سوفیانیوز
سوفیانیوز: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به چالشهای موجود در تربیت مهندسان حرفهای در کشور، بر ضرورت تغییر رویکرد در نظام آموزش عالی تأکید کرد.
به گزارش سرویس خبر پایگاه خبری سوفیانیوز به نقل از ایرنا، محمدمهدی طهرانچی، چهارشنبه شب در مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده توسعه فن آوری و کار آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایفاسرام اردکان یزد با اشاره به کاهش تمایل دانشآموزان به رشتههای مهندسی و گرایش بیشتر به رشتههای پزشکی در سالهای اخیر، این موضوع را چالشی جدی برای آینده مهندسی کشور دانست و افزود: این روند نگرانکننده نیازمند بازنگری در سیاستهای آموزشی و تغییر رویکرد در دانشگاههاست.
وی همچنین ارتباط مؤثر میان دانشگاه و صنعت را یکی از پیشنیازهای اساسی برای تربیت مهندسان حرفهای دانست و اظهار داشت: باید زبان مشترکی میان دانشگاه و صنعت ایجاد کنیم تا دانشجویان بتوانند دانش تئوری خود را در عمل به کار ببرند، این تعامل میتواند مهندسانی تربیت کند که قادر به حل مسائل واقعی باشند.
وی در پایان بر همکاری نهادهای مختلف برای حمایت از دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای مهندسی تأکید کرد و از مسئولان خواست تا زمینه را برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه فراهم کنند.
همافزایی صنعت و دانشگاه؛ کلید موفقیت دانشجویان و کاهش چالشهای اشتغال
مهران محققی، بنیانگذار دانشگاه جوار صنعت نیز در مراسم فارغالتحصیلی دانشجویان با اشاره به تجربههای گذشته در جذب فارغالتحصیلان دانشگاهی بیان کرد: در گذشته هنگام استخدام نیروهای دانشگاهی، با چالشهای زیادی مواجه بودیم، زیرا آنها تجربه عملی کافی نداشتند، این موضوع ما را بر آن داشت تا دانشجویان را بهطور همزمان در محیط کار نیز به کار بگیریم تا بتوانند ضمن تحصیل، تجربه عملی نیز کسب کنند.
وی افزود: این رویکرد نه تنها به نفع دانشجویان است، بلکه هزینههای اضافی برای خانوادهها را کاهش میدهد. دانشجویان در کنار تحصیل میتوانند درآمد داشته باشند و از امکانات کارگاهی و کارخانهای مجموعه ما بهرهمند شوند، این اقدام از هدررفت انرژی آنها جلوگیری کرده و امکان یادگیری مهارتهای عملی را نیز فراهم میکند.
مدیرعامل ایفاسرام همچنین به دستاوردهای این روش اشاره کرد و گفت: دانشجویان ما اکنون احساس رفاه و امنیت شغلی دارند و بسیاری از آنها به آینده شغلی خود مطمئن هستند، این امنیت و تجربه عملی به آنها کمک میکند تا با آمادگی بیشتری وارد بازار کار شوند.
اردکان در 60 کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
برای مطالعۀ مطالب دیگر در حوزۀ اخبار دانشگاهی بر روی لینک کلیک فرمایید.