به سبک رتبه‌ برتری‌ها درس بخوانید!

انتشار 10 اسفند 1402

سوفیانیوز: برای کنکور سال بعد زمان محدودی در اختیار دارید و حجم کارهای پیش‌رو زیاد است. هرچند زمان محدود باشد شما می‌توانید از معجزه‌ای به نام برنامه‌ریزی استفاده کرده و برای کنکور سال بعد آماده شوید، بنابراین بهتر است که قبل از شروع سال تحصیلی این اصول را یاد بگیرید و تمرین کنید.

به سبک رتبه‌ برتری‌ها درس بخوانید!

چرا باید برای کنکور برنامه‌ریزی کنیم؟

اولین سوالی که اکثر داوطلبان کنکور سراسری از ما می‌پرسند این است که اصلا چرا باید برنامه‌‌ریزی کنم و برنامه‌‌ریزی چه فایده‌ای برای من دارد؟ من دوست دارم ابتدا با دلایل منطقی شما را مجاب کنم که به برنامه‌‌ریزی احتیاج دارید و در گام بعدی شما را با اصول کلی برنامه‌‌ریزی برای موفقیت در کنکور سراسری آشنا کنم.

فرض می‌کنیم که شما به عنوان یک داوطلب کنکور سراسری، یک سال زمان در اختیار دارید تا مطالب هر سه پایه دبیرستان را مطالعه کنید با این هدف که بتوانید در رقابت سخت و تنگاتنگ کنکور، به رشته دانشگاهی دلخواه خود برسید. اکثر داوطلبان گول این زمان به ظاهر طولانی را می‌خورند و تصور می‌کنند وقت بسیار زیادی در اختیار دارند؛ اما به چند نکته توجه کنید:

  • در این یک سال باید درس سه سال قبل را به خوبی بخوانید، منظم مرور کنید و جمع‌بندی خوبی داشته باشید.

  • اگر هدفی بزرگی دارید، قطعا رقبای سرسختی هم خواهید داشت که با برنامه‌ریزی حرکت می‌کنند.

  • لازم است یک دید کلی داشته باشید؛ در طول این یک سال در هر بازه زمانی قرار است چه کارهایی انجام دهید، مثلا هر هفته برای هر درس چند ساعت مطالعه داشته باشید تا یک دور آن درس را تمام کنید، کی مطالب را مرور کنید، کی جمع‌بندی کنید و…

  • باید در کنار درس خواندن به اندازه کافی استراحت و تفریح داشته باشید، قرار نیست در طی این یک سال به یک انسان تک بعدی تبدیل شوید؛ پس باید بتوانید بین زمان مطالعه و استراحت‌تان تعادل را برقرار کنید.

  • وقتی برنامه‌ریزی نداشته باشید، حجم زیادی از زمان شما هدر می‌رود بدون آنکه کار مفیدی کرده باشید یا حتی حواستان باشد که وقت شما دارد تلف می‌شود.

    برنامه‌ریزی

استارت برای کنکور

یکی از مهم‌ترین نکاتی که برای موفقیت در کنکور سراسری باید مد نظر قرار دهید، برنامه‌‌ریزی کردن است. بعد از مطالعه این مقاله احتمالاً متوجه شده‌اید که برای استفاده بهینه از زمان، باید یک برنامه اصولی و استاندارد داشته باشید. در این مقاله تلاش کردیم اصول مهم برنامه‌‌ریزی کنکور سراسری را به شما بیاموزیم تا اگر بنا به هر دلیلی به مشاور دسترسی ندارید، از این اصول استفاده کنید.

این مهم‌ترین سوالی است که باید از خودتان بپرسید و لازم است حتما یک جواب واضح و دقیق به خودتان بدهید. مثلا کافی نیست که بگویید هدفم موفقیت در کنکور سراسری است؛ بلکه لازم است دقیقا رشته و شهر مورد علاقه خودتان را مشخص کنید. همچنین اینکه هدفتان را در ذهن داشته باشید کافی نیست؛ بلکه لازم است هدفتان را روی کاغذ بنویسید. این کار از آن جهت اهمیت دارد که هر چقدر هدف شما بزرگتر باشد، به برنامه‌‌ریزی دقیق‌تری نیاز خواهید داشت.

قدم بعدی این است که برنامه‌ریزی را دقیقا مطابق توانایی‌های خودتان انجام دهید؛ شما به یک برنامه‌ریزی منطقی و واقع بینانه نیاز دارید. طبیعتاً اگر دانش‌آموز هستید و نیمی از زمان خود را در طول روز در مدرسه سپری می‌کنید، نباید یک برنامه‌ریزی سنگین داشته باشید.

برنامه‌ریزی برای داوطلبانی که اصطلاحاً پشت کنکوری هستند، با دانش‌آموزان پایه دوازدهم متفاوت است.

پس گام اول در برنامه‌‌ریزی این است که هدفتان را دقیقاً و با جزئیات مشخص کنید؛ حتما شنیده‌اید که سنگ بزرگ علامت نزدن است! پس بهتر است هدفتان متناسب با توانایی‌هایتان باشد و آن را خیلی واضح بر روی کاغذ بنویسید.

انواع برنامه‌ریزی برای موفقیت در کنکور سراسری 1403

قبل از اینکه کاغذ و خودکار بردارید و شروع به نوشتن برنامه کنید، باید یک اصل مهم را یاد بگیرید؛ در حوزه موفقیت در کنکور سراسری، سه نوع برنامه‌ریزی وجود دارد:

  • برنامه بلند مدت

  • برنامه میان مدت

  • برنامه کوتاه مدت

    برنامه ریزی

    برنامه‌ریزی بلند مدت کنکور

    ابتدا با داشتن یک برنامه بلند مدت، مشخص می‌کنید که از الان تا روز کنکور چند هفته زمان در اختیار دارید و قرار است در هر هفته چه مطالبی را مطالعه کنید. برنامه‌‌ریزی بلند مدت یک دید کلی به شما می‌دهد؛ برای مثال تا هفته دهم قرار است زیست پایه دوازدهم را یک دور مطالعه کنید، یا از یک تاریخ مشخصی به بعد دوران جمع‌بندی شما آغاز می‌شود. به این ترتیب خیالتان راحت می‌شود که مطالب را به موقع مطالعه می‌کنید، منظم مرور می‌کنید و هیچ مطلبی در انتها باقی نخواهد ماند. در اکثر مواقع نوشتن برنامه بلند مدت کار خود دانش‌آموزان نیست؛ بلکه بهتر است این امر را به یک مشاور کنکور محول کنید.

