دانمارک، مقصدی ایده‌آل برای دانشجویان ایرانی!

انتشار 20 اردیبهشت 1403
مطالعه 8 دقیقه

مهاجرت تحصیلی از ایران به دانمارک، یکی از فرصت‌های بزرگ در زندگی دانشجویان است. این تجربه نه تنها به ارتقای سطح دانش و تحصیلات فرد کمک می‌کند، بلکه با وجود فرهنگ و زبان متفاوت، به گسترش دیدگاه‌ها و افزایش تجربه زندگی نیز کمک می‌کند. در این مقاله از سوفیانیوز، به مهاجرت تحصیلی به دانمارک می‌پردازیم و چالش‌ها و مزایای این مسیر را بررسی می‌کنیم.

دانمارک، مقصدی ایده‌آل برای دانشجویان ایرانی!

دانمارک یکی از کشورهایی است که برای تحصیل در آن توسط دانشجویان ایرانی انتخاب می شود. این کشور با دارا بودن سیستم آموزشی برتر و دانشگاه های معتبر، محیطی مناسب برای تحصیل و پیشرفت علمی فراهم کرده است.


چرا دانمارک؟


دلایل متعددی برای مهاجرت به دانمارک وجود دارد که در اینجا به برخی از مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم:

کیفیت بالای زندگی: دانمارک به طور مداوم در رتبه‌بندی‌های جهانی به عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی قرار می‌گیرد. این امر به دلیل عوامل متعددی از جمله سیستم آموزشی عالی، مراقبت‌های بهداشتی با کیفیت، زیرساخت‌های پیشرفته، امنیت اجتماعی بالا و تعادل مناسب بین کار و زندگی است.

فرصت‌های شغلی: دانمارک دارای یک اقتصاد قوی و پویا است که در آن نرخ بیکاری پایین و فرصت‌های شغلی متعددی در زمینه‌های مختلف وجود دارد. دولت دانمارک از کارآفرینی و نوآوری حمایت می‌کند و به همین دلیل، این کشور به مکانی جذاب برای کارآفرینان و متخصصان تبدیل شده است.

امنیت: دانمارک یکی از امن‌ترین کشورهای جهان است. نرخ جرم و جنایت در این کشور بسیار پایین است و مردم می‌توانند با خیال راحت در خیابان‌ها قدم بزنند و از زندگی خود لذت ببرند.

طبیعت زیبا: دانمارک کشوری با مناظر طبیعی زیبا و متنوع است. از سواحل شنی و جنگل‌های انبوه گرفته تا دریاچه‌های آرام و دشت‌های سرسبز، در دانمارک برای هر سلیقه‌ای منظره‌ای وجود دارد.

فرهنگ غنی: دانمارک دارای تاریخ و فرهنگ غنی است که در موزه‌ها، بناهای تاریخی و جشنواره‌های متعدد این کشور به نمایش گذاشته می‌شود. مردم دانمارک خونگرم و مهمان‌نواز هستند و از آشنایی با فرهنگ‌های جدید استقبال می‌کنند.

مناسبت برای خانواده: دانمارک کشوری ایده‌آل برای خانواده‌ها است. سیستم آموزشی این کشور از بهترین‌های جهان است و مراقبت‌های بهداشتی کودکان به صورت رایگان ارائه می‌شود. همچنین، در دانمارک پارک‌ها، زمین‌های بازی و سایر امکانات رفاهی متعددی برای کودکان وجود دارد.

محیط زیست: دانمارک متعهد به حفاظت از محیط زیست است و به همین دلیل، این کشور یکی از پیشگامان در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه پایدار است.

دسترسی به سایر کشورهای اروپا: دانمارک عضو اتحادیه اروپا است و به همین دلیل، شما می‌توانید به راحتی با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنید و در آنها کار کنید.

البته، مهاجرت به هر کشوری معایبی نیز دارد. برخی از معایب مهاجرت به دانمارک عبارتند از:

  • هزینه بالای زندگی: هزینه زندگی در دانمارک به طور قابل توجهی از میانگین جهانی بالاتر است.

  • آب و هوای سرد: دانمارک کشوری با آب و هوای سرد و زمستان‌های طولانی است.

  • یادگیری زبان دانمارکی: زبان دانمارکی زبانی دشوار برای یادگیری است و تسلط بر آن برای یافتن شغل و تعامل در جامعه ضروری است.

