کد خبر: 8527
جمعه 23 شهریور 1403 - 17:18
جمعه 23 شهریور 1403 - 17:18

کتاب صوتی/ برشی از کتاب معروف «بیشعوری» با صدای «امیرمهدی ژوله»، اثر خاویر کرمنت

سوفیانیوز: کتاب گویا یا کتاب صوتی، متن کتابی است که توسط یک یا چند گوینده خوانده و به صورت ضبط شده درمی‌آید. آن می‌تواند به صورت نمایشنامه اجرا شود یا ممکن است با موسیقی یا جلوه‌های صوتی همراه باشد. در این ویدیو کتاب صوتی "بیشعوری" با گویندگی امیرمهدی ژوله را می‌بینید.

به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، کتاب بیشعوری (جلد اول) با عنوان بیشعوری بس است دیگر و یا «کتابی برای همه‌کس و هیچ‌کس» اثر خاویر کرمنت است که برای اولین بار در سال 1990 منتشر شد. دکتر خاویر کرمنت در این کتاب به مساله‌ی بی‌شعوری به عنوان یک بیماری خطرناک و یک اعتیاد نگاه می‌کند و با نگارش این کتاب به انتشار یک راهنمای مناسب درباره‌ی این بیماری و چگونگی درمان آن کوشیده است.

دکتر خاویر کرمنت در کتاب «بی‌شعوری بس است دیگر» که اولین جلد از چهارگانه‌ی مجموعه کتاب بیشعوری است، پس از شفاف‌سازی دلایل خود برای نگارش چنین کتابی (دکتر کرمنت از گذشته‌ی خود و اینکه بی‌آنکه بداند فردی بی‌شعور بوده است سخن می‌گوید و با بهره‌گیری از این تجربه به نگارش این اثر پرداخته است.) در پنج بخش و 25 فصل به بررسی بیماری خطرناک بی‌شعوری می‌پردازد.

در بخش نخست این کتاب، کرمنت به بررسی این سوال می‌پردازد که «بی‌شعور کیست؟» و ماهیت بی‌شعوری چیست و یک فرد بی‌شعور چه ویژگی‌هایی دارد.

دکتر کرمنت در بخش دوم کتاب به بیان انواع بی‌شعوری می‌پردازد. انواع بی‌شعوری از نظر دکتر کرمنت عبارتند از:‌ بی‌شعور معتدل، بی‌شعور سه‌تکه، بی‌شعور آزاد، بی‌شعور متحجر، بی‌شعور دوران جدید، بی‌شعور بوروکراتیک، بی‌شعور بدبخت و بی‌شعور شاکی.

پس از این بخش، در بخش سوم کتاب، «زمانی که جامعه بی‌شعور می‌شود»، خاویر کرمنت به بررسی نشانه‌های بی‌شعوری در جامعه می‌پردازد.

در بخش چهارم کتاب بیشعوری جلد اول، «زندگی با بی‌شعورها»، دکتر کرمنت به بیان انواع ارتباطی که آدم می‌تواند با یک فرد بی‌شعور داشته باشد می‌پردازد و این ارتباط‌ها عبارتند از: کار کردن با بی‌شعورها، وقتی بی‌شعورها دوست تواند، ازدواج با آدم بی‌شعور، بی‌شعوری مادرزاد و بچه‌های بالغ آدم‌های بی‌شعور.

پس از این بخش، در بخش پنجم کتاب،‌ خاویر کرمنت به ارائه و بیان راه‌های درمان بیماری بی‌شعوری و همچنین ابزار درمان این بیماری با عنوان راه نجات می‌پردازد. در انتهای کتاب با جمع‌بندی مطالب بیان‌شده، دکتر کرمنت با بیان «بی‌شعوری بس است دیگر! لطفا؟» از مخاطب خواهش می‌کند تا با همکاری هم یاری کنند و بی‌شعوری را با هم بزدایند.