استخر و مخزن سنگی بزرگ آب از دوره هخامنشی در نقش رستم کشف شد

انتشار 31 شهریور 1403

سوفیانیوز: حدود 2500 سال پیش، کارگرانی در نقش رستم بیش از 10 متر از کوه را تراشیدند تا مخزن آبی بزرگ به شکل پنج‌ضلعی ایجاد کنند. این اقدام به منظور ذخیره‌سازی آب صورت گرفت و نشان‌دهنده مهارت و دانش فنی آن زمان است. مخزن ساخته‌شده نقش مهمی در تأمین آب داشت.

استخر و مخزن سنگی بزرگ آب از دوره هخامنشی در نقش رستم کشف شد

به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، حلقه‌ای از جنس استخوان با دایره‌هایی که برای باستان‌شناسان یادآور تزئینات دوره هخامنشی است در دست‌اش خودنمایی می‌کند. آنقدر کوچک است که داخل کوچکترین انگشت یک فرد بزرگسال هم نمی‌رود. احتمالا متعلق به یک خردسال است. شاید یک دختر بچه! آن را در حفاری‌های باستان‌شناسی در یکی از عجیب‌ترین کشفیات باستان‌شناسی دوره هخامنشی، در محوطه باستانی و آرامگاهی نقش رستم پیدا کرده‌اند. جایی که 4 شاه بزرگ و مهم هخامنشی را پس از مرگ در کوه دفن کردند. آنطور که نیاکان‌شان را رهسپار جهانی دیگر می‌کردند.

2500 سال قبل کارگرانی در نقش رستم در حال کندن حفره بزرگی بودند. اما آن‌ها تنها خاک‌ها را برنمی‌داشتند؛ کوه را می‌تراشیدند. بیش از 10 متر از کوه را به شکل یک 5 ضلعی تراشیدند تا مخزن آب بزرگی را به وجود بیاورند. آنقدر تمیز و دقیق این کار را انجام داده‌اند که تنها تصور یک مخزن آب کمی ساده‌انگارانه است. بی‌شک در حفره بزرگی که حالا پس از 2500 سال برای نخستین‌بار سر از خاک بیرون می‌آورد اتفاقات بزرگی افتاده و کاربری‌های عجیبی داشته که جمع‌آوری آب‌های محوطه تنها یکی از کارکردهای آن بوده‌است.

کاوش‌های باستان‌شناسی در نقش رستم به سرپرستی «علیرضا عسگری» که اکنون مدیر محوطه میراث جهانی پارسه (تخت‌جمشید) هم هست، پس از آن آغاز شد که باران‌های بهاری، زخم کهنه‌ای در این محوطه باستانی باز کرد. باران شدید ناگهان ترک بزرگی را که بی‌شباهت به ترک‌های فرونشست زمین نبود، نمایان کرد. پیش از این‌ هم بارها پس از بارش‌های بارانی شدید، ترک‌هایی شبیه به آنچه بهار امسال رخ داد نمایان می‌شد و هربار با ماکادام (سنگ‌های کوچک ریز) و خاک آن را می‌پوشاندند؛ اما این‌بار بالاخره یک تصمیم جدی درباره اتفاقات مشکوکی که در محوطه پس از هربارندگی رخ می‌دهد گرفته شد. حفاری باستان‌شناسی.

اما حضور باستان‌شناسان در محوطه باستانی نقش رستم یک معنای دیگر هم دارد. آن‌ها پس از 90 سال دوباره به آرامگاه شاهان هخامنشی بازگشته‌اند. آخرین‌بار اوایل دهه 30 میلادی بود که اریک اشمیت،‌ باستان‌شناس آلمانی ــ آمریکایی نقش رستم را مورد کاوش‌ قرار داد و از مهمترین دستاوردهای آن زمان، کشف کعبه زرتشت و در نهایت مرمت و ساماندهی آن بود. اما آن ساماندهی اشکالاتی هم داشت؛ نه در زمان خودش؛ اما حالا تبدیل به یک مشکل جدی شده‌است.

