سوفیانیوز
سوفیانیوز: امپراتوری «آشوری» نمونهای جذاب از ترکیب قدرت نظامی، نوآوری حکومتی و میراث فرهنگی است. نگاه به تاریخ آشوریان از دیدگاه هوش مصنوعی میتواند این نکته را برجسته کند که پایداری یک امپراتوری تنها به قدرت نظامی وابسته نیست، بلکه نیازمند مدیریت اجتماعی و مشروعیت سیاسی پایدار است.
به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، آشور، نام تمدنی بزرگ و باستانی در میانرودان بود. این تمدن ابتدا تبدیل به دولتشهری باستانی سپس دولتی منطقهای و در نهایت به امپراتوری عظیم شد. حدود چهار هزار سال پیش این دولت به وجود آمد و مدت هزار و سیصد و پنجاه سال دوام آورد. این پادشاهی بر سرزمینهای فنیقیه، فلسطین، مصر باستان، بابل، ایلام و باختر فلات ایران تا خلیج پارس حکمرانی میکرد. در سال 612 پ. م دولتهای پادشاهی ماد و امپراتوری بابل نو دولت آشور را شکست داده و آن را تسخیر کردند. شهرت آشوریها به جنگیدن، خونریزی، ساخت سلاح، سنگتراشی، است. آشوریها بر همسایگان خود تأثیرات بسیار زیادی گذاشتند.
از ویژگی آشوریها بیرحمی و سنگدلی آنها نسبت به دشمنان بود. علت آن را باید دو چیز دانست، آشوریها باور داشتن بیرحمی و سنگدلی با دشمنان مورد رضایت خداوند است و ثواب دارد، چنانچه یکی از پادشاهان آشور به دست خود اسرا را کور میکرد و این کار را مورد پسند خدایان میدانست. آشوریها چون جمعیت کمی داشتند برای از دست ندادن سرزمینهای تحت حاکمیتشان که بعدها وسعت زیادی پیدا کرد متوسل به کارها یی میشدند که ملل شکست خورده را ناتوان و در برخی موارد نابود میکردند.
برای مشاهده دیگر مطالب مرتبط با علم و فناوری با ما همراه باشید