  • تنهایی: مهاجرت به کشوری جدید می‌تواند باعث تنهایی و دلتنگی برای خانواده و دوستان شود.

دانمارک


شرایط تحصیل در دانمارک در سال 2024


دانمارک دارای نظام آموزشی توسعه یافته و پیشرفته ای است و دانشگاه های آن جزء بهترین دانشگاه های دنیا هستند. در دانمارک چند دسته موسسه آموزش عالی وجود دارد: دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی هنری، کالج های دانشگاهی، و مدارس آموزش و تربیت دریایی. البته آکادمی های کسب و کار دانمارکی را نیز باید به این ها افزود.

در این موسسات آموزش عالی چند دسته برنامه تحصیلی وجود دارد: مدارج کارشناسی و کارشناسی ارشد، PHD و پژوهش، برنامه های مبادله ای، برنامه های کوتاه مدت و مدارس تابستانی. این برنامه ها با رویکردهای مختلفی طراحی گردیده است و متقاضی باید پیش از انتخاب برنامه تحصیلی، ابتدا تصمیم بگیرد که هدف نهایی او چیست و با توجه به هدفش یکی از برنامه های فوق را انتخاب نماید. دانمارک از معدود کشورهایی است که دوره هایی تحت عنوان تاپ-آپ (TOP-UP DEGREE) دارد. در بعضی از برنامه ها دانشجویان امکان ادامه تحصیلات عالیه خود را در سطح کارشناسی به روش فوق العاده دارند.

دانمارک

سیستم آموزش عالی در دانمارک در سال 2024 شامل موارد زیر است:

سیستم آموزش عالی در دانمارک

شرح

موسسات تجاری

دوره های کوتاه برای 1.5 تا 2 سال

کالج های دانشگاهی

دوره های متوسط

دانشگاه ها

دوره های طولانی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری)

موسسات سطح دانشگاهی برای تحصیلات در هنر

دوره های طولانی در معماری، طراحی، فیلم، هنرهای عالی، موسیقی و هنرهای اجرایی


مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل


برتری تحصیلی، خلاقیت و نوآوری، اساتید برتر و انواع امکانات آموزشی از جمله عوامل و فاکتورهایی است که دانشجویان را به مهاجرت تحصیلی به دانمارک ترغیب می کند. قبل از اینکه از دانشگاه های دانمارک درخواست پذیرش کنید بایستی با شرایط کلی تحصیل در هر سه سیکل دانشگاهی آشنا باشید:

منظور از شرایط اختصاصی نیز ارائه اسکورکارت آزمون های ورودی و نیز معدل کل GPA دوره یا دوره های قبلی است. درباره نحوه درخواست پذیرش از دانمارک نیز بایستی بدانید که درخواست ها متمرکز بوده و از طریق وب سایت پذیرش ملی به نشانی www.optagelse.dk انجام می شود ولی دانشگاه های دانمارک خودشان به ارزیابی درخواست ها می پردازند.

در ضمن شما برای هر برنامه ای که درخواست می دهید بایستی یک صفحه امضاء Signature page در سایت KOT ایجاد کرده سپس از آن پرینت، امضاء و بالاخره به دانشگاه دانمارکی مربوطه ارسال نمایید.

  • در صورت درخواست برنامه های مختلف از دانشگاه دانمارکی ارسال صفحات امضاء مختلف الزامی است.

  • متقاضی یا داوطلب بایستی خود شخصا صفحه امضاء را بصورت دستی امضاء کند.

  • صفحات امضاء نبایستی در سایت dk آپلود شود بلکه بایستی به صورت مجزا ایمیل شود.

  • در صورت ایمیل نیز اسکن صفحات امضاء الزامی است.

  • شما بایستی مدارک تحصیلی و دیگر مدارکتان را در سایت dk آپلود بکنید.

  • در ضمن برای آپلود مدارک لازم در وب سایت دانشگاه ها نیز بایستی از ددلاین ها باخبر شوید.

  • در ضمن در وب سایت dk امکان ویرایش و اصلاح اولویت ها نیز وجودد دارد.