باستان‌شناسان کاوش‌های خودشان را که با هدف بررسی علل فرونشست یا فروشست زمین در محوطه باستانی نقش رستم که پس از هر بارندگی شدید به وجود می‌آمد را آغاز کردند و کلنگ باستان‌شناسی خود را در مسیر طولانی‌ترین خط فرونشستی که به وجود آمده بود زدند. خطی که درست از کنار کعبه زرتشت و در امتداد شرقی ــ غربی محوطه عبور می‌کند. همان خطی که انشعابات آن باعث ترک‌خوردگی دیوار خشتی محافظی که 90 سال قبل دور کعبه زرتشت کشیده بودند، شد. همان دیواری که حالا گردشگران تنها از بالای آن می‌توانند، کعبه زرشت را تماشا کنند. بنایی هخامنشی و ناشناخته که اطلاعات مهمی از محوطه باستانی نقش رستم می‌دهد.

کعبه زرتشت به ما نشان می‌دهد که کف اصلی محوطه درست در جاییست که پلکان کعبه زرتشت واقع شده، پس بخش زیادی از محوطه، خاک‌های دستی باستان‌شناسی است که 90 سال قبل داخل محوطه ریخته شده‌است. همان خاک‌هایی که ترک‌های فرونشست که حالا معلوم شده فروشست بوده‌اند را پدید آورده‌اند. ترک‌هایی که به مرور زمان عمیق‌تر شده‌اند و باعث رانش خاک‌های به سمت کعبه زرتشت و در نهایت ترک خوردگی روی دیوار خشتی محافظ آن شده‌اند.

اما این خاک‌های دستی بیشتر در محدوده کعبه زرتشت متراکم هستند و شامل همه محوطه نمی‌شوند چرا که باستان شناسان تنها با کمی فاصله از ترانشه طویل شرقی ــ غربی محوطه، ترانشه مستطیلی بزرگ دیگری، درست زیر پای نقش شاپور اول ساسانی باز کردند که منجر به کشف سازه‌های معماری شده‌است.

یکی از ترک‌های فرونشستی که بهار امسال در محوطه باز شده، درست از زیر نقش برجسته شاپور اول که والرین، امپراطور رم در مقابل او زانو زده،‌ رد شده‌است. ترک بسیار نگران‌کننده بود پس در نقطه خطر آفرین آن ترانشه‌ای باز شد و سازه‌های معماری نمایان شدند. سازه‌هایی که بخشی از آن به دلیل ترک فرونشست متلاشی شده‌اند.

اما فقط این نیست و حالا در مسیر ترک طولانی شرقی ــ غربی یک سازه معماری دیگر هم خودش را نشان داده‌است. هنوز هیچ چیز درباره آن نمی‌دانیم اما کاوش‌ها در داخل ترک و محدوده سنگ‌چین سازه که ادامه پیدا کرد، یک سرپیکان هخامنشی هم پیدا شد. احتمالا بدنه چوبی و سبک آن به مرور زمان از بین رفته و تنها نوک پیکان آن باقی مانده‌است.

اما یکی از مهمترین کشفیات باستان‌شناسی در نخستین فصل کاوش، کشف یک استخر بزرگ یا همان مخزن آب متعلق به دوره هخامنشیان است. بخش کوچکی از این مخزن پیش از این هم نمایان بود، اما هرگز کاوش‌های باستان‌شناسی روی آن انجام نگرفته بود. بالای سر این مخزن، یک قاب تراشیده شده بزرگ وجود دارد که احتمالا توسط ساسانیان کنده شده و قرار بوده نقشی روی آن حکاکی شود که به هر دلیلی نشده‌است.

باستان‌شناسان کاوش‌های باستان‌شناسی در مخزن آب را از زیر همین قاب آغاز کردند. آن‌ها هرگز تصور نمی‌کردند که پس از 5 متر حفاری هنوز به کف مخزن نرسیده باشند. کمی پایین‌تر از جایی که پیش از این خاک‌های تلنبار شده بود، آن‌ها با داغی عجیبی در کوه مواجه شدند. هخامنشیان تراشیدن کوه را برای ساختن مخزن، به دو بخش بالا و پایین تقسیم کرده بودند. در بخش پایین که داغی آن روی کوه کاملا مشخص است، تراشیدن کوه با دقت و وسواس بیشتری پیش رفته‌است. وسواسی که نشان می‌دهد این استخر یا مخزن بزرگ آب،‌ فقط کاربری جمع‌آوری آب‌های سطح‌الارضی را نداشته و احتمالا برای مقاصد ویژه‌ای از آن استفاده می‌شده است.

