سوفیانیوز
سوفیانیوز: رئیس جهاد دانشگاهی و دبیرکل سازمان بینالمللی سینوو بر گسترش همکاریهای بینالمللی آموزشی، پژوهشی و دانشبنیان با جهان اسلام تأکید کردند.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، نشست مشترک حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی و کریم نجفیبرزگر دبیرکل سازمان بینالمللی سینوو با هدف بررسی توسعه همکاریهای آموزشی، پژوهشی و دانشبنیان با جهان اسلام برگزار شد.
رئیس جهاد دانشگاهی در این نشست با تشریح ظرفیتها و توانمندیهای این نهاد علمی و دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی در حال حاضر علاوه بر دفتر مرکزی، دارای 11 سازمان جامع استانی، 32 واحد، 3 پژوهشگاه، 30 پژوهشکده، هفت سازمان و مرکز فرهنگی، سه خبرگزاری، 50 مرکز فرهنگی عمومی نوع ب، یک مرکز آموزش مهارتی و تخصصی با 157 مرکز در سراسر کشور، 2 دانشگاه، یک دانشکده، 6 موسسه آموزش عالی، 159 مرکز خدمات تخصصی پژوهشی، سه پارک علم و فناوری، 24 مراکز رشد، 40 مرکز نوآوری و شتاب دهی (منش) یک مجتمع تحقیقاتی و 2 برج فناوری است.
مسلمی نائینی همچنین با بیان اینکه این نهاد براساس نگاه تحولی خود گسترش همکاریهای بینالمللی را دنبال میکند، افزود: جهاد دانشگاهی برای عضویت و استفاده از خدمات سازمان بینالمللی دانشگاهی سینوو در ارائه پشتیبانی بینالمللی از همکاریهای آموزشی و کارگزاری محصولات دانشبنیان آمادگی دارد.
دبیرکل سازمان بینالمللی سینوو نیز با اشاره به دستاوردهای این شبکه علمی و دانشگاهی اظهار داشت: شناخت و تجربه کافی از کشورهای عضو یک سازمان بینالمللی از نکات بایسته بهرهگیری از ظرفیتها و ایجاد ارتباطات است. سازمان بینالمللی سینوو بهواسطه شناخت مدیران آن از قوتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدات و بهرهمندی از ظرفیت شهرت کامستک در کشورهای اسلامی توانسته است ظرفیتهای بسیار خوبی را در همکاری با نخبگان جهان اسلام سازماندهی کند.
نجفیبرزگر تصریح کرد: جهاد دانشگاهی میتواند از توانمندیهای سینوو بهویژه ظرفیتهای اجرایی و ارتباطی آن برای تبادل دانش و فنآوری در پیوند با دانشگاهها، موسسات آموزشی و پژوهشی، شرکتهای دانشبنیان، سازمانها و دولتهای جهان اسلام بهرهگیری کند.
سازمان بینالمللی سینوو با بَرنام شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام یکی از شبکههای وابسته به - کامستک - کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری کشورهای همپیمان در سازمان همکاریهای اسلامی است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد.
این سازمان بینالمللی، پایگاهی سرشار از دانایی و توانایی است که با آرمان دادگری، ژرفایش و پایایی دانش و اندیشه و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی جهان اسلام، در گسترش آموزشعالی همگانی استوار بر فناوری هوشمند میکوشد.