ددلاین های مهم برای تحصیل در دانمارک


همان طوری که در مطالب فوق نیز گفته شد، اطلاع از ددلاین های درخواست پذیرش دانمارک بسیار مهم و کلیدی است. در سال تحصیلی 2024- 2025 ددلاین های درخواست 15 مارس 2024 و 5 جولای می باشد. این تاریخ ها راس ساعت 12 ظهر در سایت Optagelse بسته خواهد شد. و همان طوری که در جدول زیر هم ملاحظه می شود، هر ددلاین مخصوص یکسری از متقاضیان است:

ددلاین 15 مارس مخصوص:

ددلاین 5 جولای مخصوص:

متقاضیان درخواست دهنده برای پذیرش در سهمیه 2

متقاضیان دارای مدرک دیپلم متوسطه دانمارکی

متقاضیان با دیپلم متوسطه بین المللی

متقاضیان با مدرک دیپلم متوسطه غیردانمارکی

متقاضیان برنامه های دارای آزمون پذیرش

متقاضیان متقاضی قبل از ددلاین 15 مارس که در سهمیه 1 قرار می گیرند (که در صورت تبدیل GPA آنها معادل GPA-7 دانمارکی باشد)

دانمارک


ویزا و مجوز اقامت جهت تحصیل در دانمارک


در ابتداء باید دانست که نوع ویزای مورد نیاز برای تحصیل در دانمارک به مدت تحصیل متقاضیان بستگی دارد. بر این اساس، دو گزینه متفاوت ویزا و یا مجوز در اختیار متقاضیان خارجی به شرح زیر وجود دارد:

نوع ویزا یا مجوز

شرایط

ویزای توریستی (Tourism Visa)= ویزای C شنگن

ویژه تحصیل برای مدت کمتر از 3 ماه

مجوز اقامتی (Residence Permit)= ویزای D شنگن

ویژه تحصیل برای مدت بیش از 3 ماه

برای تحصیل در دانمارک و پیش از ورود به این کشور باید به عنوان یک شهروند غیراروپایی درخواست مجوز اقامت در این کشور را داد. توصیه می شود که این کار 3 ماه قبل از ورود به دانمارک صورت گیرد. برای دریافت مجوز اقامت، باید به صورت کتبی ثابت شود که اولا فرد مسلط به زبان انگلیسی یا دانمارکی است و ثانیا تمکن مالی برای اقامت در کشور دانمارک را دارا می باشد.


مدارک لازم برای ویزای تحصیلی دانمارک


با توجه به توضیحات فوق، تمامی متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا در سال 2024 برای تحصیل در دانمارک نیاز به اخذ ویزا دارند. بر این اساس، اکنون می توان با ارائه مدارک زیر به سفارت دانمارک نسبت به درخواست ویزای تحصیلی دانمارک (مجوز اقامت) اقدام نمود:

  • نامه پذیرش از دانشگاه مربوطه

  • مدرک مهارت زبان (دانمارکی یا انگلیسی بسته به زبان تحصیلی)

  • گواهی اثبات تمکن مالی برای زندگی در دانمارک (با فرض 1000€ (یورو) در ماه و پرداخت شهریه ترم اول و یا ارائه صورت حساب بانکی در طی 3 ماه اخیر)

  • برخورداری از بیمه سلامت

  • کارت خوابگاه یا اجاره نامه

  • پاسپورت معتبر

  • 1 قطعه عکس پاسپورتی

  • رسید پرداخت هزینه ویزا

با دریافت مجوز اقامت از نمایندگی دانمارک که قبل از ورود به این کشور انجام می شود، اکنون میتوان به دانمارک سفر کرد. پس از ورود به این کشور و در اسرع وقت باید اقدام به ثبت آن مجوز در سیستم (CPR) کرده و یک کد دریافت نمود. اکنون با این شماره شناسایی دانمارکی (Danish ID Number) می توان حساب بانکی باز کرد و از سایر خدمات بهره مند شد.

دانمارک


هزینه تحصیل در دانمارک


هزینه تحصیل در دانمارک به دانشگاه، مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی شما بستگی دارد. به طور کلی، دانشجویان غیراروپایی باید شهریه بپردازند، در حالی که دانشجویان اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا از این شهریه معاف هستند.

  • شهریه: شهریه دانشگاه‌های دولتی دانمارک برای دانشجویان غیراروپایی بین 10,000 تا 15,000 یورو در سال است. در دانشگاه‌های خصوصی، شهریه می‌تواند به طور قابل توجهی بیشتر باشد و تا 30,000 یورو در سال نیز برسد.