    برنامه‌ریزی میان مدت کنکور

    معمولاً برنامه میان مدت به صورت هفتگی تنظیم می‌شود؛ برای مثال در طول هفته جاری قرار است در کل چند ساعت مطالعه داشته باشید و چه تعداد تست کار کنید، چه دروسی و چه فصولی را باید مطالعه کنید. این برنامه هم بهتر است توسط مشاور ارائه شود.

    برنامه‌ریزی کوتاه مدت کنکور

    برعکس دو برنامه قبلی، این مدل از برنامه‌‌ریزی لازم است توسط خود داوطلب کنکور سراسری انجام شود. توصیه ما به شما این است که بعد از اینکه برنامه بلند مدت و میان مدت را از مشاورتان دریافت کردید، هر شب برای روز بعد برنامه‌‌ریزی کنید؛ مثلاً با خودتان تصمیم بگیرد که روزانه چند ساعت مطالعه کنید، برای هر درس چه تعداد تست بزنید، کدام درس را در ساعات ابتدایی روز بخوانید و مطالعه کدام درس را به ساعات پایانی روز محول کنید. هیچ کس به خوبی خودتان نمی‌تواند برنامه روزانه شما را تنظیم کند؛ زیرا این شما هستید که می‌دانید در کدام بازه زمانی از شبانه روز تمرکز بیشتری دارید؛ پس بهتر است دروسی که در آنها ضعف دارید را در این بازه‌ها مطالعه کنید.

خودشناسی

ممکن است بگویید در حال حاضر بازار مشاوره و برنامه‌‌ریزی تحصیلی داغ است و هر روز انواع روش‌های مشاوره و برنامه‌‌ریزی معرفی می‌شود، طبیعتاً هر موسسه یا مشاوری ادعا می‌کند روش او از سایرین بهتر است.

سوال مهمی که اینجا پیش می‌آید این است که یک برنامه‌‌ریزی درست و اصولی، چه ویژگی‌هایی دارد؟ قبل از بررسی ویژگی‌های یک برنامه خوب، لازم است ابتدا شما یک دید صحیح از توانمندی‌ها و ویژگی‌های شخصی خودتان داشته باشید تا بتوانید تشخیص دهید چه برنامه‌ای برای شما مناسب است.

بعد از اینکه به یک شناخت کلی از خودتان رسیدید، باید ویژگی‌های یک برنامه استاندارد را بشناسید تا اگر خواستید خودتان برنامه‌‌ریزی کنید، حتماً این ویژگی‌ها را در نظر بگیرید. چنانچه برای دریافت برنامه به یک مشاور مراجعه می‌کنید، بررسی کنید که آیا برنامه‌‌ریزی او از اصول برنامه‌نویسی تبعیت می‌کند یا خیر.

برنامه ریزی

برنامه‌ریزی عالی برای موفقیت در کنکور سراسری

همان اندازه که یک برنامه‌‌ریزی استاندارد و دقیق شما را به هدفتان نزدیک کرده و زمان را برای شما ذخیره می‌کند، یک برنامه‌‌ریزی اشتباه و غیر اصولی می‌تواند شما را فرسنگ‌ها از هدفتان دور کند و فقط باعث سردرگمی شما شود؛ پس دقت کنید که صرفاً داشتن برنامه‌ریزی کنکور کافی نیست، برنامه‌‌ریزی صحیح ویژگی‌هایی دارد که باید حتماً رعایت شوند.

در ادامه ویژگی‌های یک برنامه‌‌ریزی خوب برای موفقیت در کنکور سراسری را مورد بررسی قرار می‌دهیم:

  • برنامه باید استاندارد و منطقی باشد و ویژگی‌های مانند سطح علمی، پایه درسی، وقت، پشتکار و.. دانش‌آموزان در آن لحاظ شده باشد.

  • یک برنامه مفید، برنامه‌ای است که شخصی‌سازی شده است؛ یعنی دقیقاً متناسب هر فرد تنظیم شده باشد. اینکه یک برنامه را همزمان و بدون هیچ تغییری به چند داوطلب بدهیم، به هیچ وجه استاندارد نیست.

  • برنامه باید واضح باشد؛ یعنی دقیقاً مشخص کند که متناسب با توانایی و هدف هر شخص، او چند ساعت باید مطالعه کند، در هر درسی چه تعداد تست کار کند و…

  • یک برنامه اصولی و قابل اجرا، برنامه‌ای است که انعطاف‌پذیری کافی را دارد طوری که در هر زمان با توجه به نیاز داوطلب بتوانیم آن را کمی تغییر دهیم.

  • در هر برنامه باید زمان‌هایی برای استراحت و تفریح در نظر گرفته شود. به علاوه یک برنامه خوب همه اتفاقاتی که ممکن است در حین مطالعه برای داوطلبان پیش آید را در نظر می‌گیرد و شامل قسمت‌های جبرانی هم هست.

  • هنگام برنامه‌ریزی باید سرعت مطالعه داوطلب، اهمیت و ضریب دروس و نیز بازه زمانی که در آن قرار داریم، مد نظر قرار گیرد؛ برای مثال برنامه‌ریزی در دوران جمع‌بندی باید با برنامه‌ریزی در طول سال تحصیلی متفاوت است.

    برنامه ریزی

منظور از برنامه شخصی‌سازی شده برای کنکور چیست؟

در پاراگراف قبلی و در قسمت ویژگی‌های یک برنامه استاندارد، گفتیم که یک برنامه اصولی باید برای هر داوطلبی شخصی‌سازی شود. منظور ما از این جمله این است که برنامه‌‌ریزی برای کنکور سراسری اصول خاصی دارد که باید حتما رعایت شود اما هیچ دو برنامه‌ای نباید دقیقا مشابه هم تنظیم شوند. هر داوطلبی با داوطلب دیگر از نظر سطح علمی، ویژگی‌های شخصیتی، توانمندی‌ها و قابلیت‌ها، نقاط قوت و ضعف و نیز اهداف متفاوت است.

یک برنامه کنکور هر چقدر هم از روی اصول نوشته شده باشد و دقیق و استاندارد باشد، تنها زمانی به درد شما می‌خورد که بتوانید با آن ارتباط برقرار کنید و به نتیجه دلخواهتان برسید.

نه تنها یک برنامه اصولی باید مختص هر داوطلب تنظیم شود، بلکه برای هر بازه زمانی باید یک برنامه مخصوص تنظیم شود. مثلاً در دوران جمع‌بندی که شامل هفته‌های پایانی است، داوطلبان باید هر سه روز یک بار آزمون‌های استاندارد کار کنند، آزمون‌ها را با دقت تحلیل کنند و برنامه‌ ریزی خود را منطبق با تحلیل آزمون‌هایشان تنظیم کنند.

