/ استاد ارفعی: اولین مترجم کتیبۀ کوروش کبیر و تنها ایرانی مسلط به خط میخی به زبان پارسی باستان چه می‌گوید؟

ویدئو/ داریوش بزرگ در عصر دیجیتال به میدان نبرد بازگشت!/ با این شاه هخامنشی در Age of Empires به نبرد با بزرگترین امپراطوری‌های تاریخ بپردازید

(ویدئو) تکنولوژی هوش مصنوعی ناصرالدین شاه و سوگلی‌اش را خنداند/ سفری تاریخی و نوستالژی به زمان قاجار، مزین شده با آهنگ دلنشین به رهی دیدم برگ خزان با صدای بهشتی «استاد ایرج بسطامی»

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ «پروفسور عبدالمجید ارفعی»؛ تنها میراث‌دار خط‌های باستانی و نخستین مترجم ایرانی استوانه کوروش را بیشتر بشناسید

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟
ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
شوخی با تاریخ/ وقتی «خشایارشا» اینستاگرامی می‌شود؛ شاهنشاه هخامنشی در جستجوی فالوور + عکس
معنا و مفهوم ضرب المثل «هر چی سنگه، مال پای لنگه» در ادبیات فارسی / ضرب المثل در حقیقت یک باور هست، و هر باور یک ماتریکس!
معنا و مفهوم ضرب المثل «هر چی سنگه، مال پای لنگه» در ادبیات فارسی / ضرب المثل در حقیقت یک باور هست، و هر باور یک ماتریکس!
سیر تا پیاز رشته روانشناسی؛ از اهمیت و نقش آن در جامعه تا مهارت‌های لازم در این رشته  / همه آن چیزی که در مورد رشته روانشناسی می‌خواهید بدانید اینجاست!
سیر تا پیاز رشته روانشناسی؛ از اهمیت و نقش آن در جامعه تا مهارت‌های لازم در این رشته / همه آن چیزی که در مورد رشته روانشناسی می‌خواهید بدانید اینجاست!
لیست 8 موردی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای دوربین اولی‌ها / دوربین نیکون Z30 یک دوربین بدون آینه مدرن است که به طور خاص برای عکاسی و ویدئو تولید شده
لیست 8 موردی از بهترین دوربین‌های عکاسی برای دوربین اولی‌ها / دوربین نیکون Z30 یک دوربین بدون آینه مدرن است که به طور خاص برای عکاسی و ویدئو تولید شده
پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی
پرواز بی‌حد و مرز تاکسی‌ها در آسمان دبی‌، شاید همین سال آینده / تاکسی‌های پرنده در آینده نه‌چندان دور میزبان تاکسی‌های خودران خواهد بود + ویدیو جالب و دیدنی
ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی
ویدیو/ شعر مفهومی و فی‌البداهۀ مهران مدیری برای سربازان/ تمجید و تحسین سروش صحت و نادر سلیمانی
آموزش و سرگرمی/ هنر خلق آثار خلاقانه با برگ‌های پاییزی و کاغذهای دست‌ساز
آموزش و سرگرمی/ هنر خلق آثار خلاقانه با برگ‌های پاییزی و کاغذهای دست‌ساز
ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند
ویدیو/ رستم و سهراب شاهنامه مهمان فردوسی شدند
ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها
ویدیو/ الگوریتم حیرت‌انگیز پرواز هوش‌مصنوعی برای ایجاد نمایشی اسکلتی در آسمان توسط پهپادها
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
قبل از دیر شدن، این 5 ارز دیجیتال را به سبد سرمایه‌گذاری خود اضافه کنید
 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی
 تابو شکنی در عربستان با شوت محکم لیونل مسی؛ ستاره آرژانتینی / بیایید ببینیم لیونل مسی در عربستان چه چیزی کشف کرده است؛ فراتر از چیزی که فکر می‌کنی، برو!» + ویدیو جالب و دیدنی
بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ / این یک هشدار است؛ قبل از 18 سالگی یک زبان جدید بیاموزید!
بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چه سنی است؟ / این یک هشدار است؛ قبل از 18 سالگی یک زبان جدید بیاموزید!
(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont
(ویدیو آموزشی) از اموجی‌های سامسونگ خسته شدی؟ بیا اینجا بهت میگم چطوری با راحت ترین روش اموجی‌های آیفون رو داشته باشی! / تبدیل اموجی سامسونگ به آیفون با 3 Zfont
معرفی کامل 8 مورد از ارزان‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار / از بهترین پاوربانک های ارزان پاوربانک 10000 بیلیتانگ Bilitong Mini A3 است
معرفی کامل 8 مورد از ارزان‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار / از بهترین پاوربانک های ارزان پاوربانک 10000 بیلیتانگ Bilitong Mini A3 است
(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون
(ویدیو آموزشی) بیا اینجا بهت یاد بدم پیام‌های پاک شده واتساپ رو چطوری بخونی! / نحوه خواندن پیام‌های پاک شده واتساپ در اندروید و آیفون
فراخوان استخدامی شرکت فراگیر سلامت همراه ایرانیان
فراخوان استخدامی شرکت فراگیر سلامت همراه ایرانیان
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدیو | فلسفۀ زندگی از نگاه حسین پناهی: عشق یک جفت النگو، عدالت نیم کیلو سیب‌زمینی!
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ویدئو| یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن سیندرلا و تایم ناهار | همراه با زیرنویس فارسی چسبیده
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
ابلاغیۀ رئیس جمهور مبنی بر اصلاح مصوبۀ ماده واحدۀ تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
همکاری نظام‌مند دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه