کد خبر: 14387
سه شنبه 2 بهمن 1403 - 16:08
سه شنبه 2 بهمن 1403 - 16:08

پشت پرده امضای 16 تفاهم‌نامه؛ دانشگاه خوارزمی و عراق چه برنامه‌هایی دارند؟

پشت پرده امضای 16 تفاهم‌نامه؛ دانشگاه خوارزمی و عراق چه برنامه‌هایی دارند؟

سوفیانیوز: دانشگاه خوارزمی با هدف تقویت روابط علمی و پژوهشی و فراهم‌آوردن بستری برای تبادل تجربیات در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری، 16 تفاهم‌نامه همکاری مشترک با دانشگاه‌های عراق امضاء کرد.

به گزارش سرویس اخبار دانشگاهی پایگاه خبری سوفیانیوز به نقل از دانشجو، در حاشیه برگزاری رویداد بزرگ هفته علم ایران و عراق، نشست‌های مشترک رؤسای دانشگاه‌های منتخب ایران با دانشگاه‌های منتخب عراقی در شهر مقدس کربلا با حضور بیش از 200 نفر از دست‌اندرکاران دانشگاه‌های مختلف هردو کشور برگزار شد.

در ابتدای این رویداد حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان و حیدر معاون علوم و فناوری وزارت آموزش عالیه کشور عراق ضمن بیان رویکرد‌های کلان کشور‌های متبوع خود در زمینه جذب و آموزش دانشجویان بین‌المللی پای سخنان رؤسای دانشگاه‌های مختلف نشستند.

در این سلسله نشست‌ها با هماهنگی‌هایی که از قبل انجام شده بود عبدالهی سرپرست دانشگاه خوارزمی با 16 دانشگاه مطرح عراقی اعم از دانشگاه‌های دولتی و خصوصی با هدف تقویت روابط علمی و پژوهشی و فراهم‌آوردن بستری برای تبادل تجربیات در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری؛ میان دانشگاه خوارزمی و دانشگاه‌های عراق تفاهم‌نامه و سند همکاری امضاء کرد.

در این دیدار‌ها عبدالهی ضمن معرفی دانشگاه به همتایان خود، رئوس اهداف دانشگاه در حوزه توسعه و تعمیق برنامه‌های بین‌المللی‌سازی دانشگاه را به اشتراک گذاشت. همچنین با مصاحبه‌هایی که وی با شبکه‌ها و رسانه‌های مختلف انجام داد به عزم راسخ دانشگاه خوارزمی برای جذب و بهبود شرایط دانشجویان بین‌المللی تاکید کرد.

همچنین عظیمی مدیر مرکز روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی در این رویداد، ضمن برگزاری نشست‌هایی با مدیران و معاونان بین‌الملل دانشگاه‌های عراقی برنامه‌های اجرا شده در جهت عملیاتی کردن مفاد تفاهم‌نامه‌های پیشین با 9 دانشگاه عراقی را پیگیری و راهکار‌هایی برای عملیاتی کردن اولویت‌های همکاری با همتایان خود مطرح کرد.

گفتنی است این رویداد با بازدید از چند دانشگاه عراقی از جمله الکفیل، الزهرا و کربلا، زیارت حرم معصومین و شهدای کربلا و قرائت بیانیه به کار خود پایان داد.

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه توجه ویژه به کانون همیاران سلامت جسم و روان در پویاسازی فعالیت‌های سلامت‌محور ضروری است؛ ادامه داد: همیاران سلامت به خوبی می‌توانند با بدنه دانشجویی ارتباط برقرار کرده و به ما کمک کنند تا به اهداف خود دست یابیم.

حبیبا با تاکید بر ارائه درس مهارت‌های زندگی در ترم اول تحصیلی دانشجویان، خاطر نشان ساخت: متاسفانه برخی از دانشگاه‌ها درس مهارت‌های زندگی را در ترم های آخر تحصیلی دانشجویان ارائه می‌کنند در صورتیکه ارائه این درس در آغاز ورود دانشجویان به دانشگاه موجب ارتباط مراکز مشاوره با دانشجویان خواهد شد و برای پیشگیری از رفتارهای پرخطر بسیار موثر است.

به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان؛ معاون وزیر علوم در پایان ضمن تشکر از دبیران مناطق مراکز مشاوره و سبک زندگی و مراکز بهداشت و درمان برای ارائه خدمات شایسته در دانشگاه‌ها، ابراز امیدواری کرد تا با همفکری وتشریک مساعی در این جلسات بتوانیم تدابیری را اتخاذ کنیم که سبب توسعه سلامت جامعه دانشجویی شود.

برای مطالعۀ مطالب دیگر در حوزۀ اخبار دانشگاهی بر روی لینک کلیک فرمایید