برنامه ریزی

برنامه ریزی

برنامه‌ریزی برای دانش‌آموزان سال آخری

آیا لازم است دانش‌آموزان دهمی و یازدهمی هم برنامه داشته باشند یا برنامه‌‌ریزی فقط مخصوص داوطلبان کنکور سراسری است؟ اگرچه سال کنکور اهمیت زیادی دارد و بسیار حساس و سرنوشت‌ساز است؛ اما برای موفقیت در کنکور سراسری، داوطلبان باید برنامه‌ریزی را از سال‌های گذشته آموخته باشند و به اندازه کافی تمرین کرده باشند.

اصول برنامه‌‌ریزی برای دانش‌آموزان دهمی و یازدهمی با داوطلبان کنکور سراسری متفاوت است؛ طبیعتاً برنامه دانش‌آموزان دهمی و یازدهمی سبک‌تر از داوطلبان کنکور سراسری است. حتی اجازه دهید به عقب‌تر هم برویم؛ بهتر است بگوییم عادت برنامه‌‌ریزی کردن و طبق برنامه عمل کردن، باید از سال‌ها قبل در دانش‌آموزان ایجاد شود. در تنظیم برنامه مخصوص دانش‌آموزان دهمی و یازدهمی، هدف گذاری ما متفاوت است.

هدف از برنامه‌‌ریزی کردن برای این دانش‌آموزان، کسب نمرات عالی در امتحانات مدرسه است. به علاوه به عنوان یک دانش‌آموز دهمی یا یازدهمی یادتان باشد که هر سال تمام مشکلات خود را مرتفع کنید و نقاط ضعفتان را به امید جبران کردن در سال کنکور، به سال‌های بالاتر منتقل نکنید.

ارزش‌گذاری دروس

فرض کنید می‌خواهید در طول هفته 60 ساعت مطالعه کنید؛ سوال مهم و اساسی این است که از این 60 ساعت سهم هر درس چقدر است و چه عاملی سهم هر درس را مشخص می‌کند؟

یکی از اصول مهم برنامه‌‌ریزی این است که دو سوم از زمان کل مطالعه شما باید به درس‌های اختصاصی و یک سوم آن به مطالعه درس‌های عمومی اختصاص پیدا کند.

البته این موضوع بیشتر برای دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم کاربرد دارد؛ زیرا همان طور که می‌دانید، از سال آینده در کنکور سراسری سوالی از دروس عمومی طرح نمی‌شود. اما اگر دانش‌آموز هستید، لازم است به اندازه کافی برای مطالعه دروس عمومی وقت صرف کنید تا بتوانید در امتحانات نهایی نمره خوبی کسب کنید.

یک اصل دیگر که در برنامه‌ریزی کنکور مطرح می‌شود، اهمیت ضرایب درس‌ها است. برای مثال چون ضریب درس زیست‌شناسی 12 است، بهتر است در طول هفته این درس حداقل 12 ساعت مطالعه شود اما مثلاً باید برای درس شیمی 9 ساعت در نظر بگیرید. البته این موضوع همیشگی نیست؛ اگر در یک درس واقعاً قوی هستید و در عوض در درس دیگری به شدت ضعف دارید، می‌توانید 25 درصد از زمان درس قوی‌تر کم کنید و به زمان مطالعه درس ضعیف اضافه کنید.

برنامه ریزی

نکات ساده برای برنامه‌ریزی کنکور

قبل از هرچیزی یادتان باشد که اگرچه برنامه‌‌ریزی کردن برای کنکور در نگاه اول کار بسیار راحتی به نظر می‌رسد اما اصول خاص خود را دارد و در ضمن همانطور که قبلاً هم گفتیم، یک برنامه‌‌ریزی غلط و غیراصولی، بسیار به شما ضرر خواهد زد.

پس توصیه ما این است که برنامه‌‌ریزی کردن را به عهده یک مشاور باتجربه بگذارید و ترجیحاً خودتان برنامه‌‌ریزی نکنید؛ البته تنظیم برنامه کوتاه مدت یا روزانه به عهده خود شما است. اگر به هر دلیلی به مشاور دسترسی نداشتید و مجبور شدید خودتان شخصاً وظیفه برنامه‌‌ریزی کردن را به عهده بگیرید، به چند نکته ساده اما مهم که در ادامه بیان می‌شوند، توجه کنید:

  • در نوشتن برنامه روزانه خود، اصل تنوع موضوعات را رعایت کنید. دوران بقچه‌ای خواندن تمام شده است و لازم است هر روز به طور همزمان چند درس مختلف را مطالعه کنید.

  • در تنظیم برنامه‌تان از اصل تعادل غافل نشوید؛ برای مثال برخی از داوطلبان کنکور تجربی، به درس زیست‌شناسی بیش از حد اهمیت می‌دهند و از مطالعه درس ریاضی غافل می‌شوند. فراموش نکنید همه درس‌ها برای ما مهم هستند و لازم است به هر درسی به اندازه نیاز اهمیت دهید.

  • از بی‌وقفه درس خواندن جداً خودداری کنید؛ حتما بعد از یک بازه مطالعاتی مثلاً یک و نیم ساعته، به اندازه 20 دقیقه استراحت کنید.

  • بازه زمانی که به مطالعه هر درس اختصاص می‌دهید، به حجم مطالب و نیز درجه سختی آنها بستگی دارد.

  • هنگام نوشتن برنامه ساعاتی را برای استراحت هفتگی و تفریح در نظر بگیرید؛ مثلاً می‌توانید روزهای جمعه عصر را کاملا به استراحت و تفریح اختصاص دهید تا هفته بعد را پر انرژی آغاز کنید.

  • در زمان برنامه‌ریزی کردن، حتما پیش نیازها را در نظر بگیرید؛ زیرا گاهی یک مطلب از یک پایه دیگر، پیش نیاز مطلب مورد نظر شما است و باید از قبل یا به صورت همزمان مطالعه شود.

  • هرشب قبل از خواب عملکرد آن روز را به دقت مورد بررسی قرار دهید و برای روز بعد برنامه‌ریزی کنید.

  • اگر در یک درس خاص ضعف دارید، بهتر است هر شب زمان کوتاهی را به مطالعه و مرور آن درس اختصاص دهید.

  • هنگام برنامه‌ریزی کردن، مرور را از یاد نبرید. یادتان باشد که حتی اگر یک درس را عالی مطالعه کنید اما در بازه‌های زمانی مشخصی آن مطالب را مرور نکنید، عمده آن‌ها را فراموش خواهید کرد و به عبارت دیگر تمام تلاش‌های شما به هدر می‌رود.