  • هزینه‌های زندگی: هزینه زندگی در دانمارک بالا است، به خصوص در شهرهای بزرگ مانند کپنهاگ. به طور متوسط، یک دانشجو باید ماهانه بین 800 تا 1200 یورو برای هزینه‌های زندگی مانند مسکن، غذا، حمل و نقل و سایر هزینه‌ها بودجه‌بندی کند.

راه‌های کاهش هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک


هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک می‌تواند بالا باشد، اما راه‌هایی برای کاهش این هزینه‌ها وجود دارد:

  • بورسیه تحصیلی: بورسیه‌های تحصیلی متعددی توسط دولت دانمارک، دانشگاه‌ها و سازمان‌های خصوصی ارائه می‌شود که می‌تواند به شما در پرداخت هزینه‌های تحصیل کمک کند.

  • کار دانشجویی: دانشجویان غیراروپایی می‌توانند تا 20 ساعت در هفته بدون نیاز به مجوز کار کنند.

  • انتخاب محل زندگی: هزینه زندگی در شهرهای کوچکتر و دورتر از کپنهاگ به طور قابل توجهی پایین‌تر است.

  • آشپزی در خانه: غذا خوردن در رستوران‌ها در دانمارک گران است. با آشپزی در خانه می‌توانید در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.

  • استفاده از حمل و نقل عمومی: سیستم حمل و نقل عمومی در دانمارک کارآمد و مقرون به صرفه است.

  • خرید اقلام دست دوم: می‌توانید با خرید کتاب‌های درسی، لباس و سایر اقلام دست دوم در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.

با کمی برنامه‌ریزی و تلاش، می‌توانید هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.


سخن آخر


در کل، مهاجرت تحصیلی از ایران به دانمارک یک فرصت عالی برای پیشرفت علمی و شخصی است. با برنامه ریزی دقیق و استفاده از منابع موجود، شما می توانید این فرصت را به نحو احسنت استفاده کنید.

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

تعطیلی 7 روزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری سراسر کشور در پی شهادت ریاست جمهوری ایران

آخرین بازدید شهید حسین امیرعبداللهیان از نمایشگاه کتاب تهران + فیلم

بیست و یکمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی

تصاویری از مراسم عزاداری رئیس جمهور شهید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بیوگرافی و زندگینامۀ شهید حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه و استاد مدعو دانشگاه تهران

(تصاویر) فضای محزون دانشگاه دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در سوگ شهادت رئیس جمهور و همراهان

29 ثانیه زمان دارید تا 3 اختلاف موجود در تصویر معلم را پیدا کنید

(ویدئو) چگونه هلی‌کوپترها به آسمان صعود می‌کنند؟

شما ضریب هوشی بالایی دارید، اگر فقط بتوانید سنگین‌ترین جعبه را شناسایی کنید

(تصاویر) کشف کیف عتیقۀ 50 ساله از یک مدرسه/ به نظرتون چی توش پیدا کردن؟

(ویدئو) آموزش بازی نوستالژی مونوپولی/ بهترین بازی برای تقویت هوش مالی

پیام تسلیت سرپرست سازمان ملی سنجش در پی شهادت رئیس‌‌جمهور محبوب و مردمی

بیوگرافی و زندگینامۀ آیت الله سید محمدعلی آل‌هاشم، امام جمعۀ شهید آذربایجان شرقی

بیوگرافی و زندگینامۀ رئیس جمهور شهید ایران سید ابراهیم رئیسی

(ویدئو) مجادلۀ یک دانشجو با سید ابراهیم رئیسی/ پاسخ زیبای رئیس جمهور شهید ایران

إنّا لله و إنّا إلیه راجعون / مرد خدمت آسمانی شد ...

امتحانات نهایی طبق برنامه برگزار می‌شود

پیام تسلیت جهاد دانشگاهی در پی شهادت آیت الله رئیسی و همراهان ایشان

پیام تسلیت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در پی شهادت رئیس جمهور مردمی و محبوب ایران

پیام تسلیت دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پی شهادت رئیس جمهور و هئیت همراه ایشان

تسلیت وزارت علوم در پی شهادت رئیس جمهور

رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در پیامی شهادت رئیس جمهور ایران را تسلیت گفت

(تصویر) شاهکار دانش‌آموزی تبریزی در دهه 50 در قالب یک نامه/ نامه‌ای که حتی یک نقطه هم ندارد!

دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه تهران، شهادت رئیس جمهور کشور را تسلیت گفت

(ویدئو) معماری و دکوراسیون لاکچری بلندترین برج جهان/ سفری مجازی به فضای شیک داخل برج خلیفه

(ویدئو) رمز دوام و زیبایی ساختمان‌های قدیمی ژاپنی/ معماری بناهای چوبی بدون میخ با هنر نجاری «ساشیمونو»

(ویدئو) غصۀ شدید هوشنگ ابتهاج به خاطر زبان مادری‌اش/ من عاشق شعرهای ترکی شهریارم

(ویدئو) خلق شاهکارهای بی‌نظیر هنری از ترکیب نور، رنگ و خلاقیت/ نمایش خارق‌العادۀ رقص آتش بر بوم نقاشی

(ویدئو) امیرعلی نبویان: «لولو خُرخُرِه» در تاریخ ادبیات ما جایی ندارد/ ماجرای جذاب استفادۀ مادران فرانسوی از لولو و سرایت آن به مادران ایرانی!

(ویدئو) درخواست دست به یقه‌شدن نیما شعبان‌نژاد با امیرعلی نبویان/ نیما از ضریب هوشی بالای مهمان برنامۀ «اسکار» ذله شده

(ویدئو) یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن «راپونزل»/ مکالمات ضروری و کاربردی روزانه

(ویدئو) داستان‌های شاهنامه فردوسی / قسمت چهارم

(ویدئو) مکانیزم حیرت‌انگیز قفل‌ و کلید‌های باستانی مصر/ معجزه نبود که حضرت یوسف(ع) از 7 تا درب با این سیستم امنیتی بالا رد شد!

(ویدئو) واکنش خوش‌قلب‌ترین دانش‌آموز دنیا وقتی میبینه کلیپس خانم معلمش خراب شده

(ویدئو) یادگیری زبان انگلیسی با توصیه‌های مهم «سقوط آسانسور»/ مکالمات ضروری و کاربردی روزانه

(تصویر) نوستالژی اولین روز مدرسه / عکسی از دوران کودکی مهران مدیری

(ویدئو) ضریب هوشی بالای امیرعلی نبویان در حل معمای پیچیدۀ برنامۀ اسکار/ همه مات موندن، نیما پاشد رفت...

(ویدئو) لانۀ دوبلکس ملکۀ مورچه‌ها در اعماق زمین/ معماری شگفت‌انگیز توسط مهندسین خبره

(ویدئو) نمایشگاه دیدنی از هنر جذاب خطای دید در چین

(ویدئو) پدر مریم میرزاخانی: خواهش می‌کنم غلو نکنید، غلو نوعی تریاک است/ دخترم اسطوره نبود!

(عکس) وقتی خلاقیت داری اما امکانات نداری/ هنر ستودنی پسر آفریقایی در ساخت موتورسیکلت

(ویدئو) اگر همۀ دروس را در کنکور 1403 صفر بزنیم، چه رتبه‌ای کسب می‌کنیم؟

(ویدئو) تکنولوژی چشم‌نواز در موزهٔ هنر دبی/ عجب چیزی اختراع کردن به عقل جن هم نمی‌رسه!

(تصاویر) ایجاد سبک جدید هنری با تعدادی چوب بستنی/ خلاقیت خطای دید با ترکیب نور و سایه

(ویدئو) پشه چند قلب دارد؟/ نعیمه نظام‌دوست: ذلیل مرده با اون هیکل کوچولوش مگه قلبم داره!

(ویدئو) خاطره‌بازی با سرود نوستالژیک دهه شصتی‌ها!

(ویدئو) دکتر سعید عزیزی خطاب به دخترش: نمرهٔ صفر هم آفرین دارد!/ یواشکی کنکور انسانی دادم...

