سوفیانیوز
سوفیانیوز: بهتر است به جای تمرکز روی یک نوع میوه، تنوع را در مصرف میوهها حفظ کنید و از میوههای مختلف سالم و مفید برای سلامت مغز و کاهش خطر سکته مغزی استفاده کنید. همچنین، داشتن رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی منظم برای حفظ سلامت عمومی بدن و کاهش خطر سکته مغزی بسیار مهم است و به کاهش علائم سکته مغزی کمک میکند.
به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه خبری سوفیانیوز، میوههایی مانند پرتقال، توتفرنگی، انگور، سیب، موز و آووکادو حاوی آنتیاکسیدان، فیبر و ویتامین هستند که به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکنند و با کاهش کلسترول خون و کنترل فشار خون از بروز سکته مغزی جلوگیری میکنند. بنابراین، توصیه میشود میوهها را به صورت منظم در رژیم غذایی خود جای دهید تا از سلامت قلب و جلوگیری از سکته مغزی بهرهمند شوید.
◽️انار: حاوی آنتیاکسیدانهای قوی است که ممکن است به بهبود جریان خون و کاهش فشار خون کمک کند.
◽️سیب: سرشار از فیبر محلول (پکتین) است که به کاهش سطح کلسترول LDL ("بد") کمک میکند. آنها همچنین حاوی آنتیاکسیدانها و پتاسیم هستند که از فشار خون سالم پشتیبانی میکنند.
◽️میوههای مرکبات (پرتقال، گریپ فروت، لیمو، لیموترش): منابع خوبی از ویتامین C، یک آنتیاکسیدان هستند که از سلامت کلی پشتیبانی میکنند و ممکن است به محافظت در برابر بیماریهای قلبی کمک کنند. آنها همچنین حاوی فلاونوئیدها هستند که دارای خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی هستند.
◽️توتها (توتفرنگی، زغال اخته، تمشک، بلوبری): سرشار از آنتیاکسیدانها، به ویژه آنتوسیانینها هستند که با التهاب و استرس اکسیداتیو مبارزه میکنند، هر دو عامل مهم در بیماریهای قلبی. آنها همچنین منبع خوبی از فیبر هستند که به کاهش کلسترول کمک میکند.
برای مشاهده دیگر مطالب مرتبط با علم و فناوری روی لینک کلیک کنید