باستان‌شناسان کمی پایین‌تر که رفتند، بر خلاف فکر اولیه‌شان متوجه شدند که این استخر 5 ضلعی نه 3 ضلع سنگی که هر 5 ضلع آن سنگی است و حالا کاملا معلوم شده که با یک کشف باستان‌شناسی ویژه مواجه هستند. هخامنشیان 2500 سال قبل کوه را به شکل شگفت‌انگیزی تراشیده‌اند و یک 5 ضلعی بزرگ سنگی با عمقی شاید نزدیک به 7 متر به وجود آورده‌اند. اتفاقی شگفت‌انگیز که مشابه آن تا به حال دیده نشده بود.

اما عجایب هخامنشیان و هوشمندی آن‌ها در معماری و حفاظت از محوطه باستانی نقش رستم فقط به این استخر بزرگ و عجیب ختم نمی‌شود. کوه نقش رستم و درست در بالای سر آرامگاه‌های هخامنشی، پر از مسیرهاییست که کوه برای عبور آب ساخته‌است. یعنی آن بالا ده‌ها رودخانه کوچک وجود دارد که هنگام بارندگی آنقدر پر آب می‌شوند تا مثل آبشار از بالای سر نقش رستم به پایین بریزند. این مسیرهای آبی با خودشان سنگ‌های ریز و درشت را هم می‌آورند و وقتی بارندگی‌های شدید رخ می‌دهد مثل سیل روی محوطه باستانی سرازیر می‌شوند.

هخامنشیان برای آنکه این سیل ویرانگر آسیبی به محوطه نزند فکر هوشمندانه‌ای کرده بودند. آن‌ها در بالای کوه، در جایی که آرامگاه خشایارشاه قرار دارد (نخستین آرامگاه که در انحنای کوه ساخته شده‌است) یک حوضچه نسبتا بزرگ ساخته بودند تا آبی که از بالا مثل سیل به سمت محوطه روان می‌شود ابتدا به داخل این حوضچه بریزد و سپس خیلی آرام‌تر و بدون آن‌که خسارتی وارد کند،‌ در شکل و شمایل آبشاری زیبا به داخل محوطه سرریز شود و سپس از طریق سیستم‌های انتقال آب به داخل استخری بریزد که پیش از این باستان‌شناسان کشف کرده‌اند.

باستان‌شناسان نام این حوضچه را «حوضچه آرامش» گذاشته‌اند. تصاویر این کشف بزرگ باستان‌شناسی برای نخستین‌بار است که توسط عصر ایران منتشر می‌شود. حتی اریک اشمیت که تمام محوطه را 90 سال قبل به طور دقیق پایش کرده بود، از وجود این حوضچه آرامش خبر نداشت.

در کنار حوضچه آرامش یک تخته سنگ بزرگ هم وجود دارد که ظاهرا از دوره هخامنشیان آنجا بوده‌است. باستان‌شناسان معتقدند به دو دلیل تخته سنگ از 2500 سال قبل تا کنون از جای خود تکان نخورده‌است. نخست این‌‌که حجارانی که کوه را برای ساختن حوضچه آرامش می‌تراشیدند، ضلع شرقی آن را تا سنگ تراشیده و سپس رها کرده‌اند. نکته دوم آن‌که روی این تخت سنگ هم آبراهه‌ای تراشیده شده که احتمالا کار هخامنشیان بوده تا آبی که بالای سنگ جمع می‌شده را هم به داخل حوضچه آرامش بریزند. مهندسی هخامنشیان در طراحی، تراش و ساخت این حوضچه، بی‌نظیر و شگفت‌انگیز بوده‌است.

در پایین همین حوضچه آرامش و در کنار مقبره خشایارشاه هم باستان‌شناسان پس از باز کرده مسیر فروشست دیگری، با چاه آبی برخوردند که احتمالا به دوره‌های متاخرتر برمی‌گردد. اما سازندگان چاه درب آن را با بخشی از تابوت سنگی کودکی خردسال، متعلق به دوره ساسانی می‌پوشاندند. معلوم نیست آن را از کجا آورده بودند. ترک فروشست و فرونشستی که از این ترانشه عبور کرده، تا بیرون از محوطه ادامه دارد و علت آن استفاده از آب‌های زیرزمینی توسط کشاورزان منطقه است.

