کد خبر: 12499
سه شنبه 13 آذر 1403 - 14:15
سه شنبه 13 آذر 1403 - 14:15

(ویدیو) راز شگفت‌انگیز مقاومت بدن در برابر قدرتمندترین اسید طبیعی / چرا اسید معده خودش را نمی‌سوزاند؟

سوفیانیوز: اسید معده که عمدتا از اسید کلریدریک تشکیل شده، نقش‌ حیاتی در فرآیند گوارش ایفا می‌کند. یکی از اصلی‌ترین وظایف آن، تجزیه پروتئین‌ها است. در واقع، pH پایین اسید معده به ایجاد محیطی مناسب برای فعالیت این آنزیم‌ها کمک می‌کند. علاوه بر هضم، اسید معده به عنوان خط دفاعی طبیعی عمل می‌کند.

به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، اسید معده ماده‌ای ضروری برای هضم غذا است، اما تولید بیش از حد آن می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند. افرادی که با افزایش اسید معده مواجه هستند، معمولا دچار علائمی مانند درد در ناحیه فوقانی شکم، نفخ شدید و سوزش سردل می‌شوند. اسید معده نقش‌ اساسی در فرآیند گوارش، تجزیه پروتئین‌ها و فعال‌سازی آنزیم‌های هضم ایفا می‌کند. به طور کلی، اسید معده بخشی حیاتی از سیستم گوارش است که به هضم موثر غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند اما مقادیر زیاد آن می‌تواند ناراحتی‌هایی را به همراه داشته باشد که بهتر است با متخصص گوارش یا داخلی در این باره مشورت شود.

اسید معده، که عمدتا از اسید کلریدریک تشکیل شده است، مایعی است که توسط غدد موجود در دیواره معده تولید می‌شود. این اسید نقش حیاتی در فرآیند گوارش دارد و به تجزیه غذا به‌ویژه پروتئین‌ها، کمک می‌کند. همچنین باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌های مضر را هم از بین می‌برد که ممکن است با غذا وارد بدن شوند. اسید معده با پایین نگه داشتن pH معده نقش مهمی در فعال‌سازی آنزیم‌های گوارشی و جذب مواد مغذی ضروری دارد.