سوفیانیوز
سوفیانیوز: مصریان باستان معتقد بودند که روح فرعون برای سفر به زندگی دوباره به یک کالبد نیاز دارد. به علاوه، اگر اجازه داده میشد تا بدن بعد از مرگ بپوسد، روح محکوم میشد که تا ابد به تنهایی بگردد. مصریها میخواستند از سفر موفق حکمرانشان به جهان دیگر مطمئن باشند، جایی که بر اساس اعتقاد آنها حاکم میتوانست امنیت مردمش را تا ابد تضمین کند...
به گزارش سرویس تاریخ پایگاه خبری سوفیانیوز، مومیایی به جسدی گفته میشود که پوست و گوشت خشک شده آن در اثر تماس عمدی یا تصادفی با مواد شیمیایی، سرمای فوقالعاده زیاد، رطوبت بسیار پایین یا نبود هوا حفظ شده است. مومیایی کردن، روشی برای حفظ جسد است که مصریها امعا و احشا و مغز را پیش از خواباندن جسد در سدیمکربنات از بدن خارج میکردند و سپس در نوارهای پارچهای میپیچیدند.
مومیایی کردن اجساد فراعنه، اشراف و فرمانروایان در مصر باستان مرسوم بوده است. مصریها مومیایی کردن را از حدود سال 3000 ق.م شروع کردند، اما مومیاییهای مربوط به 6000 سال پیشاز میلاد در منطقهی چینچوروس کشف شده است که نشان میدهد سرخپوستان پیشاز مصریها دست به مومیاییکردن زدند. در سالهای اخیر چندین فیلم سینمایی نیز به نام مومیایی ساخته شده است.