    برنامه ریزی

برنامه‌ریزی برای مرور درس‌ها

یکی از مواردی که برخی از مشاوران کنکور در آن ضعف دارند، گذاشتن مرورهای منظم برای به حداقل رساندن فراموشی مطالب است. طبق تحقیقات ابینگهاوس که پیش‌تر به آن‌ پرداختیم؛ مرور صحیح مطالب طی پنج مرحله انجام می‌شود:

  1. اولین مرحله مرور یک روز بعد از مطالعه یک مطلب است.

  2. مرحله دوم سه روز بعد از مطالعه اولیه مطلب.

  3. مرحله سوم ده روز بعد از مطالعه اولیه مطلب مورد نظر.

  4. چهارمین مرور 30 روز بعد از مطالعه

  5. آخرین مرور بعد از 90 روز است.

تنظیم این مراحل به احتمال زیاد کار سختی برای داوطلبان کنکور سراسری است؛ پس لازم است آن را به یک مشاور باتجربه بسپارند. روش‌های مرور کردن هم بسیار متنوع هستند؛ برای مثال شما می‌توانید برای مرور کردن از خلاصه‌هایتان استفاده کنید، کتاب یا جزوه را تورق سریع کنید و…

در حال حاضر بهترین روش برای مرور مطالب، آزمون دادن و تحلیل دقیق آزمون است. شما با این کار دقیقاً متوجه می‌شوید که چه مطالبی از هر فصل را فراموش کرده‌اید. به این ترتیب نقاط ضعف شما مشخص می‌شوند و شما دقیقاً به سراغ قسمت‌هایی که فراموش کرده‌اید می‌روید و نه کل کتاب یا یک فصل؛ با این روش در زمان‌تان صرفه جویی می‌کنید.

برنامه ریزی

پایگاه خبری سوفیانیوز را در تلگرام دنبال کنید.
لطفا امتیاز خود را ثبت کنید
1 5
  ارسال به دوستان:

نظرات و دیدگاه های کاربران

سوال یا دیدگاه شما
اختیاری
اختیاری (نمایش داده نخواهد شد)
ضروری

(تصاویر جالب و دیدنی) نگاهی به چیدمان ساده اتاق رتبه یک کنکور ریاضی، امیرحسین سلیمانی و خودنمایی ساعت و ماشین‌حساب روی میز/ توصیه‌های سلیمانی: گِیم گاهی، اما اینستاگرام هرگز!

خبر داری با مشت مشت استامینوفن خوردن چه بلایی سر خودت میاری؟/ عوارض مصرف بیش از حد استامینوفن

ویدیوی دیده نشده از خبر مرگ سیروس گرجستانی به مادرش توسط علی صادقی / این سکانس سم از «متمهم گریخت» رو از دست ندید/ فقط ضریب هوشی بی‌بی

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

اطلاعات کامل و جامع رشته فیزیوتراپی از بازار کار تا وظایف یک فیزیوتراپیست / هیچ نگرانی برای فارغ التحصیلان رشته فیزیوتراپی وجود ندارد

ویدیو/ ژاله صامتی: کتابفروشی تعطیل شد؛ الان 2 میلیارد قرض داریم/ اعتراف دکتر تراپیست قهوۀ پدری؛ از دست من کاری برنمیاد!

معرفی 10 مورد از بهترین قرص‌های گلو درد و نحوه مصرف آنها /آزیترومایسین یک آنتی‌بیوتیک از دسته ماکرولیدها برای درمان عفونت‌های باکتریایی گلو

ویدیو/ خروج جن مجرد از دریچۀ مترو برای خواستگاری از دانشجویان دختر/ سکانسی دیدنی از مجید صالحی در آخرین مجرد

داروی فلوکستین چیست؟ کاربرد و عوارض مصرف فلوکستین / فلوکستین نوعی داروی ضد افسردگی به‌عنوان مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین

ویدیو/ علاقۀ فیلسوفِ بزرگ، ژان ژاک روسو به زین‌الدین زیدان/ از لهجۀ شیرازی زبان فرانسوی آقوی همساده تا تاکید به سفر به خاطر امباپه

معرفی کامل 4 مورد از ارزان ترین ایرپادهای بازار در رقابت با بهترین‌ها / هندزفری بلوتوث Baseus Encok W04 Pro از بهترین محصولات بیسوس

حتما که نباید کلی هزینه کنی بری باشگاه، بیا اینجا 5 تا برنامه رایگان لاغری بهت معرفی کنم! / قابل نصب روی گوشی‌های هوشمند اندروید و iOS

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند قایق را در میهمانی روباه و لک‌لک پیدا کنند

تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند

ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...

تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند 2 اشتباه را در تصویر اتوبوس پیدا کنند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «پریسا تبریز»، ملقب به "شاهزاده‌ی امنیت گوگل"

(ویدئو) «نوذر»؛ از تاج‌گذاری پرشکوه تا پایانی تلخ در شاهنامه فردوسی و دوران اسطوره‌ای ایران که تاریخ و افسانه را در هم تنید

ویدئو| 5 دقیقه با کوروش بزرگ هخامنشی؛ از گهواره تا گور

(تصاویر جالب و دیدنی) نگاهی به چیدمان ساده اتاق رتبه یک کنکور ریاضی، امیرحسین سلیمانی و خودنمایی ساعت و ماشین‌حساب روی میز/ توصیه‌های سلیمانی: گِیم گاهی، اما اینستاگرام هرگز!

ویدیوی دیده نشده از خبر مرگ سیروس گرجستانی به مادرش توسط علی صادقی / این سکانس سم از «متمهم گریخت» رو از دست ندید/ فقط ضریب هوشی بی‌بی

خبر داری با مشت مشت استامینوفن خوردن چه بلایی سر خودت میاری؟/ عوارض مصرف بیش از حد استامینوفن

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

آموزش و سرگرمی/ خلاقیت قلب‌دار با ساخت کارت‌ پستال سه‌بعدی

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

نگاهی به خلاقیت منحصربه‌فرد مینا مختاری، همسر هنرمند بهرام رادان در عکاسی شاعرانه/ ترکییب زیبای گل لاله زیر انوار طلایی خورشید👌

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

نگاهی به هنر نقاشی خاص و منحصربه‌فرد لیندا کیانی/بی‌تو نه بوی ِخاک نجاتم داد نه شمارش ستاره‌ها تسکینم چرا صدایم کردی چرا ؟سراسیمه و مشتاق سی سال بیهوده ، در انتظار تو ماندم و نیامدی!