ترانشه بزرگ شرقی غربی که درست روی خط فرونشست یا فروشست محوطه نقش رستم باز شده و به زودی کانال زهکش خواهد شد

به زودی با پایان کاوش‌های باستان‌شناسی، ترانشه طویل شرقی ــ غربی محوطه که به بیش از 300 متر هم می‌رسد، تبدیل به یک کانال زهکش برای جمع‌آوری آب‌های سطح‌الارضی محوطه خواهد شد تا در نهایت به داخل استخر بزرگ آب متعلق به دوره هخامنشی بریزد و آن‌جا کاربرهای تازه‌ای برایش تعریف شود. احیاء این استخر یا مخزن بزرگ آب، بازگرداندن سیستم آبرسانی محوطه به دوره هخامنشی خواهد بود. اما محوطه باستانی نقش رستم نیاز به مرمت‌ها، مراقبت‌ها، حفاظت‌ها و توجه بیشتر دارد. این محوطه پس از 2500 سال در خطر است و اگر این مراقبت‌ها به طور منظم و دقیق، هرساله انجام نشود، آرامگاه شاهان هخامنشی بیشتر از قبل در خطر فرسایش و نابودی قرار می‌گیرند.

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

ویدیو / هنرمندی خیره‌کننده "جواد عزتی" در «آتابای» و تسلط بی‌عیب و نقص او به زبان ترکی؛ تمرین بی‌وقفه یا نبوغ خدادادی؟

تصویر / همکاری ذهن‌های بزرگ؛ فیثاغورس یونانی و مهندس جوان در دل آتن و رمزگشایی از محاسبات ریاضی!

بازی فکری؛ اگه از نوادگان نخبه‌هایی، پاسخ عبارت آخر را پیدا کن!

تصویری ناب و کمتر دیده شده از شاملو خوانی رهبر معظم انقلاب

تست هوش/ با توجه به توضیحات سن برادر کوچکتر را پیدا کنید

آدامس؛ دوست یا دشمن دهان؟ / بررسی فواید و مضرات جویدن برای سلامت دندان‌ها

ویدیو / آموزش «میوه‌ها و سبزیجات» به زبان ترکی استانبولی

آموزش قدم به قدم نحوه انتقال تتر (USDT) در تلگرام/ راهنمای کامل برای ارسال آسان ارز دیجیتال

ویدیو / حکایت جالب و شنیدنی از کلیله و دمنه؛ «کلاغ و مار»

بوتاکس معده بهترین روش برای لاغری بانوان

خطای دید/ یک زن در تصویر پنهان شده، فقط تیزهوش‌ها و تیزبین‌ها می‌توانند پیدا کنند

ویدیو / اولین جرقه‌های بانکداری مدرن؛ کارت بانکی هخامنشیان و شاهکار مدیریت مالی در ایران باستان

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

تست هوش/ با توجه به توضیحات سن برادر کوچکتر را پیدا کنید

(ویدیو) شیخ‌های عربستان جلوی بهرام افشاری با این عربی حرف زدنش کم میارن!😂😂 / تسلط بی‌عیب و نقص کارگردان «هفتاد سی» به زبان عربی

ویدئو| اطلاعات عمومی فوق‌العاده‌ی «حامد آهنگی» در خندوانه که موجب غش داور شد/ رامبد جوان: وایستا!!! مغزم از کار افتاد انقد خندیدم😁

(ویدیو) این سکانس از «لیسانسه‌ها» رو نبینی از کفت رفته!😂😂 / ماجرای جنجالی خواستگاری هوتن شکیبا با کمک گرفتن از زبان فرانسوی

آدامس؛ دوست یا دشمن دهان؟ / بررسی فواید و مضرات جویدن برای سلامت دندان‌ها

تصویر / همکاری ذهن‌های بزرگ؛ فیثاغورس یونانی و مهندس جوان در دل آتن و رمزگشایی از محاسبات ریاضی!

ویدیو / آموزش «میوه‌ها و سبزیجات» به زبان ترکی استانبولی

ویدیو / حکایت جالب و شنیدنی از کلیله و دمنه؛ «کلاغ و مار»

ویدئو| رونمایی آناهیتا از مدارک بین‌المللی‌اش: از فرانسه گرفته تا مادام مینوئل اتریش/ پدر ملیسا با شنیدن این کمالات عاشق «دراز مهربون» شد😂😍

خطای دید/ یک زن در تصویر پنهان شده، فقط تیزهوش‌ها و تیزبین‌ها می‌توانند پیدا کنند

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

نگاهی به تصاویر نشست پرحاشیه روز دانشجو در دانشگاه علامه طباطبائی/ فاطمه مهاجرانی زیر فشار انتقادات دانشگاه علامه را ترک کرد

