سوفیانیوز
سوفیانیوز: ترکیب کتابهای فارسی دبستان دهه 60 با آهنگ «قهر و آشتی» فیلم «خواهران غریب» به گونهای حس نوستالژیک دهه شصتیها را زنده میکند. این نوستالژی، بازگشتی به دوران کودکی، خاطرات ساده مدرسه و دنیای بیدغدغه آن روزها است که با هر نُت و صفحهای از آن کتابها یادآوری میشود.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، کتابهای فارسی دبستان دهه شصت در ذهن بسیاری از ایرانیها جاودانه شدهاند. صفحات این کتابها پر از قصهها، تصاویر و داستانهای سادهای بودند که با قلبهای کوچک دانشآموزان پیوند میخوردند. برای نسلی که با این کتابها بزرگ شدند، هر ورق آن یادآور لحظههای شاد و گاهی سخت روزهای مدرسه است.
آهنگ «قهر و آشتی» فیلم «خواهران غریب» به خودی خود بار احساسی زیادی دارد. حال تصور کنید که این موسیقی نوستالژیک با تصاویر کتابهای دبستانی دوران کودکی ترکیب شود؛ لحظهای پر از یادآوری خاطراتی که هر کدام از ما را به دوران بیپروایی و بیدغدغه کودکی میبرد. موسیقی، به همراه تصاویر آشنا، گویی دوباره دستمان را میگیرد و به گذشته میبرد.
این ترکیب منحصر به فرد از کتابهای فارسی دبستان و موسیقی فیلم «خواهران غریب»، حس دوگانهای از غم و شادی به همراه دارد. غمی که از گذر زمان و دوری از آن روزها ناشی میشود و شادیای که از یادآوری لحظات شیرین کودکی به دست میآید. برای بسیاری از دهه شصتیها، این نوستالژی چیزی است که در پس هر آهنگ و هر داستان، بخشی از روحشان نهفته است.
نوستالژی کتابهای دبستانی و آهنگ «خواهران غریب» فقط خاطره نیست؛ بلکه نمادی از دوران سادهتری است که همه چیز، از جمله آموزش و زندگی، با حس بیشتر همراه بود. این یادآوریها، به ما کمک میکنند تا پیوندی دوباره با دوران کودکی و ارزشهای آن برقرار کنیم.