(ویدئو) یادی از عمو زنجیرباف، معلم نمونه بچه‌های دهه شصت، سیدحسن نیرزاده نوری

(ویدئو) معماری و دکوراسیون لاکچری بلندترین برج جهان/ سفری مجازی به فضای شیک داخل برج خلیفه

(ویدئو) غصۀ شدید هوشنگ ابتهاج به خاطر زبان مادری‌اش/ من عاشق شعرهای ترکی شهریارم

(ویدئو) رمز دوام و زیبایی ساختمان‌های قدیمی ژاپنی/ معماری بناهای چوبی بدون میخ با هنر نجاری «ساشیمونو»

(ویدئو) خلق شاهکارهای بی‌نظیر هنری از ترکیب نور، رنگ و خلاقیت/ نمایش خارق‌العادۀ رقص آتش بر بوم نقاشی

(ویدئو) امیرعلی نبویان: «لولو خُرخُرِه» در تاریخ ادبیات ما جایی ندارد/ ماجرای جذاب استفادۀ مادران فرانسوی از لولو و سرایت آن به مادران ایرانی!

(ویدئو) یادگیری زبان انگلیسی با توصیه‌های مهم «سقوط آسانسور»/ مکالمات ضروری و کاربردی روزانه

(ویدئو) استقبال گرم ولادیمیر پوتین از اولین معلم زندگی‌اش

کاکان نگین زیبای پایتخت طبیعت ایران

تعطیلی 7 روزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری سراسر کشور در پی شهادت ریاست جمهوری ایران

آخرین بازدید شهید حسین امیرعبداللهیان از نمایشگاه کتاب تهران + فیلم

بیست و یکمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی

تصاویری از مراسم عزاداری رئیس جمهور شهید در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

(ویدئو) پدر مریم میرزاخانی: خواهش می‌کنم غلو نکنید، غلو نوعی تریاک است/ دخترم اسطوره نبود!

(ویدئو) نمایشگاه دیدنی از هنر جذاب خطای دید در چین

(عکس) وقتی خلاقیت داری اما امکانات نداری/ هنر ستودنی پسر آفریقایی در ساخت موتورسیکلت

(ویدئو) ضریب هوشی بالای امیرعلی نبویان در حل معمای پیچیدۀ برنامۀ اسکار/ همه مات موندن، نیما پاشد رفت...

تست هوش / این خانواده چند فرزند دارد؟

(ویدئو) خاطره‌بازی با سرود نوستالژیک دهه شصتی‌ها!

(ویدئو) یادی از عمو زنجیرباف، معلم نمونه بچه‌های دهه شصت، سیدحسن نیرزاده نوری

(ویدئو) دکتر سعید عزیزی خطاب به دخترش: نمرهٔ صفر هم آفرین دارد!/ یواشکی کنکور انسانی دادم...

(ویدئو) اگر همۀ دروس را در کنکور 1403 صفر بزنیم، چه رتبه‌ای کسب می‌کنیم؟

اجرای مصوبۀ امتحانات نهایی کمر مافیای کنکور را شکست

(ویدئو) لانۀ دوبلکس ملکۀ مورچه‌ها در اعماق زمین/ معماری شگفت‌انگیز توسط مهندسین خبره

(ویدئو) تکنولوژی چشم‌نواز در موزهٔ هنر دبی/ عجب چیزی اختراع کردن به عقل جن هم نمی‌رسه!

آخرین بازدید شهید حسین امیرعبداللهیان از نمایشگاه کتاب تهران + فیلم

(ویدئو) چگونه هلی‌کوپترها به آسمان صعود می‌کنند؟

(ویدئو) آموزش بازی نوستالژی مونوپولی/ بهترین بازی برای تقویت هوش مالی

(ویدئو) جزئیات برگزاری امتحانات با توجه به اعلام عزای عمومی

(ویدئو) میزبانی مدرسۀ آیت الله بروجردی از شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی در 15 سالگی

(ویدئو) معمای جذاب فرار از زندان همراه پاسخ/ 60 ثانیه فرصت دارید که با این تست هوش خود را امتحان کنید

(ویدئو) مجادلۀ یک دانشجو با سید ابراهیم رئیسی/ پاسخ زیبای رئیس جمهور شهید ایران

(ویدئو) استندآپ کمدی از قیافه‌گرفتنِ دخترِ خوشگلِ خوش تیپِ خفنِ دانشگاه

(ویدئو) روش SQ3R بهترین ترفند برای مطالعۀ بهتر/ روش طلایی یادگیری بدون فراموشی

(ویدئو) «فیبرکربن» قدرتمندترین الیاف مصنوعی ساختۀ بشر/ ضد حرارت و آتش‌سوزی

(ویدئو) قوی‌ترین آهن‌ربای جهان/ با قابلیت خرد‌کردن و له‌کردن هر چیزی

(ویدئو) اختراع دوچرخۀ پرنده توسط گروهی از دانشجویان ژاپنی/ حالا اگه تو آسمون خسته شد دیگه رکاب نزد اونموقع چی؟!

