سوفیانیوز
سوفیانیوز: کتاب گویا یا کتاب صوتی، متن کتابی است که توسط یک یا چند گوینده خوانده و به صورت ضبط شده درمیآید. آن میتواند به صورت نمایشنامه اجرا شود یا ممکن است با موسیقی یا جلوههای صوتی همراه باشد. در این ویدیو کتاب صوتی "دختری که پادشاه سوئد را نجات داد" با صدای مهرانه امروانی و آرمان سلطانزاده را میبینید.
به گزارش پایگاه خبری سوفیانیوز، کتاب دختری که پادشاه سوئد را نجات داد داستانی جذاب از یوناس یوناسون است که کیهان بهمنی به فارسی ترجمه کرده است. این داستان درباره زندگی دختر سختکوشی است که در آفریقا متولد میشود اما مسیر و اتفاقات زندگیاش او را به سوئد میکشاند.
داستان دختری که پادشاه سوئد را نجات داد، داستان زندگی نومبکو مایکی است. او در کلبهای کوچک در شهری بزرگ در آفریقای جنوبی به دنیا میآید. فقیر و یتیم است که شانس چندانی هم برای زنده ماندن ندارد، اما اینها باعث نمیشود که از نقشههای بزرگی که در سرش میکشد دست بردارد. نقشههایی که پای او را به ماجراهایی عجیب باز میکند: ماجراهایی مثل دزدین گنجینه الماس، مواجهه با دانشمندی دیوانه، سفر در سراسر جهان، رویارویی با دو قاتل خبیث و در نهایت نجات پادشاه! آن هم پادشاهی که به همراه نخست وزیرش که در جشنی بزرگ جلو چشم همه ناپدید شدند. بعدا گفته شد که هر دو، به بیماری دچار شده بودند اما حقیقت، چیز دیگری است.
یوناس یوناسون به خوبی توانسته است ماجراهای روز مانند جنگ، کمونسیم، مارکسیست، فاشیست، سلاح اتمی، صلح، نبرد، سازمانهای جاسوسی، طمع ابرقدرتها و ... را در داستانش بیاورد. اما به صورتی که اشتیاق مخاطبان برای ادامه داستان بیشتر شود و همراه نومبکو مایکی و تصمیمات او باشند و به او و شرایطی که برایش پیش میآید از ته دل بخندند و لحظاتی عالی برای خود بسازند.
یوناس یوناسون 6 جولای 1961 در سوئد متولد شد. او در رشتههای زبان سوئدی و اسپانیولی در دانشگاه گوتنبرگ تحصیل کرد. به کار روزنامهنگاری مشغول شد و روزنامه خودش رادر سال 1996 تاسیس کرد. او تا سال 2005 به کارش ادامه داد اما بیماری مانع از ادامه دادن او در این حرفه شد. او به سوئیس مهاجرت کرد و داستاننویسی را آغاز کرد. اولین اثر او به نام پیرمرد صد سالهای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد در سال 2009 منتشر شد و او را به شهرت جهانی رساند. اثر بعدی او کتاب بیسوادی که حساب کتاب سرش میشد نام داشت که با نام دختری که پادشاه سوئد را نجات داد هم ترجمه شده است.