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

ویدیو/نقش اول فیلم «هفتاد سی» راز بزرگ زندگی‌اش را افشا کرد/ بهرام افشاری: من دیوونم، نسخه‌ی پزشکی هم دارم🤯

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

ویدیو| آوای عشق و ارادت؛ شعرخوانی «استاد شهریار» در مدح مولی الموحدین علی (ع)

تصویر / گفتگوی علمی افلاطون و اینشتین در دل آتن؛ جایی که فلسفه و فیزیک دست در دست هم مرزهای علم را می‌شکند

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی‌تبار دوست صمیمی مریم میرزاخانی

عکس| جواب دانش‌آموز ایرانی به سوال ادبیات حماسه آفرید/ بزرگوار تو اعتماد‎‌به‌نفس و خلاقیت غوطه‌وره😂

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» حال امروزتو خوب می‌کنه / جواد رضویان تصمیم گرفته بینیشو عمل کنه😁/ دکتر مهران غفوریان: داروی بیهوشی نداریم، با کف پام بیام رو صورتت

بازی فکری؛ اگه فکر میکنی چشات به تیزبینی عقاب در کمتر از 4 ثانیه ماهی منحصر‌به فرد رو پیدا کن

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

(ویدیو) تعبیر جالب بازیگر نقش «شهریار» در مورد ارزش زندگی در قالب چند بیت شعر! / اردشیر رستمی: به راحتی می‌توان بیزار شد از این هستی ملال‌آور...

جعبه کمک‌های اولیه حقوقی سوفیانیوز؛ قسمت دهم | «ترک منزل توسط زن و پیامدهای قانونی آن» در حقوق ایران

طرفداران Squid Game آماده باشید؛ نتفلیکس و دولینگو شما را کره‌ای زبان می‌کنند!

ویدیو / پرونده‌ای برای 30 سالگی فیلم محبوب «کلاه‌قرمزی و پسرخاله» ساخته ایرج طهماسب؛ پسربچه‌ ای با کلاه قرمز و یک قلب اسفنجی

حضور دانشگاه تهران با 90 دستاورد پژوهشی در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار

تست هوش / اگه فکر می‌کنی که خدای هوشی بگو ببینم توی این تصویر از کدوم حیوان فقط یه دونه هست؟!

شغل جدید و جنجالی هوش مصنوعی؛ جزوه‌نویسی و انجام تکالیف دانشجویی به‌جای شما!

(ویدیو) نهایت هنر و ذوق یک جوان در اجرای دیالوگ معروف خسرو شکیبایی به سبک سنتی / ببین دلخوری، باش، عصبانی هستی، باش، قهری، باش...

(ویدیو) این سکانس از «لیسانسه‌ها» رو نبینی از کفت رفته!😂😂 / ماجرای جنجالی خواستگاری هوتن شکیبا با کمک گرفتن از زبان فرانسوی

آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش 23 آذر برگزار می‌شود

افشاگری دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تعیین تکلیف وضعیت 16 رییس دانشگاه در هفته آینده + جزئیات ایده جنجالی رییس‌جمهور برای اصلاح سهمیه‌ها

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

تصویر / گفتگوی علمی افلاطون و اینشتین در دل آتن؛ جایی که فلسفه و فیزیک دست در دست هم مرزهای علم را می‌شکند

نگاهی به تصاویر نشست پرحاشیه روز دانشجو در دانشگاه علامه طباطبائی/ فاطمه مهاجرانی زیر فشار انتقادات دانشگاه علامه را ترک کرد

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو| آوای عشق و ارادت؛ شعرخوانی «استاد شهریار» در مدح مولی الموحدین علی (ع)

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

ویدئو/«رستم و تهمینه»؛ داستان عشقی که جسورانه آغاز شد و به تراژدی‌ جاودانه ختم شد/ افسانه‌ای شگفت‌انگیز از شاهنامه فردوسی که تاریخ‌ساز شد

ویدیو/حماسه‌سازی عجیب و غریب و خنده‌دار «مهران غفوریان» با انگلیسی دست‌وپا شکسته در برزیل/ مهران مدیری ریسه رفت از خنده😂

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

نگاهی به نقاشی‌های «پروفسور مریم میرزاخانی»؛ الهام از هنر برای حل معماهای پیچیده ریاضی با نبوغ خلاقانه و بی‌مثال یک دانشمند ایرانی