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

شاهرخ استخری: همینجوری باور کردن آدم‌ها سخت بود، هوش مصنوعی هم اضافه شد/ تصویرسازی هوش مصنوعی از چهره آینده نباتِ کلاس اولی شاهرخ استخری و سپیده بزمی‌پور

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(عکس) وقتی دانش‌آموزان، ریاضی را به سبک خودشان در برگه امتحانی حل می‌کنند/ پاسخی که بیشتر شبیه هنرهای تجسمی است تا ریاضی/ حیف انیشتین این نخبه رو ندید مُرد😂

خلاقیت دانش‌آموز ایرانی در پاسخ دادن به سوال علوم برگه امتحانی با تلفیق زبان فارسی و زبان مادری‌ ترکی‌اش حماسه آفرید/ معلمش توضیح داده دوز میشه نمک+عکس

به بهانه روز کتاب نگاهی می‌اندازیم به بازیگران مشهوری که کتاب نوشته‌اند/ از بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند گرفته تا محمدرضا شریفی‌نیا و رضا کیانیان

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «قهوه تلخ» روزتو میسازه🤣/ سیامک انصاری: اینارو چجوری حفظ کردی؟ به نظر بنده، مادر هملت چه بد کرد، شوهر کرد/ فقط صداهایی که هادی کاظمی درمیاره

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «پریسا تبریز»، ملقب به "شاهزاده‌ی امنیت گوگل"

وزیر علوم: من غیر سیاسی‌ترین انتصابات را دارم

خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند قایق را در میهمانی روباه و لک‌لک پیدا کنند

تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند

(ویدئو) «نوذر»؛ از تاج‌گذاری پرشکوه تا پایانی تلخ در شاهنامه فردوسی و دوران اسطوره‌ای ایران که تاریخ و افسانه را در هم تنید

ویدئو| 5 دقیقه با کوروش بزرگ هخامنشی؛ از گهواره تا گور

ویدیو/ پیشنهاد وزیر بهداشت به دانشجویان در دومین دورۀ «پیشگامان رهایی»

تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند 2 اشتباه را در تصویر اتوبوس پیدا کنند

ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...

آموزش و سرگرمی/ خلاقیت قلب‌دار با ساخت کارت‌ پستال سه‌بعدی

زمان برگزاری کنکور 1404 مشخص شد

ایلان ماسک، غول فناوری، رکورد جدیدی در دیابلو 4 ثبت کرد! ببینید چطور مرحله 150 را در کمتر از 2 دقیقه به پایان می‌رساند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی

خطای دید اعداد/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند عدد «351 » را از بین اعداد «331» در 3ثانیه پیدا کنند

زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «آلنوش طریان»، مادر اختر فیزیک ایران

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

بازی فکری؛ اگه با هوشت همه رو ذله کردی زیر 5 ثانیه ایموجی متفاوت را پیدا کن

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

وزیر علوم: من غیر سیاسی‌ترین انتصابات را دارم

نگاهی به حال‌ و هوای خانه پدری «پروفسور مریم میرزاخانی» در زمان فوتش/ روحش شاد و یادش گرامی+ تصاویر

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه : لهستان دختران خوشگلی داشت، چشم ما که به آنها افتاد دیگر دوربین را [برای تماشای نمایش] برنداشتیم/ به قول حضرت سعدی: سیر نمی‌شود نظر بس که لطیف منظری

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

سفری با خاطرات ناصرالدین‌شاه: اُتریش دخترهای خوشگل زیاد دارد/ آن دختر خیلی‌ خوشگل‌تر وقتی به من دسته گل داد، مات و مبهوت شدم، نتوانستم راه بروم مردم ملتفت شدند، خندیدند!

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

حضور سه‌قلوهای تبریزی دهه هشتادی در دانشگاه پیام‌نور

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

(عکس) مرور تجمل بی‌پایان چادرهای جشن‌های 2500 ساله در تخت جمشید/ روایتی از پرهزینه‌ترین و پر زرق‌ و برق‌ترین مراسم تاریخ ایران در مهرماه 1350

تست هوش ناسا/ حتی افرادی با ضریب هوشی انوشه انصاری نمی‌توانند سوالی از آزمون ورودی ناسا را در 1 دقیقه پاسخ دهند

بازی فکری؛ اگه چشمای عقاب پیشت لنگ میندازه تو 3 سوت بگو که کدوم دانش‌آموز داره تقلب می‌کنه

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

تست هوش المپیادی/ حتی افرادی با ضریب هوشی «انیشتین» نمی‌توانند «تعداد مثلث‌های» مثلث بزرگتر را در 5 ثانیه تعیین کنند

ویدیوی دیده نشده از خبر مرگ سیروس گرجستانی به مادرش توسط علی صادقی / این سکانس سم از «متمهم گریخت» رو از دست ندید/ فقط ضریب هوشی بی‌بی

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

ویدیو/ ژاله صامتی: کتابفروشی تعطیل شد؛ الان 2 میلیارد قرض داریم/ اعتراف دکتر تراپیست قهوۀ پدری؛ از دست من کاری برنمیاد!

ویدیو/ خروج جن مجرد از دریچۀ مترو برای خواستگاری از دانشجویان دختر/ سکانسی دیدنی از مجید صالحی در آخرین مجرد

ویدیو/ علاقۀ فیلسوفِ بزرگ، ژان ژاک روسو به زین‌الدین زیدان/ از لهجۀ شیرازی زبان فرانسوی آقوی همساده تا تاکید به سفر به خاطر امباپه

آموزش و سرگرمی/ خلاقیت قلب‌دار با ساخت کارت‌ پستال سه‌بعدی

ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...

(ویدئو) «نوذر»؛ از تاج‌گذاری پرشکوه تا پایانی تلخ در شاهنامه فردوسی و دوران اسطوره‌ای ایران که تاریخ و افسانه را در هم تنید

ویدیو/ پیشنهاد وزیر بهداشت به دانشجویان در دومین دورۀ «پیشگامان رهایی»

ویدئو| 5 دقیقه با کوروش بزرگ هخامنشی؛ از گهواره تا گور

(ویدیو) جدیدترین گزارش از پر سر و صداترین ماموریت ناسا / ناسا در جستجوی حیات در قمر یخی اروپا

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...

