(ویدیو) کالری غذاهایی که نمیدونی!/ اگر دنبال تناسب اندامی، این نکات رو باید بدونی!
سوفیانیوز: کالری خوب از غذاهای سالم و مغذی میآید و کالری بد از غذاهای فرآوریشده، چرب و شیرین. هر دو نوع کالری از نظر مقدار انرژی یکسان هستند، اما «کالری خوب» ارزش غذایی بالایی دارد و برای سلامتی مفید است، در حالی که «کالری بد» ارزش غذایی کمی دارد و میتواند منجر به افزایش وزن و مشکلات سلامتی شود.
به گزارش سرویس چندرسانهای پایگاه خبری سوفیانیوز، کالری خوب، کالری بد (انگلیسی: Good Calories, Bad Calories) کتابی است در سال 2007 توسط روزنامهنگار علمی گری تاوبس. تاوبس استدلال میکند که توصیههای رژیم غذایی چند دهه اخیر در مورد ترویج رژیمهای غذایی کم چرب بهطور مداوم نادرست بودهاست. تاوبس معتقد است که کربوهیدراتها، بهطور خاص کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند آرد سفید، شکر و نشاسته، به چاقی، دیابت، بیماری قلبی-عروقی و سایر بیماریها کمک میکنند. تاوبس یک ارتباط علی بین کربوهیدراتها و سرطان نیز ذکر میکند.
برای مشاهده سایر ویدئوهای فان و سرگرمی با سرویس ویدئو سوفیانیوز در ارتباط باشید.