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی فضایی نمی‌توانند آب‌نبات را در 3 ثانیه میان بستنی قیفی‌ها پیدا کنند

تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

عکس/ طنز تلخ تاریخ! نگاهی به کارنامه احمدشاه قاجار و نمرات خیره‌کننده او/ رنگ رخساره نمرات خبر می‌دهد از مملکت‌داری شاهکار اعلی‌حضرت همایون😂

پیکاسو؟ نه ممنون؛ ما خودمون رضا شفیعی جم داریم! / مروری بر طراحی‌ها و نقاشی‌های رضا شفیعی جم زامبیِ «جوکر»

تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند الگوی مناسب کندوی زنبورعسل را در 5 ثانیه کشف کنند

«نوستالژی‌ اگر آدم بود»؛ بازگشتی به روزهای خوش دهه 50 و 60 با طراحی‌های علی میری، نقاش محبوب مشهدی/ تلویزیون خود خودشه😁

کاهش تأثیر معدل به 40 درصد در کنکور 1404؛ چند برابر شدن استرس دانش‌آموزان

تست هوش المپیادی/ حتی افرادی با ضریب هوشی " انیشتین" نمی‌توانند این معمای المپیادی را در عرض 4 ثانیه حل کنند

نگاهی به نامه‌های آتشین و عاشقانه دوران قاجار/ «قربان چشم‌های قشنگت، عکسی التفات بفرمایید»

ویدیو / هنرمندی خیره‌کننده "جواد عزتی" در «آتابای» و تسلط بی‌عیب و نقص او به زبان ترکی؛ تمرین بی‌وقفه یا نبوغ خدادادی؟

ویدیو / آموزش «میوه‌ها و سبزیجات» به زبان ترکی استانبولی

ویدیو / حکایت جالب و شنیدنی از کلیله و دمنه؛ «کلاغ و مار»

ویدیو / اولین جرقه‌های بانکداری مدرن؛ کارت بانکی هخامنشیان و شاهکار مدیریت مالی در ایران باستان

ویدئو| رونمایی آناهیتا از مدارک بین‌المللی‌اش: از فرانسه گرفته تا مادام مینوئل اتریش/ پدر ملیسا با شنیدن این کمالات عاشق «دراز مهربون» شد😂😍

ویدیو| روایت جذاب اردشیر رستمی درباره شکوه حیرت‌انگیز منظومه سهندیه «استاد شهریار»؛ میراثی جاودانه در ادبیات ایران

ویدئو| «ژنده‌رزم»؛ قربانی خشم و شتاب‌زدگی رستم

ویدیو / آیا شستشوی چشم با "چای" ضرر دارد؟

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روز بیست‌ودوم: پنجاه اسم پرکاربرد

ویدیو / وقتی حاضری برای پول، «تخت جمشید» رو هم جعل کنی!

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

(ویدیو) شیخ‌های عربستان جلوی بهرام افشاری با این عربی حرف زدنش کم میارن!😂😂 / تسلط بی‌عیب و نقص کارگردان «هفتاد سی» به زبان عربی

ویدئو| اطلاعات عمومی فوق‌العاده‌ی «حامد آهنگی» در خندوانه که موجب غش داور شد/ رامبد جوان: وایستا!!! مغزم از کار افتاد انقد خندیدم😁

(ویدیو) این سکانس از «لیسانسه‌ها» رو نبینی از کفت رفته!😂😂 / ماجرای جنجالی خواستگاری هوتن شکیبا با کمک گرفتن از زبان فرانسوی

ویدیو / آموزش «میوه‌ها و سبزیجات» به زبان ترکی استانبولی

ویدیو / حکایت جالب و شنیدنی از کلیله و دمنه؛ «کلاغ و مار»

ویدئو| رونمایی آناهیتا از مدارک بین‌المللی‌اش: از فرانسه گرفته تا مادام مینوئل اتریش/ پدر ملیسا با شنیدن این کمالات عاشق «دراز مهربون» شد😂😍

(ویدیو) نهایت هنر و ذوق یک جوان در اجرای دیالوگ معروف خسرو شکیبایی به سبک سنتی / ببین دلخوری، باش، عصبانی هستی، باش، قهری، باش...

ویدیو / وقتی حاضری برای پول، «تخت جمشید» رو هم جعل کنی!