(ویدئو) «نوذر»؛ از تاج‌گذاری پرشکوه تا پایانی تلخ در شاهنامه فردوسی و دوران اسطوره‌ای ایران که تاریخ و افسانه را در هم تنید

ویدئو| 5 دقیقه با کوروش بزرگ هخامنشی؛ از گهواره تا گور

ویدیوی دیده نشده از خبر مرگ سیروس گرجستانی به مادرش توسط علی صادقی / این سکانس سم از «متمهم گریخت» رو از دست ندید/ فقط ضریب هوشی بی‌بی

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

آموزش و سرگرمی/ خلاقیت قلب‌دار با ساخت کارت‌ پستال سه‌بعدی

ویدیو/ ژاله صامتی: کتابفروشی تعطیل شد؛ الان 2 میلیارد قرض داریم/ اعتراف دکتر تراپیست قهوۀ پدری؛ از دست من کاری برنمیاد!

ویدیو/ پیشنهاد وزیر بهداشت به دانشجویان در دومین دورۀ «پیشگامان رهایی»

ویدیو/ خروج جن مجرد از دریچۀ مترو برای خواستگاری از دانشجویان دختر/ سکانسی دیدنی از مجید صالحی در آخرین مجرد

ویدیو/ علاقۀ فیلسوفِ بزرگ، ژان ژاک روسو به زین‌الدین زیدان/ از لهجۀ شیرازی زبان فرانسوی آقوی همساده تا تاکید به سفر به خاطر امباپه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو می‌سازه😁/ تسط سلاطین طنز «جواد رضویان» و «مهران غفوریان» به زبان‌های اسپانیایی و فیلیپینی/ طبق معمول قیافه مات و مبهوت سیامک انصاری

(ویدئو) حکایت بانگ گاو؛ شاهکاری جاودانه از روانشناسی خلاقانه و هنر درمانگری ابوعلی سینا که تاریخ علم را متحول کرد

ویدیو/ ژاله صامتی: درخواست سونوگرافی مجدد دارم!/ پژمان جمشیدی: نه من بابامو میشناسم

(ویدئو) امین حیایی: معلمم بهم پس گردنی و لگد زد، خودش رفت بالا خورد زمین😁/ از ترسم رفتم قایم شدم/ تا یه هفته الکی ادای بچه‌های علاقه‌مند به درس رو درمیاوردم!

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

(ویدئو) نیما شعبان‌نژاد: زبان انگلیسی فِراره😁/ رامبد جوان: چرا زبان مادریت رو هم فراموش کردی؟!

ویدئو/ هنر موسیقی شگفت‌انگیز همایون شجریان در قلب غرب/ وقتی شهاب حسینی با پلی کردن شاهکاری از او، همه را شیفته کرد و آبروی خود را خرید

ویدیو/ مکالمۀ حرفه‌ای «دیبا زاهدی» به زبان انگلیسی با رئیس هتل/ Your English is good

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ جواد رضویان: ژِئو فیزکُم هه/سیامک انصاری: به چه زبانیه؟ ایتالیایه؟

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «قهوه تلخ» روزتو میسازه🤣/ سیامک انصاری: اینارو چجوری حفظ کردی؟ به نظر بنده، مادر هملت چه بد کرد، شوهر کرد/ فقط صداهایی که هادی کاظمی درمیاره

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس از پشت صحنه «درحاشیه» حالتو خوب می‌کنه/ مهران غفوریان با تسلط حرفه‌ای ضرب‌المثل کره‌ای میگه/ جواد رضویان: نهههه باریک‌‌الله نهههه....

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

علی اوسیوند: 7،8 سال درس خوندم، اینقدر دورۀ دانشجویی تخم‌مرغ خوردم همه فکر کردن یه چیزیمه/ تعجب و خندۀ رامبد جوان از شدت ریلکسی اوسیوند 😂

(ویدئو) رویا بهشتی، دوست صمیمی و المپیادی «پروفسور مریم میرزاخانی»: من و مریم 7 سال راهنمایی و دبیرستان همکلاسی بودیم/ریاضی 16 گرفت، گفت این پایان کار من است!

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ جلوگیری از فاجعه با یک صندلی ساده؛ تکنولوژی شگفت‌انگیز ژاپنی‌ها برای زنده ماندن در زلزله/طراحی خلاقانه‌ای که هم کاربردی است و هم نجات‌بخش

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» لحظات امروزتو شاد می‌کنه / ضرب‌المثل معروف توبه گرگ مرگه با طنز ویژه و منحصربه فرد «جواد رضویان»/ مهران غفوریان: از 4 جهت، فقط شمال رو بلدیم!

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» حال امروزتو خوب می‌کنه / جواد رضویان تصمیم گرفته بینیشو عمل کنه😁/ دکتر مهران غفوریان: داروی بیهوشی نداریم، با کف پام بیام رو صورتت

(ویدئو) «نوذر»؛ از تاج‌گذاری پرشکوه تا پایانی تلخ در شاهنامه فردوسی و دوران اسطوره‌ای ایران که تاریخ و افسانه را در هم تنید

ویدئو| 5 دقیقه با کوروش بزرگ هخامنشی؛ از گهواره تا گور

ویدیو/ پیشنهاد وزیر بهداشت به دانشجویان در دومین دورۀ «پیشگامان رهایی»

ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...

آموزش و سرگرمی/ خلاقیت قلب‌دار با ساخت کارت‌ پستال سه‌بعدی

ویدیو/ علاقۀ فیلسوفِ بزرگ، ژان ژاک روسو به زین‌الدین زیدان/ از لهجۀ شیرازی زبان فرانسوی آقوی همساده تا تاکید به سفر به خاطر امباپه

ویدیو/ خروج جن مجرد از دریچۀ مترو برای خواستگاری از دانشجویان دختر/ سکانسی دیدنی از مجید صالحی در آخرین مجرد

ویدیو/ ژاله صامتی: کتابفروشی تعطیل شد؛ الان 2 میلیارد قرض داریم/ اعتراف دکتر تراپیست قهوۀ پدری؛ از دست من کاری برنمیاد!

ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...

ویدیوی دیده نشده از خبر مرگ سیروس گرجستانی به مادرش توسط علی صادقی / این سکانس سم از «متمهم گریخت» رو از دست ندید/ فقط ضریب هوشی بی‌بی

(ویدئو) تولد پهلوان نامدار ایران، «رستم»؛ آغازی بر افسانه‌ای جاویدان در شاهنامه فردوسی که سرنوشت تاریخ ایران را تغییر داد و حماسه‌ای بی‌پایان آفرید

ویدئو/ «ملک الشعرای بهار»؛ نابغه شعر یا شاعر نابغه؟/ روایتی شگفت‌انگیز از امتحانی که نام او را در تاریخ ادبیات ایران جاودانه کرد

ویدیو| «خاقانی شروانی»، شاعر گمنام آذربایجان که حافظ و مولانا را مسحور کرد

ویدئو| معماری شگفت‌انگیز هخامنشی‌ها؛ شیرهای خشمگین یا خندان؟ راز چهره‌های دوگانه مجسمه‌های سنگی تخت‌جمشید

ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟

ویدئو/ سفری به تاریخ ایران در دل موزه لوور فرانسه؛ وقتی هنر و تمدن ایران باستان، نفس‌ها را در سینه حبس می‌کند

(ویدئو) المیرا دهقانی، یاسمنِ سریال «گرگ و میش»: پدرم دوست داشت من دندانپزشک شم، تو مطبش حتی یه اتاق مجهز هم واسم گذاشته بود/ بعد از اجرای تئاترم، پدرم مشوق اصلی من شد

ویدئو| نگاهی به آمار و ارقام میلیاردی ریخت‌وپاش‌های سلطنتی جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی؛ خزانه‌ای که به بهانه‌ی عیش و نوش تاراج شد

(ویدئو) سیمرغ، رودابه و زال در شاهنامه فردوسی؛ روایت شگفت‌انگیز عشقی ممنوعه که با شجاعت و سنت‌شکنی، تاریخ‌ساز شد و راه را برای تولد رستم، بزرگ‌ترین پهلوان ایران، هموار کرد

(ویدئو) انیمیشنی جذاب از حکایت‌های پندآموز کتاب معروف «کلیله‌ودمنه»/این داستان: احتیاط روباه

(ویدئو) حامد آهنگی: معلمم انقدر منو کتک زد، 17 بار لای نیمکت‌ها چرخوند، آخرش گفتم به خودت رحم کن😁/ معلم خیلی از درس‌ها بود، حتی جای بابای منم میومد مدرسه

(ویدئو) مطمئناً خنده‌دارترین سکانس «درحاشیه» امروزتو شاد می‌کنه/ شعرخوانی فوق احساسی مهران غفوریان و خنده‌های از ته دل جواد رضویان😁

ویدئو/ روایتی از عهدنامه ننگین گلستان در دوره قاجار/ با چه قیمتی ایران را کوچک‌تر کردند و در این معامله تلخ چه دادیم و چه گرفتیم؟

ویدئو/طلای بی‌پایان امپراتوری هخامنشی؛ گنج افسانه‌ای داریوش بزرگ که همچنان در دل خاک پنهان مانده/ آیا این گنج افسانه‌ای روزی پیدا می‌شود؟

(ویدئو) همسر «پروفسور مریم میرزاخانی»، دکتر جان وندراک: ما زندگی خوبی داشتیم، همش هم مربوط به ریاضیات نمی‌شد، ما موسیقی، ورزش دوست داشتیم/ مریم همیشه آناهیتا رو انتخاب می‌کرد

ویدئو/ آرامگاه اسرارآمیز «اردشیر دوم» هخامنشی؛ کاخی باشکوه در دل سنگ که حتی پس از قرن‌ها، زوال نمی‌پذیرد و به عنوان نماد علم و مهندسی ایرانیان باستان می‌درخشد

ویدئو/ همه‌ی مردم دنیا به خاطر اختراع این چوپان ایرانی مدیونش هستند/ «پروفسور توفیق موسیوند»، از دشت‌های همدان تا قله‌های علم و فناوری جهان

(ویدئو) تقدیر و تشکر ویژه محمدرضا گلزار از طرفدار هنرمندش/ آخه بی‌انصاف، این منم؟! نامرد، کجای این نقاشی شبیه منه؟🤣+ عکس

ویدیو/ لحظات ناب دکلمه‌ی «پیرم دلم گاهی یاد جوانی می‌کند» با صدای گرم «استاد شهریار»؛ سفری احساسی به روزهای طلایی جوانی

ویدیو/ توصیۀ زیبای "اهورامزدا" به "زرتشت" با زبان اوستایی/ استاد ارفعی: اولین مترجم کتیبۀ کوروش کبیر و تنها ایرانی مسلط به خط میخی به زبان پارسی باستان چه می‌گوید؟

ویدئو/ داریوش بزرگ در عصر دیجیتال به میدان نبرد بازگشت!/ با این شاه هخامنشی در Age of Empires به نبرد با بزرگترین امپراطوری‌های تاریخ بپردازید

(ویدئو) تکنولوژی هوش مصنوعی ناصرالدین شاه و سوگلی‌اش را خنداند/ سفری تاریخی و نوستالژی به زمان قاجار، مزین شده با آهنگ دلنشین به رهی دیدم برگ خزان با صدای بهشتی «استاد ایرج بسطامی»

(ویدئو) از کوچه پس‌کوچه‌های ابنو تا صدر مسترالمپیا؛ هوش مصنوعی داستان موفقیت «هادی چوپان»، گرگ پارسی را روایت می‌کند

ویدئو/ «پروفسور عبدالمجید ارفعی»؛ تنها میراث‌دار خط‌های باستانی و نخستین مترجم ایرانی استوانه کوروش را بیشتر بشناسید

