کد خبر: 11605
یکشنبه 27 آبان 1403 - 11:22
یکشنبه 27 آبان 1403 - 11:22

برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های ایران و روسیه

برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های ایران و روسیه

سوفیانیوز: به گفته معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، هفتمین اجلاس پس از پنج دوره برگزاری در تهران و مسکو، در صورت تأیید دانشگاه مسکو، بهمن‌ماه امسال برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس خبر پایگاه خبری سوفیانیوز به نقل از دانشگاه تهران، ، الهام امین‌زاده در جلسه هم‌اندیشی معاونان بین‌الملل دانشگاه‌های سطح یک کشور که با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری، وزارت امور خارجه و معاونان و کارشناسان دانشگاه‌های برتر با هدف تبادل‌نظر و بهینه‌سازی برنامه‌ها برای برگزاری بهتر اجلاس دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه برگزار شد، با مروری بر پیشینه نشست دانشگاه‌های ایران و روسیه گفت: اولین نشست رؤسای دانشگاه‌های ایران و روسیه 6 آبان 1394 به پیشنهاد دکتر سادونیچی، رئیس دانشگاه دولتی لومونوسف مسکو، در کتابخانه این دانشگاه برگزار شد. پس از برگزاری پنج اجلاس بعدی در تهران و مسکو، بهمن‌ماه امسال هفتمین اجلاس در صورت تأیید دانشگاه مسکو برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این نشست بررسی و آسیب‌شناسی جلسات گذشته به منظور برگزاری هر چه بیشتر و مفیدتر اجلاس آتی است، افزود: ما در دانشگاه تهران جلسات آسیب‌شناسی را برگزار کرده و محورهایی را احصاء کردیم تا با توجه به توانمندی دانشگاه‌های برتر کشور، دیپلماسی علمی را در کنار دیپلماسی سیاسی کشور به کار فعال کنیم. دانشگاه تهران آمادگی دارد که جلساتی برای تبادل نظر با دانشگاه‌های کشور برگزار کند تا در سطح روابط بین‌الملل، از موازی‌کاری جلوگیری شود.

مهدی حسینی تقی‌آباد، نماینده مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، دیگر میهمان این نشست، ضمن اشاره به رویکرد این مرکز در توسعه همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها گفت: ما دفاتری در روسیه، پکن، وین و دهلی داریم که تا کنون برای اعزام استادان و دانشجویان جهت شرکت در رویدادها و اکسپوها با دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی و صنعتی شریف همکاری داشته‌اند.

وی با اشاره به گسترش همکاری‌های مرکز با دانشگاه تهران و اراده به توسعه روابط بین‌المللی در دانشگاه در سال‌های اخیر، تأکید کرد: تلاش مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت این است که نقش مکمل داشته باشد. در شانگهای و بریکس، مرکز همکاری‌ها پس از دانشگاه تهران وارد عمل شد.

وی در پایان افزود: با توجه به تعدد مترجمان و پژوهشگران شاخص ایرانی در حوزه ادبیات و فرهنگ روسیه، در اجلاس آینده رؤسای دانشگاه‌های ایران و روسیه می‌توان نمایشگاهی از آثار این پژوهشگران برگزار کرد.

برای مطالعۀ مطالب دیگر در حوزۀ اخبار دانشگاهی بر روی لینک کلیک فرمایید.