(ویدیو) لذت بی‌پایان شنیدن شعر از زبان استاد شمس لنگرودی در «اکنون» / آرام باش عزیز من، آرام باش؛ حکایت دریاست زندگی...

ویدیو| روایت جذاب اردشیر رستمی درباره شکوه حیرت‌انگیز منظومه سهندیه «استاد شهریار»؛ میراثی جاودانه در ادبیات ایران

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

ویدیو/نقش اول فیلم «هفتاد سی» راز بزرگ زندگی‌اش را افشا کرد/ بهرام افشاری: من دیوونم، نسخه‌ی پزشکی هم دارم🤯

ویدیو| آوای عشق و ارادت؛ شعرخوانی «استاد شهریار» در مدح مولی الموحدین علی (ع)

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن «دختر و کامیون بستنی» قسمت اول/ همراه با زیرنویس فارسی

(ویدئو) هوشنگ ابتهاج: ای‌کاش زبان مادری من ترکی بود، فقط به خاطر «حیدربابای شهریار»

ویدیو آموزشی / یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن پرطرفدار «Up» همراه با زیرنویس فارسی چسبیده

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» حال امروزتو خوب می‌کنه / جواد رضویان تصمیم گرفته بینیشو عمل کنه😁/ دکتر مهران غفوریان: داروی بیهوشی نداریم، با کف پام بیام رو صورتت

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

ویدئو| عظیم‌ترین پروژه معماری جهان «برج خلیفه» با اون دبدبه و کبکبه، یه باگ فوق مسخره داره که آبروی اماراتی‌ها رو برده😂

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

(ویدئو) / «پروفسور مریم میرزاخانی»: ریاضی همیشه علاقه اصلی من نبود، من علاقه زیادی به خواندن رمان داشتم و فکر می‌کردم یه روزی نویسنده بشم!

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

(ویدیو) تعبیر جالب بازیگر نقش «شهریار» در مورد ارزش زندگی در قالب چند بیت شعر! / اردشیر رستمی: به راحتی می‌توان بیزار شد از این هستی ملال‌آور...

ویدیو / پرونده‌ای برای 30 سالگی فیلم محبوب «کلاه‌قرمزی و پسرخاله» ساخته ایرج طهماسب؛ پسربچه‌ ای با کلاه قرمز و یک قلب اسفنجی

(ویدیو) نهایت هنر و ذوق یک جوان در اجرای دیالوگ معروف خسرو شکیبایی به سبک سنتی / ببین دلخوری، باش، عصبانی هستی، باش، قهری، باش...

(ویدیو) این سکانس از «لیسانسه‌ها» رو نبینی از کفت رفته!😂😂 / ماجرای جنجالی خواستگاری هوتن شکیبا با کمک گرفتن از زبان فرانسوی

(ویدیو) شیخ‌های عربستان جلوی بهرام افشاری با این عربی حرف زدنش کم میارن!😂😂 / تسلط بی‌عیب و نقص کارگردان «هفتاد سی» به زبان عربی

چند توصیه طلایی و غیرقابل چشم‌پوشی برای حفظ سلامتی در روزهای آلودگی هوا

(ویدیو) لذت بی‌پایان شنیدن شعر از زبان استاد شمس لنگرودی در «اکنون» / آرام باش عزیز من، آرام باش؛ حکایت دریاست زندگی...

ویدئو| اطلاعات عمومی فوق‌العاده‌ی «حامد آهنگی» در خندوانه که موجب غش داور شد/ رامبد جوان: وایستا!!! مغزم از کار افتاد انقد خندیدم😁

ویدیو / حامد آهنگی در «جوکر»؛ وقتی مشاعره به جای شعر، به شوخی ختم می‌شود!😂😂

ویدیو / وقتی حاضری برای پول، «تخت جمشید» رو هم جعل کنی!

(ویدئو) چالش شگفت‌انگیز یادگیری «زبان آلمانی» در 30 روز با سوفیانیوز؛ روز بیست‌ودوم: پنجاه اسم پرکاربرد

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ویدئو| سفری حیرت‌انگیز به اعماق تاریخ قاجار: شنیدن صدای واقعی مظفرالدین‌شاه قاجار در گفت‌وگویی نادر با اتابک اعظم در سال 1284

ویدیو| آوای عشق و ارادت؛ شعرخوانی «استاد شهریار» در مدح مولی الموحدین علی (ع)

(ویدئو) معجزه هنر در شیراز؛ شاهکار دانشجویان خلاق که درخت خشکیده را به اثری زنده و تماشایی تبدیل کرد!