(تصاویر جالب و دیدنی) نگاهی به چیدمان ساده اتاق رتبه یک کنکور ریاضی، امیرحسین سلیمانی و خودنمایی ساعت و ماشین‌حساب روی میز/ توصیه‌های سلیمانی: گِیم گاهی، اما اینستاگرام هرگز!
(تصاویر جالب و دیدنی) نگاهی به چیدمان ساده اتاق رتبه یک کنکور ریاضی، امیرحسین سلیمانی و خودنمایی ساعت و ماشین‌حساب روی میز/ توصیه‌های سلیمانی: گِیم گاهی، اما اینستاگرام هرگز!
ویدیوی دیده نشده از خبر مرگ سیروس گرجستانی به مادرش توسط علی صادقی / این سکانس سم از «متمهم گریخت» رو از دست ندید/ فقط ضریب هوشی بی‌بی
ویدیوی دیده نشده از خبر مرگ سیروس گرجستانی به مادرش توسط علی صادقی / این سکانس سم از «متمهم گریخت» رو از دست ندید/ فقط ضریب هوشی بی‌بی
ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...
ویدیو/ روانشناس معروف: به مردم هیچ ربطی ندارد...
اطلاعات کامل و جامع رشته فیزیوتراپی از بازار کار تا وظایف یک فیزیوتراپیست / هیچ نگرانی برای فارغ التحصیلان رشته فیزیوتراپی وجود ندارد
اطلاعات کامل و جامع رشته فیزیوتراپی از بازار کار تا وظایف یک فیزیوتراپیست / هیچ نگرانی برای فارغ التحصیلان رشته فیزیوتراپی وجود ندارد
ویدئو| 5 دقیقه با کوروش بزرگ هخامنشی؛ از گهواره تا گور
ویدئو| 5 دقیقه با کوروش بزرگ هخامنشی؛ از گهواره تا گور
ویدیو/ ژاله صامتی: کتابفروشی تعطیل شد؛ الان 2 میلیارد قرض داریم/ اعتراف دکتر تراپیست قهوۀ پدری؛ از دست من کاری برنمیاد!
ویدیو/ ژاله صامتی: کتابفروشی تعطیل شد؛ الان 2 میلیارد قرض داریم/ اعتراف دکتر تراپیست قهوۀ پدری؛ از دست من کاری برنمیاد!
ویدیو/ خروج جن مجرد از دریچۀ مترو برای خواستگاری از دانشجویان دختر/ سکانسی دیدنی از مجید صالحی در آخرین مجرد
ویدیو/ خروج جن مجرد از دریچۀ مترو برای خواستگاری از دانشجویان دختر/ سکانسی دیدنی از مجید صالحی در آخرین مجرد
داروی فلوکستین چیست؟ کاربرد و عوارض مصرف فلوکستین / فلوکستین نوعی داروی ضد افسردگی به‌عنوان مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین
داروی فلوکستین چیست؟ کاربرد و عوارض مصرف فلوکستین / فلوکستین نوعی داروی ضد افسردگی به‌عنوان مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین
ویدیو/ علاقۀ فیلسوفِ بزرگ، ژان ژاک روسو به زین‌الدین زیدان/ از لهجۀ شیرازی زبان فرانسوی آقوی همساده تا تاکید به سفر به خاطر امباپه
ویدیو/ علاقۀ فیلسوفِ بزرگ، ژان ژاک روسو به زین‌الدین زیدان/ از لهجۀ شیرازی زبان فرانسوی آقوی همساده تا تاکید به سفر به خاطر امباپه
معرفی کامل قرص «فیتو»؛ خواص، کاربردها و مزایا
معرفی کامل قرص «فیتو»؛ خواص، کاربردها و مزایا
بازی فکری؛ اگه هوشت انیشتینیه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه بگو که توپ ها چه رنگیه؟
بازی فکری؛ اگه هوشت انیشتینیه و چشای عقاب رو داری زیر 4 ثانیه بگو که توپ ها چه رنگیه؟
زمان برگزاری کنکور 1404 مشخص شد
زمان برگزاری کنکور 1404 مشخص شد
آموزش و سرگرمی/ خلاقیت قلب‌دار با ساخت کارت‌ پستال سه‌بعدی
آموزش و سرگرمی/ خلاقیت قلب‌دار با ساخت کارت‌ پستال سه‌بعدی
ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...
ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
مراحل سابمیت مقاله + فرم‌های مورد نیاز
خبر داری با مشت مشت استامینوفن خوردن چه بلایی سر خودت میاری؟/ عوارض مصرف بیش از حد استامینوفن
خبر داری با مشت مشت استامینوفن خوردن چه بلایی سر خودت میاری؟/ عوارض مصرف بیش از حد استامینوفن
(ویدئو) «نوذر»؛ از تاج‌گذاری پرشکوه تا پایانی تلخ در شاهنامه فردوسی و دوران اسطوره‌ای ایران که تاریخ و افسانه را در هم تنید
(ویدئو) «نوذر»؛ از تاج‌گذاری پرشکوه تا پایانی تلخ در شاهنامه فردوسی و دوران اسطوره‌ای ایران که تاریخ و افسانه را در هم تنید
ویدئو| 5 دقیقه با کوروش بزرگ هخامنشی؛ از گهواره تا گور
ویدئو| 5 دقیقه با کوروش بزرگ هخامنشی؛ از گهواره تا گور
معرفی 10 مورد از بهترین قرص‌های گلو درد و نحوه مصرف آنها /آزیترومایسین یک آنتی‌بیوتیک از دسته ماکرولیدها برای درمان عفونت‌های باکتریایی گلو
معرفی 10 مورد از بهترین قرص‌های گلو درد و نحوه مصرف آنها /آزیترومایسین یک آنتی‌بیوتیک از دسته ماکرولیدها برای درمان عفونت‌های باکتریایی گلو
معرفی کامل 4 مورد از ارزان ترین ایرپادهای بازار در رقابت با بهترین‌ها / هندزفری بلوتوث Baseus Encok W04 Pro از بهترین محصولات بیسوس
معرفی کامل 4 مورد از ارزان ترین ایرپادهای بازار در رقابت با بهترین‌ها / هندزفری بلوتوث Baseus Encok W04 Pro از بهترین محصولات بیسوس
حتما که نباید کلی هزینه کنی بری باشگاه، بیا اینجا 5 تا برنامه رایگان لاغری بهت معرفی کنم! / قابل نصب روی گوشی‌های هوشمند اندروید و iOS
حتما که نباید کلی هزینه کنی بری باشگاه، بیا اینجا 5 تا برنامه رایگان لاغری بهت معرفی کنم! / قابل نصب روی گوشی‌های هوشمند اندروید و iOS
معرفی کامل قرص «فیتو»؛ خواص، کاربردها و مزایا
معرفی کامل قرص «فیتو»؛ خواص، کاربردها و مزایا
ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...
ویدیو| اردشیر رستمی، شهریار و دکلمه‌ای از دل تاریخ ادبیات فارسی/ بنال ای نی که من غم دارم امشب...
تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند
تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند
تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند 2 اشتباه را در تصویر اتوبوس پیدا کنند
تست هوش فکری/ فقط افراد با استدلال منطقی و ضریب هوشی بالا می‌توانند 2 اشتباه را در تصویر اتوبوس پیدا کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند قایق را در میهمانی روباه و لک‌لک پیدا کنند
خطای دید/ حتی افرادی با ضریب هوشی بالا نمی‌توانند قایق را در میهمانی روباه و لک‌لک پیدا کنند
ویدیو/ پیشنهاد وزیر بهداشت به دانشجویان در دومین دورۀ «پیشگامان رهایی»
ویدیو/ پیشنهاد وزیر بهداشت به دانشجویان در دومین دورۀ «پیشگامان رهایی»
وزیر علوم: من غیر سیاسی‌ترین انتصابات را دارم
وزیر علوم: من غیر سیاسی‌ترین انتصابات را دارم
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش تخصصی نیتیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی مقاله
ترجمه تخصصی کتاب
ترجمه تخصصی کتاب
شبکه مترجمین اشراق
شبکه مترجمین اشراق
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تبدیل پایان نامه به مقاله
تبدیل پایان نامه به مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه