کد خبر: 9693
سه شنبه 24 مهر 1403 - 12:30
سه شنبه 24 مهر 1403 - 12:30

(ویدیو) دیداری که تاریخ ساز شد؛ گوشه‌ای از گفت‌وگوی معنوی و ادبی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و استاد شهریار در سفری به یادماندنی به تبریز در سال 66

سوفیانیوز: در دیداری تاریخی در سال 1366، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با استاد شهریار در تبریز ملاقات کردند. این دیدار به تجلیل از جایگاه ادبی شهریار و تأثیر شعرهایش در ترویج ارزش‌های دینی و ملی انجامید. ارتباط معنوی و فرهنگی این دو شخصیت لحظاتی درخشان در تاریخ معاصر ایران خلق کرد.

به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، در تاریخ 29 تیرماه 1366، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، در زمان ریاست جمهوری خود به شهر تبریز سفر کردند و در جریان این سفر با سید محمدحسین بهجت تبریزی، شاعر گران‌قدر و متخلص به شهریار، دیداری صمیمانه داشتند. این دیدار یکی از ملاقات‌های به یادماندنی فرهنگی در تاریخ معاصر ایران به‌شمار می‌آید، چرا که شهریار به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شاعران معاصر ایران شناخته می‌شود و اشعارش در بین مردم و نخبگان جایگاه ویژه‌ای دارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار از آثار شهریار و تلاش‌هایش در عرصه ادبیات فارسی و آذری تجلیل کردند. ایشان به شهریار به‌عنوان شخصیتی بی‌نظیر در شعر معاصر اشاره کردند که توانسته است با هنر شعری خود مفاهیم عمیق دینی، انسانی و ملی را به زیباترین شکل ممکن به تصویر بکشد. همچنین، رهبر انقلاب به شعرهای حماسی و مذهبی شهریار اشاره کردند و تأکید کردند که اشعار او توانسته است بر جامعه تأثیر عمیقی بگذارد.

شهریار نیز در این دیدار با تواضع و فروتنی از محبت‌های حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپاسگزاری کرد و اشتیاق خود را برای ادامه فعالیت در زمینه شعر و ادب ابراز نمود. او که از ابتدای دوران جوانی با بزرگان ادب و فرهنگ ایران آشنا بوده، در این دیدار از تأثیر مثبت انقلاب اسلامی و رهبران آن بر فرهنگ و هنر کشور سخن گفت و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را از جمله افرادی دانست که با حمایت‌هایشان از فرهنگ و ادب، توانسته‌اند نقش مهمی در پیشرفت این عرصه ایفا کنند.

این دیدار، علاوه بر ارزش فرهنگی، از جنبه‌های معنوی نیز اهمیت داشت. آیت‌الله خامنه‌ای و شهریار، هر دو به باورهای دینی و اعتقادات عمیق مشترک علاقه‌مند بودند و این نقطه‌ مشترک سبب شد تا ارتباطی معنوی و فرهنگی میان این دو شخصیت برقرار شود. این دیدار، نمونه‌ای از توجه رهبران جمهوری اسلامی به نخبگان فرهنگی و هنری کشور بود و تأکیدی بر اهمیت شعر و ادب در فرهنگ ایرانی و اسلامی به‌عنوان ابزاری برای ترویج ارزش‌ها و انتقال مفاهیم.