ویدئو/«رستم و تهمینه»؛ داستان عشقی که جسورانه آغاز شد و به تراژدی‌ جاودانه ختم شد/ افسانه‌ای شگفت‌انگیز از شاهنامه فردوسی که تاریخ‌ساز شد

ویدیو/حماسه‌سازی عجیب و غریب و خنده‌دار «مهران غفوریان» با انگلیسی دست‌وپا شکسته در برزیل/ مهران مدیری ریسه رفت از خنده😂

ویدئو| «انیشتین» از یک اشتباه تاریخی در جوکر2 پرده برداشت/ غلامرضا نیکخواه: استاد می‌فرماین من بمبو کشف نکردم فقط الکل رو کشف کردم😁

ویدئو/ یادگیری زبان انگلیسی با انیمیشن «دختر و کامیون بستنی» قسمت اول/ همراه با زیرنویس فارسی

ویدئو/ ماجرای سقوط کیکاووس از آسمان؛ رویای پرواز که او را به بند دیوان کشاند

ویدیو / دکلمه خوانی فوق العاده دلنشین پدر طنز ایران؛ آقای مدیری جیگرمون کباب شد با این سوز و گدازی که شما شعر میخونی...

ویدئو/ «چغازنبیل»؛ معبدی که ردپای بازیگوشی یک کودک ایلامی را برای 3300 سال به یادگار نگه داشته است

ویدئو| «گلسا شمسی‌پور»، نابغه‌ی کوچک شهرکردی که برنامه‌نویسی را خلاقانه‌تر از حرفه‌ای‌ها انجام می‌دهد و بهترین کدنویس جهان شد

ویدئو| «آرش آمرزش» نابغه‌ی کوچک برنامه‌ی حالا خورشید "رضا رشیدپور"، حالا شیمی را بهتر از دانشجویان و ساده‌تر از معلمان حرفه‌ای تدریس می‌کند

بانکداری شگفت‌انگیز ایران باستان؛ میراثی از هوش مالی و تدبیر / شاهکار مالی هخامنشیان با سیستم بانکی حیرت‌انگیز

ویدیو| از دورریختنی‌ها تا خلق شاهکارهایی فراتر از تخیل؛ هنرمندی که با کارتن‌های بازیافتی وسایلی می‌سازد که دنیا را شگفت‌زده کرده است / فقط مجسمه‌ی عروسک🤯

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

ویدئو/ از پسر کارگر با معدل 11.5 تا تاریخ‌سازی در کنکور/ «رستگار رحمانی»، تنها جانشین شایسته پروفسور سمیعی در دنیای پزشکی ایران

(ویدئو) نگاهی به خانۀ باصفای پدر استاد شهریار در روستای خشکناب/ خانه‌ای که شاعر شعرهای ترکی در آن متولد شد

ویدیو / نغمه جگرسوزِ عشق و احترام و ارادت؛ شعرخوانی دلنشین استاد شهریار در مدح حضرت فاطمه (س)

ویدئویی از «مجری برنامه حالا خورشید» در حال تدریس در دانشگاه/ رضا رشیدپور: دانشجویان گرامی هنگام فیلمبرداری از من اطلاع دهند که لاغر باشم!!!

ترکیب تکنولوژی پیشرفته با رفاه شهری؛ خودنمایی ایستگاه‌های اتوبوس هوشمند کره جنوبی در سطح شهر

(ویدئو) خاطره‌بازی ناب با آهنگ‌های نوستالژیک دهه شصت و هفتاد/ ملودی‌هایی که هنوز بوی مدرسه میدن و حال و هوای بچگی رو زنده می‌کنن

ویدیو / هنرمندی خیره‌کننده "جواد عزتی" در «آتابای» و تسلط بی‌عیب و نقص او به زبان ترکی؛ تمرین بی‌وقفه یا نبوغ خدادادی؟
ویدیو / هنرمندی خیره‌کننده "جواد عزتی" در «آتابای» و تسلط بی‌عیب و نقص او به زبان ترکی؛ تمرین بی‌وقفه یا نبوغ خدادادی؟
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
صفر تا 100 چاپ مقاله در مجلات معتبر با ویدئوی آموزشی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
استخراج فوری مقاله از پایان‌نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه