سوفیانیوز
سوفیانیوز: معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه جهتگیری این دانشگاه به سمت علوم نوظهور و حل مسائل کشور است، گفت: تمام رسالههای دکتری از مسائل کلان کشور، اولویتهای کشور و اسناد بالادستی کشور انتخاب میشوند.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، داود حسینپور معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی درباره سیر تطور پایاننامهها و رسالهها، گفت: متناسب با ظهور علم و تکامل و تطوری که در علوم وجود دارد؛ حتماً موضوعات رسالهها و پایاننامهها هم تغییر پیدا کرده است. در حال حاضر به سمتی میرویم که به مسائل کلان کشور و خلاءهای مرز دانش و نظری بیشتر پرداخته میشود.
وی با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی تنها دانشگاه علوم انسانی که در کشور فعالیت میکند، افزود: قطعاً جهتگیری ما به سمت علوم نوظهور و حل مسائل کشور است. برای ساماندهی و جهتدهی این سیر تطور طرحی را تحت عنوان طرح هدفمندی رسالهها و پایاننامهها پیاده کردهایم.
50 درصد پایاننامهها از اولویتهای اساسی کشور انتخاب میشوند
معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی خاطرنشان کرد: تمام رسالههای دکتری از مسائل کلان کشور، اولویتهای کشور و اسناد بالادستی کشور انتخاب میشوند؛ بنابراین پایاننامهها به سمت آنچه که نیاز کشور است جهت پیدا کرده است و در قالب یک شورای هدفمندی رساله این موضوعات، بررسی، تأیید و انتخاب میشوند.
حسینپور تأکید کرد: با وجود اینکه تعداد پایاننامهها زیاد است، 50 درصد پایاننامهها اولویتهای اساسی کشور را انتخاب میکنند و بخش دیگر به موضوعاتی اختصاص یافته تا دانشجویان با اساتید خود برای انتخاب موضوع به توافق برسند.
وی گفت: در حال حاضر به نقطه خوبی رسیدهایم که رسالهها و پایاننامهها به سراغ مسائلی میروند که جزو مسائل کشور است و راهکارایی که در قالب رساله و پایاننامه برای مسائل کلان کشور مطرح میشود میتواند مشکلاتی که در سازمانها وجود دارد را برطرف کند.