(ویدئو) معماری و دکوراسیون لاکچری بلندترین برج جهان/ سفری مجازی به فضای شیک داخل برج خلیفه

(ویدئو) رمز دوام و زیبایی ساختمان‌های قدیمی ژاپنی/ معماری بناهای چوبی بدون میخ با هنر نجاری «ساشیمونو»

(ویدئو) غصۀ شدید هوشنگ ابتهاج به خاطر زبان مادری‌اش/ من عاشق شعرهای ترکی شهریارم

(ویدئو) خلق شاهکارهای بی‌نظیر هنری از ترکیب نور، رنگ و خلاقیت/ نمایش خارق‌العادۀ رقص آتش بر بوم نقاشی

(ویدئو) امیرعلی نبویان: «لولو خُرخُرِه» در تاریخ ادبیات ما جایی ندارد/ ماجرای جذاب استفادۀ مادران فرانسوی از لولو و سرایت آن به مادران ایرانی!

(ویدئو) درخواست دست به یقه‌شدن نیما شعبان‌نژاد با امیرعلی نبویان/ نیما از ضریب هوشی بالای مهمان برنامۀ «اسکار» ذله شده

(ویدئو) یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن «راپونزل»/ مکالمات ضروری و کاربردی روزانه

(ویدئو) داستان‌های شاهنامه فردوسی / قسمت چهارم

(ویدئو) مکانیزم حیرت‌انگیز قفل‌ و کلید‌های باستانی مصر/ معجزه نبود که حضرت یوسف(ع) از 7 تا درب با این سیستم امنیتی بالا رد شد!

(ویدئو) واکنش خوش‌قلب‌ترین دانش‌آموز دنیا وقتی میبینه کلیپس خانم معلمش خراب شده

(ویدئو) یادگیری زبان انگلیسی با توصیه‌های مهم «سقوط آسانسور»/ مکالمات ضروری و کاربردی روزانه

(ویدئو) ارتباط شنیدنی داستان حضرت نوح (ع) با ضرب‌المثل «از دماغ فیل افتادن»

(ویدئو) ضریب هوشی بالای امیرعلی نبویان در حل معمای پیچیدۀ برنامۀ اسکار/ همه مات موندن، نیما پاشد رفت...

(ویدئو) لانۀ دوبلکس ملکۀ مورچه‌ها در اعماق زمین/ معماری شگفت‌انگیز توسط مهندسین خبره

(ویدئو) نمایشگاه دیدنی از هنر جذاب خطای دید در چین

(ویدئو) پدر مریم میرزاخانی: خواهش می‌کنم غلو نکنید، غلو نوعی تریاک است/ دخترم اسطوره نبود!

(ویدئو) اگر همۀ دروس را در کنکور 1403 صفر بزنیم، چه رتبه‌ای کسب می‌کنیم؟

(ویدئو) تکنولوژی چشم‌نواز در موزهٔ هنر دبی/ عجب چیزی اختراع کردن به عقل جن هم نمی‌رسه!

(ویدئو) پشه چند قلب دارد؟/ نعیمه نظام‌دوست: ذلیل مرده با اون هیکل کوچولوش مگه قلبم داره!

(ویدئو) خاطره‌بازی با سرود نوستالژیک دهه شصتی‌ها!

(ویدئو) دکتر سعید عزیزی خطاب به دخترش: نمرهٔ صفر هم آفرین دارد!/ یواشکی کنکور انسانی دادم...

(ویدئو) یادی از عمو زنجیرباف، معلم نمونه بچه‌های دهه شصت، سیدحسن نیرزاده نوری

(ویدئو) مهندسی شگفت‌انگیز برج خلیفه بر روی شن‌های نرم بیابان/ استفاده از تکنولوژی خاص برای جلوگیری از سقوط برج

(ویدئو) ماجرای جالب کتک خوردن حامد آهنگی از معلمش/ فقط همدردی خاص و دیدنی ژوله

(ویدئو) معماری و دکوراسیون لاکچری بلندترین برج جهان/ سفری مجازی به فضای شیک داخل برج خلیفه

(ویدئو) غصۀ شدید هوشنگ ابتهاج به خاطر زبان مادری‌اش/ من عاشق شعرهای ترکی شهریارم

(ویدئو) رمز دوام و زیبایی ساختمان‌های قدیمی ژاپنی/ معماری بناهای چوبی بدون میخ با هنر نجاری «ساشیمونو»

(ویدئو) خلق شاهکارهای بی‌نظیر هنری از ترکیب نور، رنگ و خلاقیت/ نمایش خارق‌العادۀ رقص آتش بر بوم نقاشی

(ویدئو) امیرعلی نبویان: «لولو خُرخُرِه» در تاریخ ادبیات ما جایی ندارد/ ماجرای جذاب استفادۀ مادران فرانسوی از لولو و سرایت آن به مادران ایرانی!

(ویدئو) یادگیری زبان انگلیسی با توصیه‌های مهم «سقوط آسانسور»/ مکالمات ضروری و کاربردی روزانه

(ویدئو) استقبال گرم ولادیمیر پوتین از اولین معلم زندگی‌اش

آخرین بازدید شهید حسین امیرعبداللهیان از نمایشگاه کتاب تهران + فیلم

(ویدئو) چگونه هلی‌کوپترها به آسمان صعود می‌کنند؟

(ویدئو) آموزش بازی نوستالژی مونوپولی/ بهترین بازی برای تقویت هوش مالی

(ویدئو) جزئیات برگزاری امتحانات با توجه به اعلام عزای عمومی

(ویدئو) میزبانی مدرسۀ آیت الله بروجردی از شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی در 15 سالگی

(ویدئو) پدر مریم میرزاخانی: خواهش می‌کنم غلو نکنید، غلو نوعی تریاک است/ دخترم اسطوره نبود!

(ویدئو) نمایشگاه دیدنی از هنر جذاب خطای دید در چین

(ویدئو) ضریب هوشی بالای امیرعلی نبویان در حل معمای پیچیدۀ برنامۀ اسکار/ همه مات موندن، نیما پاشد رفت...

(ویدئو) خاطره‌بازی با سرود نوستالژیک دهه شصتی‌ها!

(ویدئو) یادی از عمو زنجیرباف، معلم نمونه بچه‌های دهه شصت، سیدحسن نیرزاده نوری

(ویدئو) دکتر سعید عزیزی خطاب به دخترش: نمرهٔ صفر هم آفرین دارد!/ یواشکی کنکور انسانی دادم...

(ویدئو) اگر همۀ دروس را در کنکور 1403 صفر بزنیم، چه رتبه‌ای کسب می‌کنیم؟

(ویدئو) لانۀ دوبلکس ملکۀ مورچه‌ها در اعماق زمین/ معماری شگفت‌انگیز توسط مهندسین خبره

(ویدئو) تکنولوژی چشم‌نواز در موزهٔ هنر دبی/ عجب چیزی اختراع کردن به عقل جن هم نمی‌رسه!

(ویدئو) معماری و دکوراسیون لاکچری بلندترین برج جهان/ سفری مجازی به فضای شیک داخل برج خلیفه

(ویدئو) جانشین مریم میرزاخانی، نابغۀ ریاضی ایرانی چه کسی است؟

کلیپ نوستالژیک برای معلمان دلسوز سرزمینم/ به یاد روزهایی که گذشت اما خاطراتشان همچنان باقیست

استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
مراحل سابمیت مقاله
مراحل سابمیت مقاله
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
نحوه تبدیل پایان نامه به کتاب
نحوه تبدیل پایان نامه به کتاب
مراحل چاپ کتاب
مراحل چاپ کتاب
مراحل اکسپت مقاله
مراحل اکسپت مقاله
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
سابمیت مقاله چیست؟
سابمیت مقاله چیست؟
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
مراحل تالیف و چاپ کتاب
مراحل تالیف و چاپ کتاب
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
دارالترجمه رسمی آنلاین
دارالترجمه رسمی آنلاین
دارالترجمه رسمی ترکی استانبولی
دارالترجمه رسمی ترکی استانبولی
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
پارافریز تخصصی متن
پارافریز تخصصی متن